år 2009

Ja, den stora frågan är ju självklart om år 2009 har varit ett bra år, det är väll detta vi ska ta o reda ut nu. känns som att året gått så fort så man inte har hunnit med, men vi gör ett försök till att reda ut vad som egentligen har hänt.
Förra årets nyårsfest stod ju Stoffe & Ida för. Det var en kalas kväll den tiden som jag var vaken och inte hade ont i huvudet. Det var ett fantastiskt 12-slag vill jag minnas där jag nästan träffade alla nära & kära, så det var ju helt klart en bra kväll!
Självklart åkte jag på skidsemester med. Första gången som inte skolan stod för regin. Vi drog ihop ett väldans blandat gäng och for till vemdalen och sov 10 man i en stuga. En underbar vecka med massa alkohol och solsken. En av de bästa skidsemestrarna jag har vatt på, singstar en hel vecka med Pillan blir aldrig dåligt!
Ett besök i Kalmar var nog det ända som hanns med under våren. Fick god mat och vin när jag kom upp sen var det bara kortspel och sjukt låg humor den kvällen, dagen efter var det utgång på kåren och det slutade ju som vanligt när jag är i Kalmar :D
Sommar sommar sommar. Sommaren var helt underbar. Jag hade chans att att vara ledig så först en resa till Turkiet med Emma. Fest, sol och bad hela dagarna. Underbar båtutflykt och besök i borgen. Det var under denna resan student 09 kom till världen. Kommer aldrig glömma denna tröja, det var nått otroligt roligt.
För första gången i mitt liv tog jag en 7-dagars fylla. Vi började med att åka ut till skåingaholmen i skärgården på Söndagen, ett gött gäng och partyt var igång. Badtunnan var igång varje kväll fram till Torsdagen. Första kvällen la vi in en riktig fest, om jag inte minns fel så dansade vi sönder golvet i bastu-rummet. Mysigt var det på Tisdagen när vi grillade grisen. många som kom ut och hälsade på och käkade lite helgrillad gris, jag åt inget, jag hade fullt upp med att dricka sprit istället.
Efer ön gjorde vi enrté på Östersjö på Torsdagen och fortsatte dricka. Första gången på 3 år som jag drack någonting på Östersjö, har ju alltid stått i baren på Ölhallen annars. Men östersjö var riktigt roligt iår. förfesterna är självklart alltid bäst men 5-kamperna är heliga med.
Nytt jobb fick jag på hösten, fast jopp på Svängsta fritidsgård. Så 35 timmar i veckan kämpar man nu på jobbet tillsammans med Lotta & Peter, även hur tråkigt det kan vara att till jobbet ibland så har jag ändå världens bästa jobb och det är det ju inte alla som har.
Den förste augusti fick jag min lägenhet, underbara fina lägenhet! Trivs som fisken i vattnet här på höjden. Vilken frihet man ligger inne med, och vad underbart det känns att man helt och hållet styr över sitt liv. Det är nästan pinsamt så lite jag har varit hemma hos mina föräldrar sen jag flyttade. 2 gånger har jag varit hemma och ätit, sen självklart julafton med, men annars har jag mest bara varit där 5 minuter för att hämta, lämna eller leta upp någonting. Men det betyder ju bara att jag trivs där jag bor nu, och det kan man ju lugnt säga att jag gör.
Annars har hösten vatt lika dan dag ut o dag in - jobbet, äta & sova.
Det ända som har förgyllt hösten har väll varit mitt Kalmarbesök. En myshelg i Kalmar med Lisa & Maria. Ikea, en rundtur på stan, thaimat, och att bara få vara en hel helg.

Egentligen är det nog inte så mycket annat som har hänt under året, men när man kollar på allt som har hänt så månste det i alla fall ha varit ett bra år, så med detta så lägger vi ribban högt inför nästa år - gött de!




