time to go...

Videon ger mitt budskap, nästa gång vi hörs är jag i snöriket!


Dags att sätta igång

Sådär ja, nu har jag vatt en sväng i stan, gjort en massa ärenden och handlat en del saker som jag behövde ha till resan, ansiktscreme, åksjuketabletter, trosor, puder, iskaffe godis & cigg. Har även varit och hämtat mössorna på posten, har inte packat upp dem, gör det sen när vi alla träffas.
Nu är det då dags att börja packa, har knappt nån aning om vart jag har grejerna, så om jag ska hinna med alting idag så är det nog lika bra att jag sätter igång nu!


Om 24 timmar ligger jag i snön och kravlar!

ingen bra idé!

Att reta upp Lollo är ingen bra idé när hon redan är på dåligt humör, det fick en kille lära sej ikväll! Den stora frågan är om det var han, eller om det var jag som lyckades, men det känns som en liten vinst, ja faktiskt så gör det dé!

Dax att skriva ihop en packlista kanske? Har ju fortfarande inte packat en pinal, de borde bli lättare och gå fortare om jag har en packlista framför mej, så nu är det lika bra att börja!


inget bra humör...

Jag är på kasst humör, inget är bra!
Borde vara jätteglad, ska för tusan åka i morron!!!!

job jobb jobbb

blev det jobb ikväll igen, egentligen ledig ikväll, skulle bara ha jobat mellan 12-18, härligt fredagspass men nej då, jobbar till 23,30 istället. Jag har ju inte alls mycket att göra egentligen, nej nej, inte alls! Ironisk? Nej... inte alls!
Men, det var ju med Malin, kan jag tacka nej då? Nää, det gjorde att jag tackade ja, annars hade jag vatt hemma o packat! Så nu är det lika bra att göra sej i ordning o käka lite frukost, sen väntar jobbet som sagt!


kafferep

Orkar inte göra nått av det jag hade tänkt göra denna dag efetr jobbet, jag är totalt slut! Hann i ala fall in till systemet, det var ju tur det! Men att packa, städa, ut o gå och sola lägger vi på hyllan ikväll, Anna kom på den briljanta idén med kafferep - tackar jag nej till kafferep i första taget?? Ehh NEJ!

sista minuten

okej, jag är uppe! Det var inte alls svårt att gå upp tidigt!
Ska ner till jobbet nu, fixa lite fika inför mötet som börjar 8,00!
Efter jobbet ska jag fixa allting som jag än inte fixat inför skidresan. Det är väldigt mycket grejer som ska göras, så frågan är ju hur jag ska hinna allting. Ska försöka hitta en jacka, fixa all dricka + 1000 andra saker som behöver handlas - ute i sista minuten? Nej väll?

tappad

Kan ju börja med att säga att den där sidan som jag tyckte var super-duper rolig tydligen inte fungerar om man inte har lösenord nu, hur löjligt är inte det då? men men, nu kommer inte heller jag in där längre.

Måste säga att en så stressig dag jag har haft idag var det längesen jag hade, det har känts som att ingenting har gått min väg idag, har kännt mej allmänt förvirrad! Men nu är det skönt att andas ut, kommer sova som en stock inatt, för att sen gå upp klockan 6 i morron bitti, usch, det där gillar jag inte alls faktiskt!

Så med de orden säger vi gonatt folket!

klamydiastaden

Okej, jag har hittat det roligaste! Tydligen kan man inte bete sej som man vill längre, för någon har gjort det roliga, en skvaller-blogg om Karlshamn, och det roligaste är nog att Anna Janhall har lyckats få sitt namn omtalat redan nu! Hahaha! Det där kallar jag humor!

klamydiastaden.blogg.se/

fjärilar

Nu är det på gång.. känner fjärilarna i magen! Jag vill jag vill jag vill!
De räcker så!

roligast idag!

Okej, jag har fält dagens komentar! 2 killar sitter o spelar bordshockey, och jag väntar på att de ska bli klara så de kan spela spel med mej. Helt plötsling, högt och tydligt med min ljuva stämma nästan skriks det ut "Kom igen nu ******, tryck in den, jag börjar bli otålig" Från andra sidan rummet ropar någon "Hahaha, den frasen har väll aldrig en tjej sagt ill dej innan ******" Självklart hade de sex i huvvet, men jag menade ju att han skulle trycka in pucken i målet =) 
ja, jag bjuder på den killar =)

mysko låt!

