Någon mer som blir sugen?


Äntligen är det över!

 
vad härligt det känns, att kvällarna nu äntligen är klara! Ska inte jobba en helgkväll fram tills Oktober, ska njuta av varenda helg! Hur gitt som helst!

Nyss blev jag jättebesviken, för när vi var nere i bromöll så såg jag att de gjorde reklam för ice age 3 på väggen, då trodde jag självklart att man kunde se den filmen där. Nu skulle jag försöka mig på att ladda hem den filmen iställen, men nej då, då har den inte release på bio förens i juli 2009! haha, det är rätt länge till jag får vänta då, har ju saknat Sid och Mannu med gänget! laddar hem tvåan istället, för 1:an har jag ju redan. Bud på att slänga igång den nu, älskar verkligen den filmen =)

I morron börjar spinningen. Klockan 11 börjar den, är det då det "nya" livet också ska börja kanske? tror det får bli så, kan va rätt så skönt faktiskt! Nu blir det ice age, gonatt!




Lördag?

jaha? vart har denna Lördagen tagit vägen då?
Jag har verkligen inte gjort en enda vettig grej! Hela dagen så kollade jag bara på TV, lyckades se två filmer, Det var dock väldigt skönt! Ikväll har jag bara jobbat. Bara jobb i morgon kväll me sen är det slut på mina kvällar! Det känns så oerhört skönt! Är också ledig alla helgerna nu fram till en bit in i Oktober, det är jag förtjänt av =)
Började innan fundera på vad man då ska göra? Kollde faktiskt upp om Liseberg var öppet, och det var det, i alla fall i september också. Det hade varit roligt att åka upp dit, gå på stan, hälsa på Lisa och självklart Liseberg =)
Någon helg får man väll åka upp till Kalmar och så, hälsa på tjejerna och dricka lite sprit!  Tycker det låter som två bra alternativ! Så nu ska vi bara se om det är någon som vill följa med =)

Överlevde kanotingen!


Utvärdering av kanotingen, detta har jag gjort:

* Paddlat 5.5 mil (tung ja är i armarna nu)
* Hört Lotta 1000 gånger skrika: Sitt still i kanoten, vi välter! (Jag kan inte sitta still så länge!)
* Sett en älg (Shit va stora de är)
*Sovit i ett militärtält (mysfaktorn var hög)
* Gjort en "musikvideo" till Higway to hell (vi rockade fett)
*Varit nykter när nästa alla andra drack (dildon kom därför inte fram)
*Inte gjort nummer 2 på 3 dagar (Gissa va de första va ja gjorde när jag kom hem)
*Paddlat rakt igenom en våg (Vatten är blött)
*sovit 2 timmar (På tok för lite, tält är inget för mej)
*Sett 2 stjärnfall (Önskningarna föll inte in)
*Inte druckit kaffe på 2 dar (De va gott när jag fick de på jobbet ikväll)
*Hört värdens dåligaste skämt
Nonne: Vill du höra en halvsexig historia?
Jag: Ja?!...
Nonne: 3

Kan säga att jobbet ikväll va inte bra, de va roligt att jobba på fältet med johannes. jag var nog inte så social, gjorde allt för att hålla ögonen öppna, var väldigt trött! När jag kom hem från paddlingen gick jag in i duscen, sen kröp rakt ner i sängen. sängen var sååå go! Kunde dock bara sova en timme, för sen var det dax för jobbet!
Nu ska jag få krypa ner i sängen igen, ska sova länge länge i morron, de ska bli skönt!
Natti natti!



 


Kanoting!

