Slag i magen?

När livet känns som en dans på rosor så komemr et alltid ett slag i magen.
Fan, jag pallar inte sånt här!

helgen

Dåligt bloggande från min sida, men denna helgen har varit fullspeckad av giddiga saker.
I fredags var Emma & Annie här, vi käkade  ostbricka, drack vin och spelade mario.
Ungefär hela gårdagen spenderades i svängsta hos Pillan, lagae mat, lekte och myste med barnen. Fick gå på kafferep på Mejas och Ias cafe och låtsasdricka ur deras dockservice. kvällen och natten satt jag och Pillan och spelade, hon behövde hjälp så självklart.
När jag precis hade gått upp i morse ringde min bror och frågade om han fick lämna Max hos mig en stund när de var ute o gick, absolut sa jag, klart att han ska vara här den lille. Viktor, Hoff, Ringsö och Nala kom när Max var här, vi låt på golvet och lekte o härjade med. Grabbarna hade ett gäng filmer med sej så jag blev fast i soffan, inte alls planerat men det var gött. Nu är maten i ugnen, det blir min frukost, illa jag vet... men jag är inte ens hungrig!
Ikväll kommer Pillan efter jobbet, tror Annie kommer med. Blir mys ikväll med. Bästa helgen på länge, TACK alla!




Fina fina...

Har idag befunnit mig i en bil, åkt runt hela blekinge och satt upp affischer angående Darin-konserten. Mycket trevlig arbete måste jag säga med sjukt god mat på en Thai-restaurang i Ronneby - goedag på jobbet helt enkelt!
Efter jobbet stack Jag, Annie, Nala & Isa upp till nytorpet och gick, underbart men det var märkligt att gå på snön samtidigt som man bara hade en kofta och solbrillor på. Fick god mat i form av varmrökt lax och potatis hemma hos Annie, mums mums kan man ju verkligen säga. Jag o Annie har tillbringar kvällen framför Mario, strax är allt klart på hela spelet, undrar vad som händer då???

Kan inte bli nöjdare med denna dagen, vet även att jag kommer ha en världsdag i morron med - ibland känns livet lite lättare - nu känns det som en dans på rosor!


Skatteåterbäring

Maria ringde när jag var o handlade, pratade om allt möjligt o så sa hon att hon hade tjuvkikat på nätet hur mycket hon skulle få tillbax från skatten. Snacka om att jag fick brottom hem, har gått o väntat länge på detta ju. Det känns som om man bara får lite pengar lite lagom till midsommar vaje år (jag har haft tur och aldrig behövt betala).
Även i år hade jag tur, förra året fick jag dock bara 500:- och åren innan fick jag 3000:- och 4500:-. Kan kan ju säga att jag hade tur detta året då jag ska få ut 8617:- katchiiing skulle ja vilja säg.
Va ska vi nu göra? måste säg att det är en riktigt bra början till thailand, vilken funderare jag ska ta nu!


Min fina dag!

Nu slutar jag jobba, känns strålande att gå hem klcoan 12!
Ska köra o handla lite, känns tomt hemma så ska ta en storhandling så här dagen innan lön, känns som det spelar kvitta om man gör av med de sista pengarna idag.
Sen ska det fixas hemma, ska gå en runda, ikväll blir det kort-spel igen, kan hända att vi ska käka ite med, onödigt att alla ska stressa med mat  o grejer, då kan vi ju lika väl äta ihop, det är i alla fall va jag vill.
Ska se om jag hinner upp på briggen till 1, Anna sa att det är kaffe på G o de hade vatt nice.
Men jag är så nyfiken på om min deklaration ligger i brevlådan, vill bara köra hem o kolla. Tänk om det står att jag får tillbaka en massa pengar? Det hade vatt så underbart, får jag betala tillbaka så vet ja inte vad jag gör,jag tror jag vägrar, kan man göra så?

Nej, hem var det, inte stanna på jobbet längre än vad som behövs :D


Max har krypit under soffan och ka

0-124acb46644183ee5513dc1abe43f1eb.png

Kolla varifrån!

