inga bindor!

Viktor ringde och lät lite smått bekymrad, han var på Sjölands (under mig) och det var vattenläcka. Aja, synd för han att han får jobba en Lördagskväll. När han efter 5 minuter ringer igen och säger åt mig att prova spola i toaletten och i handfatet, det ända jag hör sen är en stooor suck.
När jag var nere o kollade på hur det såg ut så kan man säga att jag tappade matlusten, allt äckligt skit låg inne på själands. najs, mycket najs.
Viktor har en önskan, han trodde det var jag som spolat ner bindor i toaletten, men ikke, och när det inte var jag så kom han fram til latt det var mina tjej-kompisar. Så från och nu mina vänner, inga bindor i toaletten, det var riktigt äckligt det där =)

Ur funktion

En liten uppdatering.
min dator är paj, helt och hållet
så den här bloggen komemr ju vara sjukt tråkig, men vi har det så---
 skoj!


Under min filt...

Ville egentligen bara berätta att jag är uppe.
kommit på hur sjukt dålig jag är på att gå upp tidigt, och tidigt för mig är allt innan 07.00.
Klockan ringde 6, snoozade ett par gånger o gick sen in i duschen. Efter det har jag inte gjort ett smack, eller jo... satt på mig mjukiskläderna och kurat ihop mig under en filt i soffan, har jag tid med det nu på morgonen? egentligen inte... men jag vill inte ta tag i denna dagen.
Kanske så är det dags att fixa i ordning sig. Men så fort mina tankar går till hårfön, plattång, smink m.m så känns det om möjligt ännu skönare att ligga här under min filt.

Dålig karaktär?

Blev det någon promenad med Pillan? Nej, nej nej
Men middag fick jag. Barnen tvingade mig att läsa godnatt-saga för dom, som jag så gärna gjorde i och för sig. Hur trött blev jag inte själv då? Höll på att somna jämte Meja och då känndes allting så bra. Haft en sån fruktansvärt värk i magen heeela dagen, hemskt har det varit. Första mens-värken på 3 månader, kan ju säg att all den värk som uteblivit kom idag, o då kan ju ni tjejer bara tänka er hur ont jag hade. Sen att jag var så dum att jag tog vanlig mjölk i kaffet var ju inte heller bra, men vad gör man när det inte finns annat och man tänker att mer ont i magen än så här kan man inte ha... men det kunde man... tydligen!
Så.. är det inte okej att strunta i den där promenaden då? jo, det tycker jag faktiskt att det är. okej att ligga i soffan med en filt, ett glas vatten & en värktablett istället. inget kaffe, bara the.
Dålig karraktär? Nej, faktiskt inte... kan man inte så kan man inte!



Jag & Mejsan (dock inte en aj-aj-dag)

E dé dax nu?

Ikväll har jag bjudit in mig själv till Pillan, eller... hon ville att vi skulle ut o och då tvingade jag henne att laga mat till mig, så vi gjorde en deal. Barnen hade tydligen med saknat mig så får ju leka med dom med. Meja hade vatt världens gulligaste igår, hon hade frågat Pillan varför hon var den ända i den familjen som fick umgås med Lollo. Så idag ska jag leka och krama sönder de underbara barnen.
Men nu till den stora saken, är det nu man ska ta tag i sitt liv igen? Promenader, käka rätt o allt det där? har ju ett ypperligt tillfälle om jag tänker efter... Pillan börjar idag, lättare att ha någon som man hänger på. På onsdag drar även cirkelträningen igång igen (mördarpasset om ni minns..) Så det är väll lika bra att säga att startskottet går idag? så nu får det väll vara nyttig mat, träning och promenader som gäller, ett o annat glas VITT vin kan väll få slinka ner men annars får det vara nog!. Blev riktigt taggad när jag skriver nu.. hmm.. ringa Pillan o be henne laga nått kalorisnålt kanske? Haha!


ska de va...

Så ska de va på riktigt!
Chips, ostbollar (vet ej hur de stavas på engelska), morötter, dipp, frukt & film.
2 fina vänner vid namn Maria & Pernilla
Filmen var sjukt bra, fick till och med låtsas ha ett ärende bort till köket när det var så pinsamn så jag inte kunde se, då är en film helt enkelt bra. Nu blir det sängen, jobb 6 dagar väntar. Nu är det slut på glidantet, allvaret väntar på riktigt!