Äntligen, allt är packat! Fick ner mina fina rosa gummistövlar också, trodde inte de skulle få plats, men jodå! tryckte ner dom, men vilja ,våld och vasselin så brukar det mesta gå!
Har en liten fundering. När en från jobbet ringde innan idag så snackade vi lite om packningen, på skoj säger han "glöm inte att packa ner dildon Lollo" och man hör hur alla i bakrunden skrattar! Jag funderar starkt på att vara så kylig och ta med den, bara för att se hur de reagerar! När man har fått lite innanför västen så hade det varit perfekt att dra fram den och säga till de andra att jag och min "vän" går o lägger oss. De hade vatt skoj, sjukt skoj! Tror doch att chefen som också ska med hade blitt lite snopen, det är ju en rätt så bra entre att göra när man bara har haft jobbet i 2 veckor. jepp, tror jag gör det, visar vart skåpet ska stå. Har innan sagt att vi är en sjuk arbetsgrupp, nu kanske ni förstår varför!

Mobilen på laddning, kameran på laddning, och ipoden ska på laddning (måste bara hitta den förbannade sladden) sen är jag redo att ta emot naturen från en kanot! Tror vi kommer att få 2 sjukt goa dagar, så bye bye, ni kommer få en uppdatering när jag är hemma på fast mark igen!

2 saker!

Kom precis på 2 saker!:

1. Det är inte roligt att packa - kanske därför jag hamnade här igen?
2. Kristianstad har inte lyckats med sina trafikljus - Alla,har ju grönt samtidigt. vad är det då för mening? Alltid kaos när man ska köra i den staden!

Har börjat packa - Sovsäck, liggunderlag, regnställ, underställ, fleace, shorts, t-shirt , mjukbyxor & mjuktröja.
Längre än så har jag inte kommit, men det är ju i alla fall en bit på vägen :p
Nu ska vi packa lite till, sen så tar vi o jobbar lite med!

Last day with Annie!


Annie och jag har haft en fiiin dag tilsamman, känns skönt att ha gjort någoning med henne nu innan hon med försvinner härifrån! Man kan ju hoppas att hon kommer tillbaka om några år! =)
Vi började i alla fall dagen med en kaffe hos Anna, hon var dessutom hundvakt åt världens sötaste lilla Milo. han är så fin den där hunden! <3
Vi  svängde inom ekohallen med, Annie hittde en del saker till sin lägenhet.. o vad hittar jag? Jo godis till min kanothajk, så nu har jag mycket gott att mumsa på när vi är iväg!
Efter ekohallen drog vi ner till Kristianstad, käkade på något ställe som jag inte kommer ihåg namnet på. deras vitlöksås... fy fan va stark den var - så ikväll blir de inget hångel!
I alla fall så inhandlade jag en schal (tror ej de stavas så) den var rosa, grå och silvrig, ritkigt tjusig faktiskt. När jag hade handlat den så kände jag att jag inte behöver ha någonting annat. Men när vi kom in på stadium och annie var i provrummet och provade ett par mjukisbyxor så ser jag en sån svart peak performance tröja som jag har letat efter. Usch stor där o letade bland storlekarna och nästan hoppades på att min inte skulle finnas, men jodå, självklart fanns den! Då var det bara till att prova - självklart satt den som en smäck! Kändes lite tungt att köpa den, 899:-, det är rätt så mycket pengar ändå! men den kommer va perfekt på kanothajken =)
Så med en tröja, en schal och en påse godis har redan 1100 kronor av min lön försvunnit iväg! jeje, hoppas de är värt det!
Tror ni att ja packade igår föresten? Nej nej nej! så nu måste jag göra det! Är dock lite mer sugen på att lägga mej i sängen o ta en siesta, så det är väll lika bra att jag sätter fart o packar nu!