Tessan spelade upp en låt för mej igår, en sån gammal goding, det är nått visst med denna låten, så fort jag hör den så blir jag superglad! jag har ingen som helst aning om varför, för egentligen tycker jag inte den är såååå bra så jag kan lyssna på den om och om igen!
La in den i ipoden nyss, den ska nu få följa med mej till gymmet!! =)


Härligt

Underbart har det varit ikväll att få träffa Tessan & Ida ikväll. Det räcker med att vi ligger i en varsin del av soffan, snackar i reklamen och bara är. Det är så skönt! När Tessan drog till träningen vandrade jag och Ida hem till henne, slängde oss i en varsin soffa och kollade på bröllopet från bonde söker fru. Vi satt där båda tå med ett sånt löjigt leende - i en hel timme!!  Löjliga vi är, men hur glad blir man inte av att se andra människor så sjukt lyckliga? Det var till och med på väg en tår där vissa stunder, och det är ovanligt för att komma från mej!


girls night!

Aldeles förlängesen jag umgicks med mina vänner, har inte jag jobbet elle haft någonting annat att stå i så har det varit den andre, men ikväll så ska jag få träffa Ida & Tessan, härligt det, behöver va lite social nu känner jag! Så ikväll blir det väll en massa tjejsnack kan tänkas, gillar jag det? Ohh yes!
Behöver träffa de andra girlsen med, det var verkligen alldeles för längesen, 1 gång detta året, va är det då? Ingenting faktiskt, så nu får det bli lite skärpning! Fast o andra sidan, alla - o då menar jag alla utom jag har ju vatt sjuka, men nu är väll det över va?

filmtajm

Har legat och slökollat på handbollen, sjukt irriterad över sveiges förlust! Men det är väll inte så mycket jag kan göra åt det? Nej ingenting alls faktiskt. Viktor ringde o ville kolla på film, ingenting som jag tackade nej till kan ja säg! så om en stund blir det filmtajm, har faktiskt inte träffat Viktor detta året, så det blir nog en hel del skvaller med! =)

Söndagsrutiner

söndag, ingenting skoj alls på g, de vanliga söndagsrutinerna står på schemat, sola, träna och städa. Roliga söndagar måste jag säga! Se om det finns någon kompis man skulle kunna terra med en film eller nått ikväll, det hade varit najs, ska se vad mina fina håller hus för någon stans =)

Kristianstad

Nu är det dags, trött som ett as men vad gör man inte? Kristianstad kallar, pillan vill fika o äta, jag vill hitta en ny skidjacka. Kommer nog bli en småmysig dag när jag väll kommer till liv!

helg?

Är det nu det är dags att ta helg? Känns som att alla i hela världen gör det, förutom lilla jag då! nej då, jag ska jobba helgen, nu känns det grymt tung att gå till jobbet ikväll igen, och i morron kväll. Men jag vet att när jag väl är där så är det lugnt! nu ska jag se till att fixa nån mat så jag inte hungrar ihjäl å¨jobbet! trevlig helg folket!

Efterlysning

Nu var det dags igen, jag och mina sjalar! Denna gången har jag tappat bort min lila, eller den är lila med lite svart och vitt i, sjukt fin om jag får säga det själv! har du den hemma får du gärna höra av dej =)

nyfärgad och nyklippt!

Glömt o säga att jag har varit hos frissan idag? började dagen med att bli lite ompysslad på Lilo, så underbart skönt är det! hårmassage, massage och pill i håret, kan ju knappt inte bli bättre! Håret blev ungefär lika dant som förra gången, men lite mer brunt denna gången, lika nöjd som vanligt!

de där med träningsverk!

Okej, jag sa igår att jag skulle vara glad om ja kunde ta mej ur sängen i morse, det var med nöd och näppe jag kom upp. Träningsverken jag ligger inne med finns inte på världskartan! Om jag säger så här att benen börjar skaka när jag trycker ner koplingen på bilen så förstår ni, det är helt otroligt! så nu ska jag ut o en runda, det ska ju tydligen vara bra mot träningsverk, och det sägs ju även att det är som värst 2 dygn efter, vill jag vakna i morron? ehh nej!

Mördarträning!

