dagen innan finalen

In till stan en sväng trodde jag, men ack så fel man kan ha. blev en heldag med brudarna. lagat mat och druckit kaffe och fixat en del inför morrondagens värlsdfest, kommer bli sjukt bra och jag blir bara mer o mer nöjd med min klänning!
Roilagast idag måste lätt ha vatt snacket om alla minnen, och roligast av allt som jag hade glömt var när Simon klättrade upp i trädet hos Therese och vägrade komma ner för att han var arg. När vi kollade ut genom fönstret sista gången hade han GÅTT hem, haha, sjukt roligt nu i efterhand!
nu tar vi sängen tills the big day!

...

Dags för en tripp in till stan igen, fixa lite alkohol och en fin sjal till till min klänning som jag gillade liiite mer nu när jag provade den på morgonen. Men med en sjal till så ska jag nog till och med bli nöjd med det hela. så nu vet jag precis vad jag är ute efter, och det känns faktiskt bra.
Så lägligt så lägligt så har jag fått lite finnar lite här och där i ansiktet,. Hallå!!! Jag har aldrig finnar annars, varför ska de ploppa upp precis innan nyår då? Helt galet konstigt, men jag får helt enkelt leva med det. funderar skarpt på att springa inom solariet i stan också och läga mej en stund, det sägs ju att det ska vara bra mot finnar och lite färg på köpet hade ju inte skadat! Dags för att inta staden, tjingeling!


Helkväll med Pillan

Ikväll har vi löst ett och annat jag och Pernilla, en kopp kaffe och en promenad gjorde susen! Planerat mest inför resan och nu bara längtar jag till vi ska iväg, bara en månad kvar snart =)
Tror vi lämnar där, ska kolla igenom de andra årens bilder så jag blir än mer sugen!


Ja & Pillan i dubbelsängen som vi bestämt oss för att ta fort som tusan detta året med :)


Nyårskläder

Vi sket i Karlskrona, vi tog helt enkelt karlshamns city istället. Kan inte säga att jag är dundernöjd med min klänning som jag ska ha, men hittade verkligen inte någonting annat så vad gör man?
Helt slut nu, rännt på stan hela dagen och det värsta är att jag måste in där i morron igen. Måste köpa dricka och så ska jag se om jag hittar nån sjal som jag kan ha till klänningen istället för halsbandet. Gillar inte när ja inte riktigt är nöjd,
så får väll helt enkelt se till o bli nöjd med den =)
Har även inhandlat glitter-eyliner, strumpbyxor, benvärmare och ett helt kitt med smycken som skall bäras på nyårsafton, så det vore ju tusan om man inte ska bli nöjd!




Shoppingdag

Idag blir det lite shopping med Frida, har inte riktitg bestämt oss än om det blir här eller om det blir i Karlskrona, får helt enkelt se vad vi känner för, en sak som är klar är att vi behöver kläder till nyår. Måste kolla hur mycket pengar som är kvar på kontot, har faktiskt inte en aning för tillfället, bara till att hoppas att det finns lite kvar att kladda för!


Söndag

Ikväll blev det mys inne hos Ida, en förbaskat lång film som mitt rastlösa jag inte fick riktigt kläm på, men har den hemma så kan kolla på den nån annan dag så jag kanske kan förstå hela innehållet.
Allting verklar nu klart till nyår, förutom vad jag ska ha mej. Så jag o frida drar en sväng till karlskrona i morgon för att försöka lösa detta problem, annars får ja helt enkelt gå ut på en sån "måste-hitta-klännings-jakt" här i stora staden karlshamn på tisdag. och det är ju inte allt för lätt alltid!


 


världsproblem

Försökte lösa världsproblem inatt igen, vilket resulterade i att jag somnade lite väl sent, ungefär 05.30. Jag hatar det, vill kunna lägga mej och tänka att alting är fixat, allt är precis som jag vill ha det. Men livet fungerar väll inte så, det är väl inte någon dans på rosor. Har varken haft ork eller lust till att hitta på någonting men nu ska jag nog ut och en runda, försöka lösa lite världsproblem på dagen istället för på natten, för då är väll ändå tanken att man ska sova?

pissedag

Lördag och jag har inte gjort nått vettigt alls idag, och allvarligt så tror ja inte att jag kommer göra det heller, har varken lust eller ork till nått, fan va jag hatar sånna här dagar då.
Ska i alla fall jobba ikväl, det ska i alla fall bli skoj, har inte varit utanför dörren på 2 dar! Nu ska jag fortsätta kolla på min film och vänta på att jobbet börjar klockan 19.00!

ALDRIG MER

Fy fan, aldrig mer säger jag!
Det har har nog varit en av de värsta dagarna i mitt liv. Har aldrig mått så här kasst i hela mitt 22-åriga liv.
Hur kunde jag få i mej mycket sprit igår? det är ju helt otroligt faktiskt.
Egentligen skulle jag vela att hela kvällen är en stor minneslucka, men nej då, kommer verkligen ihåg allt.
Spydde som en gris gjorde jag och kunde absolut inte ta hand om mej själv. Tur att mina fina hjälpte mej och såg til att jag kom hem.
Nu ska jag inta liggande läga igen, har gjort det hela dagen och det är det bästa för att inte spy igen.















