Heldag med Viktor

Det blev en heldag med viktor, har inte träffats på länge så vi hade mycket att ta igen. Kaffe i matvik där han har kommit riktigt långt med sin tomt! Hjälpte honom att tvätta grävmaskinen som jag även har fått provköra idag (ca. 10 meter, men jag har ändå kört grävmaskin!) inte dåligt måste jag säga! Fixat mat, god lax och legat i soffan o kollat på film. Utan spår är nog bland den värsta och bästa film jag har sett på länge! Var svettig som efter ett träningspass när filmen var slut, såå ruskig äcklig var den! måste verkligen ses!
Hann även med att utbyta skvaller, sjukt mycket som händer i denna stad som man inte vet, men som förr eller senare kommer fram till allas öron.


Kaffe i matvik!

Uppe nu,  har inte ens rest mej ur sängen tidigare! Helt superskönt faktiskt!
Min tanke innan jag somnade inatt var att om jag vaknat tidigt kan jag köra in til stan o bara kolla läget lite. Det är ju supermysigt när affärerna julöppnar på söndagarna. Har ett måste att göra idag, det är ju att städa. Ingenting jag gillar särskillt mycket, men nu är det faktiskt ett måste.
Funderar på om jag ska hälsa på killen ute i matvik också, har ju sagt så många gånger att jag kommer nu men har väll egentligen aldrig gjort det. så det kanske är dags att göra det nu?
Jepp, städa klart ssen blir det nog en sväng ut till matvik ändå!
Ringde precis, han blev kanonglad och beställde kaffe från donken, så det ser ut så att jag skiter i att städa klart och beger mej till den mörkaste matviksskogen =)


Juleskum

Ahh, blev nyss så fruktansvärt sugen på juleskum , ni vet de där skumtomtarna i vitt och rosa. Ahh, så är ju så goda! Undra om de finns i affärerna nu.. har inte sett dem än men det måste de väl göra. Det bara vattnas i munnen på mej! Jag bara måste ha juleskum!


frulle på staun!

sådär ja, redan uppe och duschad,  ja riktigt skönt att inte bara dega en hel lördag! så nu blir det frulle på staun med flickorna. Magen kurrar redan, tur att det bara är en halvtimme till =)
När jag kom hem inatt kollade jag igenom alla framträden från idol igår, sjukt bra de var, (förutom johan då). efter de blev ja så avis när jag läste att anna skulle se hitta nemo, så jag var med tvungen o kolla på den. jag kan ju inte ha somnat förens jättesent inatt, slutade ju inte förens vid halv 1.
Nej dags o slänga på lite färg ansiktet sen är jag reda att träffa mina flickor!

Inte min dag...

Mitt emellan 2 jobb, barnen gick hem tidigt så jag kunde sluta lite tidigare, riktigt skönt då jag har en huvudvärk av denna jord, fy tusan, skickat i mej en huvudvärkstabett och bäddat upp sängen, lätt en tupplur nu innan det är dags för jobb igen!
Vatt hundvakt med idag ju, theo var en riktig tröttis och det smittade ju av sej! vi låg i soffan o kollade på rix morron zoo och top model, skulle gå en sväng men han totalvägrade ju med kopplet, så nått hundtrick med det ju inte heller!
Vill allt annat än o jobba ikväll, nu känner jag inte för det någon stans, vill bara umgås med någon, knappt prata o ligga i soffan och låta TV:n underhålla mig! Kom precis på att jag inte kan se idol ikväll, och det är katastrof! Någon på jobbet har fått för sej att flytta TV:n och där går inte några kanaler in, bara playstationet.. får hoppas att vi kan flytta tillbaka TV:n så jag får glädjen att få se Johan Palm åka hem! :p


Bil = Dyrt

Bilen gick inte igenom besiktningen, jävlar skit med, måste jag lägga en massa pengar på den med. Måste byta nått bromsok? där bak, kostade 2048:- plus en ombesiktning på 200:- med, precis vad jag vill lägga pengarna som ska gå till julklappar på, usch nej, det kom inte alls lägligt nu!
Upp tidigt i morron, ska passa stjärnan Theo på förmidagen, åhh vad vi ska mysa. Kom även på att hundtricket som jag körde när jag var hundvakt åt Milo inte gick så bra, så i morron ska vi se om det går bättre med Theo, får hoppas på det, Milo drog bara till sej en massa gubbar och tanter! =)


besiktning

Fick sovmorgon idag, förskjöt min tid lite och det passar ju mej perfekt, slipper jag börja klockan 8 som jag alltid gnäller om annars på torsdagarna. Idag ska bilen besiktigas, det ska bli spännande och se om den går igenom, pappa tror dock tyvärr inte att det gör det, för min handbroms é kass :( Men pappa får ta den till besiktningen, för jag kan inte gå ifrån jobbet klockan 1, precis när ungarna har kommit och ja é den enda ordinarie, kommer vänta spänt efter 1 när han ringer o ger mej dommen. Kan ju säga att jag inte är så sugen på att ta dagens lön till att reparera bilen, näää, de är fan det tråkigast att lägga pengarna på!

 

frukostskvallret!

Det blev en lång frukostfika hos Malin & Casper, när det blev mörkt ute fattade jag hur mycket klockan var. Men vi hade ju så mysigt! Vi har läst massa böcker... vad säger kossan? muuuuuuu =) O vi har grinat tills tårarna kom till ior, sjukt rolig leksak, han är redan på god väg ut genom fönstret. vi ha hunnit äta, kladda med maten och sovit när det har passat.
Jag o Malin har skvallrat mest om allt o alla, det är vi grymma på! Massa tissel och tassel, har ju ett gemensamt irritationsobjekt som har fått ta mycket skit idag.