Ehh, det första "tränaren" sa till oss när vi  hade samlats var: Detta är i särklass det jobbigaste passet vi har på motiva, spinningen är inte alls jobbig om man jämför med detta! Ehh... jag tror jag går hem igen var min tanke! Hur i hela friden skulle vi klara detta? ett gäng fritidsledare som kränger godis till höger o vänste när man jobar kväll. Men men, denna mördarträning är nog det jobigaste jag har gjort i hela mitt liv, om jag kan resa mej ur sängen i morron så är det bättre än vad jag väntar mej!

cirkelträning

Sådär ja, nu var det dags igen! Träningen med kollegorna börjar idag igen. Förra året var det spinning och detta året blir det cirkelträning/bodypump/spinning, en kompination helt enkelt. Vi börjar med cirkelträning idag, ojojoj, det kommer säkert vara asa-balla-jobbigt! Men, bara te att ta tjuren i hornen, jag har ju som någon sa, tjuvtränat =)

Dags för att inta lite gröt, packa väskan och byta om!
Tjingeling!


2 kotor...

2 kotor hade tryckts ihop i farmors rygg, inte undra på att tanten hade ont! Men doktorn sa att det skulle självläka, stackars min farmor, hon kan ju inte ens röra på sej!

Nu är det dags för jobb, ska ut till "bönnerna" i big town hällaryd! De är för sköna de! Time to go, måste inom posten och skicka tillbax mina fin-fina jackor ju!

puss o kram =)

skum dröm!

Kom på att jag drömde en väldans konstig dröm inatt, den var så verklig men ändå så overklig... haha, kan låta skumt men jag tror ni fattar ändå. i alla fall, drömmen handlade om skidresan och den började med att jag inte kunde hyra några skidor, för det fanns inga kvar, alla var uthyrda, jahapps tänkte jag och knyckte ett barns skidor, kommer så väl ihåg att jag tänkte att jag hade bättre användning för dom än den lillkillen, när blev jag så elak??
Sen fortsatt drömmen, jag penilla och kalle gick upp för hela den långa backen utan problem, upp till toppstugan för att dricka en kall öl, sen när började jag dricka öl? Efter ölen åkte vi ner till stugan, (helt plötsligt hade i hittat skidor) mitt i backen kom en gubbe och tyckte det var roligt att reta oss, så han åkte framför oss och var almänt livsfarlig, till slut knuffade jag undan honom så han, han ropade att benet stack ut och vi bara gapskrattade!! Hur elak är jag egentligen??
Drömmen slutade när i var tillbaks i stugan, och alla vägrade äta makaroner o köttbullar med mej, och jag var sååå lessen!
Hmm, mycket mysko dröm, men allt var så verkligt, längesen jag var med om det!


Älskade lilla farmor

Farmor trillade i söndags, och slog sej både gul och blå. Fick till och med sys lite här o var för att det var djupa sår. I morse ringde det här tidigt tidigt, det var hemtjänsten som ringde och sa att farmot inte kunde ta sig ur sängen. Snabbt som tusan fick ju pappa köra in, fixa en ambulans och få in henne till sjukhuset så de kan rönka henne, för det hade de tydligen inte gjort i söndags, även fast hon hela tiden klagade på smärtor i ryggen... härliga läkare det där!
Nu är det krig, kommunen tycker att hon klarar sig bra hemma och inte alls behöver ha en plats på ett boende, skitsnack, klarar man sig bra hemma om man inte kan ta sig till toaletten utan att trilla? eller om man sätter eld på hela lägenheten för man glömmer stänga av spis, kaffebryggare, vattenkokare o you name it, nej, nu ska det fajtas, farmor ska vara där det finns folk som kan ta hand om henne!

Pappor

Det där med pappor... det diskuterades starkt idag innan vi skulle öppna gården för kvällen när vi käkade våra lunchlådor. Kom fram till att det finns visst några snygga kap på våra arbetsplatser! Kom även fram till att det är förbjuden frukt, så helt enkelt så får vi ge oss ut på krogen och ragga, för de knackar väll inte på ens dörr?? hahaha

mot nästa vecka!

sådär ja, nu lägger vi denna veckan bakom oss, härligt härligt!
Avslutade veckan med en film hos Emma, "The life of David Gale" Tycker den är riktigt bra, men har nog sett den innan, det fanns där någon stans i bakhuvudet i alla fall =)
Dags för sängen, blir enl ång jobbedag i morron, 3 olika jobbställen i morron, men det är väll så dagarna ser ut när man är timanställd :)

Natti natti people

sms

Somande sent, därför vaknade jag sent med! Härlig SMS-konversation inatt som gjorde att sömnen inte prioriterades för 5 öre. Men nu är jag i verkligheten igen, och ska precis gå o fixa min gröt!

huvudet, kroppen o hjärnan!