DECKAD

Partysugen

Okej, nu börjar ja bli sugen på det där med party. Det blir hemma hos Anna, en massa brudar och kackel som vanligt.
Jag och Frida ska käka midag sen när i är klara och lite hungriga, gitt det så man sipper resterna från julbordet, har redan käkat aldeles för mkt julmat detta året.
Nu ska jag faktiskt ta och göra mej i ordning, lika bra det så man är klar när magen skriker efter mat. känns som jag har massa att göra så det är väll lika bra att sätta igång!

Tjingeling!
Inatt ska det inte bli nån fylleblogg här, blir aldeles för pinsamt dagen efter ju!

Juladan

det snackas om fest idag, kan ju inte påstå att det är speciellt sugen. Men o sitta o dricka med mina kära är ju aldrig fel, så nu är det väll lika bra att bege sej till city gross och inhandla lite blannevann och lite annat som kan vara bra för en partykväll. Så nu är det väll lika bra o ta tag i det här, fast jag känner att jag inte har någon ork alls så är det väll lika bra!


Nu är de jul igen o nu är det jul igen....

Jahaja, det blev julafton tillslut, här firas den precis som alla andra år, förutom att jag inte har nån fin liten morfar som sitter hummandes i ett hörn! Kanske är han som kommer utklädd till tomte.... vem vet?
 Fortfarande sketans hungrig, har ju inte fått nån mat ännu, det är en tradition som jag ska se till o ändra på en vacker dag!
Kalle har vi kollat på, helt sjukt att man fortfarande hittat massa nya saker att skratta åt som man missat alla de andra åren, det är faktiskt lite konstigt. Skvallrat en massa för Pappa & Farmor om hyss man har gjort under uppväxten som de inte hade en aning om, första fyllan, första gången dom blev riktigt lurade av att man sov någon annan stans än vad man sa och hur vi knyckte grannarnas pulkor. haha, riktigt roligt faktiskt.
Nu ska jag styra upp det där med maten, annars får jag nog vänta tills nästa år, måste ju se till att tomten kommer med sen, han kan ju inte vänta hur länge som helst!


Min fina julgran med massor av paket, förhoppningsvis till mej =)

på bättre humör!

Nu sitter jag här med en annan känsla i magen... nu ska jag nog kunna stå ut med morrondagen i alla fall. Har vatt hos Emma hela kvällen, vi har käkat Thaimat, käkat knäck, juleskum och massa annat skit och glott på en film som var hysteriskt skojig, en galen jul. Emma lyckades få mej på bättre humör och nu ska jag lägga mej o kolla på en fyra för tre, sen i morron ska jag springa ner och klämma på alla paketen som ska ligga under granen när jag vaknar.

Ska i hoppa över julafton?

Jag är nog på världens sästa jul-humör. Jag vill inte fira jul i mororn, nej jag ser faktiskt inte fram emot det alls, snarare tvärt om! Fattar inte varför det ska vara hysteri en månad innan för julklappar och mat och hela baletten och sen ska man flänga runt en massa på dagen som tydligen är sååå speciell hos många? Nej jag vet inte vad jag egentligen ogillar, men familjen träffar ja ju alltid än då?!
Får hoppas att mina tjejer kan få mej på lite bättre jul-humör ikväll. Det vankas kina/thaimat och film i världens bästa sällskap, det är fanimej bättre än julafton, inga härliga vänner som vill bojkotta julafton och fixa in en ny tradition? =)



heeelt ensam

Helt själv på hela jobbet, inte en själ i närheten. Dock rätt så bra, för fy tusan va saker man får gjort. rensat bland allting om innehåller ordet mat, men jag har en fråga, om en infryst köttferslimpa skiftar i färgen GRÖN/gul, har den då legat för länge i frysen? hahaha

Har en del kvar o göra, sen får jag inte glömma att sticka in till systemet, har glömt det de senaste åren så detta ska jag komma på, måste ju ha dricka i morron och på juldagen ju! Funderade på om man skulle vara riktigt jävlar smart och köpa drickan till nyår med, men hur ska jag kunna veta vad jag är sugen på då?

ikeaprylar

Ojojoj va vi har byggt idag, tiotusen lådor och lika många "skåp" helt otroligt att det kan vara så mycket grejer att sätta ihop på en liten låda. Frågan är om det är inte bättre att köpa sådana saker ihopmonterade, det hade fan vatt värt att lägga några hundralappar på det!
Har förutom att fixa ihop ikeaprylarna på jobbet hunnit en sväng på stan med Viktor, men vi kom ganska så fort på att vi inte hade några ärenden på stan ju.. så vi gick hem och drack kaffe och snackade en massa skit. Sprang upp till frida och kollade på när hon satte upp ännu mera ikeaprylar, lite trött på de prylarna nu och jag vet att när jag vaknar i morron ska jag ner till jobbet och montera ännu mer ikeaprylar, åhh va ja inte vill.