Max har krypit under soffan och kan inte komma ut. Han är nog bland det sötaste jag har sett i mitt liv!


kasst

Kass bloggning igår, eller fruktansvärd med tanke på att det itne blev ett enda ynka inlägg. Men bissi bissi bissi som man är så hann jag inte. Jobb hela hela dagen och sen blev det en promenad med Pillan så va inte hemma förens lite efter 10. Ska se om jag lyckas bättre idag, ska ju på cirkelträningen direkt efter jobbet o sen ska jag hälsa på Max för första gången, jippie!


frallefrulle

Har haft en mysmorron med stort M. Promenad i morse med Nala, sen kom Josse så lägligt med ett gäng frallor. Vi har snicksnackat o druckit kaffe o planerat lite utflykter!
Mitt i allt kommer Viktor, Hoff, Kidde & Hick och skulle hämta Nala och dricka kaffe. Fick även höra allt i detalj som jag missade på gårdagens fest, känns  som jag kan klara mig utan allt de där.
Nu ska jag strax svira om och bege mig hem till mamma & pappa, ska mysa sönder min mini-kusin i eftermidag. Hoppas på att mamma har lagat något ritkigt gott, ska bli underbart med mammas mat :D


Grattis Mia!

i dag fyller världens finaste Maria år.
Hade velat ha henne hemma så man hade kunnat pussat lite på henne.
Men får istället ringa och sjunga lite för henne.
men, det gör jag nog inte nu, tror inte det hade blivit så uppskattat, jag gör nog det i morron bitti istället :D





Grattis Babe!


Min sovkompis är här!

Äntligen är denna jobbehlgen slut, känns helt underbart o veta att man inte ska jobba helg på 3 veckor! Nästa helg är ju Annie hemma med, alltind när mina fina kommer hem från Kalmar så jobbar jag helgerna känns det som, men inte den som kommer, lovley!
Har en snarkande Nala jämte mej i soffan, hon hade ett riktigt ryck när vi väl kom hem. Jag ber till högre makter att hon sover bra inatt nu så hon inte förja föra ett jädrans liv för att hon saknar Viktor, men om hon skulle göra det så är det ju som vanligt!
Gör ett försök med o sova nu, mina ögon går i kors - Jag är dödstrött!


mobilblogg?

Jag fattar inte varför det inte funkar med mobilbloggningen. Jag har skickat ett gäng inlägg men tydligen så funkar det inte. Får bara ett mess tillbaka från blogg.se att det inte funkar, skumt och grymt tråkigt.
Men men, får väll se om fröken Janhall kan hjälpa mej med detta igen, jag har ju ändå en sak till henne :D





De här med helg...

Ahh, alla är så glada o så vidare för att det är fredag och heljgen nalkas. Jag är inte alls lika lycklig över detta. Jag har en jobbehelg altså ska det jobbas fredag och lördag kväll. Ska strax sticka till jobbet, men ska inom lidl en runda först, har typ aldrig varit där, eller inte på flera år i alla fall.
Det ska finnas ett gäng nötter där, ja sånna nötter man äter, Ulle hade sånna igår och det var nog bland det godaste jag har ätit, så nu måste jag dit så jag har någonting att käka när alla andra kör fredagsmys med godis och fika på jobbet.
Annars så har jag inte någonting bestämmt alls för helgen, får väll styra upp en fika i morron eller nått. Ska visserligen ha Nala Lördag-Söndag så det blir nog fullt upp än då. Det sägs även att mamma ska bjuda på midag på Söndag och att jag ska få träffa min mini-kusin Joel.
När jag nu tänkte efter så har jag faktiskt en hel del att göra ju.


VÅR

I två dagar har jag nu hållt på o donat och fixat här hemma, helt underbart känns det när det mesta börjar bli klart. Storstädning, har till och med fått hit pappa en sväng på eftermidagen så vi har fixat soffan, har flyttat den så det kunde rengöras bakom och under, fixat värmepumpen så nu är den som ny igen alla filter och skit är rena och det sitter inte ens lite dam på. Har till och med tvättat och rengjort i tvättmaskinen, insåg för nån dag sen att fy vad äckligt det där facket är som man häller i tvättmedlet, sjukt äckligt att tvätta kläderna, men nu skiner det där med.
Den nya mattan ligger på plats, har vatt o köpt nya kuddar till soffan och gjort ett gäng vår-planteringar. Insåg när jag gjort fint i en massa krukor att jag inte har någon plats till dom. Får helt enkelt se om jag kan skänka bort någon, brukar inte vara så svårt, farmor tar alltid emot! :D


 


va fan hände?

