Motiva cirkel

Dax igen för veckans mördarpass.
Tycker att förra veckans träningsvärk precis har släppt, och nu ska man jobba på sig en ny.
Dax att tagga till nu, det händer ju inte så mkt av att hänga i soffan, så packa väskan och käka lite frulle låter som en bra idé!


Snälla...

Kan vi stryka den här dagen innan den ens har börjat?
Detta är inte min dag, jag är inte det minsta på humör.
Sovit totalt kasst inatt, varje gång jag har vaknat så har ungen under mig skrikit/gråtit.
Hur lätt är det att somna om då? nej just det...
Duschen är avklarad, har nu tatt på mej allt vad mjukiskläder heter och kaffet har strax runiit ner.
Tanken på att ta på sig "vanliga" kläder gör att jag kurar ihop mig ännu mer under min filt.
Kollade termometern, 3.5 grader ute... ja vill inte!
Hur sugen är jag på att jobba 08.00-20.30 idag? Nej just det.. inte det minsta.
Snälla snälla snälla, ta bort denna dagen!
Tisdagar är inte min grej, de är totalt meningslösa!


Where is the love

Kör lite soffmys nu på morgonen, härligt skönt måste jag säga. Bästa starten på en ny väcka enligt mig. Har betalt mina räkningar, pillat en del på datorn och lyssnat på MTV samtidigt. Nyss kom låten "where is the love" och jag blev så där härligt nöjd, skruvade upp musiken och njöt. varför vet jag inte, men jag gillade i alla fall låten.


Kristianstad

Tanken var ju från början att det skulle vara en hel helg i Helsingborg med Wallmans och hela kittet för att fira Pillans 35-årsdag.  men nu blev det ändrade planer, så vi kör en heldag i Kristianstad med shopping och lek på Andys lekland för barnen.
Ikväll blir det förhoppningsvis grillat (om de blir fint väder) och lite vin på det. Hoppas inte jag kommer hem med för mycket grejer, min budget spricker då med den kassa lönen jag fick denna månaden.


Vill inte städa NU!

Bänkskivan är på plats, härligt det när man kommer innanför dörren
jobbet är avklarat så nu har jag tagit helg, helt underbart om jag får säg det själv.
Det finns för tillfället bara ett problem, som inte är särskillt litet i och för sej.
Min lägenhet ser ut som om en mindre bomb har sprängts här inne.
Visst, jag sa till Viktor att skita i allt och dra vidare till nästa jobb när han var klar...
Men här ser ut som kriget, är jag sugen på att städa en fredagkväll när man precis har tagit helg? undrebart med sågspån som ligger som en hinna i hela lägenheten...
har jag nått val? nej, inte det minsta.
Så nu ska jag skruva upp musiken på max, sen så är det bara att ställa i ordning allting, dammsuga & torka golven. Jippie, verkligen jippie.
Tur att vi kör fredagsmys sen, Emma har tvättid så jag ska underhålla henne mellan maskinerna, idol o gotte? Yes, längtar tills jag kan traska bort till Eriksson. Så på med musiken, nu gör vi operation städning!


Där försvann min sovmorgon...

Viktor tyckte tydligen att det var okej att trilla in genom dörren klockan halv 8 på min enda sovmorgon denna veckan. Nala hade hittat sin leksak och stod jämte mig där jag låg i sängen och pep med sin anka i örat på mig, hon var lycklig och tyckte tydligen att jag skulle gå upp, så det var bara till att dra igång kaffebryggaren och leka med vovvsingen medans han mätte o fixade.
Nu har jag bara hunden här, hon hela tiden gnäller bara för att Viktor inte är här, kaffet har jag visserligen fått i mig och det räddade ju min dag. Nahe... dax o plocka bort allt från diskbänken så han kan byta den när han kommer tillbaka?


Grattis Pillan

Idag fyller Pillan år, ville egentligen bara säga grattis.
Men kom på att jag kommer att gratta henne exakt hela dagen!
Hämtar barnen på skolan/dagis vid 12, sen ska vi umgås hela dagen.
Hur mysigt? väds är det!