En bit på vägen

Kom nu innanför dörren, har varit och handlat jordgubbar, vindruvor och en annans och choklad. Inhandlade även en goefrukost till i morron då Lisa & Maria ska sova här inatt.
Gick även förbi solariet som var öppet, såg att det fanns lediga solarie så jag gick in, solade en kvart och känner mej nu sjukt mycket frächare och piggare.
Nu ska naglarna bli röda och fina igen, sen väntar duschen. Tror minsann detta kommer bli en väldans göttig kväll. Har alla odds med oss!

Ska se om jag hinner knåpa ihop en utvärdering av år 2009 med, det måste nästan hinnas med, får väll skriva ihop lite stödord när jag meckar med allting annat :D


Nyår

Nyårsafton igen? Jag tycker att et känns som det bara var några månader sen vi var hos Stoffe och Ida och firade in 2009.
Men idag ska det firas, jag ska strax bege mig ner på stan och se om jag kan få tag på ett gäng jordgubbar, lite vindruvor och choklad. Lisa, Maria, Viktor, Ida & Sofie kommer hit innan vi ska till vår lokal, vi ska dricka skumpa och doppa jordgubbar i smällt choklad, mumma ska det bli.
Så egentligen borde väll jag sätta fart nu, men att stressa runt på nyårsaton är ju inte någon hitt då kommer man inte orka med hela kvällen! Så ner på stan nu, hörs sen!


Ingen vinst

Nää, någon vinst i det där spelet blev det inte, trodde det skulle funka med 2 lotter men tydligen så skulle jag varken villa lyx-resa eller bil. synn dä! Men göttigt sällskap i form av Lisa & Maria, Viktor & Nala en stund med är väll lika värt?
Kanske borde rätta lotterna på nätet med så man inte vunnit på de där siffrorna längst upp, serienummer va?
När KM finalen spelas får vi reda på att man kan kolla på KM på nätet, så fort som tusan kopplade vi upp datorn till TV:n och såg finalen, lagom besvikna av att vi inte visste det innan, det hade vatt väds att se allting, men en final är ju bättre än inget, synd bara att Asarum loosade mot Svängsta :(


Lediga dagar

Sista lediga dagen är över, eller jobbar självklart inte förens Måndag men resten är ju röda.
Har haft det aldeles för mysigt och för bra för att vilja att detta ska ta slut. Börjar nästan känna jobb-ångesten redan nu, att få vakna utan att klockan ringer är underbart!
Men under mina lediga dagar har träffat mina Kalmar-tjejer massor, häng i soffan och kortspel nästan varje kväll.
Ikväll blir det Bingolotto igen, jag ska vinna en ny bil ikväll, så därför köpte jag 2 lotter.



Min Omständiga Pappa

Jag o pappa hade i morse bestämt träff klockan 10.40 utanför hans jobb. Vi skulle hämta släpet och lämna av hans bil så vi kunde köra till hem till Pillan och hämta takboxen som ska på bilen. När vi väl träffas ser min far en aning bekymrad ut, han har insett att det inte är några vinterdäck på släpet.
Jag tyckte självklart skit i det, koppla på släpet nu så kör vi! Jag kör till Svängsta varje dag och det har aldrig stått en polis på vägen.
Men det tyckte inte min pappa, det kunde ju faktiskt stå poliser på vägen. Jag tyckte pappa var sjukt löjlig och omständig när han tyckte att jag skulle köra 5 minuter före honom o kolla av vägen så det inte stod några poliser. Ni som känner min pappa vet att det inte är någon mening att diskutera, så självklart körde jag, exakt det hållet som han hade sagt till mej att köra.
Men va fan tror ni händer då??
Självklart står polisen på svängstavägen, jag insåg ju att stannar de mej så är det kört. Men som tur väl va släppte de förbi mej och snabbt ringde jag pappa. Han bara skrattade, stannade och vände och tyckte att han hade tjänat 3000:- på att jag körde först.
För en gångs skull var det bra av min pappa att vara omständig!


