Biljävel!

Mitt på E22:an mot jobbet i Hällaryd börjar en rolig lampa i bilen lysa, jag skriker till Roger (min arbetskamrat) att genast ta fram instruktionsboken o kolla upp vad lampan betyder. Han blir knäpp tyst och säger att det är fel i motorn. Några signaler eller va fan det var som inte fungerade som det skulle. KUL! Jag var ju hysterisk hela vägen och trodde bilen skulle explodera, men nej, det gjorde den inte!
Jag ska till Kalmar i helgen, jag bara ska dit! Om jag så ska få hyra en hyr-bil så ska jag till Kalmar, det ska alla ha helt klart för sej! Så i morgon ska jag köra ner till mina vänner på Volvo (Ja, där jag kläckte den grymma kommentaren om att jag hade en VOLVO) och be dem säga vad det är för fel. Sen får de helt enkelt laga min bil så den är fix färdig till helgen!

Ida!

Rejäl miss i planeringen i morse, som jag sa igår så hade jag missat att ställa om klockan, så alarmet blev en timmes fel! Men jag hann ju självklart till jobbet ändå i tid!
Nu är jobbet avklarat och jag ska strax bege mej till Ida, äntligen ska vi få ha våra måndagsträffar! Innan var de ståendes men nu har jag jobbat så mycket! Men nu ska vi ses, ska kolla in huset med ju! Ska slå henne en signal nu, ha de najjjs!


Söndagsmys

Precis hemkommen nästan, trodde klockan på mobilen hade ställt om sej själv men det hade den inte, så det blev en sen söndag!
Har tillbringat kvälen hemma hos Emma, vi har kollat på film och käkat gotte o poppisar, precis som en söndag ska se ut enligt mej! Men nu väntar kudden igen, sen kör vi en arbetsvecka o sen har jag ledig helg, o då ska de bli så mycke mys de bara finns, längtar massa nu!

Spotify

Jag är förälskad.
Yepp, det är jag!
Inte i någon person.
Nej i ett program.
Programmet heter Spotify.
Himmelriket skulle det också kunna heta!
Tackar Johan G för denna härlighet!
Tack Tack Tack!


Dags för jobb

Vaknade i morse och tanken var att jag skulle till gymmet, men jag orkade inte ens resa mej ur sängen, stälde klockan på 11 och somnade som en stock igen.
Nu är jag uppe, men allt annat än pigg. Duschen gjorde sitt men är fortfarande helt grusig i ögonen. Men nu är det bara att bita ihop resten av dagen för nu ska det jobbas, jobbas o jobbas ända till 00.30 inatt så jag behöver all energi jag kan få!
Önska mej en bra dag på jobet, jag är noll sugen på att bege mej till arbetet idag!


Bogsering

Att jag alltid ska vara på rätt ställe vid rätt tillfälle, helt otroligt! (eller fel ställe vid fel tillfälle). När jag skulle köra ut till Pillan tänkte jag slå en signal o säga att jag kör nu. Hon svarade inte och jag visste att hos skulle hjälpa Tobbe och bogsera hem hans bil till svängsta som inte ville starta. Så jag tänkte att jag kör förbi där se är o ser hur det går för dom. Som jag trodde så stod de fortfarande där. Det första Pilan frågar är om jag har någon dragkrok, och javisst det hade jag!
lotten föll på att jag skulle bogsera, visst inga problem. bider fast nån anordning och kör. ca. 50cm, då brister linan. pillan kör till preem och köper en riktig bogserlina. de gick fin-fint till påfarten av 29:an. då tappas linan. KUL.
När linan var på igen, Tobbe sa att den satt bättre så fortsatte vi, men jag vägrade köra, det var döläskigt. Bytte med Pillan o de gick galant. Ända till rondellen vid Bejjer. Då brister lina nummer två.
Arga som bin körde jag o Tobbe ner till preem, käpte en ny lina som var elastisk. Pillan stod så mitt på 29:an och vaktade bilarna som stod mitt i vägen. Med ny lina på så satte vi fart igen, o håll i hatten, efter 2 timmars arbete var vi hemma i Svängsta. Rätt starkt av oss måste jag säga! Att de ska va så krabbigt att bogsera en bil?

Många alternativ

Nu är det dags för dagens andra möte, personalmöte på annexet, har blivit lovad god mat så det ska bli fin-fint =)
Sen efter det är frågan! Springa uppom Emma en stund o hälsa på dem, har ju knappt hälsat på Elton än, det är faktiskt lite dåligt! Frida snackade om att spela lite kort och det tackar ju jag aldrig nej till!
Fick precis en inbjudan till Mörrum med, hem till ida! Det var längesen så det blir nog det också sen! Pillan o Pillan kanske får vänta en vecka med att umgås med mej, för egentligen har ju vi våra ståendes Torsdagskvällar!