Någon som kanske kan förklara för mig varför besöksantalet just idag har ökat med det tredubbla? Jag fattar inte någonting? Men självklart är det väldans roligt! Härligt med nya besökare och ni är varmt välkomna!


Välkommen till familjen!

Min bror ringde precis och var helt exalterad, inte varje dag han ringde för att snick-snacka så jag frågade så klart om det var någonting speciellt han skulle berätta. Jovisst... På söndag ska han och Louise åka o hämta en hund, en HUND! Här går jag och längtar efter den dagen jag ska köpa en hund så går han och gör det. Han lovade i alla fall att jag skulle få vara första hundvakt.
Jag blev så sugen på hund så jag ringde Viktor och berättade att jag skulle ha Nala i morgon, jobbar bara halvdag så tyckte jag kunde få lite hund-kärlek resten av dagen, självklart fick jag det och så skulle jag nog få ha henne en hel del i helgen med, får hoppas att hon kan bota min hundlängtan :D



  
Fina Maximus (Max) så fin är han, tydligen ska han vara vildare än han ser ut!


Gnäll!

Allvarligt, hela min kropp dunkar av träningsvärk.
Det gör ont varje gång jag rör mig och jag tror minsann jag har ont i varenda muskel som ens finns i kroppen.
Ska strax bege mig ut på en promenad, försöka få väck en del av träningsvärken tills i morgon så det i alla fall inte blir värre, då sjukanmäler jag mig utan tvekan till jobbet.
Ska gå  inom torget och köpa lite blommor, Ida hade fått en fin vårkruka igår så jag måste med ha... fix fix fix!



Bara för att :D


stackars kropp!

Ohh my good.
Jag kan knappt resa mig ur soffan och det har gått en timme sen jag slutade träna.
Grym träningsvärk från igår, kan ju bara tänka mej att min kropp kommer totalt strejka i morron!
Men... jag gillar det. Det ska kännas när man har tränat ju, annar är det väll fö fanken ingen mening!

Nu komemr strax Emma & Jenna och hämtar mej sen ska vi till Ida, tydligen måste de se DH men jag har räknat ut att Stoffe är ledig, han ska minsann få underhålla mej den timmen! :D



är detta början?

Nu har det nog dratt igång på riktigt, det där nya livet som man alltid startar på våren och så håller det till man har semester och kränger god mat på kvällarna och har med sig god fika till stranden varje dag...
Ska bli spännande och se hur länge det håller den här gången.
Ska dock inte göra som alla andra gånger. Träningen är igång, börjar i liten skala med gymmet måndagar, cirkelträning tisdagar och förhoppningsvis gymmet på fredagar. Sen ett par promenader där emellan blir nog skitbra tror jag.
Har ju redan lagt av med sockret, känner mig sjuuukt mycket piggare och det ska nog mycket till innan jag ska stoppa i mig en godisbit eller någon kaka. MEN.. ska inte säga nej till allt, det fixar jag aldrig. Tycker helt klart att man kan unna sig några chips på helgen till en bra film, annars kommer jag o bli dum i huvvet!

Ska bli roligt o se hur länge detta håller, jag hoppas på länge länge länge... hade vatt underbart! HEJJA!


fyllesjuk

Först nu är jag på benen, har fått lite mat i magen som jag tack och väl har fått behålla.
Det blev fest med stort F igår, melodifestival, masa drinkar och aldeles för många shotar.
Tror jag har hur många kort som helst på min kamera, det var inte jag som höll i den igår så det ska bli spännande och se de korten sen.
Nu ska jag sova lite till i soffan, har gjort det exakt hela dagen men jag är helt slut, aldrig mer ska jag vara så elak mot min kropp och dricka sprit, det är fan inte värt det!