Struken

Denna dagen kunde strukits ur almanackan tycker ja, den har inte alls varit skoj!
Jag har jobbat precis hela dagen. 10-22 (flexade lite, dörför jar hemma :p) Jag trodde ju att jag skulle skulle hinna hem o få lite mat i magen, men nej, det han jag självklart inte! så från klockan 6 har jag bara tänkt på mat. kom fram till att jag nog inte är så trevlig när jag är hungrig!
Idag var det så uppenbart att en viss person hade snackat så mycket skit att hon själv hamnade i klistret, det var så skönt att få henne att fatta att alla, verkligen alla fattade att det var hon som hade snackat så mycket, och spridit en massa anklagelser och rykten. säger bara haha - hoppas det sved så mycket att hon aldrig gör om det!
Mer har jag nog inte att bidra med. Nu ska jag packa, ska ju faktiskt ut på kanothajk med jobbet på torsdag-fredag. Då behöver man massa saker, funderar på att packa de mesta nu så man kan vara me Annie-bejben i morron... sista chansen innan hon blir en sån där plugg-tjej!


Mys-kväll!

Nu ska jag snart till jobbet, gitt faktiskt!
Sov länge idag, ända tills 11, det var riktigt skönt att göra det på en Måndag!
Igår skulle ju jag ut o gå för att göra mej trött, så jag gick en runda. Men när jag kom hem så var jag fortfarande pigg, och precis när jag tänkte tanken att jag är inte trött så ringer Emma! Hur bra är inte det då? Så vi hade mys-kväll/natt. Kollade på film, The Guardian - en sjukt bra film med en sjukt fin Ashton kutcher! Där låg vi i soffan under filten och drack te. det var mys på hög nivå!
När jag skulle hem följde Emma med ner för att röka. Vi stod där och letade efter karlavaknen och allade där stjärnbilderna. När vi står där med näsan i vädret lyckas jag (som vanligt) kläcka ur mig något mindre begåvat! Emma och jag står åt ett varsitt håll och jag säger högt "tänk om man hade fått se ett stjärnfall" Precis samtidigt skriker Emma "KOLLA! - ett stjärnfall" och pekar glatt upp mot himlen. Vi han även med att gå igenom replikerna från Lejonkungen, de är så sköna de två!



Pumbaa: Du Timon?

Timon: Ja?

Pumbaa: Har du nånsin undrat vad det är för ljusprickar däruppe?

Timon: Pumbaa, jag undrar inte. Jag vet.

Pumbaa: Jaha? Vad är det då?

Timon: Det är eldflugor. Eldflugor som fastnat i det stora mörka däruppe.

Pumbaa: Åh, jösses. Jag har alltid trott att det varit bollar med gas som brann miljoners mil härifrån.


 


Finingen Ashton Kutcher

Emma och jag


Äntligen är helgen över!

Jepp, tro det eller ej men det är precis så det känns!
Helgen ska vara rolig och det är någonting som man enlig mej ska se fram emot, men nej!
Inte denna gånger! Nu har jag jobbat hela helgen, och det har inte varit skoj! Det känns så fel att jobba en helg för att på helgen ska man egentligen vara ledig! Känns bättre att jobba kväll en vardag, för det är inte så farligt!
Jag är inte de minsta trött, hur pigg som helst faktiskt. Kan bero på att jag har spenderat hela dagen framför TV:n och inte gjort av med någon energi alls!
Innan jobbet hann jag med en snabb-kaffe hos Emma, tur var det! Hon var en stjärna idag! Hon skulle visa en sak på hennes facebook. Då ser jag att hon har sin facebook ¨på SVENSKA, de hade inte jag....Innan! Nu har hon visat mej så jag också har min på svenska, det är sååå skönt, för nu fattar jag helt plötsligt vad jag trycker på!
Så tack Emma, det var guld värt =)
Nehe, pigg som jag är så funderar jag på att göra någonting åt det, tror jag får dra på mej ut-o-gå-kläderna, för trött måste jag bli. Det som är lite tungt är att jag tror inte det är så mycket batteri kvar i min ipod, men ja får väll ta det, ALLT FÖR ATT BLI TRÖTT!

Project runway

Hela dagen har jog kollat på project runway.
Men förstår inte varför, för det är inte ens bra!
Har inte gjort en vettig sak idag, bara legat och mögat.
Jobba ikväll, som vanligt! slutar dock runt 9, det gillas skarpt!