Skatten

Igår var jag riktigt nyfiken på vad jag fick till baka på skatten, så efter lite råd av Lisa så fixade jag ett bankID och sen loggade jag in på skatteverket. Kan säga att jag blev lite besviken, jag brukar ju få till baka mer, runt 5000 brukar jag alltid ha ut, men fick jag "bara" 1500:-. Men men, pengar som pengar, ska komma på nått bra att investera i för de pengarna, förra året betalde ju de pengarna min cypern-resa, får se vad årets pengar går till =)

Nu är det dags att göra sej i ordning och dra till jobbet, börjar tidigt idag, men det gör mej inte nått! Det betyder att jag slutar klockan 12.00, och sen har jag bara ett personalmöte vid 16.00. Är altså ganska så ledig idag! Så är någon sugen på en lunch eller fika så är det bara att höra av sej!


 


Klar med alla siffror!

Äntligen!
Är nu klar med alla siffror jag var tvungen att skicka in till CSN. Fick en hel bibba med alla min insättningar och köp under år 2007. Min första tanke var bara SHIT!, det stod ju bara systembolaget överallt!
Men nu är jag klar med min redovisning av inkomst, den skickas till CSN i morgon när mitt kontrollfreak till far har gått igenom allting. Men nu känns det någorlunda bra i alla fall, första halvåret är inga problem, där åker jag inte dit. Det är värre med det andra halvåret där jag ligger 12.000 över vad man max får tjäna, men det kan ju inte bli så mycket att betala tillbaka där, så jag håller mej lugn sålänge!

Denna dag

Vaknade superpigg och på ett grymt bra humör. Varför vet jag inte, men jag tackar bara o tar emot!  Ska nu få i mej lite frukost, packa träningsväskan och sen ska jag bege mej, ner till banken för att se om jag kan få ut alla insättningar för år 2007 så jag kan fixa den där lappen till CSN (som jag nog åker på att betala i vilket fall, frågan är bara hur mycket). Sen hade jag tänkt sola lite med, hann ju inte det igår! Sen blir det dags för body pump, ska bli spännande faktiskt, längesen jag gjorde det nu! Så nu är det lika bra att sätta fart! Ska ju faktiskt direkt till jobbet efter träningen idag så de kommer att bli en lång dag!, inte hemma förens 20.30!



Okej?

Funderade ett tag på om det är okej att lukta hur man vill på ett gym? Idag när jag var o tränade så kommer det först en Pappa och hans son, de här två luktade nått så fruktansvärt vidrigt, gammal ingrodd svett, fy fan vad det stinkte, gick inte att vara i närheten eller att använda någon maskin som de hade varit på.
När jag inte stod ut med dem längre så ställde jag mej på bandet, hinner stå där ca. 2 minuter innan det kommer en medelålders man o ställer sej jämte, denne luktade allt annat än svett, han hade nog badat i after shave tror jag. Han stank verkligen parfym istället. Det var heller inte okej.
Jag är fruktansvärt känslig mot lukter, så detta var verkligen fruktansvärt. Ser jag dem nån mer gång där så kommer jag aldrig gå i deras närhet, ska göra allt som jag kan för att vara minst 10 meter ifrån dom!

tandborstning

Frida ringde nyss och frågade vad jag gjorde, ja svarade bara borstar tänderna och pratade vildare, frågade henne vad hon gjorde och hon borstade med tänderna. Så där stod vi med en telefon vid örat och tandborsten i munnen, pratade och borstade och bestämde fika på Torsdag. Altså allvarligt, brukar man ringa någon under tiden man borstar tänderna? Eller bukar man verkligen svara när man borstar tänderna. Jag o Kjellsson gör det i alla fall! =)




sovmorgon

Jag har sovmorgon idag börjar inte förens 12,30, fint det!
Kan säg att jag blev måttligt irriterad när jag såg all snön ute så jag gick tillbax till sängen igen. Men nu är det dags att gå upp, ska hinna träna innan jobbet väntar. Lika bra att sätta fart nu!

bätter sent än aldrig!