Bilder från damernas julfest
















Diskberg

Jag har världens diskberg som bara väntar på att jag ska komma och diska, men jag varken orkar eller vill för tillfället. Som tur väl är så har det hela tiden dykt upp bättre och roligare saker att göra. Hällde upp vatten innan och precis när jag skulle sätta igång ringde viktor och tyckte vi skulle käka lunch, kan ju säga att jag gick o käkade lunch med bröderna Lange men glädje.
Jag tyckte även det var viktigare att slänga upp bilderna från annandagen på Facebook, bädda rent i sängen, och kolla på Skrollan på Tv. Men nu vet jag inte om jag har fler ursäkter, väntar på att Pappa kanske ringer så vi kan fixa på takboxen på bilen, men det verkar ju inte ske så det är väll lika bra o sätta igång med disken, kan försöka klura ut nått bra sätt att belöna mej själv på när allt är klart kanske, så på med Spotify nu sen kör vi!


Nattmänniska

Ahh, nu är jag uppe aldeles förlänge igen.
Jag trivs när det är kväll och natt, det är då jag är människa.
Jag har nu precis betalt mina räkningar, tycker det blev lite kvar på kontot? kan inte förstå det? Denna lönen ska ju räcka till en skidsemester med, hmm, bra jobbat där Lollo!
Men har i alla fall haft en kanondag. Kunde sova till halv 12, då mår jag som bäst.
Framåt kvällen så kom Emma, Jenna Ida och självklart Theo med på besök, vi käkade tacos, fan va gott det var efter all jäkla julmat som jag är upp över öronen trött på! Pillan joinade sen med, vi spelade tjo och ett annat spel, gött som fanken!

I Morgon kommer bilderna från gårdagens pardi, har inte ens kollat på dem än, men om jag inte minns fel så finns det många godbitar där på kameran :D

Tror minsann det är dax att sova nu, inte det minsta trött men nu har jag ju tagit ledigt i tre dagar så då kan man ju inte sova bort hela dagarna, så ska kämpa mig till sömns så jag i morgon kan vakna och ut och traska en go runda på morgonen (eller morgon o morgon, sätter klockan på 10)


Årets julfääääst!

Sådär ja, nu ska jag bara på med kläder och smink sen är jag redo för kvällens årliga julfest med brudarna. Denna kvällen slår aldrig fel, så det är ikväll det händer.
Dax att ladda kameran och lägga på sminket, jag tror på denna kvällen, pardi på G!


Bilder från gårdagen



















 


Yesbox

Yes, de funkade!
Nu är jag med i matchen igen!
1,5 timme i soffan var precis vad jag behövde
Vaknat och är nu som en ny människa.
Hungrig och inget illamående, ingen huvudvärkl och nu orkar jag faktiskt göra lite saker.
Så har nu röjjt bort alla sprit och lagt alla glas i blöt.
Det börjar likna något här hemma nu om man säger .
Nu är nog mina baguetter i ugnen klara, gött ska det bli med frukost!


FY FAN

Usch va jag tycker synd om mig själv.
Jag hatar att vara bakfull, men det fanns inte i min värld att man kan bli just så här bakfull. Som sagt så hade jag fått i mej ett glas juice, fick sen även i mej en riskaka. Ca 30 minuter stannade det i magen innan det kom upp igen. Borde sluta spy nu, det gör ont och det finns ju inte någonting kvar där inne.
Nu ska jag hoppas på att kunna somna lite så jag kan vakna sen utan denna förbannade bakfylla, önska mig lycka till!


OH My Christmas!