Frulletajm

Dags för frulle med Malin o Caspers i deras nya hus, det ska bli riktigt skojigt!
Kännes mej som en ny människa, en ny tröja och en ny schal (JA....EN TILL) Tänk vad lite nya kläder kan göra, helt otroligt! Ska nu ner till ica och köpa lite goa frallebullar! ses sen =)

Paket x 2

Nu har jag precis slagit in ett paket. Malins son Casper fyller ju ett på måndag, men jag ska ner och dricka kaffe och käka frukost i det nya huset i morron. kom på att jag var tvungen o köpa en present till lillkillens första födelsedag också ju! Blev en riktigt rolig sak, tycker nog Casper i alla fall, en Ior med tomteluva som låter jättekonstigt och flaxar massa mer öronen, kul för Casper, kan dock tänka mej att Malin & Marcus kommar kasta ut ior genom rutan, haha =)

Hämtade nyss ut ett paket på posten med kläder från HM, grymt besviken, hittade nått fel på de klänningarna som jag verkigen ville ha, så jag skickar tillbaka nästan allt. gör dock inte nått, tjänar ja in dom pengarna. lyte synd bara när man hoppats att det ska vara såååå fint och så är de inte det :(


25 November

dagens datum, den 25 november klingar inte särskillt fint i mitt huvud måste jag säga. Det var det första jag täkte på i morse när jag vaknade. All kaos som kunde uppstå på en och samma dag. Lisas telefonsamtal som säger,
 Louse... det var Josefin och Helena - de är döda nu.
Låg och funderade ett tag, det sägs ju att det ska komma någonting gott med allt ont, och jag tror att det har gjort det. Nu efter 7 år kan man nog se det. Funderade på när jag började umgås med de vännerna som jag umgås me idag, och jag tror att det var i den vevan, alla sökte tröst hos alla och jag tror att det gjorde vår vänskap tajtare än någonsin. Kanske hade inte mitt liv & mitt umgänge sett lika dant ut idag som om det aldrig hade hänt, vem vet.. men jag är glad, för jag är grymt nöjd med mitt liv idag!


Boston Tea Party

Hallå, hur galet roligt är det då?
Ikväll ska de se hur det är att jobba fulla, de är så sjuka de två!
Fredrik tar kameran och kollar rakt in i kameran "jag önskar att jag mår bra, men det gör jag inte.. för jag mår piss" går tillbaka och ska sätta sig i fotöljen men trillar rakt över den i en stor hög på golvet. Det är min humor detta, sjukt skoj!
"Det krävs ett riktigt proffs för att vara full på jobbet" proffs=alkis  =)

Jag o mina schalar..

Massa ärenden uträttade nu i eftermidag/kväll, blev konstigt trött helt plötsligt, funderade på en kopp kaffe, men nej, varför inte ligga framför TV:n och vara lite trött nån gång?
Va inom Josse o hämtade lite saker, min efterlängtade rosa schal är tillbax, får se hur länge jag har den kvar, max en vecka tror jag. Tror jag glömde min röda hos Ida igår, eller jag hoppas det, för ja hittar inte den här alla fall, helt otrolig är jag, ska sätta sökare på alla! Kanske ska gå inon Harrys och hämta min helröda med, eller nej, jag skiter nog i det =)

min rosa =)


min röda (finnes på Harrys)


1 Månad kvar

För er som inte har kommit underfull med det ännu... 1 månad kvar till julafton idag!
Jag har inte en aning om vad som ska köpas i julklappar. Inte en susning. Hade dock vatt skönt att få det gjort nu, hatar hysterin som är innan julen! Men snart börjar väll söndagsöppet i stan med, mysigtast i världen faktiskt!
Ska försöka ta mej upp ur sängen snart, den är fruktansvärt varm o go och jag känner hur kallt det är utanför täcket. Ska räkna till10, sen ska jag hoppa ur sängen o slänga på mej mjukbyxora. Bara te o packa väskan för sen är det spinningtajm, usch, inte det minsta taggad för det nu! (säger ja så varje måndag eller?)

Söndagsmys

Det blev en kväll hos Ida o vovven Theo. Ensam mamma söker & Wallander, vilken tv-kväll det blev =)
Hur glad blev man inte då när ma såg alla mammorna så kära? Helt otroligt. Både mina Idas & Emmas mungipor var ju uppe över öronen! Kan ju lätt säga att ja inte hade tackat nej till o vara så kär, inga problem, allt är ju bara som en dans på rosor! =)
Försökte ta lite foton på bitmaskinen Theo innan, men det där med att inte bita och sita still var ju inte riktigt hans sak då, men några foton fick jag, man får väll ha överseende med att han är en liten liten valp!


 


Sötare Theo får man leta efter!

Bitmaskinen är igång!


Farmor

Farmor är här, förvirrad till max!
Hon tror hon har någon i sitt ben, är det inte någon människa är det kanske en liten råtta. Lika bra att snällt förklara att det inte alls är någon i hennes ben =)
I alla fall skoj att hon ville komma hit idag och äta födelsedagsmidag med mej. Ska trycka i henne massa tåta med så hon får lite underhudsfett! kan ge min grädde till henne för hon behöver den 1000 gånger mer än mej!
Nu ska vi ut o gå en sväng, tjingeling!

Hankock now!

helt uppe i varv, kommer inte kunna somna på länge! Spelningen på jobbet ikväll var grym, riktigt rolig kväll, bästa på länge faktiskt. Nu ska jag bara försöka o varva ner också, vilket inte kommer att bli de lättaste. Men vad gör de? Kan sova precis hur länge jag vill i morron, så nu blir det film, hade tänkt se om Hankock är nått vidare o ha. Så nu blir det film under täcket, ska bli riktigt skönt faktiskt!

.....

Dagen blev inte så ensam som jag innan trodde, tvärt om!
Ringde Lisettan och hon skulle in till stan, hänkade på även fast jag inte hade några ärenden, rätt så skönt ändå månste jag säga. Precis när jag kom hem såg ja att Frida hade ringt, ringde sjvklart upp för o se vad hon hade på hjärtat, hon bjöd på kaffe o de tackar ja aldrig nej till! Så har vatt där hela eftermidagen, gjort henne sällskap medans hon har städat.
Fick se Fridas & Niklas nya lya med, den kommer nog bli superfin tror jag, såå stor kändes den!
Nej, dax o göra sej i ordning innan jobbet, konsert ikväll så det kommer nog bli full rulle tror jag.