Känns som at mitt huvud väger dubbelt så mycket som det brukar göra,orkar knappt hålla det uppe! Det vill bara till kudden hela tiden, och min kropp säger precis samma sak. Synd för dem då, för hjärnan säger nått annat. Den säger att vi nu ska sticka in till solariet, så nu drar vi, huvudet, kroppen och hjärnan!

gårdagens citat

Utanför affären igår träffade vi en person som hade till jobb att plocka skräp, ni vet en sån med lång grip och skyffel, en riktig skräpplockare. Pernill kände henne sen innan och de började sen prata. Hon kläckte nog den roligaste kommentaren jag ar hört på länge. "Jag gör detta bara för pengarna" Hahaha, varför i hela friden skulle man annars ha ett jobb där man är tvungen att gå och plocka upp andras skräp? Klart som korvspad att det är för pengarna! haha

Helt borta

Hade ställt klockan på 9, är ledig hela dagen men tänkte gå upp vid 9 och träna, gjorde ju inte det igår så därför satte jag klockan idag. När jag vaknade så var jag helt säker på att det är Lördag, tankarna som gick i huvvet mellan alla snoozningarna gick ungefär så här "Men  varför kan jag inte sova en timme till, nått lyx månste man ju ha en lördag" "Om jag får fortsätta sova nu så kan jag ju träna i eftermidag innan jag ska til jobbet" Usch, hela min dag kommer vara förstörd nu, att vakna och vara bombsäker på att det är en annan dag kan göra hela dagen !förvirrad!
Så nu är det verkligen dags att ta tag i denna dagen, denna FREDAGEN

Mat-tant

Okej, jag lever!
Har idag lagat all mat till skidresan, fick låna Norrevångs kök och vi var tvungna att ha massa förkläder o hattar o tossor o allt va de var, riktigt snygga var vi faktiskt. Grytorna var ju så stora så jag kunde hoppa ner i dom, nu fattar man ju varför makaronisarna alltid satt i hop när man åt i skolan! =)
Ikväll blev det kaffe o spel hos Pillan, härligt härligt!
Kommer mer i morron, men ger er nöjet att se mej som MAT-TANT!


Hoppa av?

Ibland underar jag hur vissa personer planerar. Vi har planerat den kommande skidresan länge nu och idag kläcker A ur sej att "jag kan nog inte föjla med, för jag har inga pengar..." Hallå?? Kan inte förstå det! 
Allting är planerat och helt plötsligt får man planera om, vem kör? hur många ska vi laga mat til i morron? hur många stugor ska vi ha? hur gör vi med de beställda mössorna? Nej, skärpning! En vuxen människa måste väll kunna ha koll på sin ekonomi och veta om man kan göra en resa eller inte?

trött tröttare Lollo!

Nu gjorde jag någonting mycket dumt, gick o satte mej i sängen under täcket med datorn i knät, usch, det var inte bra gjort! Promenaden, duschen och frukosten är klar, så jag har lite tid innanj ag ska ner till jobbet, blir en kväll idag med så förmidagen är min ända chans till att göra nått annat än jobba. Nu är jag så trött så jag skule kunna somna igen, hade hunnit med en liten powernap på 20 minuter, tror det får bli det faktiskt =)


Sweden rock?

Satt en kväll hos Lisa och diskuterade lite, jag är ju grymt sugen på att se Volbeat på Sweden rock, och sen är det ju faktiskt sjukt många andra bra band där nere med som jag mycket väl hade kunnat tänka mej att kolla på, har ju faktiskt en förfrågan om jag vill jobba där nere, och nu vet jag, klart som fan jag vill jobba på rockis, om Lisa också får vill säga. Om allt går vägen så ska vi vara rockbrudar den 3-6 Juni i år, hur najs är inte det då?