Så Pillan... Grattis på 35-årsdagen :D


Kaffe

Tjejerna har vatt här ikväll, så skönt att bara få träffas lite, inget avancerat.. men en kopp kaffe och idol i underbart sällskap är riktigt bra.
Nu ska jag krypa ner i min säng, har slarvat och lagt mig sent några dagar, men i morron bitti får jag inte vara trött, att gå upp halv 7 är inget jag är duktig på, särskillt inte om jag fått för få sov-timmar.
så med det säger jag God natt!




Ikväll va vi inte liiika fulla :D


Sko-kris

För tillfället har jag inte ett par skor som jag kan änvända, ialla fall inte när jah har nån tunika eller nått på mej. Panik varje gång jag ska ta ett par skor på fötterna, för jag har ju för fanken inte några skor. (går för tillfället runt med ett par skor som är totalt uppslitna med hål under både högran & vänstran)
Så i helgen är det jag som besöker sko-punkten. Ska ha minst tre par skor med mig där ifrån. Tur att skopunkten finns, annars hade jag vatt totalt ruinerad av alla skor jag behöver ha. Behöver träningsskor med, både ute-skor och inne-skor.
O på tal om träningsskor, nu är det dax att bege sig till motiva, veckans mördarpass väntar och jag är inte det minsta sugen på det, är mer sugen på att krypa tillbaka ner i min säng... men ikke ikke, ska rota igenom frysen och se vad jag har för lunch jag kan äta idag, jepp så får det bli sen hade en kopp kaffe gynnat, men de hinner jag inte!


Neeej

Min kille åkte ur idol.
okej, han sjöng ju inge vidare
Men kan man inte bara få gå vidare för att man är så sjukt snygg?
Hade jag suttit i juryn så hade han gärna fått fjäska sig till att gå vidare...
alla sätt hade vatt tillåtna ;)


Kasst

Ja jag vet, skäll inte på mig!
Men jag har inte haft nått att skriva om.. eller jo det har jag nog men jag har inte haft lust.
Och bilderna från kameran får jag inte in, ny dator remember?

Men nu har jag inte några fler bortförklaringar, Lotta skällde på mig idag så det är bara att ta tag i denn bloggen ändå, för jag tycker ju faktiskt att det är skojigt!

Lyckades dra med mig Lotta till IKEA igår, självklart handlade man mer än vad man skulle, men oj va fint det blir här, helt underbart faktiskt. Pappa kom hit när jag skulle till jobbet, med målarfärg i ena handen och pänseln i den andra, jajamensan, han skulle måla och olja bänkskivorna. Hur gullig är han inte min pappa? När jag kom hem från jobbet 7 timmar senare var han fortfarande kvar, så nu är väggen vitare och bänkskivorna mycket finare. Mmm... stormtrivs!

Nahe, nu har jag skickat hem min kvällsgäst, kanske ska sova lite? det är ju faktiskt en arbetsdag i morgon med, men det är ju lite jobbigt när man inte är trött!


Utkast: Pysslet i ...

Pysslet i morse gick fin-fint. Knåpade ihop ett riktigt fint halsband faktiskt,lyckades även med en kista och lite julgransdekorationer.
Emma bjöd på mat efter jobbet, skinkrulle stod på menyn och det var riktigt gott. Riktigt skönt att slippa laga mat idag. Fast.. frågan är ju vad jag ska äta i morron? ingen mat-låda här inte. kanske är det nu det är dax att plocka nått från frysen?
Idol höll tyvärr inte samma klass, så Emma & Jenna, ni missade inte ett skvatt! Riktigt besviken faktiskt.


pyssel

Idag ska det pysslas!
Nån från något företag kommer till jobbet och ska ha olika work-shops med olika pyssel-tekniker! Sånt gillar jag! Beställa nytt pyssel till jobbet med, mmm... härligt att få göra det på sitt egna vis!

Jag bjöd Emma på middag igår, fetaostbiffar med sås & potatis, var faktiskt riktigt gott. Så ikväll är det dax för henne att bjuda igen, grymt bra idé faktiskt.. fick nån vink om skinkrulle?