Heyy Allesammans!
Har inte haft en minut över till att skriva någonting på den här bloggen idag, dagen har varit väldigt intensiv, vaknade aldeles förtidigt men pigg som tusan, så de var bara til att få på sej träningskläderna o sticka iväg till gymet! Härligt med sådana mornar ibland, men tycker att de lyser med sin frånvaro!
Sen blev det jobb på det, förs på Hejan som vanligt, målade fin-fina krukor som det ska planteras i, Efter det rakt upp till gården i svängsta, lunch som vanligt med Lotta där vi planerade och diskutarade inför det kommande partajet, ska bli riktigt skoj o jag längtar massor, även fast det inte är förens långfredagen... =)
Tanken var sen en promenad med Pillan, men jag var döds-trött o så lägligt kom regnet, tack tack för det säger jag det betydde att jag slapp promenaden och fick snacka skit o dricka kaffe istället det var faktiskt mycket bättre!
Nu är jag hemma bingen väntar, ska bara lösa lite världsproblem som har uppkommit men får väll försöka bryta ner dem med så ja får lite sömn, för i morron bitti väntar den obligatoriska tisdags-träningen o solariet, så kan man inte vara trött när klockan ringer!


CSN

Har fått hem nån lapp från CSN där jag måste skicka in alla mina inkomstuppgifter för år 2007... HALLÅ? tror de på allvar att jag har de uppgifterna nu eller? Tydligen hade skatteverket lämnat in mina uppgifter på att jag hade tjänat för mycket pengar, så troligtvis så får jag betala tillbaka, hur skoj är det då? Dum som jag var så trodde jag att man fick bidraget, men nej, tydligen inte. Dukigt sur är jag, i morgon ska jag ringa dem direkt, för det här reder jag inte ut. Är duktigt förbannad och irriterad med, ahh... det är ju för fan 2 år sen! Vilka puckon de är!

Hungrig!

Ahh, vaknade och var skithungrig, samtidigt så var jag så fruktansvärt trött så jag bara kunde ha vänt sida och somnat om. Innan jag hade funderat på saken så somnade jag igen, när jag vaknade en kvart senare så var jag ännu hungrigare och självklart ännu tröttare. Men den gången valde jag att gå upp och äta frukost, men.. bara 3 knäckebröd för strax väntar det träning. Kommer vara hungrig ända till jag är hemma från träningen, skulle jag äta mer nu så spyr ja väll som vanligt på gymmet, och det vill vi inte vara med om!
Motiva öppnar 14.00, då ska jag vara där! Efter träningen blir det en sväng till solariet som vanligt. Ikväll hoppas jag på att få umgås, det är ju faktiskt det som Söndagarna är till för!

    

heldag

Det blev en heldag detta! Först frulle på stan med tjejerna, de tycker jag var riktigt najs! en sväng på stan, där det inhandlades en ny vårjacka, det behövdes verkligen och denna är jag riktigt nöjd med, så det blev ju perfekt!
Sen bar det av till donken, flickorna var hungriga och jag käkade en glass, riktigt gott! Sen har dagen avslutats hos Emma där vi har spelat Tjo, o JAG vann, det är viktigt att tilllägga!

Nu ska jag skynda mej till jobbet ikväll blir det taco-kväll med våra ungdomar, och det passar ju mej med för nån mat har jag inte fått i magen!

De där med sjal...

Idag har jag inte använt någon sjal, har ju haft någon varje dag nu huuur länge som helst. 3 barn på jobbet påpekade att jag faktiskt inte hade någon idag så även de vet ju detta. I alla fall, när jag nu satt och åt så kom jag på att jag har frusit hela dagen, exakt hela dagen. Jag har inte haft lite kläder på mej eller nått, så jag började fundera på om det var nått litet virus eller nått annat som var på väg att bryta ut... Till slut kom jag på det!!! Det var ju för att jag inte hade haft någon sjal mej! Nu nu sitter jag här, valde min svart-silvriga och stormtrivs. Jag ska aldrig vara så dum att sluta använda sjal, det är ett beroende som jag anser vara helt okej!


Jobbas

Hemma från gymet, är aldeles slut kan ja säg! Men nu ska det jobbas, jobbas och åter jobbas. Börjar strax, sen så ska det jobbas till 00.30. Men känner på mej att dagen kommer att gå fort, för vi ska baka kanelbullar, och då bara springer tiden iväg. Så första passet kommer atta vara lugnt! Nu ska jag fixa i ordning mej, dra på mej min nya fina turkos-ljus-gröna klänning. Sen så ska det jobbas, hoppas på en fika ute i solen med varm choklad och nygjorda bullar! Blir nog en bra dag ändå =)


Ett löfte är ett löfte!

Lovade som sagt att visa er dagens underbara inköp, som jag är sjukt nöjd med!
Först tar vi de underbart fina skorna, kan lugnt säga att jag fyndade alla 3 paren gick på totalt 500:-, snacka om att jag älskar skopunkten!



Över till dagens inköpte klänningar, så fina så fina!



Köpte även ett par väldigt fina solglasögon, ett bälte, lite smink, leggings och linne, så shoppingen hade idag mycket att erbjuda, och det gillar jag!

Nöjd som få!