Gårdagens Idol

Läste precis Aftonbladet, var tvungen och se vad de skrev om idol igår! Jag fattar inte varför nollan Johans Palm är kvar i tävlingen. Anna var grym igår, men ändå får hon åka hem. Johan tabbade sej med texten, flummade som vanligt och sjöng kasst, o ändå är han kvar i tävlingen!?!?! det finns ju inte. Men nu till det ja läste på aftonbladet.. det var bara 1% som skillde Anna & Johan igår, fjuttiga 1%! Hade bara några till röstat på Anna så hade 4 okej artister kvar i tävingen. (tycker fortfarande inte om Robin B, men han artar sej =) )

kliar i kroppen

Sov länge, jättelänge faktiskt! Hur skönt som helst!
Fick nästan panik när jag vaknade.. vad ska jag göra idag? Kände att jag var tvungen att träffa lite folk och göra någonting innan jag ska jobba ikväll igen. Fattar inte varför jag inte kan vara hemma och njuta av att vara själv, de kliar ju i hela kroppen på mej när jag inte har någon att umgås med, usch... fy vad jag saknar en lägenhet nu! Då kanske jag hade klarat av att vara hemma, för det gör ja verkligen inte nu!

födelsedagen é över!

den ene säger att ja är en gammal galosch, den andra säger att ja fortfarande  ung, hmm svårtolkat det där! Men då måste ju det betyda att jag kan välja, och då väljer ja att detta är tiden i mitt liv, hur bra är inte det då?
Min födelsedag har vatt trevlig  övrigt. Har jobbat hela dagen så det har inte blivit mycket firande. Men ja har firat tilläckligt de senaste veckorna så det va väll lika bra det!
Om jag inte hade jobbat hade jag garanterat inte fått höra födelsedagssången på 7 olika språk (arabiska, kurdiska, vitnamesiska, franska, rumänska, engelska och svenska) ja hade minst lika skoj som killarna när de sjöng för mej, de va riktigt roligt det där!

Vill även passa på att tacka alla som har gratulerat mej, kom sjukt många sms ett tag så jag svarande inte på alla, men tack tack, roligt att alla kom ihåg mej =)


Lite lite lite snö!

När jag satt o käkade frukost kollade jag ut, och då såg ja att de hade snöat! Hallao, snö på min födelsedag, det gilar ja!
Älskar snö, tycker det hade kunnat vara lite till faktiskt!
Nu ska jag börja ladda inför kvällens idol. Hoppas Johan åker ut, det hade vatt en bra present till mej! =)
Dags o jobba, hoppas att barnen vill spela lite disney-TP med mej, det är riktigt roligt faktiskt!


Jo det är Lolles föselsedag Hurra Hurra Hurra!

Grattis till mej själv! Tänka sej att jag har överlevt i hela 22 år? är det de man firar? Ja inte vet ja, vet att ja börjar bli gammal nu i alla fall, 22 år ha ja gått o blitt!
Fick paketer av mamma o pappa i morse, massa bra-o-ha grejer, precis va ja ville ha!
Resten av dagen ska firas på jobbet, först på Loftet och sen Annexet. Får se om ja hnner me lite snack med tjejerna emellan, har en rätt så lång paus i alla fall =)


Sikken vovve

Hemkommen från en lång dag, segaste dagen på jobbet ever kan ja säg!
Ingen ville vara med oss, o dom som är kära i oss! Fattar inte hur man kan glömma oss!
Har vatt o hälsat på Theo med, denna hund är bland det sötaste och mysigaste jag har vatt med om. Lovade honom att jag ska lära honom allt ja kan, och det ska ja hålla =)

Dax för sängen och invänta födelsedagen, nästan nervöst, för ja har ju aldrig innan i mitt liv varit 22 år, vem det... det kanske är jättespännande ;)

Sjukt mätt

åhh, nu mår ja skiiit! tryckt i mej aldeles för mycket mat!
Fattar inte varför man är så dum varje gång, varför lär ja mej inte att äta lagom? det finns nog helt enkelt inte i min värld!
Ber till gud att vi får någonting att göra ikväll, hoppas våra härliga beundrare kommer och vill umgås med oss! Annars får ja väll se till att hitta nån o spöa i pingis =)


strax jobb

Yes, snart klar för jobbet, har bara det viktigaste kvar!
Käder, smink, platta håret, sätta upp håret, borsta tännderna och sputa lite parfym!
Är hemma om 14 timmar igen! ses sen =)

vännerdag!

Mysdag på hög nivå, kaffet hos Frida gjorde susen, all huvudvärk gick bort och ja kände mej som en ny människa! Tänk vad lite kaffe kan ha för effekt! Snackade en del om vänskap och vad som är okej och inte okej, vad som är okej att säga och inte säga! I min värld skulle jag aldrig säga någonting om en vän som inte är sant, i alla fall inte medvetet! Det som jag säger till mina vänner, ja och personer i min omgivning också för den delen, det menar jag och det står jag för! även om det är possitivt eller negativt! Är det någon jag inte vet vart jag har eller som jag inte känner särskillt väl, då håller ja häldre käften.
 När jag säger att mina vänner är bäst i hela världen, då menar jag det!

Blev även hembjuden till Ida, vi käkade mat, slängde oss i soffan för en power nap till nån såpa, käkade fruktsallad och sen tog TV:n över kvällen. Bonde söker fru och Greys anatomy. Ida har lärt mej att kolla på Greys anatomy innan, och nu måste jag erkänna att jag faktiskt gillar den serien, är ju inte så mycket för sånna icke-svenska-10års-serier.
Så vilken ledig dag det blev, helt kanon faktiskt, riktigt härligt att bara få va!

Fick ett sms av Alex ikväll: Nu har jag varit och köpt mig skidor, bindningar, pjäxor, stavar, väska.. ja hela paketet :o) bara resan som måste beställas också.. lycklig som fan.. hahahah
Nu är det på allvar, dax o beställa resa!


Mia-Maria

Helledig hela dagen, lyx på hög nivå!
Så idag blir det fika med tjejerna, många viljor inblandade så vi fpr helt enkelt se när o var o hur det blir =)
Jag är helnöjd bara jag får umgås lite med mina girls när ja är ledig!
Mia-Maria ringde innan, att man alltid känner sej så nöjd av att prata med henne! O vi ska då inte till nått Köpenhamn över nyår, nej nej nej, vi ska vara här hemma! Härligt att det inte bara är jag som vägrar köpenhamn!