SVIN

Efter kvällen kaffe hemma hos Tessan gick jag och Lisa vidare till Ida för vissa var väldigt sugna på kanelbullar =) Fastnade framför TV:n där de visade nån vidrig dokumentär. Den handlade om ett gäng tjejer i venezuela, de bodde på ett hotell och jobbade som äckelgubbars "flickvänner", helt jävlar sjukt! Tänk att det finns dom som har det så jävlar dåligt ställt att de måste ställa upp på allting som en fet äckelgubbe ber som om, att spela kär i någon som ser värre ut än ett stort fet träskmånster. Nej, kan inte tänka på det mer, men jag säger som Lisa - Vi har det inte så dåligt egentligen!

underbara morgon

Underbar morgon, och jar har reda vatt ute o gått en timme, känns hur skönt som helst nu måste jag säga. Drog på mej min nya fina mössa och kände mej riktigt fin när jag gick den obligatoriska rundan =)
Frukosten
är i magen, och jag är snart klar för jobb, bara fixa frillan med sen bär det av ner till hejan, lite tidigare än tänkt, men vad gör man inte för en uppdatering och en kopp kaffe med Robin & Mattias?
Dags att sätta fart, hörs sen fuckers!

promenad på mcd?

Ringde Pillan innan, var sugen på en promenad och lite skitsnack om den kommande resan, efter många om och men så sa hon okej, men då ska Kalle med för han var tydligen hos henne. När det började dra hop sej inför promenaden ringer Kalle o säger att de har kommit på något mycket bättre, men de kunde inte säga vad men jag var tvungen att ha med mej pengar. Visst sa jag, tog på mej ut o gå kläderna och en slant i fickan, och vart kör hon? Jo... till MC´D och flabbandes får de ur sej, vi pallar för fan inte gå, vi är ju svinhungriga. De hade nog på känn att jag inte skulle gå med på MC`D, så det var lika bra att de var tysta, men åt gjorde de och jag fick i mej dagens första kaffe som var så sjukt gott,så det blidde ju en najs kväll ändå, följde med o lämnade honom i Olofström så det blev massa planerande o kacklande om resan, kom fram till att om 3 veckor är vi där nu och antagligen kommer i då vara kalasfulla =) hahaha




Jag & Kalle på första skidsemestern =)

sola & träna

Dags att göra nått vettigt av denna dagen, legat i sängen och kollat på världscupen hela dagen. Så nu blir det lite solning och lite träning, försöker bli lite piggare med mustachs album, går lite bättre faktiskt =)

Myskväll

Morötter & paprika med dip, frysta hallon & vanilj-kesella, en soffa och en film med jack black. Kanonkväll för en tjej som inte ville festa, Blev helt enkelt en myskväll med Emma som var helt i min smak.


ikväll?

Lisettan ringde för en stund sen och frågade om ja va sugen på fest, men nej, det är jag verkligen inte. Verkade som att de flesta som är lediga skulle festa, o då frågade jag mej själv vad ska jag hitta på då? Får fundera lite på det där, för festa ska jag inte göra i alla fall =)
Så om det är någon som inte heller a festa ikväll så får ni gärna höra av er!

Hur besviken?

Gahh, detta var ju det sista jag hade tänkt mej! s om jag skickade efter passade inte alls, de var aldeles för figursydda för att jag ska trivas i de i skidbacken, där maste jag ju kunna röra mej som jag vill och trilla en och en annan gång med kanske ;). Så nu får jag börja tänka om. Jag vill ju ha en ny jacka, och de som var så sjukt snygga! Hur ska jag nu göra då? får börja leta igen, men inte på internet, för så här besviken vill jag inte bli en gång till :(


fullproppad dag

Kass uppdatering här idag, men jag har inte haft en sekund ledig för att skriva en rad här, och fy tusan vad gött det känn, det är ju egentligen så jag trivs med att ha det, en fullspäckad dag helt enket. Jobbat en massa, tränat, lagat mat och nu ikväl har jag vatt hos Lisa och druckit kaffe och snackat lite skit. Kan inte minnas när vi sist satt ner och nackade, så det var riktigt skönt! Nu är jag dödstrött, så sängen är given nu! Se om jag hittar nån bra film som jag kan se på, det hade vatt grejt att somna till!