Filmtajm!

Hemma från jobbet! Sjukt skönt!
Måste säga att ikväll var det helt okej! tro de eller ej! Vi hade lite o göra, så det är nog därför!
Jag har byggt världens finast armband på jobbet. jättefint är det, På måndag kommer barnen bli avis, haha, pärlor is the shit!
Tycker att folk dricker sprit till höger och vänster! Känns som att alla dricker sprit! Alla utom jag dock! Men det är bra, man blir konstig av sprit!
Denna dagen har varit konstig kom jag precis fram till. De har kännt som en söndag. Regnet har öst och jag har bara känt för att slöa och kolla ¨på en dålig film. Frukosten i morse var sjukt god, bara tryckte i mej en massa frallor, men gott var det!
Har även gjort dagens gärning(duktigt Lollo). Annie fick för sej att gå på bröllop, så ja fick ställa upp o fixa frillan! Måste säga att hon hade nog finare frissa än bruden, och då måste de ha vatt najs!
Nu ska jag gå o välja bland filmerna och se om de finns någon som jag kan tänka mej att kolla ¨på EN gång till. Kom på att ja ville hyra en film när jag körde hem från jobbet, då var klockan 5 över 11, altså var det för sent! Men men, får väll stå ut med någon som jag har sett innan :(


Frulle me brudsen!

Regnet öser ner!
Vilken tur jag har att mina vänner är så goa!
Hade vi inte bestämmt att vi skulle käka frukost ihop så hade jag legat kvar i sängen länge! Jättelänge säkert!
Nu ska de inhandlas frallor, sen är de kaffe o frulle som gäller!
Kanske får höra lite skvaller från tjejerna som var ute igår. det är dock alltid skoj!

Se you later aligator!
In a while crokodile!


Helomvändning

Vilken helomvändning! Det var dött på jobbet, dött. dött, DÖTT! det ända vettiga vi gjorde ikväll var att köra till donken och dricka kaffe och käka chocolate dream, mums va gott de va! Den måste jag äta igen, även fast den stod mej rakt upp i halsen!
Vid 10 ringer Viktor, undrar om jag vill följa med på bio, de ville jag, men jag jobbade ju! Men det löste sej! Jag kunde sluta tidigare, vi hade inte någonting att göra så då slutade vi! Skyndade mej som tusan sen stack vi till Bromölla och kollade på Arn! Tackar Viktor så mycket för att han befriade mej, han är en Ängel!
Arn Magnusson..
den mannen har krigat sig in i mitt hjärta. Vilken Kar! Han var fin han, nu funderar jag på att se ettan med, bara för att han är med.. ahh.. kommer drömma fint om min soldat inatt!



 


Milo!

Vilken söt sak! Tessans hund är nog bland det finaste jag har sett, och minsta!
Jag vill med ha en hund, i alla fall 1 dag i veckan när det är fint väder, sen ska den alltid vara valp med!
Har hängt hos Tessan hela dagen, kollat på klyftan när hon hoppade längd. Denna gången kläckte jag inte ur mej något olämpligt, men det gick inte bra ändå!
Ikväll skulle en del av tjejerna festa, men inte jag! Jag ska jobba, usch.. jag orkar verkligen inte. Trodde det skulle kännas skönt nu när det bara är så få kvällar kvar, men jag spyr på det! Men det beror inte på jobbet, utan det beror på andra saker,ex. vilken man jobbar med. Sjukt trött på vissa, då blir det inte roligt, inte roligt att spendera 6 timmar en fredagskväll med någon som man inte tycker om. Hade hellre spenderat de där timmarna med någon eller några som jag tycker om.

God kväller!