 






De är kärlek det!

Ge mig

Ge mig värme
Ge mig lycka
Ge mig kärlek
Ge mig vänskap
Ge mig trygghet
Ge mig skratt

Krävande? Nej då.. inte alls!

kuckelimuckmedicin!

Jobbet kallar 13.00, innan dess måste jag in till apoteket. Det måste finnas nån kuckelimuck-medicin mot min mage, för den mår allt annat än bra!
Hade en sjuk dröm inatt, att min pappa var värsta nazisten och dödade allt som hade en brun leverfläck som kom i hans värld! helt sjukt, fattar inte att jag inte vaknade, för det var ritkigt läskigt, och jag brukar vakna när drömmarna är så läskiga!

Österike!

En gnutta hopp tändes nyss inom mig, snackade med Alex, och nu ska det planeras resa till Österike! Hell yeah! precis va ja vill göra! O de bästa är att detta kommer att bli av, för Alex brinner precis lika mycket som jag för det, och det vet jag att Pillan och Harry också gör! Ahh så galet glad!


Skulle kunna va jag med nix! =)


Alex i egen hög person!

Önskelista

Kaffe och massa skvaller, Frida har berättat allt som egypten-resan, shit va skoj de har haft det, och varende liten cell på min kropp är så avis, ja vill ju med iväg! har även uppdaterat frida om vilken superhelg vi har haft i karlshamn, så nu har vi stenkoll på varandra igen =)
Kom hem o Mamma & Pappa undrade vad jag ville ha i födelsedagspresen, sista inlämningsdag var tydligen i morgon, så ajaj, nu måste jag klura ut va ja vill ha, men vill ju ha så mycket! så nu är det bara till att börja spåna vad som är viktigast!

kaffe

Kaffe tonight med tjejerna, härligt! Ska fråga ut allt om resan, vet att de har haf det sjukt bra, men ja vill veta alla smaskiga detaljer ju! Se Emmas bebismage också, det var längesen nu! Så dags att göra sej lite anständig kanske.

Älska-måndagar?

Måndag igen, o fy va skönt!
Startade ju den nya kampanjen älska-måndagar förra veckan, så det är väll lika bra att gilla denna dagen!
Än så länge vet i tusan altså, mår faktiskt inte 100 idag.. men skit i det, spinningen kallar.
Nu blir det inte någon alkohol på 4  veckor, o herre gud vilken tur att ja jobbar helger för shit va ja har festat den sista tiden, inte bra! varje helg är jag inte van vid, känner ju sig som en student igen =)


Skitfilm!

Varning!
Kenny (hette den så) är nog bland det sämsta jag har sett! Men att en film som handlar om skit är skittråkig är ju kanske inte konstigt! Inte ens värd att se en kvart på, en ful gubbe med ölmage som läspar, totalt kass!
Det blev en bakissöndag ialla fall, donken, film, ensam mamma söker och Josse & Emma, de é fina pannkakor det!
Har ont i baksidan av låret, fattar inte varför vi skulle ha en massa gymnastiska övningar igår, helt galet korkat faktiskt!
Sovtajm, ladda inför de nya låtarna på spinningen i morron, sugen på att cykla som ett as nu? aldrig i livet!

kvällen med stort K

Kvällen igår va världs! de där me spelen var nog gynnande! o vilka diskussioner. Ja säger bara indianer, indianskogen, indianberget, åkerberget och till slut ÅKGRÄSKLIPPARE!  Nu der ja sammanhanget, men de fattade jag inte igår kan ja säga.
Ute va de världs, sjukt glad att vi gick till Harrys, det fanns ju en tanke om vi skulle ha gått till compan också, tur va väll att vi inte gjorde det, för så skoj ja hade på Harrys vet ja inte om ja har haft innan!


Ska vi gömma oss bakom håret? Ja men vi måste synas! hmm


SnyggoJosse


Kvällens tjejliga


Förlåt Lispettan, men de é ju för roligt!


Hanna åker snålskjuss på nått konstigt sätt!

hell yeah

Ehh, okej... nu snackar vi!
att jag äns lyckades logga in på denna sidan är ett helt mirakel! hur många gånger jag har tryckt på pilen som pekar åt vänster ska vi inte ens snacka om!
att jag r lyckats få i så här mycket alkohol i min kropp är het otrolit, trodde knappt att det gick.
men om jag säger så här... denna kvällen har varit sjukt bra! roligare än någonsin! kom hem, lockigt hår av all svett, dansat som aldrig förr, fy va skoj ja har haft det! otroligt, aldrig trodde jag att kvällen skule bli så bra!
mina brudar é väröds, heöt underbara! sen finns det andra, som vi inte ska snacka  nu, men det är så man får skämmas!
Denna kvällen kommer jag leva på länge, för den har varit helt jävlar perfekt!
Någon som är sugen på en bakisdag i morron kanske? ör i morron komer ja må som ett as! funderar på att försöka att inte sova.. för ja vet att ja komer att mp som ett as, sover ja inte så kanske jag slipper detta, vill inte vakna, men de är nog tvunget!

Tonight is the night!

Tanken var bowling, och en Lördag tillhör då sprit!
Bowlingen var fullbokad, jaha.. vad gör vi nu?
Då sa vi att om vi inte gör någonting speciellt så skiter vi i alkoholen, trött som fan på att bara sitta hos någon, dricka sej aspackad och sen gå till Harrys. Hur ofta gör vi inte det?
Nej, vad gör vi då istället? funderat som en galning sen igår- Vad ska vi göra i morgon? Och dagens stora fråga- vad ska vi göra ikväll? Bara för att dricka sprit har vi klurat hela dagen för att komma på vad vi ska göra? Men spela spel och dricka sprit är väll lite speciellt i alla fall, ja liiite! Det gör vi!!
Så yes, så ser kvällen ut! Spel, alkohol och världens goaste brudar!
Tur att det finns så mycket att göra i denna underbara stad! hell yeah!


Hur i helvete...