Världsklass höll ...

Världsklass höll vi damer igår. Hade höga förväntningar på gårdagen med det blev bättre än mina förväntningar, det säger väll allt? Eller vad sägs om en julbord på 10 minuter? Julklappsspelet där folk slogs om disktrasor och skithuspapper, Dans i soffan, skrålande till varenda låt - inklusive tigerjakten! Ja, listan kan göras lång varför jag är nöjd med gårdagen. Frågan är dock hur hög nivå det var när an kommer på att det snackades massor om tamagotchis och furbies, herre gud, vi är ju inte vittiga någon stans! Slänger upp bilderna med!


Paketleken är i full gång


Kvällens populäraste, badmössan och BEER


Viii


AbsolutePose.se


Fjortisposerna =)


Maria gör.. jag vet inte vad =)


VIKTIGT! Kolla in fridas mun!


Hur beter ni er?


Anna gjorde äntligen x-box reklamen, grymmare än heidi!`


Lisettan klättrar lite i soffan


Älsklingsmaria försöker få plats i en plastpåse!

Kvällen med stort F

Nu är det dags för det vi har tjatat om, kväll har kommit och jag ska strax dra på mej min festblåsa!
Packa in paketen, packa ihop lite alkohol och lägga maken sen är det dags.
Ikväll lovar jag ingen all-in, men någonting säger mej att det blir hårt än då =)
slutar väll att man står på Harrys och skrålar till slut än då. haha
Nu är det dags Bye bye suckers!

flyttetajm

Klockan 8 ska jag infinna mej i fridas nya lägenhet, det är altså dax att flytta. Finns massa andra grejer jag också behöver göra idag, så jag hoppas verkligen att vi nu är klara klockan 12.
Måste ju inhandla prinskorven, köpa ny kamera, gå på systemet (drack upp ALL min sprtit i torsdags) sen hade jag också behövt kolla om ja hittar en kort svart kofta. kan de finnas kanske?
Lite frulle nu sen blir det till att jobba gärnet!

.....

Då har jag segat mej ur den här dagen med. Fått träffat stjärnorna från kalmar, alltid lika gött, konstigt att det aldrig känns som att de någonsin har vatt iväg när de kommer hem, men alltid lika mysigt.
Kan säga att det var tungt på jobbet. N på jobbet hade på omvägar fått höra vad jag skrev i bloggen inatt, och hade tänkt o ringa och fråga om jag ville byta dagen mot kvällen för att jag skulle få sova, någon misstänkte att jag skulle vara trött idag. hahaha, men det var ju en fin tanke =)
Kameran
är spårlöst försvunnen, det var kanske nån LALLARE på den där efterfesten som "råkade" få med sej den, finns inte någon annan förklaring till varför den är puts väck och vandrat ur väskan aldeles själv. Kanske Jocke med kniven som var så arg att han tog den =)

Kalasbra

Oookej, nu tror ni att jag mår skit, men nej...jag mår prima-ballerina, och de är väds!
en gång kung - Alltid KUNG!
Kan de här med alkohol utan att bli bakis!

Kanske ska försöka få tag i min kamera, den kan faktiskt vara hos Emil.

ohh my god

okej.. vi säger väll.. kag är fullare ön en alika. fattar nada. tömt hla flaskan sprit coh HELA flaskan mintu..? vart tog allt vägen? jo... in i lollos mage. Måste säga att detta var den bästa personalfest jg mågonsing vatt med om.. men det beror inte på att det var skoj, för det var det inte om man hade vatt nykter. men jag.. var full som en kastrull redan innan vi skule teäffas, och sen gick det bara utför.
Hamnade på en skum efterfets hemma hos Emil, gjorde mej ovän med jocken med kniven (just det namnet blev han vansinnig på.. han sa att om jag inte hade vatt tjen hade jag legat utanför blåslagen och en massa blod runtomkring) tror inte jag var så poppis, de nt a hatadwe mej, förrutom de som raggade gärnet, men de förstod nog efter en stund att de inte hade nått o hämta... säger bara att vi sa all in, och det blev värre. kul det ska bli att jobba i morron, hell yeah!
kul att man supit brt min digitalcamera (canom ixus), men rik som man är får man ju inha´ndla en nyu i morron.

Alkohol

Ojojoj, någonting säger mej att det blir en all-in ikväll. Ska precis öppna drickan o sej är det bara att följa ruset. In i dimman och sen röjjer vi! Hell yeah!

mysa-in-sej-i-sej-själv-dag

Inte alls motierad att gå till jobbet, inte det minsta. Drog på mej en mjukiströja och sket i maskaran. Låter som det kommer bli en sån mysa-in-sej-i-sej-själv-dag. Men lite kaffe när jag kommer till jobbet ska nog få rätsida av den här dagen med, det är ju för fajjen (något nytt poppisord) personalfest ikväll.