Kom igen Mia!

Ikväll blir det Party, Kidde har ställt till med Melodifestivals party. Vi ska dricka sprit så det står härliga till.
Nu ringde Mia och var dålig, vi som ska ha så skoj ikväll hon och jag. Hon får trycka i sig tabletter så hon blir lite pigg tycker jag faktiskt, för jag vill ju att hon ska med ikväll, någon måste kunna ta hand om mig när jag är stans största grogghagga...


Fredagsmys på jobbet!

Jag har fredagsmys på jobbet. Har precis käkat en underbar taco-sallad som jag knåpade ihop och tog med mej. Lets dance kollar jag på bara för att det ska ge mig lite fredags-känsla.
Än så länge har jag inte stoppat i mig någon godis-bit, har ett äpple med mig tills den stunden kommer då jag är så sugen ¨på något sött eller en cigarett. Men 2 timmar kvar är ingenting, detta kommer gå fort!


Lite Darin på det!

Imorgon äntrar han Globens scen i finalen av Melodifestivalen. Fredagen den fjärde juni äntrar han scenen i Bellevueparken. För nu är det klart - årets artist på inför skolavslutningen är Darin.
Biljetterna är släppta och finns att köpa på fritidsgårdarna, Coop, Karlshamn och på
www.nortic.se. Förköp 80 kronor + expeditionsavgift 20 kronor. Åldersgräns 7 år, barn under 12 år i vuxet sällskap. 

Den drogfri festen i parken som arrangeras av fritidsgårdarna i Karlshamns kommun har blivit en tradition. Förra året spelade E.M.D. och 2008 var det Idol-Ola. I år ligger konserten helgen innan skolavslutningen för att inte konkurrera med Sweden Rock. Förutom dragplåstret Darin blir det bland annat disco och lokala band under kvällen.

Kommer bli hur jävla bra som helst, Så visst hejjar vi liiiite mer på Darin i morgon?

 

Darin kommer till Karlshamn den 4 juni.


Piggast eller tröttast?

Nu är jag klar med min städning, avslutade precis med badrummen så det luktar skinande rent.
Inte speciellt trött, nattugglan är framme igen. Blir galen på mig själv, förstår inte varför jag ska vara så här pigg på kvällarna och så trött på morgonen. Hela dagen innan klockan 9 på kvällen bara längtar jag till sängen, nästan från det att jag stiger upp ur sängen på morgonen tills klockan 9 på kvällen. Det spelar inte någon roll om jag har sovit sex, sju, åtta, nio eller till och med tio timmar. Inget funkar.
Men har denna vecka bestämt mig för att inte äta någonting som är sött, ska se om det kanske kan få mig att bli lite piggare på dagarna, än så länge kanske det har hjälpt men ja vet i fanken. Ska i vilket fall fortsätta så länge jag kan, skulle någon av er se att jag stoppa något sött i min så slå mig, jag gör allt för att få energi, allt!


GE MIG CHOKLAD!

Jag har lovat mig själv att inte äta någonting som är sött denna veckan, jag tror fan jag är socker.beroende.
Nu sitter jag här på jobbet och har precis en låda med center framför min näsa, det luktar så fruktansvärt gott så jag vill bara ta en och trycka in i min mun, den liksom ropar på mig att jag ska äta men NEJ.
2 timmar har gått, bara en kvar, jag tror jag fixar detta, mm... tror faktiskt det!



jag sitter på jobbet luktar i en b

708148c9a46a6a026fae823fe6150d5e.png

Kolla varifrån!

jag sitter på jobbet luktar i en burk med center, försöker ge mig själv styrka till att stoppa en i munnen. Det luktar fruktansvärt gott!


....

Mer död än levande,
Mia fick med mej till gymmet igår och nu mår jag som jag förtjänar.
Ingen träningsvärk dock, men om jag hade ont i min rygg innan så ska vi inte snacka om hur det käns nu.
Men jag får biti ihop, det är säkert inget som är farligt, bara jag som är lite klen.