Detta är inte okej! Hur kan den lille killen vid namn Johan, som knappt kan sjunga få vara kvar i tävlingen och inte Robin E? Det finns inte på min världskarta, blev både ledsen arg och besviken när han åkte ut! skit me, det är fan inte okej!
Men men, skit i det, hade en helmysig kväll i svängsta, idol och bastu - fint som snus!
Nu ska jag snart in till stan, köpa underkläder, ansiktscreme, och förhoppningsvis ett kitt tills ikväll, för vi kanske ska supa te att lite =) beror dock på, om det händer någontigns så dricker vi, annars så kollar vi på bio, det är bra vilket som!
Snart dax för frulle på stan, se på de nyklippta girlsen!

Bastu & idol

Nu ska jag till Emma i svängsta och basta, kolla på idol o bara mysa, fy tusan va gott, precis va jag behöver efter denna veckan! Najs som bajs faktiskt!
Somnade som en stock när jag kom hem från jobbet, helt slut, men nu är jag med i matchen igen och den röda jackan behöver ja inte ta fram förens på måndag igen skönt!

en talliban i magen

Detta är inte någon god morgon, inte någon stans faktiskt!
självklart regnar det, vaannars?
Känns som om jag har en liten klump i magen, antagligen för att jag inte vet hur det ska gå idag.
Gillar inte att gå in oförbered när det ska hända någoting, jag är nog lite av en kontrollfreak!
Ikväll blir det bastu och idol, läste på Aftonbladet.se att kevin ska vara grym ikväll. Gitt att han ska sjunga en duett med Anna med, det är gitt, för nu kanske den pinsamme Robin B åker hem!

i´m the winner!

Hela jobbdagen avklarad, inte alls jobbigt faktiskt!
Inga besökate ikväll heller, hoppas stort på att det är sista gången vi är ensamma! i morgon blir det öppet hus och då kommer det många, härligt härligt!
Eftersom vi inte hade några besökare kom min kära vän Emma på besök, vi drack lite kaffe o sen tog vi en biljardmatch som jag vann med stooort marginal, viktigt viktigt! Vi hann även med en pingismatch, den var däremot jämnare men ja, rak i ryggen kan ja stolt berätta att jag vann även denna! inte alls tävlingsinriktad, nej nej =)

Har fått hem lite utbildningsmateria från sex & samlevnadsutbildningen i växj, så nu ska jag läsa lite kuk-kunskap och fitt-fakta, härlig gonatt saga blir det ikväll!

a hard work work!

Sitter nu på jobb nummer 2 för denna dagen, orkade inte köra hem emellan, hade ändå inte funnit någon ro till det!
5 arbetstimmar kvar, det är en del det med tanke på att jag redan har jobbat nästan 9 timmar! Om man skulle försöka hitta nån billig hämtmat nån stans för min mage skriker efter mat! min mat och sovklocka skojar man inte bort!
yes, så får det bli! kommer lite skojigare information när jag kommer hem ikväll =)


Ja vill iväg!

     

      

galen & crazy, ja vill iväg!
bjuder på dessa bilder, men visst ser man hur galet nöjd ja är över att vara iväg`?

allvar nu!

Ja vill så mycket, satt precis o kollade restreser runt nyår och i början av januari. Florida - Miami 2 veckor för 5600:- per person med hotell, 7000:- till thailand ock så vidare!
Någon annan som blir arbetslös i januari kanske? det hade vatt så najs!
Drunknade tillbaka i bilderna från cypern i somras, mungiporna var uppe vid öronen till slut, nu vill ja iväg!



Over her dead body

efter ja hade duschat i morse försvan elen i hela huset, det var inte alls bra! Jag som behövde ha hårfön och plattång och en massa saker som var bedrivna av ström!
kom på en himskans bra ide då. Så jag kröp ner under täcket igen, tog fram extrabatteriet till datorn och kollade på en film. Hade laddat ner over her dead body, perfekt film att kolla på i ensamheten en tidig onsdagsmorgon!
Men nu har ja ström igen, så dax att fixa frillan och om en stund så väntar jobbet!
Nave a nice day!


Tack för den!

Detta är inte rättvist!
Kollade på 2 filmer inatt, för ja visste att jag kunde sova hur länge jag vill idag, börjar inte jobba förens vid 14.00
Men nej, istället vaknar jag 8.30 av att det känns som någon kör över mej med en pansarvagn. Jag blir helt övertygad att det är så när ja hör hur fruktansvärt det låter också! När jag väl kommer på att jag ligger i min säng och inte under en pansarvagn och hör alla möjliga röster förstår jag att det är nån form av hantverkare som håller på i huset!
Tack för den, borra i tegel, ja nu vet jag hur det låter, och hur det vibrerar i hela kroppen!
2 minuter efter att jag vaknat ringer telefonen, ser på displayen att det är chefen, ojdå - vad har han på hjärtat så här tidigt? Inget spännande, i min vildaste fantasi hoppades jag på att jag skulle få ett nytt jobb efter jul, men nej, de fick ja då inte!
Nu ska jag se om ja lyckas smita förbi hantverkarna på nedervåningen, för jag måste in i duschen!

Lycklig

Känner mig en aningens lyckligare än vanligt idag.. varför? inte en susning!
vaknade helt utvilad och bara ville in i duschen, sket i o göra nått med håret så det är nu lockigaree än lockigast, så nu vet jag att jag kommer att få 1000 frågor om jag har permenentat mej men nej, det har jag inte! =) Men det gör ingenting, för idag trivs jag i mitt lockiga hår. Har även målat mina naglar dock genomskinligt men måste säga att det känns ilte frächare. har till och med fått på mej en klänning och är nu redo att bege mej till jobbet, känner mej dock lite finare än vanligt =)

planer...

Det där med o börja gilla måndagar har gått superbra, nu älskar jag måndagar!
Känndes riktigt roligt att va hos Emma ikväll, o vilka planer vi ligger inne med! så ska det vara, då mår Lolle som bäst! Det är nu måndag, men ser ut som att vi redan har planerat helgen. vad sägs om lite bastu och lite bowling på det? det tycker jag är kanon!
har även kollat på färjan och blivit grymt sugen på att åka på en kryssning med cinderella nån gång i framtiden, kollade priserna, och det är ju pissbilligt rent ut sagt! Kan se hela brudligan trivas som tusan på den där båten! det hade faktiskt varit värds! Älskar verkligen att ha någonting att se fram emot!