Grogghaggeafton

Party igår
Linette slog upp dörrarna och ställde till fest.
Grogghaggeafton som Jossan så vackert kallade det.
Mycket göttigt var det, med dansbana och diverse dansredskap.
Sopborsten, klädhängaren, damsugaren och moppen åkte fram.
Ont de gör ont blev en klassiker!
Tack damer för igår!

 
 
 
 
 


 


den stora frågan...

Ahh fest, eller inte fest?
Kör vi eller kör vi inte?
Snacka om beslutsångest!
Men lite vin är ju aldrig fel?
Soffan o filmerna kan ju vänta..
Så vi kör en fest va?
Ja de gör vi, nu var de avklarat.
Alla kommer ju vara ute sen, hur kul är inte de?
Först ska jag bi vän med min mage
Proviva skogsbär kan göra undervärk
Så en dusch till sen kör vi!
Ses vi i dimman?

KÄRLEK


Hur fina vänner har man inte när de dyker innanför dörren med presenter?
Underbar text som de hade valt plats till, bara till att lyda då!
Tack Mia & Lisa, ni är underbara!

Tillbax!

Åhh, äntligen så har jag mitt internet tillbaka, känner mig inte alls handikappad nu längre, helt sjukt att det kan vara så svårt att vara utan nätet, men nu är jag tillbaka igen!
Någonting som är säkert är ju att de packet som jobbar på 3 är helt inkompetenta. har snackat med dom hur många gånger som helst, olika killar varje gång men inte någon kan lösa mitt problem! Som tur väll är var Uno & Emil från reptil här igår och kopplade ihop tv, dvd & högtalarsystemet och då kom de upp att mitt internet inte fungerade, och då visste Emil direkt vad det var, helt sjukt! Så när jag skulle ner och betala för mina prylar idag fick datorn följa med, och visst fixade han det. 1,5 timme tog det. Men de var bara en så simpel grej att man var tvungen att vara inkopplad på internet när man instalerade det. Hur ofta är man redan inne på ett internet när man ska instalera ett internet? nää just det!
Inkompetenta är vad dom är, borde de inte veta det? Ehh jo!

underbaraste!

Hade nog världens underbaraste dröm inatt!
Jag var så kär så kär! Det konstiga var att jag aldrig har sett denna person någon gång innan, inte vad jag vet i alla fall.
Hur besviken var jag när jag vaknade och insåg att jag var ensam i sängen?
Är det okej att längta tills man ska gå o lägga sig så man kan få drömma igen?




Inget...

Ingen TV
Ingen Radio
Inget Internet
Men i morgon kommer i alla fall en Tv, kanske med radio i?
Sen är de det där med internet, ringa 3 idag kanske?
Trött på skit som inte funkar, det klarar jag mig utan!


Fullpackad dag

* Jobba 8-14
* 14,15 ska jag infinna mig på reptil, där det ska köpas Tv & högtalare
* 17,00 blir ja hämtad av Viktor, ska ut till beijer o välja bänkskiva till köket.
* Rökeriet med Mia, Lisa & Lisa
* Film, spel & mys?
* Någon gång under dagen ska jag även hinna hämta massa grejer i Asarum, i alla fall en del kläder och toa-prylar, kan i och för sej ta en del i morron men jag behöver ju en del i alla fall.

Sista natten på Jasminvägen

Ska nu krypa ner under mitt täcke, tänka att jag befinner mig i min underbara lägenhet och sova så underbart gått. Så nöjd jag är för tillfället är helt sjukt, jag har en helt underbar lägenhet som jag bara älskar mer och mer. I morgon ska det inhandlas en ny TV, sen ska det packas in kläder och alla badrumssaker, sen är grejen biff.
Kan säga att jag längtar tills i morron, för i morgon är det dax! Jobba lite först, men bara till 14.00. sen ska det handlas TV och sen ska allt fixas. Sen ska jag bara bo, åhh va underbart!