I eftermidag ska jag hämta meja på dagis & Ia på fritids, sen så ska det dansas för Ias del och jag o Meja ska ha soffmys och laga mat tills dansen är slut. Blir nog en mys-dag ändå, lite kärlek från barnen kan förgylla en hel dag!


AJ

Min rygg gör ont.
Lyckades halka över en byggställning ute hos Viktor, då gjorde det inte alls ont men nu värker det fruktansvärt mycket.
Konstigt att jag inte kände någonting innan, har ju ändå både vatt o gått en runda i skogen och vatt på köpmanna o käkat. Då kände jag inte nått men nu kan jag inte ens sitta ner. Jag är blå över hela ryggen, man kan ju fanken tro jag har blitt misshandlad.
Jaja, nu ska jag lägga mej på mage igen, det gör knappt ont. Wallander - Mastermind på TV och jag är sjukt nöjd. Bästa Wallander-film någonsin!


Hemma igen

Haft en underbar helg i Kalmar, som vanligt när jag är där i och för sej!
I fredags hängde vi på studentpuben och drack billig alkohol, lördagen bjöd på ikea och shopping i den nya galerian. Köpte en hel del saker på ikea men inte allt. Inhandlade en ny vår-jacka och en party-dress på gina, det hade jag inte räknat med!
På kvällen var det mys i massor, vi lagade fin-middag och kollade melodifestivalen. I morse käkade vi frukost och drack kaffe ihop sen körde jag o Lisa hem. underbar helg såklart. Nu är jag hemma igen och det är väll nästan lika skönt o kolla hem som det är bort. Så om en stund ska jag ut på en söndagspromenad med Nala och Viktor i solen, måste ju ut o prova vår-jackan :D


ändrade planer! Ingen mening att l

7518477ad1057b58700dd58c8c2df582.png

Kolla varifrån!

ändrade planer! Ingen mening att ligga ensam hemma i karlshamn och vänta på att köra upp i morgon, så jag är på väg till mina fina tjejer!


Jakte på lycka

Nu har jag krupit ner uder en filt och slängt igång en film.
Hämtade ut 9 filmer på posten idag, har inte kollat film på ap-länge, men har vatt väldans filmsugen de senaste dagara.
Jakten på lycka ska jag se ikväll, har nog aldrig sett den innan, men det käns som en Lolle-film. Eller en film som man kollar ensam på, så jag hoppas, Will Smith är med och en gudasöt unge, det här känns bra!


hjälp!

He kära bloggvänner. Jag har ett problem som ni ska få hjälpa mej med. Hur i fanken får man större bokstäver på texten i inläggen? Min är ju mini-mini liten, behöver ju nästan förstoringsglas för o läsa den!


wierd!

Jag satt precis och rotade igenom min väska och letade efter min kort-ettui, men fann den inte, 5 minuter senare ringer min telefon, dolt nummer såklart.
Någon presenterade sig från polisen och självklart steg min puls direkt, varför är det alltid så då? jag har ju inte gjort nått olagligt som de har med o göra? I alla fall, de frågade om jag saknade någonting, och jag sa bara, ehhhh kanske. Jag visste ju inte o det låg hemma eller i bilen eller nån stans men inte i väskan. I vilket fall så sa hon att de hade hittat ett kort-ettui som tillhörde mig och jag satt bara chockad.
Tydligen så hade jag tappat det igår när jag gick till skolan, hur sjukt? ruggigt faktiskt!
Se hade bara öppet till klockan 3 så jag kör faktiskt in direkt nu, det här var lite chockande, jag vill ha tillbaka mitt Visa-kort, jobbets kredit-kort & mitt körkort. Shit altså!


Jag drar mot kalmar till helgen!

Jag skiter i att Maria ska jobba på Lördag, jag bara måste få en dos av mina fina Kalmar-tjejer.
Så jag bestämde mig för att köra upp än då, hade ändå bestämt mig för en tur till IKEA så varför inte i Kalmar? Lisa köpte min idé, o Annie med!
På Lördag morgon kör jag upp, plockar upp Lisa & Annie sen beger vi oss till IKEA och fynar, åhh vad jag ska handla, vill ha nytt nytt nytt. Ska även kolla in tjejernas nya lyor, det låter på de båda som de har fått fantastiska lägenheter detta måste såklart inspekteras, kanske att en varsin inflyttningspresent på ikea hade suttit fint?
Stannar en natt så att vi ska kunna ha lite kvalitets-tid en kväll. Jag röstar på god mat, vin & ost-bricka.
Jag längtar som attans, tänk att jag ska få träffa de underbara ändå!