Härliga Måndag

Härlig Måndag måste jag säga!
Förstår egentligen inte varför jag klagar på måndagarna, det är ju egentligen den lyxigaste dagen jag har på hela veckan!
Jobba från 11-17 är ju hur glidit som helst, och med spinningen direkt vid 11 så försvinner en stor del av dagen!
Inget jobb på kvällen, utan alltid ledig, så varför inte gilla måndagar? kan bero på att det är länge tills helgen, men från och med nu ska jag börja gilla måndagar, för det borde jag göra.
Ikväll ska jag träffa Emma, känns som att det var ett tag sen, enda chansen denna veckan, se om det ätrnågon annan som vill joina!

Ny vecka igen!

Stressad till max, fast jag gör inte någonting åt det!
Orkar inte, hade velat ligga i sängen hela dagen!
Spinning klockan 11, och jag har massa saker att göra innan!
Lika bra o dra igång dagen med lite frukost och en kaffe, sen är det dags att sticka till spinningen och skvallra om helgen med alla jobbarkompisar =) det är alltid najs!

Ny släkting?

Familjemidag såhär på fars dag är ju aldrig fel. Markus & Louise, Farmor, kusin Niklas och farbror Jerker med "nya" tjejen Jenny. Hur trevlig som helst och varmt välkommen till familjen =)
Ensam mamma på TV nu, världs faktiskt!
In till Lisettan direkt här efter och hämta min väska, behöver verkligen ha den i morgon, men egentligen så orkar jag inte, men måste man så måste man!

Såå besviken

När ja vaknade i eftermidags så gick jag ner för o käka frukost. Hittade en pizzabit i kylen och tänkte slänga in den i micron, vänder mej om och ser en sprillans ny micro. Kände att tårarna började komma för det var bara för mycket, det var droppen av precis allt! För vad hade jag köpt till mamma i födelsedagspresent och till pappa i fars dagspresent? Joo en micro!
Jag som hade köpt världens bästa present, lagt mycket pengar bara för att de ska få någonting som de är värda, som visar hur tacksam jag är! nej då bir allt bara pannkaka!





 


Nej då, inte alls!

Oj va dålig bloggning av mej!
Men nu är ja med i matchen igen, bara det att denna dagen har varit sjuuukt lång!
att börja en lördag klockan 03,00 gynnar nog inte, i alla fall inte om man inte har tid att sova på dagen!
Fram och tillbax till malmö inatt, nej då, inte alls avis på de fina bleka tjejerna som kommer att komma hem bruna och sjukt fräscha! nej nej inte alls, inte alls tungt att se 6 pers med sina resväskor gladai hatten och fulla med förväntningar! inte alls tungt att åka hem från malmö i regnet, nej då inte alls!
innan ja tog tåget till karlskrona 11.30 hann jag med att soa 1 timme, göra mej i ordning, fixa födelsedagspresent till Mamma och fars dagspresent till pappa och även köpa biljett til tåget, stressad? Nej då, inte alls!
Mys med en gullunge hela dagen, så mycsig, och Ramonas 30-årsfest var riktigt trelvig, Villes pappa... fin kille? Nej då, inte alls! ;)
i struntade i utgnejdå, ång i karlskrona, åkte hem till karlshamn och intog Kjelles plejs. lite förfest och sen harrys... roligt? inte alls! och sista gången är inte inte irroni, för de var inte en människa som varken jag eller Lisette kände!


 


Kevin Borg

Ojojoj, snacka om att föra IDOL en nivå längre, Ikväll tävlade Kevin i en egen klass!
Vi var helt lyriska, har inte haft honom som favourit eller nått med ikväll vad han suverän!
Men att Robin E kunde vara lös fattar jag inte, det borde han inte va för honom gillar jag!

Nu är det dags att få lite sömn. upp lite efter 3 igen för att åka fram och tillbax till malmö.
Inte alls avis på att de ska få lira beachwolleyboll, snorkla, bli köpta för kameler, dricka drinkar i alla möjliga färger och  bara lata sej i solen, nej nej, inte det minsta avundsjuk, men som Ida sa - Nästa gång är det din tur Lolle, och det hoppas jag verkligen att det är!

Nu var CD:n klar som ja nyss brände, så nu är de dags för lite sömn!

Tack för den utmaningen Anna


Regler:
♥Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
♥Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
♥Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
♥Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg

Då var de min tur att bli utmanad...av Anna http://www.whataboutanna.blogg.se/

1. Om man kan ha ett tix som heter "pilla i håret" så har ja lätt det!

2. Missbrukar ordet sjukt sjukt mycket!

3. Är sjukt imponerad av människor som har mål i livet och lever upp till dem, jag har mål - men får helt enkelt inte tummen ur röven...

4. Har noll koll på politik, är de Persson, Reinfelt eller Salin som styr vårt land nu?

5. Har nästan ALLA mina leksaker sparade från min barndom

6. Tappar alltid bort mina nycklar, på jobbet, i väskan, hemma överallt!

7. Sjukt slarvig, i alla fall när jag är hemma! Struntar fullständigt i om det ser ut som fan! bara det inte är folk som ska komma på besök! =)

Dags för mej att utmana..
Filippa - http://flippiss.blogg.se/ 
Sanna - http://sabadell.blogg.se/ 
Kalle -  http://traux.blogg.se/ 
Hugge - http://huggeheltokej.blogg.se/
Heidi http://heydi.blogg.se/
Johan http://lasomsport.blogg.se.
Therese - http://www.imnotliketheothers.blogg.se/


tack o hej!

Äntligen fredag!