hektisk dag

Hunnit med sjukt mycket denna dag, helt otroligt faktist. alla julklappar är nu inhandlade, hoppas att alla blir glada och nöjda men alla mina julklappar är faktiskt höjdarpaket!
Har vatt en runda på stan, en ny outfit till i morgon då det vankas personalfest och en till lördag när det är party med stort F, Kan säga att det gillas skarpt att det är 20% på Karloskar och Kristina!
Vatt på systemet, så nu slipper jag stressa in där när det är en sjutusans massa folk.
En fika med Anna, riktigt längesen vi satt och snackade bara hon och jag över en kopp kaffe.
Frida ringde och yrade en massa, hinner inte.. måste fixa golv... vill du åka bil idag?? hmm, luddigt värre men till slut tryckte hon ur sej det! Det var som väntat, hon behövde guidning till Karlskrona för att köpa golv som tydligen skulle läggas ikväll. Hittade direkt och golvet packades in i bilen och sen var det dags att bege sej hem igen, in till jobbet och börja steka prinskorv och fixa janssons, julbord och julmys med ungdomarna sen vidare till ida för att se slutet av bonde söker fru och den där gravide "mannen".
En del har altså hunnits med, kommer sova som en stock när jag läst ett kapitell i min bok. (Ja, jag är nöjd att jag läser en bok, känns som att det är några vuxenpoäng på det)


Min dag

Uppe och nyduschad, ska fixa i ordning mej och sticka in till staun. Lite shopping och lite Kafferep hos Janhall, haha, dum som hon är så trodde hon att hon behövde tvinga mej till kafferep, nej nej nej, ska man tvinga mej till nått så är det att inte dricka kaffe! Ska även hjälpa frida i hennes lägenhet en stund innan det är dags för att ha julavslutning på Annexet.
Fullt upp idag med andra ord, precis som de ska va!


Nybäddat

Nu ska det krypas ner i min nybäddade säng, helt gudomligt skönt måste jag få lov att säga. Läsa ett kapitel i min bok, ja, du läste rätt, jag Malin Louise Johansson ska faktiskt läsa! Kan knappt förstå det själv, men om jag ska vara ärlig, det är rätt så gött faktiskt!

Mycket att stå i i morron, så vi lämnar här!


Händelserik dag

Oj va massa grejer som händer. Först jordskalv, men de behöver vi ju inte snacka mer om för det har alla som jag träffat snackat om idag, alla barn på jobbet och alla eftisföräldrar, hmm... lite trött på det där jordskalvet nu som bara var ett tönt-skalv, trodde ju bara det var en vindpust..
När jag o M på jobbet stod o smugrökte på cyckelbanan hörde vi hur många tut-tut bilar som helst, kläckte ur mej att nu är det nått maffigt på gång =) Mycket riktigt, en förälder kommer in på jobbet och bara kollar på oss, där jag sitter o sjunger jullåtar o tramsar med barnen, de andra pysslade och spelade pingis och då frågar hon bara: - Ni har inte någon aning om vad som händer där ute idag va?? Näää sa vi bara i en kör... DE HAR JU RÅNAT BANKEN I MÖRRUM! Ojdå, alla sprang in till datorn och skulle läsa vad det stod, och mycket riktigt, de hade verkligen rånat banken i byhålan Mörrum... Ida, fortfarande säker på att du vill flytta dit?



Sömnlös

Blir galen nu, sover fruktansvärt dåligt nu för tiden. Men hur dum i huvvet tror man att man är om man kan lösa alla sina världsproblem på en natt? Jag har då aldrig lyckats och vet då inte någon annan som har gjort det heller. Sist jag kollade på klockan var hon 05.20, ca. 2 timmar sen och nu är jag uppe igen och det är strax dax att gå till jobbet. Kommer bli mycket kaffe som får intas idag om jag ska orka, för 1,5 timmes säng är på tok för lite för att jag ska orka med en hel dag!
Lika bra att ta tag i dagen, det måste ju ändå göras!


YthUrd

picknicken hos Frida blev jag uthyrd denna veckan, Fridis behövde hjälp med att packa ihop den "gamla" lägenheten och jag har massa ledig tid denna veckan, så snäll som man är så får man ställa upp. Mitt krav för att ställa upp var att jag skulle få en fylla, och det verkade ju inte helt omöjlig. Sjukt sugen på alkohol nu, har inte druckit en droppe alkohol på läääänge, jobbat 4 helger i rad och det säger en hel del, så jag är måttligt sugen nu! Låter som man är beroende av sprit ju, men riktigt så farligt är det inte, men det är ju dumt att förneka att alkoholen och fyllan är underbart =)


En något full Lollo!

Picknick

Kaffe hos Emma och picknick i Fridas nya kök, vilken kväll asså! Tjejsnack hit, hemlisar dit, skvaller här och gapskratt där. Är det alltid så när vi träffas? - Ehh ja! Det är väll det som är så härligt, finns alltid 1000 saker att snacka om, som en de av kvällens ämne, rykten. Får fundera lite till på det där Emma, det kan bli nått riktigt bra av det! =)
Paff jag blev när jag kom in i Fridas lägenhet och ser en av mina gårdsbesökare stå och tapesera..Ehh va fan gör du här?? haha, det var det sista jag hade väntat mej att se!
Sitter och småler lite här för mej själv, Annas reklam i bakgrunden gör att jag alltid får ett smaj på läpparna, det är verkligen Anna upp i dagen! Väntar mej lite smått att se Anna göra en imitation av Heidi Klum med samma inlevelse på... bara det hade gjort hela min dag, så Anna, vad säger du? Pleeease?