Fy fan, ja fy fan vilken sprit-fylla jag fick igår.
Sjukt gott med alkohol var det,  det bara rann ner.
Mycket gött med spel och göttiga vänner var vi innan vi begav oss till Mingel.
Jag tyckte tydligen att det var en bra idé att vi alla gick hem till mej sen och fortsatte eftersom Mingel stängde redan klockan 1. Så hem till mej begav sig halva Mingel. Med Jullåtar som tänd ett ljus i en nedsläckt lägenhet och en massa tändare och sen var det high life.
Nahe, om man skulle ta o gå in i duschen nu, så man sen kan börja få igång kroppen. Lite juice är det ända jag har kunnat få ner idag. Hade gynnat att städa bort festen sen med, spyr så fort jag ser det!
Bilder kommer senare, jag orkar inte det nu!


Ikväll kör vi mys, nån som är på?


JULAFTON

Nu är firandet klart på Jasminvägen i Asarum. Mycket trevlig julafton måste jag säga. Det var skoj att träffa kusin Nina som man inte träffat på ett par år.
Till och med tomten hade tid att titta förbi. Han kom med en himskans massa paket till den där Louise, hon måste varit riktigt snäll i år. Bland paketen hittade jag pengar till ett liftkort som var väldigt uppskattat. Jag hittade även en väldigt fin tårtspade som var formad som en högklackad sko.
Jag hitatde även lite godis, en sån där plåtplånbok, en lampa, ett presentkort på presenten (det är väll gamla duka va?) en jättefin mini-tavla och tvättpåsar =)

Nu invätar jag folket för det årliga julaftons-firandet med vännerna. Tror vi blir ett stadigt gäng även iår, så det blir nog livat när vi ska spela spel och mysa. De trillar nog in när som helst, hur najs som helst!


Uppesittarkväll

Vilken underbar kväll, äntligen kan jag nog säga att till och med jag har kommit in i julkänslorna.
Ikväll har det spelats bingolotto, ingen vinst för min del men det var visst några som kammade hem ett gäng sverige-lotter. När bingolotto väl började bli lite segt så drog vi igång sunes jul istället. Tror fanken inte det finns någonting som är bättre än sunes jul, Rudolf är KING!
Så tack Annie, Maria, Lisa, Emma, Eskan & Timmie, nu har även jagt fått julkänslan och det beror nog en hel del på er!


1h kvar!

Om en timme låser jag dörren på detta bygge, återkommer sen inte förens den 7:e Januari år 2010.
Underbart ska det bli att få vara ledig i 11 dagar.
Har inhandlat min bingolott idag med, sa att jag skulle ha en med vinst så jah hoppas att Arne fixade detta.
Hoppas inte denna timmen går lika långsamt som den förra, nu vill jag hem hem hem!


Bor jag på jobbet?

Klockan 06,50 kom jag in på jobbet i morse, det kan ju tyckas vara väldigt onödig när jag inte börjar förens 8.00 eller att barnen sen kommer klockan 9.00 är ju med en aningens märkligt. Det är ju inte så att jag är här bara för att det är skoj, nej nej utan det är för att det inte fanns något varmvatten hemma på Ronnebygatan. Så jag packade mitt pick & pack och begav mig till jobbet för en varm dusch.
Ska nu slå en signal till Viktor och berätta denna roliga nyhet, det betyder att han får åka dit och fixa detta. Tydligen hade det inte funnits något igår heller men då ringde han och berättade att han hade fixat biffen utan att jag märkt att det inte fanns något varm-vatten.


Hej Jul!

Nu är alla julklapparna inslagna, kan säga att jag hade stora bekymmer om hur jag skulle slå in farmors täckte. Det blev ju inte speciellt fint, men det är ju insidan som räknas.
Har även varit i affären och inhandlat lite glögg, julmust och andra gottigheter. I Morgon blir det en kväll med tjejerna, som jag har längtat efter mina kalmar-tjejer, ska bli så mysigt att få ha dem allihopa i morron :D
Kan tänkas att det blir lite bingolotto med, tror minsann att det har blivit en liten traditon, jag hade tänkt o vinna en ny bil, det hade suttit riktigt fin!