Käkar nu frukost,hittade inte någon rolig tidning att läsa så då kunda ja lika väl ta datorn :)
Ska börja jobba lite tidigare idag, för vi ska pyssla lite innan barnen kommer!
Kom på en genialisk idé innan! jag slutar ju 4 idag.. och det betyder att jag kan sticka in till stan och fixa alla saker idag istället, typ systemet och kanske nått fint klädesplagg =)

Ida... Det är Lisa som är bild nummer 2 :)

Bättre förr

Jahajaha... bläddrade precis igenom de dammiga gamla fotoalbumet och hittade de gamla ljuva åren, men allvarligt tjejer.. var det inte bättre förr?













Helgen som kommer

Kom hem nyss och slängde av mej kjol o leggings o allt va fina kläder heter, mjubrallorna förgyllde min kväll!
Kom även på att de där med Bh utan axelband inte alls är så skönt, men ibland måste man ju!
En jobbedag till innan helgen kommer... känner att jag har väldigt mycket att göra helgen som kommer!
I morgon kväll är det mat och Idol med Ida, najs som bajs! Lördag morgon jättetidigt ska Jag o Tessan köra ner Egyptengänget till Malmö, klart man ställer upp för sina vänner när de är i nöd! =)
På Lördag dag måste jag nog inhandla någonting fill min far, för det är ju trotts allt fars dag på söndag, och han har ställt upp nått fruktansvärt på sistone, så nu måste jag klura ut nått bra o ge honom, några tips till mej kanske?
Måste även till systemet, som jag denna gång hoppas är öppet, för på kvälen är det 30-års fest i Karlskrona som gäller! Hade inte vatt helt fel med en ny outfit heller, men det kan man ju ta som det kommer!
Söndag är de ju fars dag då också.. tydligen kalkonmidag här hemma med släkten.. lika bra o delta =)


all day @ work

Oj då, kom på att jag inte har skrivit någonting här idag, det är faktiskt inte likt mig!
Men jag lever i alla fall!
Är nu på jobbet, och har varit det absolut hela dagen.
Vi har nu köpt in guitarr hero, och jag är nu besatt!
Hur roligt är det inte då?
Känner mej som värsta rockstjärnan, och jag ska faktiskt säga att jag är grym!
nej, nu är det dags att jobba vidare, kanske lite guitarr hero på det?


Tjejligan

Myskväll med tjejligan, det är någonting som alltid uppskattas!
Kortspel, Bonde söker fru och Greys Anatomy.
Lite ost och kex på det.
Massa mys med Milo.
Kan de bli bättre?


en del av ligan i alla fall

Mingel på harrys!

Måste säga att jag tycker det är roligt att harrys har börjat lägga ut mingel-bilder igen!
Det var på tiden!
Riktigt roligt att kolla igenom dom o se  om man hittar sej själv =) kan ju vara en bra uppdatering om man inte kommer ihåg någonting!
Hittade ett där jag ser ut som ett fån, funkar tydligen inte o lägga in den här :(


väderpåverkad

Fy fan va skönt!
Solen lyser som bäst, och jag blir så sjukt inspirerad av att göra saker!
Vill göra så mycket och träffa så många!
Fått höra så mycket possitiva saker idag på jobbet så glädjen bara sprudlar!
Varför kan inte solen alltid lysa så man mår såhär bra?

What to do today?

Nu slog det mej precis..
Jag ska på möte 10.00-12.00
Det är det enda jag ska göra idag!
Men vad ska jag göra sen då?
Jag är ju faktiskt ledig!
Men men, Pappa ska ju laga min bil
betyder det att jag inte har någon bil, eller... jag har ju skutte...
Men vad i hela friden ska jag hitta på?
Det tåls att fundera på!


Morgon samtal

Ida ringde och väckte mej i morse, det gjorde dock inte någonting,för då hade jag soit ungefär 12 timmar.
Kanske därför jag hade en huvudärk som inte var från denna jorden? den sömnen behövdes nog!
Ida ringde i alla fall, - Nu sitter jag och putsar besticken du ska äta md i morgon!
Jag fattade inte nått men när jag väl fattade att jag inte drömde längre så kom jag på att vi ska till HR på vägga och käka lunch i morgon.
Fick även lite uppdateringar. Hon som jag jobbade för på Ölhalen innan har nog inte alla hemma längre. Nu har hon tydligen gått med i Sverigedemokraterna och ska vara med i kommunfullmäktige. Hon har tyligen också gått o skaffat en hundvalp, o hur ska hon kunna ta hand om den! Denna människa har i princip aldrig haft ett jobb i mer än 2 år, inget förhållande mer än 2 år, eller.. okej en! Inga djur mer än i 2 år, nej allting kretsar runt 2 år. Tror inte ens hon har haft en vän längre än 2 år!
Nej, här stämmer inte allt kan ja säga. Tycker väldigt synd om hennes barn och de som är runt om henne! För nu har det faktiskt spårat ut!


Deckad

Nu ska jag decka i min säng, orkar inte röra på mej!
Mår skit.. å nu ska jag sova och vakna som en prinsessa i morgon!
Gonatt!

Frulle & Nytorpet

strax kommer Tessan o Milo på frulle. Så det är väll lika bra att slänga på sej mjukbrallorna och en sleten t-shirt.
Gött att folk inte har så höga krav så här på morgon-kvisten =)
Ska till nytorpet och gå sen, det är så mysigt! Kom dock precis på att jag inte ens har kollat vad det är för väder ute, men bara de inte regnar så är jag nöjd!
Dagen annars tillägnar jag jobbet. Jobbar från 13-20.30. Efter det är det inte nån mening att hitta på någonting då alla mina vänner hellre skulle mista sitt lillfinger än o missa ett avsnitt av desperate housewifes.


Ensam mamma söker!

Som trogen tittare till Ensam mamma söker så satte gårdagens program griller i huvvet på mej, nyfiken som jag är så var jag ju bara tvungen att få reda på om Anette & Richard hade sex på natten på hon sov hos honom. Nu tror jag att jag har fått svar på detta! På Aftonbladet.se hittade jag ett klipp med bortklippta scener där de snackar om natten. På frågan vad de gjorde under natten svarar först Anette väldigt fnittrigt - Underbar! Vi tittade på film & käkade popcorn... eller inte!
Richard
ville knappt svara, han kunde inte sluta skratta, men sen fick han ur sej.. korsord och fia med knuff.
Säger inte det en del då? jo, i mina öron gör det dé! Så yes, ja tror de har pirrat!