Detta som kallas Egobild??

Kaffedax

Hemma från jobb o allt va de heter nu, härligt det var i morse när jag vaknade och tänkte att YES, ingen spinning idag, det är över nu! Låg kvar en stund till isängen just för att jag skulle, men kom fram till att skoj är det inte att ligga helt ensam i en säng!
Ikväll blir det lite kaffe hos Emma, najs tycker jag. Kakka skulle med komma, längesen ja fick byta lite ord med henne!


En dag i Malmö

Gårdagen bestod av en tripp till Malmö, en chaufför och en smått bakfull passagerare. Mycket märklig dag när man tänker på det såhär i efterhand. Httade i alla fall en de julklappar, men passageraren slog nog alla rekord igår, snacka om att ha tagit på sej spenderskorna, kanske var ett dumt val, för de där skorna gav tydligen skoskav :(
Lyckades hinna med det mesta, köpa fjant och skitpresenter tills på Lördag när det är dags för alla brudar att leka av oss och äta oss proppmätta, klockrena julklappar måste jag säga att vi fick ihop. Så fick vi se sjutusen olika Luciatåg, det ända vi kollade efter var pepparkaksgubbar, men Malmö har nog inte fattat att man ska ha pepparkaksgubbar, passageraren var nog mest besviken, drog en tung suck när det inte fanns några pepparkaksgubbar.
På staden träffade man på många speciella personer bl.a. en transvestit, Luciatåg med röda vingar, En mamma som var överlycklig för att hon fick tag på den sista lila scarfsen, en man som blev shockad över passagerarens längt " OJ det är inte ofta man ser en lång tjej, hur lång är du... 1.80??" haha, stolpskott!
Vill även passa på att tipsa om att inte parkera 2 kilometer utanför staden, det var sjuuuuukt långt att gå till bilen.


 
Ett mycket märkligt blinkande träd mitt i trianglen och Tomten som samlade inte önskelistorna. Mycket vackert.

Lussekatter

Igår när jag bakade Lussekatter med barnen på jobbet så kläcker min stjärna ur sej nått fruktansvärt skojigt. Han hade aldrig bakat lussekatter tidigare, tror inte ens han hade bakat heller för den delen.
När vi format lussekatterna ochlagt dom på sista jäsningen är han lite fundersam till att det ligger en handduk över lussekatterna. När de jäst klart ropar jag på honom så han får se dem innan de ska in i ugnen.
Han bara lägger sej över plåten, ögonen håller på att ploppa ur, vänder som om mot mej och säger:
Lollo?!?!? innan var lussekatterna såååå små (mäter ut en liten bit mellan tummen och pekfingret) MEN nu är de såååå stora!!! (visar axelbrett med båda händerna) Vad har hänt under den där handduken egentlien????
Tänk er detta på en härlig brytning, ja höll på att falla ihop på köksgolvet!

DÖD

helt slut. Riktigt jobbigt att hålla reda på 30 rockstjärnor. Ikväll stod det konsert på jobbets schema. Gick kanonbra måste jag säga.
Ska jag tya kolla på idolfinalen? eller ska jag göra det när jag ligger deckad i sängen på Söndag? låter som en bra idé, för i morron bitti ska ju jag o Emma till Malmö och julhandla. Kan vara bra med lite sömn innan dess!
Så vi säger nog gonatt på det!

Skvallefrukost!

Uppe, sovit förbannat bra inatt och jag är på ett strålande humör! kan dagen starta bättre? nej inte alls!
Ner till Ica och fixa lite fraller, sen blir det frukost med Malin och Casper, Jag och malin ska skvallra och casper ska jollra och leka med sin Ior som tant Lollo v honom i 1-årspresent förra veckan =)

Hemligheter

Härregud va hemligheter jag har veta idag. Det roliga är att alla är sånna "jag fick inte säga det, så nu håller du truten Lollo!" Hallå? frågan är egentligen om jag vill veta dem? hur lätt är det inte att försäga sej då? Jag som kan snacka hela tiden och ibland åker de ju bara med, utan att man tänker på det! O i morron ska jag träffa Malin, och vissa saker hade jag absolut velat skvallra med henne om, men nej nej nej, det ska jag inte göra! Får hoppas att hon vet det och att hon tar upp det, för så slipper ju jag säga det :p
Nu ska jag ligga i finurla på alla hemlisar, och kolla filmen på 3:an, High fidelity - kanske kan vara smårolig?