Nytorpet

Körde vi en heldag i nytorpet med barnen på jobbet.
Varm choklad, pulkaåkning, grillad korv och bananer med choklad i.
Underbart med all snö för tillfället. Ungarna älskar det och det gör ju faktiskt jag med =)
Det är så härligt när man kommer in i värmen och det sticker i huden som för övrigt är rosig o fin.
I morgon ger vi oss på snön en runda till, mys på hög nivå!


Snöskottning?

Vaknade vid 4 av att jag trodde att någonting skulle köra rakt igenom min vägg, men när jag lugnat ner mig lite och pulsen hade sjungt insåg jag att det var en skottare utanför. Helt sjukt vad det lät o dånade att de sen är kullersten utanför hjälper ju inte precis, 5 gånger körde han utanför så där försvann ju min sömn. Ska nog skicka in ett förslag till kommunen och tycka att det är okej att köra mot enkelriktat klockan 4 på natten om man är snöskottare!


Goesöndag =)

Frulle på briggen med Emms, snacka om goestart på dagen.
har även inhandlat de sista julklapparna, har bara en kvar till brodern men det är snabbt klart, har full koll på vad han ska ha!
Kaffepaus hos husbyggarn Viktorn i matvik, Med en aning bensin fick vi igång en go brasa där det grillades korv o Ella & Nala lekte som attans i snön, så fint allting är när det är vitt!
Lägenheten är städad, vinterkläder är hämtade så man i morron kan ge sej ut i snön med ungarna på jobbet, tur det inte är kramsnö för då hade det vatt jag mot klabbet i snöbollskastning, men jag är redo för vintervädret!
Nu har jag Ulle & Pillan på besök, vi snackar skidresa och gör allt för att Ulle ska följa med, det hade vatt sjukt nice!


 


Ulle

Efter en promenad till bilen för att ta bort all snö som kommit och en kvart i solariet bestämde jag mig för vart kvällen skulle sluta. Inget av de förra förslagen klubbades, istället drog jag till Ulle och chillade. spelade lite kort och kollade på folk som drack rötjut och tragglade me Pillan. Det var nog precis som jag ville ha det, så jag är nöjd.


Beslutsångest

Kan verkligen inte bestämma mig om vad jag ska göra ikväll.
Glögg-fest hos Mats & Emmelie kanske? Har ju alltid skoj när ja är med Viktor & Martin.
Tessan-fest? Skulle va en massa folk där, blandat med och det brukar ju bli riktigt lyckat.
Soffan lockar en del med, känns som om min kropp kommer få tillräckligt med alkohol i julhelgen.
En kväll med Mamma & Pappa hade gynnat med, men det är för tillfället inte hög-prioriterat.
Så nu är det stora dilemmat om vad man ska göra, det börjar bli dags att bestämma sig nu.


Nyårskittet

Min nyårsklänning hänger fint på en galge i min garderob.
Har faktiskt tjuvanvänt den, på personalfesten i torsdags gjorde den succe.
Alla var o pillade kollade och uppskattade min fin-fina paljettklänning som skulle kunna liknas med en discoboll.
Gänget tyckte jag skulle köra ett disco-nummer, men det tyckte dock inte Lollo.
Sa jag att jag är sjukt nöjd med min nyårs-klänning?


Fredagsmys

Nu tar jag helg.
Längesen jag var ledig en helg så detta ska bli världs.
Viktor o Nala kommer och fredagsmyser med mej.
tacos o nån daulig film sägs det?
Känner jag mig själv så kommer jag somna på soffan, men det är ju tillåtet när det är fredag.
Nahe, dags att börja laga lite mat, ska bli gött med nått annat än all julmat!