TJO

Vilken kanonkväll jag har haft måste jag säga, kortspel med en del av tjejligan hemma hos Emma A, tjo slår verkligen aldrig fel på oss, de får alltid igång oss och vi blir mer än galna! Ikväll tog nog dock priset, varningar hit och dit och en massa nya regler på det! Flummat och skrattat mest ikväll, och det var verkligen precis vad jag behövde! Tack tjejer för denna kvällen, den var världs!

jobb

Vaknade av att telefonen ringde och det var nu dag för jobb, ska hoppa in både i eftermidag och i morgon förmidag så

det blir nästan nästan heltid för mej denna vecka och det gillar jag skarpt! Får ta den där promenaden som jag hade planerat in ikväll isället, det är egentligen inte så intresant att gå i ett snökaos som det är ute nu heller för den delen!



 


skäms

sitter hemma och kollar på grammisgalan, nyss sjöng EMD och ett ljus gick upp för mej. Hallå!!! den där Mattias kan ju verkligen inte sjunga, förjävligt låter det verkligen. Nej, de andra två hade klarat det grymt mycket bättre utan honom, och nu när jag ändå är hatisk mot honom så kan jag ju lika väl slänga ut frågan: vart skulle denna killen vara snygg för någon stans?

min dag!

försov mej lite i morse, det brukar aldrig hända mej jag kom i alla fall tid till jobbet, men shit vad stressad man bli när man ligger lite efter i sen egna tidsplanering, det där med försovande är inte min grej, ingenting jag har planerat att fortsätta med i alla fall!
Jobbet var kanon, "sista" dagen på loftet och jag hann med o åka pulka o allt vade innehåller, guppbygge, snöbollskrig och en och en annan mulning, varm choklad och termobyxerna på! mysigt värre!
Har varit en sväng på motiva och tränat gärnet! Blir så irriterad på en människa som alltid lyckas vara där samtidigt som mej, och han vrålstirrar... o inte lite heller! Hade han konsentrerat sej hälften så mkt på sin träning som har gör på att stirra på folk så hade han vatt biff nu, men de är han inte! Ahh va irriterad jag bli på sådana människor!


 


ensam

kom precis hem efter en sväng i solariet och slängde mej i sängen för o kolla lite på TV. Känns som jag inte har gjort nått annat idag. Det är nu jag inte hade tackat nej till en fin kille som hade gjort mej sällskap framför tv:n, ingen som kan komma hit och krama mej lite? hade nog behövt en liten dos kärlek nu =)


en ledig dag...

Uppe nu, lite gröt och en promenad på det sen en kaffe och lite energi för att damsuga ch torka golven. Det är helt klart sånt som ska göras en dag som denna, för de händer ju inte alls för ofta när man kommer hem från jobbet =)
Lika bra att sätta igång, så det hinns med lite umgänge ikväll!


en hjälpande hand

Har idag kommit på hur roligt det är att hjälpa folk, om den man nu hjälper är tacksam. Har gjort väldigt många tjänster idag, jobbade istället för c på jobbet,fixade skidkläder som satt perfekt till pillan nr.2 och sist nu ikväll så fick jag köra in o hjälpa Emma med o starta bilen med startkablarna. Har med andra ord gjort många bra gärningar idag, och jag tror inte att jag har kommit på en ända dålig, nej inte en ända faktiskt. Därför ska jag nu gå o lägga mej, tänka på hur snäll jag har arit idag coh sova minst lika bra som jag gjorde natten tills idag. så gonatt!


grymma är vi på att starta bilen, + till + & - till -, de glömmer vi aldrig!

Resultat NR 1

Mitt nya liv har gett resultat. Resultat nr 1 är att mina skitbyxor är aldeles för stora, det betyder altså att jag antingen får köpa nya, eller be mamma o sy in dom lite... men med mina beställda jackor får det nog bli alternativ nr. 2, för annars kostar det massa av pengar till!
Nu blir det klädprovning här hemma, pillan o pillan komemr o ska prova, för ja har ett helt berg av skidkläder att låna ut till bättre behövande =)


vardagen

åhh va härligt det är att vakna på morronen o känna att fy fan va gott jag har sovit inatt. Väldigt längesen ja har sovit så här skönt faktiskt, helt underart.
Nu ska man slänga på sej en massa kläder och bege sig till jobbet, skulle inte ha jobbat idag med c blev sjuk så jag ska lösa av henne om en timme undegär. ska bli gött o komma in i vardagen igen, för det är tyvärr så här den kommer att se ut ett tag nu!
tänkte dra ut i pulkabacken medlite varm choklad o ett gäng ungar, denna dagen kommer nog bli bra ändå :)


tappad?