L13

satt och kollade igenom en masa foton på datorn, och varje gång det kom ett kort som nåon från L13 var med på så gick mungiporna en aning längre upp. Saknar klassen grymt mycket ibland, allt skitsnack och allt roligt om vi delat bara försvan en dag, dåligt av oss? ja, det kan tyckas. Snackas om en klassfest snart, där eliten kommer att vara med, hade nog vatt grymt skoj, kommer aldrig sluta skratta åt våra skämt som vi redan dratt 2000 gånger, de kan dras massa gånger till utan problem! Bukis verision av gulligullan är vår klassiker, det lät nått i stil av gullikuttan och resten är en annan historia som inte hade gjort sej rättvis i ord, måste höras i sång!
Egentligen vet ja inte vart jag vill komma, eller jo, kan de vara att jag saknar L13 grymt mycket? så är det nog!

  

  

  
   


ensam

har suttit under filten precis hela kvällen, haft riktigt mysigt i min ensamhet. För en gångs skull har jag tyckt att det är skönt att vara precis helt själv en kväll. Slutade tidigare på jobbet, vi var hur många som helst så jag fick en ledig kväll. har varit riktigt najs. Planerat in en frukostfika med Malin och Casper på fredag, hon hade lite skvaller att berätta om vårt irritationsobjekt, knappt nyfiken nu då altså =)

börja tidigare

de ringde från jobbet och frågade om jag kunde börja en timme tidigare, har ju en massa skinkor att griljera och en massa grejer att fixa inför morgondagens julmys. klart jag kunde börja tidigare, börjar bli lite småstressad nu faktiskt.
I eftermidag/kväll ska vi gå luciatåg genom hela Asarum, alla mellanstadieungdomar, haha, kan bli spännande!
Nej, dags för lite smink på det sen är det dags för jobbet igen!


 


john blund.. har du glömt mej?

klockan är 02,26, borde man allarligt talat inte vara lite trött nu?
pigg som en lärka, så man säger va? kul,  verkligen jättekul att vara pigg o vaken nu.
finns ju såååå mycker o göra med, och guuuud va många bra progam och filmer som går på TV:n nu.
någon som redan har använt john blund ikväll? i så fall kan ni ju skicka hit honom, har han glömt vart jag bor så är det jasminvägen 20!. sej till han att det är broskande, jag pallar inte vara vaken mer! tror jag dör av tristess

Mina fina tjejer

blev en riktigt kanon-kväll hos Emma med en stor del av tjejligan. Hur mycket längtar man inte efter den 20:onde nu när man träffar en stor skara av ligan? jo, grymt mycket. Vilken kärlek vi har för varandra! Den 20:onde kommer hela ligan att träffas och det kommer bli så grymt! ikväll konstterades det att det skulle innehålla alkohol, o ska det drickas alkohol, så ska det drickas mycket alkohol! kommer bli grymt bra detta!

Kläckte ur mej en härlig kommentar idag igen, det diskuterades när vi tog våra körkort. Anna hade tagit sitt den 6:e december och jag den 7:e. Jag kunde absolut inte fatta hur det kunde hänga ihop, för man kan ju faktiskt bara köra upp på tisdagar i karlshamn. Hmm, alla garvade och jag fattade inte varför. men hallå? du är ju ett år äldre och dagarna ändras ju lixom? Ahh va dum man är ibland! tur man kan bjuda på det!

Nej nu ska jag in och snokamin nya facebook-vän, Kevin Borg =) haha


Ledig dag

Ledig hela dagen, sitter och funderar på hur jag ska utnyttja denna lediga dag. Riktigt sugen på att sticka in till stan en runda, spana lite efter julklappar har ju inte köpt en ända ännu men känner på mej att det inte blir några köpta idag heller för ingen har ju önskat sej någonting! Kan ju i alla fall köpa fjantpaketen som vi ska ha i julklappsleken den 20:onde. Alla lär ju köpa sina paket på bubbeltian så jag ska trotsa, inget ska inhandlas på bubbeltian!
Snackade just med dagens födelsebarn, Ida. kanske blir en sväng inom henne med när jag är inne i staden, och ikväll blir det fika och DH hos Emma, denna dagen är snart full. Hade kännt för att sola och träna lite med, så får helt enkelt se vad som hinns med, skulle ju faktiskt inte vara hos Emma förens vid 20.00!


svenska fjällen - here we come!

sådär ja, nu vart skidresan i princip bokad, satte lite eld i baken på mågra tveksamma kort, så bestämm nu eller skit i det helt enkelt. Det där med utlandet las ner efter att vi kom på att det blir ganska dyrt, och o-mysigt. Så egentligen? vad är det att diskutera? De svenska fjällen har allt att erbjuda, härlig skidåkning, grym after-ski, helt okej gulasch-soppa och världens bästa stugor. Har även erfarenheter av att det finns helt okej ragg på discoteken! Vet redan nu att ja kommer att stortrivas detta året med! är överlycklig för tillfället, äntligen har jag någonting att se fram emot! vill åka nu, nu nu nu!