Hatar!

Jag har kommit på att det finns en sak jag är allergisk mot, eller rent ut sagt avskyr! Jag fixar inte o lyssna på när folk tuggar, särskillt inte om de står och gör det exakt vid mitt öra.
Sen är jag nog lite som Anders Bagge med, det där med folk som biter i äpplen låter fruktansvärt. Det är precis som det kliar i hela kroppen på mig, att jag bara vill ta äpplet o slänga det eller nått. Men nej, det är inte okej att göra så.
Kom ihåg när jag bodde hemma. Alltid när pappa kom hem från jobbet vid halv 11 på kvällen käkade ham knäckebröd, det är med fruktansvärt att lyssna på. Om jag satt vid TV:n kom han alltid och skulle sitta jämte, men när han kom med sina knäckebröd så gick jag, hur otrevligt verkade inte det då? han frågade i alla fall tillslut varför jag alltid gick när han kom så jag sa som det var, jag hatar o lyssna på när du käkar knävkebröd, så fine!
En annan sak som låter fruktansvärt är när någon typ käkar på en kola. När man typ hör saliven i munnen och det knakar sådär i käkarna, usch o fy det är verkligen fruktansvärt.

Nog om att jag hatar höra folk som käkar kanske? Nu ska jag bort till Emma, vi ska äta, fika sen ska jag tvinga mig igenom ett DH-program, som ni vet är det inte min favourit, men jag gör det bara för att Emma & jenna ska se det!


duktiga Lollo!

Shit va mycket det känns som jag har fått gjort på jobbet idag. Har nog betat av min "måstelista" från topp till tå på bara en dag. Har bara druckit en kopp kaffe med, i vanliga fall brukar jag nog dricka 3 på en förmidag, men idag har allt rullat på och jag har jobbat flitigt exakt hela dagen!
Nu har jag precis käkat lunch, har inte hunit det innan, eller hunnit o hunnit, Det är svårt att slätta någon när man är mitt i det, blir svårt att hitta tråden när man sen kommer tillbax.
Märker att jag är på göttigare humör än igår, jag hoppas verkligen att det håller resten av dagen/kvällen. Hade mått bra av o träffa någon vän ikväll, någon som är ledig och kan tänka sej o umgås lite kanske?



kan denna dag dö tack?

Denna dagen känns som man kan stryka ur mitt liv. Jag har hatat dagen ända sen jag vaknade, och jag gör det fortfarande.
Känner inte igen mig själv, jag ska ju vara en glad person som bara skrattar, ler och tar dagarna med en klackspark, tydligen inte idag. Känns som det är väldigt långt till ett leende för tillfället.
Frågan är ju varför jag är sån här, deppig och nere - helt galet.
Maria ringde innan, hon kunde inte byta bort sitt pass på Lördag så hon måste jobba, frågan är om jag ska upp till Kalmar än då? ska fundera lite i alla fall, känns som om jag spyr om jag är kvar i Karlshamn, behöver nog komma iväg lite i vilket fall, men vill ju upp o träffa alla flickorna samtidigt.
Nej, nu ska jag gräva ner mig i sängen och ta död på den här dagen, är jag på samma humör i morgon ska jag nog fanken ta och sjukanmäla mig, kan man göra det bara för att man är på kasst humör? Det smittar ju faktiskt så det borde vara en godkänd ursäkt?


tröttast!

Jag är så sjukt trött.
Jag orkar knappt hålla mina ögon öppna men ändå ska jag köra till jobbet nu.
Känns sådär.
Men jag ska kriga igenom denna dagen, när väl Måndagen har gått så brukar veckan rulla på sen ju.
Jobba ikväll med ju, ända kvällen denna veckan, så efter ikväll är det lugnt, då är et bar att chilla!


RSS 2.0