Myskväll!

Härlig kväll det blev, massa gos med Milo och sjukt goda biffar gjorde Tessan till mej!
Najs som bajs måste jag säga!
Vatt hos Lisettan också, hon har målat ögonbrynen på oss. Klart man agerar sminkdocka när det behövs!
Lisettan sa att ja var tvungen att plocka mina ögonbryn. Säger proffset så så har man faktiskt inte nått val, så vad håller jag på med nu! Just det =)
I morgon bitti kommer Tessan & milo på frulle, sen ska vi göra Nytorpet farligt! Kan sitta på sin plats med en promenad i morgon!

Dumma ikea-snubbe!

Ikea-snubben kom aldrig, det var inte bra det!
pappa är idag i Tyskland, ja lovade att fixa detta åt honom...
men det är ju faktiskt inte mitt fel, kan ju inte hjälpa att jag var tvungen att åka till jobbet, och det var de som inte höll tiden, inte bra det. men pappa är säkert full när han kommer hem och då låter det som vanligt...
Lisan.. det löser sig =)
Nu ska jag in till Tessan, vi ska laga mat, hemmagjorda biffar o potatismos.. mums!


när kommer ikea-snubbben?

Måndag och ny vecka!
Väntar på att nån ikea-snubbe kommer och lämnar en bokhylla.
Han har 9 minuter på sej, för han lovade att vara här innan halv 11.
11.00 ska ja va på
motiva, då drar spinningen igång.
Har inte varit nått på 2 veckor, kommer det att bli tungt idag?
inte taggad för detta idag, inte det minsta!

Bingolotto

Ikvall har de vatt mys hos Tessan me Bingolotto och ensam mamma söker. zappade emellan programen så självklart missade vi treans bingo. Gjode mej dock inte så mycket, i love ensam mamma.. det gör tydligen eskan med, värre än kärringarna för tusan!
Nu ska jag rätta min bingolott, o sen är det dags för sängen!

Vilken kväll de blev!

Ojojoj
Vilken kväll det blev igår!
Hemma hos Josse ventilerade vi oss riktigt mycket.
Svart på Vitt, alla sa precis vad de tyckte o tänkte, och oj.... oj vad folk vill mycket!
Många goda drinkar dracks, mumsigt värre!
Utgång blev det, och då var jag riktigt full faktiskt, så där precis lagom!
Gick till Nattsudd på Carlmans, kände mej precis som när man var 17 och ville in på båten, men de frågade inte ens efter leg, då tänkte jag att det kanske är många här inne som är under 25, men ack ack ack, jag kände mej sååå ung, för det var knappt några 25-åringar där inne. Så nej, Tur att Josse och Linette ville gå till vår hemmaplan. Harrys!
Har nog aldrig haft så skoj på Harrys någongång, riktigt bra musik och när klockan slog 2 hade jag velat vara kvar minst en timme till, och så känner jag aldrig!
Grymt bra kväll, och jag mår grymt bra idag!

asnitad

detta är grymy
jag är s¨sjukt full.
kan inte ligga ner. allting snurrar.
spy? nej det går inte, inte det minsta spysugen.
får väll helt eneklt sitta här och vänta tills man kan lägga sej ner...
och jag är så sjukt nöjd.... så sjuuuukt nöjd.

mission complete

Som Pappa säger - Lugn Lisan, allting ordnar sig!
Vilken klok far jag har!
För det är precis vad det gjorde. Nu har ja all alkohol, och lite till som jag behövde.
Kom på att ja hade en minttu-flaska hos frida som ja inte hade druckit så mycket av, så den har ja vatt o hämtat. Frida som är snäll som erjöd mig att kolla igenom barskåpet och se vad jag ville ha, men pappa hann före, han hade fixat sprit till mej, vainljvodka och vanlig vodka. det blir bra det! Så nu känner jag att jag är nöjd med mitt uppdrag!
Strax in till Josse, ska bara komma på vad för kläder som skall bäras ikväll. O jag har faktiskt inte en aning, jag som ändå brukar veta lite vad jag vill ha på mej, men inte idag inte!

heletes jävlar skit me!

Helvetes jävlar skit me!
Den ramsan har nu gått igenom mitt huvud flera 1000 gånger.
Hur kunde ja vara så dum?
Jag är ledig från jobbet ikväll för att det är röd dag... hur kan jag då tro att affärerna är öppna??
Så nej, det blev inte nån alkohol på systemet för mig, för de var självklart stängt!
Ahh, jag är så förbannad på mej själv!
Pappa har inte heller nån sprit hemma, det betyder att ja inte har nån sprit med mej ikväll, och jag som skulle stå för spriten. helvete också!

Måste till systemet

Hade kunnat sova hur länge som helst idag, men jag kände att jag var tvungen att gå upp nu.
Måste ju in till systemet. Hatar att gå på sysyemet på Lördagarna, men det finns ju inte nån annan tid ja hinner göra det.
Så ikväll blir det fest med brudarna på jobbet. Kan bli riktigt roligt även fast ja inte är så taggad för det.
Käka lite frulle och sen är det dags att bege sej in till systemet!

Skönt

Nu känns allting så sjukt skönt! (missbrukar ja ordet sjukt?)
Jobbat klart denna helvetesvecka, och veta att ja är LEDIG hela helgen!
Har rett ut en situation med en viss person, och det känns som himmelriket, nästan som att börja om på noll igen.
Trodde inte det skulle kännas så bra, men det gör det!
I morgon nalkas det tydligen fest. Vi "damer" på jobbet ska ha skoj ihop över lite "krusbärsdricka" och det kan sluta var som helst. Eftersom jag då är den ända som inte har fyllt 30 kunde Mia tänka sej att låna ut sitt leg till mej så vi kunde gå på nattsudd.. men vi kom sen på att det inte finns en likhet mellan oss =)

Dags för sängen nu, mobilen är helt urladdad, funderar skarpt på att inte ladda den så ja kan vakna precis när ja vill. Men mobil-beroende som ja är så kan jag nog inte det, för tääänk om jag missar ett viktigt samtal ;)


RSS 2.0