Min kille

oookej.
Jag ska följa idol i år.
Jag har hittat min kille.


prioriteringar

Nu finns det mycket jag skulle vilja, eller måste göra, men tiden tryter! Det är nu man ska ta till det där fina ordet prioteringar va?

*Mina vänner, känns inte som att jag har träffat tjej-ligan på hur länge som helst! Kanske ska bjuda in ALLA mina fina tjejer en kväll så jag får en stor dos vänskap?

*Städa, känns inte rent här hemma. Men när ska man göra det när man jobbar 8-20,30? prioriterar bort det till någon annan dag :)

*Viktor fyllde år igår.. gratta honom måste ju göras! Får helt enkelt ta de i morron eller på Torsdag när han byter bänkskivan.

* Sen finns det massor av små-saker med. t.ex. Köpa de fina tavlorna nere på Ylvas, MÅSTE ha nya skor, träna träna träna, fixa det sista i lägenheten.

 


Gårdagens födelsebarn


aldrig mer

Ny vecka igen, fanken vad fort allting går, vet inte om jag gillar det eller inte?
Började sent idag, underbart att få göra det varje Måndag, sovmorgon på måndagar är underskattat, det borde vara en rättighet som alla borde ha. Men i morse gjorde jag nog den stora tabben, precis innan jag somnade igår kom jag på att jag hade ställt bilen precis utanför och det betyder att jag var tvungen att lägga i pengar innan klockan 09.00 i morse. Skit i det tänkte jag, går upp i morgon bitti och fixar det. så ställde klockan så jag kunde fixa bilen, kom på att jag inte hade några mynt så sprang in till solariet och skulle växla. När jag står där inne och växlar så kommer de som sköter om solariet, helvete var min tanke.. de har skällt på mig innan för att jag växlar men inte solar, det står ju med stora bokstäver att växlingen bara är till för de som ska sola! Så vad gör jag? jodå, i med en tia i ett solarie och väntar på att de ska gå, jag solade altså inte, utan jag satt där inne och lyssnade på raion i 5 minuter innan kusten var klar.
Kan säga att aldrig mer ska jag göra om detta, p-lappen ska ligga i bilen Söndag kväll i fortsättningen, påminn mig gärna om detta!


kusinträffen

Oj, finns så mycket att göra så uppdateringarna glesnar, men här kommer en rejäl så har jag i alla fall tagit igen liite :)
Gårdagen spenderades i Göteborg med hela släkten! Fram och tillbax på en dag gör jag inte om, särskilt inte när man har dragit nitlotten att sitta i mitten både hem och tillbax. Pappas skämt i 7 timmar kan ju med diskuteras, särkilt när storebror tycker de är sjuukt roliga och ger honom nya tips.
Nästan hela släkten fanns på plats i Kungsbacka, saknade bara 2 kusiner och 5 kusinbarn, annars hade vi varit kompletta. Så det blev lunch nere vid havet, man kan ju säga att Henrik & Mia bor på Kungsbackas gräddhylla, så vi hjälptes åt att packa ihop picknickkorgen och alla barn, hundar och leksaker. Riktigt mysigt hade vi det! Kastade macka med 5-åringarna, vi släppte även upp en "brinnande ballong" eller va fanken de var till Morfar. Mys i hög nivå med andra ord.
Resten av dagen bestod av mat, mat, mat & dryck. Vi gjorde inte så mycket mer än o umgicks. Så när Ronja var läst och lugnet hade lagt sig så åkte vi hem, heelt slut när jag deckade i sängen vid 02, kanske inte så konstigt?


Lyckad kväll

Underbar kväll igår. Till och med så bra så att vi har planerat in en gång i månaden fram över! Riktigt roligt att kunna träffas utanför jobbet och ha det trevligt, även fast det blir mycket jobb-snack :)
Nu är det strax dax att köra till jobbet igen, ska jobba kvällen också. Men.. är ju ledig i morron så det känns bra ändå.
I morgon bär det av till Göteborg, träffa alla kusinerna och alla underbara kusin-barn. Blir nog trevligt tror jag. Första träffen utan Morfar, men Johanna som har köpt hans hus kom med en påse plommon igår, så dom får följa med till Göteborg, så man kan ju säga att han är lite närvarande :)


REDO

Sådär ja, vinet ligger på kylning & maten är i princip klar så nu får mina fritidsledare av det kvinnliga könet ta o komma. Nystädat är det också, luktar underbart i hela lägenheten och nu ska tändas så det frächa bevaras!
Röksugen som fanken är jag med, men nu är inte någon mening att slösa cigg, för de kommer när som och eftersom hela ligan röker så springer jag ut med första bästa.