Gokväll!
Hemma efter jobbet, hur skönt som helst!
Är grymt trött i huvvet, men inte i kroppen, hur jobbig är inte den då?
Funderar på att kolla på en film, men vill inte de nån av dom jag har hemma. Så jag funderar starkt på att stick in till filmgiganten (vet att de inte heter så) och hyra en sjukt bra film... frågan är om jag orkar dock :/

I morgon är jag ledig på dagen, snackade tidigare med Therese, i morron blir det nog att hänga med henne och Milo, hennes beryktade söta hund. Det måste inspekteras, känner på mej att det är en sprudlande vacker hund Tessan har införskaffat!



 

När jag läste aftonbladet innan blev jag troende, jag har hittat min gud, min ängel! Slänger upp honom så ni också kan drömma lite...Den där Björne, han är fin han!


Utkast: Shit va ...

Shit va trött jag är, de var inte lätt att komma ur sängen i morse!
Men ja gjorde det, och gick en runda, Till slut blev man riktigt pigg faktiskt! =)
Nu ska jag snart börja jobba. Skönt med sovmorgon, att börja 11 är världs har jag kommit på, superskönt!
Ikväll är det jobb igen, hade gärna varit ledig ikväll. Igår hade vi inte någonting att göra, tillslut satt vi hemma hos Viktor o snackade skit! Det kallar jag kvallitetstid på jobbet, haha!
Nej, nu är de dax o fixa i ordning sej o bege sej!

I Morron är ja ledig, i alla fall på dagen, då vill ja göra nått skoj =)


Mellanlandning

Hemma en sväng, hade tänkt o få lite mat i magen innan det är dax att sticka till jobbet igen.
Vilken dag på jobbet, vilka sjuka arbetsmpisar man har! Men det gör ju inte mig någonting, för jag är nog minst lika sjuk ja med, haha!
Nej, Farmor är på besök, vilket betyder att jag ska vara social och inte sitta här!
Varsnack om Tyskland på Tisdag, jag hade verkligen velat följa med, men jag jobbar ju! Hade vatt grymt bra med en resa ner dit, men men, får välla ta de en annan gång!

Anställningsbeviset!

Yes!
Idag skrev ja på mitt anställninsbevis, känndes sjukt skönt måste jag säga!
Tror de löste sig med rätt så mycket annat också på jobbet idag, ska inte säga vad, men de var skoj! =)
Har faktiskt inte någonting mer att erbjuda er idag, i morron är det jobb 8-23 igen så de är lika bra att knyta sig.


Jobbe-dag!

Precis hemkommen efter en morgon-promenad, det var sjukt skönt! Fast frågan är om inte duschen var snäppet goare!
Snart dax att gå till jobbet - faktiskt riktigt skönt!
Idag ryktas det om att vi ska sticka iväg o grilla, spela brännboll och gå tipsrunda! barnens sista sommarlovsdag ju! då måste det hända saker, så japps, så kommer denna dagen att se ut!
jobbar dock ikväll också, men jag har kommit fram till att det inte är någon mening att jobba till 24.00, för i morron börjar ju skolan igen =) såååå troligtvis behöver ja inte jobba till 24.00, o de hade faktiskt varit riktigt skönt!

Har en liten fråga... Varför har jag ett blåmärke i pannan? Igår syntes det inte så mycket, men idag blir det en sån där håret-i-pannan-dag för Lollo!=)


Tjejdag =)