Snart klar

Eko-hallen gjorde min dag. Vilka underbara köp jag har gjort idag. Med Lisa vid min sida kunde ingenting gå fel! Fin-Fina röda blomkrukor och blommor såklart till köksfönstrena. Även fina stora svarta krukor och "blommor" till sovrummet. Hittade även min matta som jag kollat på på bromölla möbler, fast 800:- billigare, självklart köpte jag den, o den är helt underbar, kommer o göra hela lägenheten nästan!  fick även med mej en micro, jättesöta saker till badrummet,  pappershållare, hålslag, lite kryddor och bra att ha-saker.  Hur nöjd är jag nu? Nöjdare än någonsin!
Det bästa av allt idag är nog att jag har fått in soffan. Att den gick in trodde jag aldrig, men ibland har man tur, skruvade söner den i molekyler och sen var det bara till att bära. Ringde in brossan så han kom och agerade bärhjälp, samtidigt fixade han lite rör som tydligen inte va okej, men sånt fattar ju inte jag men han gick i alla fall loss och jag tackade som vanligt med att servera kaffe & kaka, riktigt bra deal det där!
Nu väntar sängen, kommer sova bäst inatt!

(Sa jag försten att bilen gick sönder idag igen? bromsarna... jättebilligt... not! Får låna pappas bil i morgon, jag är så trött på min egen så jag spyr på den!)


En bild på min fina tjejer gör att allting känns lite lättare, vad hade jag gjort utan er?

Spel på golvet

Emma & Erica kom på besök i lyan, Viktor & Nala med en stund i och för sej.
Men när Viktor hade gått så la vi tjejer oss på golvet och spelade spel. Jämte stod ett bord med stolar men varför använda det när man har ett golv att ligga på?
Upptäckte i alla fall att jag hade ett riktigt roligt spel där man skulle gissa vad sin kompis tyckte om olika saker. Det spelet kommer nog spelas väldigt många fler gånger tror jag. Knappt överraskande att jag och Emma typ svarade exakt lika på allting, det var ju faktiskt ganska så förutsägbart =)


 


Telefonkö

Har telefonen i örat, sitter i telefonkö på byggnetto, tanken är att jag ska beställa brädor, men de svarar för fanken inte!
Nu har de sagt ca. 25 gånger " Välkommen till byggnetto, just nu är det många som ringer till oss, vi svarar så fort vi kan. under veckorna 29, 30 & 31 har vi ändrade öppettider, då har vi öppet vardagar 08.00-17.00 och lördagar 09.00- 13.00.
Ganska trött på det nu.

Dax att köra till jobbet, får väll ha mobilen i örat då!

Nu får det var nog!

Nu blir jag snart galen på min bil!
Förra
vecka var den på lagning, bytte nån del som var kass, och när jag hämtade ut bilen berättade de för mig att jag hade ett däck där bak som var kasst, det smäller vilken minut som helst sa dom. Okej, va skulle jag göra? Självklart körde jag ner till däckfirman och la på 2 nya däck på bilen, för tydligen kunde man inte bara byta 1...
Nu har bilen varit hel i en vecka, men idag börjar en ny lampa lysa som visar att det är fel. Denna gången var det bromslysena som hade gett med sig, eller.. inte alla, men ena sidan i alla fall. Så nu är det bara att köra ner till Ahlberg bil och köpa hem nya lampor, pappa får byta, fast det vet han inte om än.
Men nu får det faktiskt räcka, jag har inte råd att laga bilen för 5000:- i veckan!

Gårdagskvällen

Bättre sent än aldrig, hade inte de minsta lust att blogga innan idag, men här kommer lite från gårdagen.
Göttigt var det i alla fall att börja med Vin & Thai-mat hemma hos Emma.
Uggla var ju sjukt roligt, skrattade så tårarna föll. Per Andersson är nog min nya stora idol, Kung är han! Tror han är den roligaste komiken jag vet, han är grymt bra!
Kollade en aning på blås-killen i orkestern med, sjuuukt snygg var han ( i alla fall från sidan ;) )
Efter Uggla-revyn var det dax för inflyttningsfest i Mörrum hos Stoffe och Ida, full fart när vi kom dit med singstar och massa skojigheter, dock hade jag en en grym huvudvärk efter ett tag och tappade suget ganska så fort, så hem i taxi och in på toa och spy, men ikke av vinet för jag hade knappt druckit nått, nej nej, utav huvudverken, så ja.. grym huvudverk kan man säg!
Men det var i alla fall en grym kväll, att se Uggla och det där med hemma-fester är ju någonting som är en aningens speciellt. nu väntar vi bara på en  kräftskiva med! =)



 


Erica & Jenna i taxin på väg till Uggla!