Fullproppad dag

Vilken tur jag har, slapp att läna bilen på volvo i morse, pappa var så snäll och satte ner den när han körde till jobbet i morse. tur jag har! Ska dock hämta bilen sen när de ringer o säger att den är klar. har dock massa saker för mej idag, känns som att allting ligger på en och samma dag. Tur ja har att Lotta erbjöd sig att köra och hämta mig till spinningen, det löste nästan hela min dag vill ja säg!
Hämta bilen nån gång sen mé, o direkt när jag slutar jobba bär det av till svängsta där en liga från gamla klassen väntar, dax för att snacka skidresa, och ja ska ju lätt argumentera för österrike, det hade vatt så vittit o åka dit nu!
och de i klassen vet ju att ja nästan alltid får som jag vill, så detta var ju nästan redan klatt ;)
Nej nu har jag verkligen inte tid att skriva mer här, för nu är det dagt att packa träningsväskan!

julen kommer med stormsteg!

Kvälls-mys hos emma var kanonbra! Julaskinkamacka med julamust och lite julagodis på det.
Nu börjar man ju till och med fatta att det snart är jul. Har inte köpt en julklapp än, inte önskat mej någonting bara lagt allt som innehåller jul åt sidan. Men det är väll dags att ta tag i det där nu. Tror inte det går att gömma sej undan det där mer. Julen är inte så poppis hos mej, har nog aldrig varit faktiskt, förutom när man var liten då! Oj vad negativ jag låter, men så är det faktiskt.
nu väntar sängen, lika bra o sova innan man ska träffa volvokillarna i morron igen, kommer väll göra bort mej denna gången med =)

Meningslösa dag!

Seg dag, har verkligen inte gjort ett skit. Legat i soffan och kolat på film och slösurfat på datorn. Har inte ens ätit frukost ännu. Börjar bli lite utsvulten nu, men  lika bra o vänta tills man ska till jobbet, för annars kommer man väll bli döhungrig på jobbet sen, och det är inge skoj att vara med om!
Har inte nått som är det minsta skoj för er o läsa, så vi lägger nog ner detta för dagen!

dagen tabbe!

Nu har jag gjort bort mej igen, denna gången var det riktigt pinsamt!
Kom ner på volvo och skulle hämta bilen, kommer in till killen i disken och ska hämta ut nycklarna.
Killen frågar vad jag har för bil, och dum som jag är så svarar jag - en VOLVO!
"Ehh... vi har rätt så många volvo här, vilken modell?"
Åhh att ja kan vara så dum, fattar då hur dum jag var och allt bara låste sej, sa fel registreringsnummer och  modell, sa ju V40 fast jag har en S40, inget stämde! gick därifrån högröd i ansiktet. Men jag gav dem i alla fall ett gott skratt =)
Ska ju lämna bilen på måndag igen, hoppas inte samma kille står där när jag ska lämna in min VOLVO! Då ska jag visa att jag faktiskt kan mitt registreringsnummer och modell, ska inte ens nämna att jag har en volvo! Massa smink så han inte ser om jag skäms, jepps så får det bli!

KÖP ALDRIG BIL

nähe.. ingen snö, bara en massa tradigt regn. då blir det ingen snölek idag ju. får mysa på något annat sätt.
De ringde nyss från Ahlberg bil, där min bil är inlämnad på reparation. Det var nått bromsok som nu var sönder, handbromsen var totalt kass. Pappa orkade inte laga bilen denna gången så då lämnade vi in den. Men i alla fall, nu ringde dom och sa att den var klar att hämtas. 2500:- skulle det kosta, så det skulle jag ha med. Nu till det värsta... De har hittat ytterligare ett fel, men det kunde de inte laga idag utan det hade dom tänkt o göra på måndag. På måndag sa jag? men jag behöver verkligen min bil på måndag! Det de skulle göra med bilen nästa vecka kostar 1700:-, åhh vad lägligt alt kommer i denna julemånad! ska ner o diskutera med dem nu, för de här vill ja inte vara med om!

snö!!

Nu snöar det ute igen, dock mest vatten  det som faller, men man ser att det är lite snö i det! Tänk om det hade kunnat lägga sej, så vi hade haft snö i morron. Om det är snö i morron när jag vaknar så ska jag bara springa ner o ta på mej termobrallerna och kuta nar till jobbet! Då blir det lykt-bygge, snögubbemontering och det bästa - SNÖBOLLSKRIG!
sen när man är helt rosig om kinderna blir det varm oboj.. drömmer bort och bara hoppas att det ska vara snö ute i morron, annars kommer jag vara besviknast på hela jorden :(

Kan de här dumma absolute torret sluta sticka nu, grymt obehagligt. känns som det sitter en minimänniska i armhålan och sticker mej så fort jag slappnar av. kan någon snäll ropa på sin minimänniska så han sticker iväg från mej!