Måndag?
Nae, det är nog frågan, känns som en helt vanlig söndag!
Dagen startade fint, en sväng till farbror doktorn - Han var snäll =)
Sen var det kaffe hos Emma, kanske dock inte så ovanligt, Anna joinade också, det var great!
Självklart skulle vi koll OS också, Kallur skulle ju springa sej till final.. eller?
Nej då, precis i starten lyckas jag kläcka ur mej något smart som vanligt:
- "Det är ju rätt onödigt o kolla ändå, man vet ju ändå att hon kommer att gå till final... men ack så illa de kunde gå! Inte lite typiskt mej o säga nått sånt, men ja är ju som ja är =)
Emma o Jag har lagat lyx-middag, shit va gott de va! O jag är ju sååå duktig på att äta för mycket, kändes som att man behövde ta en riktig tupplur efter det, var helt förlamad efter den måltiden, haha!
Som tur var gick vi en go promenad efter det, o de behövdes maten sjönk ner perfekt och efter det var man ju "med i matchen" igen, sjukt bra!
Ikväll har vi varit hos Frida och druckit kaffe & spelat tjo, o tro det eller ej, men jag vann! Altid lika skoj o träffa alla tjejerna! ikväll var vi en hel liga (Frida, Emma, Annie, Lisettan, Mickis & Jag).
Vi hann till och med att se på en film, en riktig tjejfilm . Save the last dance - Har nog sett den 1000 gånger, men den var lika bra ändå - Musiken i den filmen är så go, hela filmen är dock go!
Nu är det dax för sängen, dax o jobba i morron igen 10.30-24.00 - så taggad jag är intför det! - NOT!

Känner mej som en skit, tycker faktiskt inte om det... men men, life is life!


Mår som man förtjänar!


Usch..
Jag brukar säga att jag aldrig blir bakis..
Så idag har det känts som att jag har tagit igen allt!
Man mår som man förtjänar med andra ord, och idag förtjänade jag detta!
Men o andra sidan, så var det faktiskt värt att må så sjukt dauligt, för de va skoj igår, de va en lyckad skiva =)
Jobbet ikväll var inte så uppfriskande, jag ville bara hem, var inte engagerad alls! Egenligen så gjorde jag inte så mycket, spelade spel och guitar hero, dansade lite på dansmattan (utklassade ungdomarna =) ) och körde en runda! Det är ett rätt chill jobb, o ändå tyckte ja de var pest!

I morgon vankas det kaffe me Kräft-Emma, hoppas att det är någon annan som också är ledig. Måndags-kaffe är världs, för då får man en uppdatering om helgen, och det är alltid lika skoj!
Ska även försöka komma in till farbror doktrn, för så här man ja inte ha det!

Dax o sova!
I morgon ska jag må som en prinsessa! Tycker faktiskt jag förtjänar det i morron!

Kräftskivan

Kräftskivan igår var ball!
Jag hade kanonroligt, även fast kräftor inte är min grej! De både ser äckliga ut och luktar något fruktansvärt!
Kan ju säga att jag inte mår bra idag, fy fan va illa jag mår! har redan spytt 2 gånger, brukar aldrig bli bakis när jag dricker sprit, men detta... det finns inte på kartan!
Det värsta med denna dagen är att jag ska jobba ikväll.... JOBBA! Hur ska det gå? det förstår jag inte alls. kommer ju att vara som ett lik! Hoppas att mina kära ungdomar vill ligga i soffan ikväll och bara kränga och kolla på en go film! vädret tilllåter det idag, för det är totalt kasst!
Nej, ger er lite bilder från igår, sen väntar sängen, måste föröka sova lite till innan jobbet så denna fruktansvärda bakfylla ger med sig!

Emma och kräftis =)

Annie & Håkansson

En äcklig kräfta!

(ingen kommentar)

Mickis & Lisette

Mr. Festfixare

Grabbarna grus

Bajla Bajla


Underbara dag!

Vilket strålande humör man vaknar på!
Tänk om man alltid kunde vakna med ett sådant leende på läpparna, gud vad livet hade varit lätt då!
Dagen har börjat med kaffe ute! Hur gött är inte de då? känns som att det var evighetsen man kunde ta kaffekoppen och gå ut och sätta sig och njuta av solen!

Idag blir det partytälts-bygge! Oj vad fint det ska bli i tältet med alla fina saker som vi ska fixa!
Har även lite andra saker som måste fixas innan spriten får rinna igenom strupen. Måste fixa blannevan! Frågan är egentligen varför jag inte gjorde det igår, det är så skönt att slippa göra det samma dag! Men men, en sväng inom ica som vanligt blir kanon!