Jenna & Emma i pausen


Aww, så fina är dom Axel & Louise


Underbart rolig bild =)


"We are all the winners... we are all the best"


Mats, diskussionsmannen nr 1.

världskvällen väntar

Vilken världskväll detta kommer o bli!
Först mat & vin hemma hos Emma
Sen ska vi kolla på Magnus Uggla revy i parken. Sista föreställningen så det kommer förhoppningsvis vara grymt bra, tror att de kommer o ge gärnet ikväll!
Sen bär det vidare till Mörrum, där det är inflyttningsfest hos Stoffe & Ida. Tror på denna kvällen, men riktigt än är vi inte där.
Håller på att prova kläder, går ju sådär kan jag säga. Går igenom hela garderoben och allt som jag ser säger jag bara nej om. Har inte en susning om vad jag ska ha mig ikväll :(
Ska hinna in till lägenheten och dumpa av lite grejer där är det tänkt, se om jag kanske sover istan inatt, kan vara bra att ha en möjlighet i alla fall.
Handla lite, kaffet är totalt slut, lite mat hade gynnat till i morron med så jag har o göra. Nahe, åter dax att försöka hitta någonting att ha på sig ikväll, det är inte lätt ska ni veta!


Jazz

Nu är jag förbannat trött på Jazz, blues eller vad det nu är för usel musik snubben som säljer böcker o skit för 10:- tvärs över gatan. Är tanken att jag ska stå ut med hans förbannade musik 8 timmar om dagen? Det är ju heller inte så att han spelar lågt, nej nej.. högt ska det vara!
Är det okej att överösta honom? Kan ju inte skada att försöka, lite Volbeat på högsta volym så kanske han stänger av?  värt ett försök i alla fall!



 


Bygge

Ikväll har vi byggt säng och matbord med stolar.
Eller vi och vi, jag byggde ihop 2 stolar och Emma & Pappa resten
De samarbetade mycket bättre än jag och pappa, de kan ju faktiskt inte bli arga på varandra.
Så jag satt mest o kollade på, fixade kaffe och serverade kaka.
Viktor & Nala kom med och skulle kolla läget, efter 5 minuter kallade Pappa Nala för terrorist
Hon bet på allt, o då menar jag allt - muttrar, bordsben, rollern till färgen, skruvmejsel och hammare.
Inte lätt att sätta ihop ett bord med en valp som är nyfiken och biter i allt, men gud vad bra det blev!
Snart kan jag nog bo på riktigt i lägenheten... Åhh va skönt det ska bli!



Pappa, Nala & Emma fixar bordet under tiden jag & Viktor dricker kaffe,
 bra arbetsfördelning där =)

Dagtid

Härligt att jobba dagtid igen, det är ju för fanken värds!
Ledig kvällen är ju det viktiga. Så ikväll blir det häng i lägenheten, bygga lite möbler och Lisa & Maria var sugna på en titt!
Självklart ska de få se nya lyan och få sig lite kaffe, till och med kaka i kylen, de ni!
Kanske är dax att montera upp köksbordet och ta en runda TJO? Kan bli så!

Nya jobbet!

Strax redo för att bege mig till jobbet, det nya jobbet dessutom i svängsta city.
Känns ganska så ovanligt att jobba dagtid igen efter att ha jobbat kvällstid i 2,5 månad.
Men nu kör vi, hej svängsta, här kommer jag!