jobb jobb o jobb

Jag har verkligen inte hunnit skriva en rad här idag. Har jobbat precis hela dagen och nu är jag helt slut. Ingen jobbig dag, men har haft fullt upp. Gjort ett sjukt fint halsband på jobbet, grymt nöjd måste jag säga - det finns nog lite estetiskt gömt långt inne i Lollo ibland. Spelat "Diamanten" massor med, innespelet för tillfället och det är ju riktigt roligt =)
Ikväll var det piss piss piss segt, inte en ynka besökare (som vanligt på torsdagar)  o de va så segt. Kan ju säg att det sista jag känner för nu är att jobba helgen efter denna kväll, jag verkligen vill inte! Ha aldrig kännts så innan, men nu är det inte bra. bara till o bita ihop, denna helgen och nästa med sen är jag ledig kvällarna under julen!
Fick idag reda på lite öppningar för fortsatt jobb inför nästa termin, någonting som är possitivt i alla fall. ska spana och spejja i morron så jag får lite mer information, måste ju ligga steget före :p

fundersam

Dagens frulle gjorde nog susen tror jag. Har varit på toppenhumör hela dagen. Inget har vatt jobbigt, tråkigt eller tungt. Hur skönt är det inte med sådana dagar då? Tänk om det alltid hade varit så härigt, inga bekymmer eller problem över huvud taget, livet hade vatt som en lek ju!

Blev lite fundersam innan, Emma A hade skrivit en komentar om att de från "Årets TV-tittare" hade ringt henne med, hon tackde också nej. Ikväll snackade jag med Jerry, men han tackade självklart ja. Tänk om vi hade tackat ja hela bunten, fått en gratis natt i göteborg och 2 lediga dagar att gå på stan och handla julklappar? Det hade ju inte gjort nått om man hade åkt ut första rundan. men nu har vi ju tackat nej! Aja, får väll handla de där julklapparna i stora stora karlshamn istället!

Haha, måste bara tilllägga, reklam på TV nyss, Petter har släppt en best off skiva, hallå!! tror han folk på allvar skulle köpa den?
"Pengar rullar in som det ska, det går bra nu."
"eyo jag brinner för det här permanent, vinden har vänt"
Hallå? Detta ä för tusan kasst!


äkta frulle

Frulle hos Tessan mina några av mina underbara.
Med en massa frallor och Kaffe.
Pålägg som man kan variera sig av, slippa äta den där torra ostmackan heeela tiden =)
Yep, idag blir det en äkta frulle!


 


2/12 -08 = Historia

Nyss hemkommen och nu är det redan dags att lägga denna dagen till historien. Kommer nog inte minnas den så väl, för inget speciellt har väll hänt nu när jag tänker på saken... pyntat sönder jobbet, de manliga arbetskamraterna tyckte vi hade hängt upp ännumera porr-gardiner, fattar inte vad de får de ifrån, för det blev ju superfint! glitter överallt, till och med runt TV:n, så ja... överallt!
Var även någon besökare som var rädd att det skulle börja brinna hemma inatt, så han/hon tog snällt med sej brandsäckaren utan att fråga om lov... stöld`?... nä.... bara rädd för elden va?

Passade på att hälsa på Ida & Tessan ikväll efter jobbet, Theo o Milo busade mest, trodde ju de skulle äta upp varandra. vi planerade också in en frukost på det i morron bitti, så nu är det nog lika bra o nana kudden! =)


försovning

Vi tar en förovning på den med! har väll stängt av klockan i sömnen eller nått.
har aldrig försovit mej i hela mitt liv. måste bara hinna käka frulle först, att jobba 10-20.30 är annars ingen bra ide!
nej, nu ska allt gå i ett rasande tempo, ahh, hatar att stressa!

JULstädning?

Går här och tar igen städningen som skulle ha skett igår. Slog på TV:n och där visas Jul med Sanna, Shirley och Sonja. Skruvade upp musiken till max. Så jag går här och pular till "hej tomtegubbar slår i glasen" och "tipp tapp" Hur bra som helst! Saknas bara lite alkoholhaltig glögg me pippakakor så hade nog städningen gått ännu bättre! Nej, nu ska julstjärnan upp i fönstret!
Huvet ekar av "tipp tapp" kommer bli en bra städning detta!

Årets TV-tittare

Igår när jag kollade klart på Wallander kom det i reklamen upp nån fjantig sak om att bli årets tv-tittare. De sa att man skulle gå in på TV4:as hemsida och svara på en massa frågor och vara med i tävlingen. Hade ju inte nått att göra då jag hatar reklamen så jag gick ju självklart in på sidan, klickade i svaren och anmälde mig.
När jag var på jobbet i eftermidag så ringde de en snubbe från TV4 och frågade vilken dag jag kunde komma på inspelning i göteborg, den 16, 17 eller 18 december? Ehh sa ja.. jag vet inte... ehh jag vet nog inte riktigt om jag vill dettta... han tyckte absolut jag skulle vara med, jag kunde ju vinna ett stoooort pris och det var ju faktiskt bara 99 som fick vara med! Ehh sa jag åter igen, men jag tackar nog NEJ! jag vill inte!
Haha, ska aldrig mer vara med i nån sån fånig tävling, usch nej ALDRIG!

ingen julkalender

hade tänkt se julkalendern, men när jag slog på tv:n vid 9 kom jag ju på att det bara är på lördagar julkalendern börjar klockan 9. så ja fick fint ligga i sängen och soma om en liten stund.
måste packa träningsväskan, idag var det nära att jag ringde o sa att jag inte kommer, men lika bra o ta sej i kragen, men jag känner inte för detta today!



 


RSS 2.0