I morse när jag vaknade började jag fundera på vart jag hade min kamera... total panik! Hade verkligen inte någon aning om när jag hade kollat på mina säkra ställen! Men nu har jag precis hittat den.. i min strandväska, där trodde jag inte att jag skulle hitta den! Men nu ligger den på laddning för att vara redo för kvällen! Ska i morgon försöka att få in ite bilder här, tror jag får ringa någon av experterna så man får en grundlig förklaring till hur man gör!

Tillbaka till verkligheten kanske! Måste fundera ut vad som skall ätas idag, kräftor är inte gott (intar bara snapsen).
Måste även välja vad jag ska ha för kläder på mig, tycker det är lite jobbigt, men får väll dra ut garderoben och se va man hittar!
Nu är jag sugen på en grogg, men det är nog fortfarande lite tidigt, så jag får väll lov att vänta lite till! =)




Kände pressen!

Hej hej Hallå!
När jag idag startade dagen hos Anna med kaffe och snack me brudsen (Emma, Ida, Anna) å kom vi fram till att jag var den ända som inte hade någon blogg, då kände jag pressen! Nu har jag den, och hoppaatt det är så skoj som folket säger att det är =)
Har förstått i mina vänners bloggar att man ska skriva om sin dag, som faktiskt har varit riktigt bra! Ledig hela dagen, händer faktiskt inte för ofta nu för tiden, så sjukt skönt!
Som ja redan har sagt så började dagen hos Anna, de va gitt, efter en kaffe me ännerna är man ju i alla fall människa!
Jag och Emma spran ärenden på stan med, på glasbanken inhandlades drycker, starkare än mineralvatten, som i morgon ska spela ett spratt med min kropp, o fy vad roligt vi ska ha på Ballans kräftskiva i morgon! På stan hann vi även med glitter, där inne finns alltid massa saker som ja vill ha, men idag gick jag faktiskt bara därifrån med hårsnoddar, hårnålar och en klämma - Bra Lolle!
Efter staden sprang jag inom farmor, tänkte snacka lite skit me henne, och  blev de me! Kom idag fram till att min farmor är grym! den tanten har för tusan humor, VI kom vi fram till att vi skulle skriva en kontaktannons till henne, men när vi kom på hur bra den hade blivit så hade det hört av sig massa karar, och det hade blivit för många för henne, så vi fick lägga ner det! Lärde även farmor att ringa med telefonen, vilken pedagog man är! (hur svårt kan det vara att lära henne trycka på EN knapp?)
Efter besöket hos farmor var det dax för att röra lite på sig, det blev en låååång promenad, sjukt skönt! Kom fram till under min promenad att jag måste byta låtar i min ipod, hur kul är det att gå fort till Rihanna - take a bow eller Michael Bolton - How can we be lovers? nej, skärpning Lolle, byt ut de där låtarna NU!
Kvällen har tillbringats hos stoffe och ida med Maria, Annie, Eskan, Timmie & Sam. Film och mat - vilken fredagskväll! Såg en mycket bra film, men vad den heter är en annan historia, för de minns inte jag! Annie vet, hon har koll på sådant! så när jag vill se de andra, då trycker ja bara 18# så berättar Annie detta för mig!
Last night med Mia-Maria i Karlshamn denna sommaren, usch... saknar henne redan faktiskt! Men, hon ska upp till sitt adra li, sitt liv som en wild & crazy-tjej! Men hon och Annie får inte vara där ifred länge, för ja ska upp o spana på sjömännen, erfarenheten säger att de är najs!
Nahe, tack och hej för mej! Dax o sova!
I morron börjar dagen att bygga party-tält, fixa stolar och bord, och hänga upp kräftlyktor! Sen ska jag o Emma knyta ballongvalv och sätta kräfthatten på sne, för på kvällen vankas de bra skit, kräftskiva is the shit!

(Emma - I Morgon är det du och jag under bordet! )

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0