Om jag är sugen på vinet som ligger i kylen?? inte liiite.. tror minsan att det är dax att tjuv-öppna en flaska och smutta lite :D


morron-mys!

Klar för att bege sig till jobbet, men riktigt än är det inte dax. Så har fortfarande mina mjukisar på mig, har faktiskt gjort en kopp the och lagt filten över mig, tänk om man hade gjort detta till en morronrutin! Risken finns dock att mina ögon stängs och jag somnar, så så roligt ska vi inte ha det.
Jobbar bara 8-12 idag, göttans värre! Så en runda på stan sen, måste in till systemet och köpa vin, för ikväll kommer mina fina arbets-flickor hit, thai-mat, vin och prat prat & åter prat kommer kvällen att erbjuda, de gillar vi skarpt!


Till Emma & Jenna

Emma & Jenna... bara så ni vet så har jag 13 kvar i mitt första paket :p
Snuset har jag inte rört, bara så ni vet... grymt va? :D


mördarpasset

Idag var det dags igen, det omtalade mördarpasset på motiva är åter här!
Så det är väll lika bra att stiga ur sängen nu och trycka ner lite frukost. Måste ner på stan innan det är dax med, apoteket, intersport och Rådhuset ska få äran att ha mig på besök!


Fast i soff-träsket!

Åhh, kom hem från jobbet och en härlig promenad med Pillan, har egentligen lite saker att göra, som att plocka in tvätten och massa sånt tråkiga skit-saker. MEN, varför hålla på med sådana tråkiga saker när man har den unerbare Björn Gustavsson på TV?! skit i de, ta de i morron för Björne är min favourit.

Åhh föresten!! 4 cigg har det rökts idag, det betyder att jag "sparat" 2 tills på Torsdag! :D duktigt va?




Fin é han :D


Duktiga Lollo

börjar sent idag, inte förens halv 2. Grymt härligt att få börja så sent på Måndagar, det gynnar mig massor! Så idag har det tvättats, strykts, damsugit, baddat rent och så har jag gjort mat. Så nu är det bara jag som ska fixas i ordning med och sen är det dax för jobb.
Ikvväll blir det promenad med Pillan efter jobbet, det är nu dax för våra måndagspromenadet igen, måste verkligen ta tag i det där, aldeles för slappt är det för tillfället!

(inte tatt en enda cigg idag, jag sparar så mkt jag bara kan... men det är ju kört när jag kommer till jobbet!)


trappa ner?

Emma & Jenna håller på med någon grej om att minska rökningen, två paket i veckan och en dosa snus. Tror minsann att jag joinar brudarna, det hade vatt så underbart om man hade kunnat trappat ner lite.
Detta betyder nu då altså att allting måste planeras in i minsta detalj. På Torsdag ska vi dricka vin jag o mina fina kollegor, så då måste jag altså "spara" cigg. Stenhård ska jag försöka att vara. Detta kan bli spännande... mycket spännande. Önska mig lycka till!


ÄNTLIGEN

Åhh äntligen fungerar allting igen, den nya datorn är väds!
Måste säga att jag är liiite förvånad över hur grymt duktig jag egentligen är på det här med datorer, än så länge har det inte vatt ett ända problem som jag inte har löst, väds är det!

ikväll kommer Viktor, han bjöd in sig själv på mat & vin ikväll. Tyckte i och för sej det var en grymt bra idé så vi kör på det, så handla nu o börja laga lite mat, sen är nog Ville & Nala på ingång =)


Ny dator?

Idag är förhoppningen att jag ska inhandla en ny dator, känns som att jag kan behöva det, känner mig en aningens handikappad!


RSS 2.0