Eftermidagen spenderades i svängsta med skidmöte på schemat.  Matsedeln är klar, restiden är klar, bilfärden är klar och mössorna är strax klara. Mössor ja... vi ska trycka upp personliga mössor alla 12 och ikväll har vi bestämt vad det ska stå på dom. Tydligen var det inte nått snack om saken vad det ska stå på min, så under en veckas tid kommer jag gå runt med en mössa som det står TAPPAD på... snäll den är! Men med tanke på att vi har de som ska ha MILFhunter och I love pizza så är det ju inte sååå farligt! =)

Motiva

Har fått tummarna ur röven och fått på mej träningskläderna. Nu har jag varit så duktig hela detta året och gått en massa och inte käkat en dum grej så då är det väll dags att ta tag i träningen på motiva också. Bara till att hoppas att jag tycker det är skoj, annars så kommer det säkert dröja länge innan se ser mej där igen =)
Men nu är jag taggad, så hoppas att ja gillar det igen nu!


Snön!

Hur mycket snö som helst ute nu, helt underbart ju!
Så fort det låg en del snö på marken så hoppade jag i ut-o-gå-kläderna och tryckte i ipoden i öronen och gick en lång promenad i snön, den första biten var så mysig, hoppade i snön och gjorde fotavtryck. kom dock på efter halva rundan att det är ju för tusan as-jobbigt att gå i snö. Men fint var det och mysigt. Direkt när jag kom hem tog jag tag i spaden och skottade väck all snön, så nu har jag varit duktig för dagen. Släkten skulle komma på kalkonmidag idag med de bor ju långt härifrån och var inte alls sluga på att köra bil i snökaoset så det blir sjukt mkt över till mej. Så nu ska jag käka lite kallekon och sen så börjar det närma sej jobb igen. Vilken mys-dag det blev av detta ändå!


jackor

Okej, jag sitter nu i valet och kvalet. Skickade precis iväg en beställning på två jackor och en mösa som skall has under semestern. Problemet är att jag inte kan köpa båda jackorna, men kan verkligen inte bestämma vilken jag vill ha, båda är ju så sjukt snygga och hade passat i olika lägen. Får helt enkelt prova båda och se vilken jag trivs bäst i... vill bara ha hem dom nu! Tänk om jag hade vunnit lite på lotto och hade kunnat ta båda.. säger som Alex, det drabbar ju inte nån fattig att ta båda =)
Skulle kanske kunna få lite hjälp av er, vilken är snyggast?






Det var den svarte det, billigare och lättare att använda till vardags efter resan...




och den vita som jag tycker är ruskigt snygg!


beställde även denna fina mössan, hade passat perfekt till båda jackorna...


irriterad

ahh, nu är jag grymt irriterad. Allting som planeras ställs bara in till höger och vänster. Tänk om jag också hade börjat fungera så? men nej det gör jag inte, en annan gör det man har lovat/bestämt men det verkar tydligen bara vara jag. Får nu stressa som fan innan jobbet, måste fixa mat själv och göra mej i ordning, ahh.. tappade mitt härliga humör på en gång nu! skit me!

Sparränta

Gick in på banken för o kolla om de va några pengar på kontot, kände att det nog var lite glest där nu efter jul och nyår och hela baletten. O se på fanken, hade fått 2500:- i sparränta på mitt sparkonto, hur bra är inte det då? det trodde jag knappt existerade! Hur glad som helst, det gjorde hela min dag kan jag säga!
Dags för promenaden som inte blivit av - suck-

tanken..