Nya jobbet, dock vindertid och med buskar :)

4 Augusti 2009

Sådär jag, tog sovet idag och sov tills jag vaknade av mig själv, så klockan halv 10 öppnades mina ögon och jag är redo för dagen, härligt härligt!
Idag sak det bli lite firande av Ia, ska fixa någon liten present till till henne, hoppas på att jag får en god fika, men det har i och för sig Pernila redan lovat :)
Ska in till lägenheten med, har en del som behövs fixas till där inne, köpte ju en del på IKEA igår som inte är inpackat ännu. Finns nog en hel del skräp som ska slängas med så det är ju lika bra att jag hinner med det idag.
Bilen är ju med på lagning föresten, får pussla ihop det så det finns en bil tillgänglig hela dagen. När de ringer från ahlberg så ska jag ner o hämta bilen, förhoppningsvis hinner jag med alting innan jag börjar jobba klockan 6, blev helt plötsligt lite stressad, så lite frukost till Lollo sen sparkar vi igång dagen på rikigt!

IKEA

Idag har jag vatt på IKEA, fick ta med Pappa så han kunde köra med släpet,  fick en hel del bra smakråd och tips av honom också faktiskt.  Oj vad jag handlade.. 16,000:- mindre på kontot när jag begav mig från kassan, men det kommer det lätt att vara värt.
Tur pappa körde med släpet, blev nästan lite  stolt över honom när han bara svängde runt släpet o backade in det helt perfekt samtidigt som man kollade på alla andra som inte alls lyckades, haha.. fin är han min far!
Så i morgon så ska det målas och byggas... är juu inte lite som ska byggas ihop, så det finns att pillas med om någon är intresserad :D
När vi körde hem så hände faktiskt någonting fruktansvärt.
Pappa körde ändå ganska försiktigt eftersom vi hade släpet, och det var en aningens tungt lastat. Men helt plötsligt ser jag en stor jävlar ÄLG hoppa upp precis framför bilen, max 10-20 meter framför bilen och blir totalt hysterisk, pappa fattade inte varför jag skrek NEJ NEJ NEJ och pekade och flaxade med papprena i handen. Men han såg älgen lite efter mig och lyckades köra över på andra vägbanan. Hade vi haft en mötande bil hade det vatt älgstek till middag, kanske Lollo-stek med för den delen.
Touchade nog den lite, lite med släpet, antingen var det älgen eller så var det en grop i asfalten, det vet vi inte. Men han sprang i alla fall vidare och jag var hysterisk. Haha, stackars pappa som fick lugna mig där. Han blev inte rädd förens vi stannade bilen en bit bort. Fy fan vad hemskt det var att se älgen en halvmeter från bilen springa i full kareta! fy fy fy


Nu ska det flyttas

Klockan 12 ska jag få "nyckeln" till lägenheten
Sen ska det mätas i varenda vrå för att se om mina planer går igenom.
Sen ska det packas in, allt i köket ska i alla fall in idag är det tänkt.
I morgon blir det IKEA, och då får jag för hoppningsvis med mig en garderob och en säng hem så jag kan flytta in alla kläder o grejer.
Tur att Mia-Maria anmälde sig frivillig till att hjälpa till
Pillan ville med, så hon får komma in efter hon och barnen har vatt på Tosseilla.
Oj vad det ska fixas idag... ohh så mysigt!

Underbar jobb-kväll

Gnällde innan för att jag inte ville gå till jobbet.
Men tiden har bara flugit iväg, det gick hur bra som helst.
Haft fullt upp, goa ungdomar och god blåbärspaj har jag käkat
Ibland är jobbet som fritidsledare underbart, eller... egentligen ganska så ofta =)
Nu kallar en film, sen sängen för i morgon ska det flyttas



Kaffe hos Emma

En kaffe i solen på Emmas gård har Lördagen bjudit på.
Behövde nog det kaffet för att komma igång idag, var ju på mindre bra humör innan jag fick lite kofein i mig!
Nu kallar jobbet, ännu en helgdag, heeelt otroligt vad helgdagar jag har jobbat denna sommaren!
 




 
En katt kom på besök och ville tydligen mer än gärna följa med mig hem,
Han var inne i väskan både två och tre gånger!

Lördag

Hmm, lördag sägs det..
Tanken var att jag skulle flytta idag, men så blev det inte, i morgon blir det istället, så nu har jag hela dagen på mig att hitta på någonting.
Eller, jag ska ju jobba ikväll, bytte idag mot imorgon.
Maria & Louise var på väg ut till Boön för att sola, men jag är faktiskt inte det minsta sugen på att sola.

RSS 2.0