Hörselkontroll

Hörselkontroll hade jag ju så dumt bokat in i dag, men va fanken... va ju inte bakis i morse i alla fall så det gick ju fint. Träffade kusin Niklas på Alviva, det är inte allt för ofta man får en pratstund med honom, så det gynnade ju!
Väl inne i rummet så började hon jag var hos babbla en massa, tillslut frågade hon om det var min kusin som satt i väntrummet - ehh, ja.. visst var det de. Sen bara fortsatte hon med frågor som du är Tom & Katrins dotter va? Du är väldigt lik din mamma, heter din farbror Jerker? Haha, jag satt som ett frågetecken. Denna tanten kunde allt om mig men jag hade inte en aning om vem hon var eller hur hon visste det.
När hon babblat klart så frågade jag ju hur hon visste allt om mig, o då sa hon bara att hon var gammal bekant till Jerker. jaha sa jag och nöjde mej med svaret.

I Vilket fall som helst så hade jag en utmärkt hörsel, men tydligen så var det viktigt att jag hade hörselskydd på jobbet. Ehh hallå? Tror dom jag ska gå runt här med proppar i öronen? NEJ TACK!
Jag hade heller inte någon bommul i öronen, som en av mina kollegor hade. Pustade ut när hon sa att det såg fint ut i öronen, detta betyder att jag kan fortsätta att hetsa Spånhuet!


Upphämtning

Efter den sjuka morgonen kan ju dagen bara bli bättre, så lite personalfest på det gynnar mig som attans. Efter jobbet hämtar jag Mia och Richard kommer så vi kan få i oss några glas vin innan vi beger oss ner till Karlmans på julbord. Kvällen ska avslutas på något mer offentliget place tydligen.
Förstår bara inte hur dum jag kan vara som bokar in hörseltest i morgon 9,00. Det gynnar verkligen inte mig, inte jobbet klockan 12,00 heller, men som Mia brukar säg, orkar man festa orkar man ta tag i dagen efteråt också! :D


PANIK

Min morgon var allt annat än okej.
Vaknade pigg och glad, duschade o det vanliga och var ute i sjukt god tid, altså redan klockan 07,35 lämnade jag min lägenhet. Sen gick allting bara utför. När jag ser att min bil är totalt insnöad sjunker mitt humör en aning. När jag sen inser att jag inte kommer in i bilen så tappar jag tålamodet totalt, hela bilen var som en stoooor isbit.
Tillslut kommer jag i alla fall in i bilen, genom passaskerar-sidan. Så klättrar lite snyggt där inne i bilen bara för att få igång skiten så rutorna kunde skrapas (utan vantar). När jag väl håller på att skrapa av all sjuk is som är på bilen så kommer sop-bilen och parkerar framför mig precis. Att stå och skrapa bilens rutor i denna stank var för mkt för mig, när någonting luktar illa så spyr jag, vilket jag fint gjorde mitt på trotoaren, härligt där LOLLO!
När jag tillslut har fått klart alla rutor så kör jag, tycker faktiskt att bilen går sjukt konstigt, men vafan, det är väll för att det är snö på vägarna. Kör i alla fall runt som bambi på hal is innan jag inser att bromsarna har hängt sig. Mmmm, har hänt en gång innan när pappa hade bilen. Att få stopp på en bil och samtidigt svänga med en bil där bakbromsarna har låst sig är en konst. Efter att ha hållt på att blinka o ha mej på en stor lastbil så han stannade så kunde jag svänga in på en gata och ställa bilen.
Tur man har världens bästa Pappa som kom och bytte bil med mig när jag hade panik. Kom altså bara 20 minuter sent i morse. Skulle ha möte på min gård så självklart väntade de andra på mej... ute i kylan. Men tillslut kom jag ju i alla fall till jobbet och kunde bjuda mina kollegor på ett gäng skink-mackor och gå igenom dagens möte.
Sjukt kul start på dagen, sa jag någonstans att jag nu ska byta bil?


doft

I morse vaknade jag på fel sida i sängen, sov nog väldans livligt i natt troligtvis. men när jag insåg att det luktade man på den sidan gjorde ju det inte saken lättare att komma ur sängen. Tur att en doft sitter kvar länge, ibland skulle jag kunna tänka mej att en man kan få sova på den sidan bara för att jag sen ska kunna känna doften efteråt i 2 veckor, för det finns fanken inget bättre är mans-doft!


kvällspromenad

O så kom man ut på en kvällspromenad med, det gynnar!
Aldrig fel att gå en sväng med trevligt sällskap, kommer sova som en prinsessa nu, sängen ropar mitt namn!