Tanken var frulle/fika med Frida o Emma nu på förmidagen, men så blidde det inte. Ska därför slänga i mej lite gröt om en stund och sen försöka komma ut och en sväng i det underbara väder som lyser utanför.
Ikväll är det dags att börja jobba igen, Nu känns det som att kroppen skriker efter lite normala rutiner, jag blir helt konstig när jag kan göra precis hur jag vill! Gröten kallar, hörs senare!

nyårsafton 2008-2009

Nyårsafton igår var en mkt trevlig kväll. Stoffe och Ida hade bjudit till fest och det var kanonlyckat! Käkade tre-rätters middag och sjöng och skrålade. Typiskt att jag fick sån dunderhuvudvärk på kvällen så jag var tvungen att vila en timme. Men det gjode susen, en vilipaus och bara vatten under hela kvällen fick mej på topphumör ändå tillslut! Känns skönt att jag knappt drack idag med, för jag mår ju prima idag! 12-slaget firades med raketer på flaggen-parkeringen, där vi mötte upp lite andra kära vänner för att krama och och säga gott nytt år till! Tror vi håler med info där och kastar upp lite bilder istället.

"Om jag hade haft en blogg hade jag lagt ut denna bilden där" - Louise Level


Lisa, Level & Annie


Tessan, Maria & Ida


De va mycket dans på stolarna


4 bugg och en juuulgran


12-slaget


Alle & Viktor


sketfulla steve tycker bullens is the shit!

År 2008

Nu är ju den stora frågan om år 2008 har varit ett bra elle ett dåligt år. Så vad hände egentligen detta året? Nyårsfesten förra året var ju stor succe, bättre fylla kommer jag nog aldrig få, den kvällen hör alltså till dom bra!
Jag var på skidesmester vecka 6 med mina underbara klasskamrater, känns helt otroligt att jag pluggade vid den tiden, men ja så var det faktiskt, sketans rolig resa som innehöll allt, den resan var grymt bra, så det verkar som att året fick en bra start i alla fall!
Efter skidresan var det bara te att hem och packa om, för jag och brudarna skulle på en tripp till Göteborg, bo hos Lisa och kolla på Bullet For My Valentine. Det var en bra helg i götet, fick ju åka spårvagn med ju!
Lite längre fram i tiden, rättare sagt vid påsk så kommerårets första och tråkigaste sak, min älskade Morfar försvann upp till änglarna, vilket kom som en chock för oss allihopa. Men jag vet, morfars lilla gullebarn som jag alltid fick höra att han är glad över det. han orkade inte mer, att ta hand om ett stort hus och en sambo som inte kunde ta hand om sej själv kan inte vara en lätt uppgift när man är 85 år.
Efter detta kommer nästa tråkiga sak, Dagen efter Morfars begravning får Farmor en stroke och blir sej aldrig mer lik. Innan var hos hur klar som helst och jätte mysig. NU är hon bara jättemysig och fruktansvärt förvirrad, kan man gå vilse i vårt hus säger väll det de mesta?
Sen var det slut på tråkigheter ett tag. De roliga sakerna löste av sig själva, det började med att jag tog min examen som fritidsledare, en dag som visserligen innehöll många känslor och funderingar. Den dagen avslöstes med Midsommarfirande på öland, resan till agia napa med hela gänget, och en sommar med mkt sol och bad. Östersjö jobbade jag på ölhalen, det var sista året jag stod i den baren, härligt att slippa det i framtiden. =)
Hösten kom och det var kräftskivor och mycket jobb, hade visserligen jobbat sjukt många kvällar under sommaren och under hösten fick jag mitt första vik på Loftet. Har haft ett sjukt bra jobb denna hösten som har trivts super bra med, trisst att man nu har slutat, hade kunnat blir grymt bra om jag hade fått konsentrera mej på en sak.
Hösten bestod väll nästan bara av jobb, fyllde visserligen år men det märktes knappt, jobbade ju hela dagen så det säger kanske en del om min höst. De lilla vinter vi har haft är det väll bara julen som har varit lite speciellt, det blev en bra julafton, juldagen behöver vi j inte prata om, för där fick jag min livs värsta fylla, håll i hatten! Kan ju sluta detta året med: Jag är ett lamadjur "spott" "spott" "spott"
2008 har varit lite av ett vänskaps år. Har gjort sjukt mycket grejer med mina vänner och jag bara älskar det. De betyder väldigt mycket för mej! NÅgonting som är extra roigt är ju att under 2008 har jag funnit en helt ny vän, som tydligen ochså skulle kunna vara som en syster till mej. Sjukt glad att jag har träffat Emma E detta året, trodde inte att det fanns vänner som höll samma klass som de jag redan hade, men tydligen gjorde det dé!
Tack för år 2008!



                        


RSS 2.0