Gonatt!


Julkänsla?

Nu börjar jag bli lite orolig faktisk.
Jag har inte någon julstämning över huvud taget.
Jag har ändå gjort det man ska göra innan jul, altså tänt adventsljusstaken,  gjort massa fina julgrupper, satt upp tomtarna, i fönstren finns fina stjärnor och lysande ting, en skinka är griljerad, lussebaket är avklarat, granen har vi provdansat på torget, julklappar är inhandlade och jag har plöjt igenom hela sunes jul.
Men på något konstigt sätt så har jag ändå inte någon julstämning. På Nyheterna och överallt snackas det om att vi kommer få en vit jul, men va betyder det när man ändå inte har jul-stämningen i kroppen?

I Morgon ska jag minsan in o handla doft-ljus som doftar jul, kanske köpa på mig någon extra hyacint, för det luktar jul för mig. Funderar även på att införskaffa mig i en stor fet tomte och ställa i mitten av lägenheten. Funkar inte detta för min julstämning så tar jag gärna emot råd, jag är i stort behov av julstämning.



37435

Satt precis och skulle skicka efter en reparationssedel till min telefon som är helt slut, självklart så ska man fylla i 3000 olika uppgifter om sig själv och sin telefon, som de egentligen redan har men det orkar väll inte de ta reda på? aja, skit samma nu var det inte det som va de sjuka. Skulle fylla i mitt postnummer, o jag har aldrig lärt mig vilket postnummer jag har. Jag är sjukt grym på allt med o komma ihåg siffror och konstiga kombinationer med siffror o bokstäver, men mitt eget postnummer fastnar inte. Men jag tackar eniro.se, det är ju tur att man kan söka på sig själv. Idag räddade det mig, men nu ska jag trycka in i mitt huvud att jag bor på 374 35 Karlshamn.

37435
37435
37435
37435
37435
37435


Nu borde det sitta! Om inte så kan jag ju gå in o läsa här nästa gång, känns lite illa att kolla eniro varje gång :D


Meja

Jag har en 5-åring på besök, min lilla snäcka gjorde i morse entré med ett gäng frallor i ena handen och en påse med filmer spel och en sminkväska större än min i den andra, det är min tjej det där :D
Så nu har vi käkat frukost och barbi och de tre musketörerna visas på film. Meja börjar bli trött på  att jag frågar om varje kille är Ken, men han har inte visat sig ännu.
Nu ska vi spela finns i sjön, sen har Meja bestämt att vi ska gå på stan och fika, o vill hon det så gör vi ju självklart det :D




Lusse-Söndag

Mys-Söndag på hög nivå, började dagen med lusse-bak med allt som hör till, julmusik  och det tredje ljuset var tänt. Frida & Jag begav oss ut på stan, tänkte fånga lite julstämning men det är ju inte det lättaste i regn, i affärerna spelade de någon techno-julmusik som var allt annat än bra och på torget var det ingen dans runt granen, så illa illa Karlshamn!
Men vi hittade i alla fall Anna, Markus & Tilde på stan som vi tog med oss hem och lucia-fikade. Emma var inte heller svår-övertalad när hon fick frågan om lussefika. Lussebullarna gick åt som smör i solsken och skickade även med tjejerna ett gäng hem, kan ju omöjligtvis käka upp 40 lussebullar själv, så härligt att de gjorde en insats o tog med sig bullar hem!
Har även spöat Emma i Alfapet ikväll, hon skulle tydligen aldrig mer spela det med mig på en söndag, tur på att det finns 6 andra dagar kvar i veckan vi kan spela, haha =)


RSS 2.0