Åhh, jag är så nöjd med dagens inköp! Kommer att vara lycklig resten av denna dag, heeelt underbart är det! Mer info om dagens inköp kommer sen, för nu ska jag til Svängsta, hem till Pillan, först ska jag få midag o sen ska jag vara barnvakt, o efter det så blir det nog lite kortspel som vanligt, tack snälla för denna underbara dag!

Möte o Kallekrona

Strålande humör som vanligt när jag har vaknat denna veckan, solen skiner som aldrig förr o det blir nog en toppendag det här. Inte mycket jobb idag, faktiskt bara ett möte o sen är denna arbetsdagen över. Ska ta med med Frida o Ida till Karlskona, in på Gina en runda och sen lite skopunkten på det! Har sett ett par så underbart fina klänningar på Ginas hemsida som nog skulle sitta som en smäck på mej, så jag hoppas nån av dom får följa med mej hem!


Nu dödar vi denna dagen!

Nu tar vi död på den här dagen, kryper ner i sängen och hoppas kunna sova. dagen började så bra, men slutade inte lika bra, så nu dödar vi denna dagen och somnar och vaknar upp på samma humör som jag gjorde i morse!

saknar

Nu saknar jag mina kalmar-bejbs, tycker det är dags för dem o komma hem nu! Har nu bytt o donat en massa på jobbet så kanske kanske kan jag hitta en helg som jag kan åka upp o hälsa på dem!


Dessa sköna  bönor saknas massor!

sovmorgon

sovmorgon idag, härligt härligt! Jag börjar inte jobba förens klockan 1, så innan dess så ska jag in till gymmet en sväng, ska även hinna inom solariet och bättra på brännan. De kommer bli en fin dag det här, har den känslan kan ja säg! Så nu är det bara till att hoppa i träningskläderna, sen kör vi denna dagen i ett race!

Pinsamt!

Idag gjorde jag en sån sak man inte får göra. Kom till gymmet, fortfarande trött och dåsig så jag tänkte börja passet på bandet, gick o pillade med ipoden för att trycka fram en bra låt och ska gå upp på bandet... men vad märker jag inte?? Bandet var ju för i helskotta på, så JA! jag trillar ju ner från det! Haha, så går det när man inte ser sej för eller hör någonting. Skrattar högt åt min dumhet och när Fredrik, ägaren till gymmet kommer ut ser han grymt fundersam ut när allting är dyngsurt (hällde väll ut en tredjedel av vattenflaskan i fallet)- så det var bara till att förklara! Klant nummer ett det är jag det!


Morgonträning

Uppe redan, tänkte sticka in till gymet en sväng innan det är dags att jobba hela dagen, träningskläderna på och magen väntar bara på liiiiite mat innan det är dags. Sen är det jobb resten av dagen som gäller, från 11,00-22,00 i ett streck, inga pauser här inte! Nu är det dags, ska inte sitta här längre, här förbränns då inga kallorier =)


Dumfan

Är man så dum att man tackar ja till jobb ikväll så får man skylla sej själv, det är bara till att bita ihop sägs det, så a, det blir det jag får göra!


gårdagen

Hade en riktigt rolig kväll igår! Förfest hos Kjellsson med melodifestivalen i centrum, sen bev det Harrys, där jag faktiskt hade riktigt roligt, efter utekvällen bar det hem till K. Edvardsson på efterfest! Ohh vilka söta hundar han hade, vi kelade massa! Klockan halv 4 kom vi på att vi var hungriga, satte sikte på torget igen för lite mat, men ja, alla hade ju självklart stängt när vi kom, så jag o Lisettan ringer en taxi och i väntar jiddrar vi med några invandrare, frida och lisettan stod mest för etta, de har en förkärlek till sådant!

 
 
 


redo

Grymt nöjd
Snyggare än någonsin!
Nu kör vi en all in!



Kan bli farligt

    • Ny klänning inköpt, och den är fiiin som fan!
    •  Vinet är inhandlat, det står nu på kylning!
    •  Solariet i 20 minuter gjorde brännan kalas-fin!
    • Humöret är på topp, E.M.D spelas högt som tusan!

    Frågan är ju vart denna kvällen kommer att sluta, som sagt, det kan ske precis vart som helst!






ja é på gång!

Ryktet säger att det är vår ute... det är ju inte helt fel så det blir en runda på stan! Känner att det hade vatt gitt med lite nya kläder till ikväll, för nu blir det partaj! Till meodifestivalen blir det vin, vin är inte min stora passion men idag ska det drickas vin! Efter melodifestivalen och E.M.D har vunnit så dras musiken upp, spriten kommer fram och det blir party på allvar! Denna kvällen kan sluta var som helst, jag är i alla fall öppen för förslag! :)


Pose-tjejerna ska mé ikväll, inte anna dock - hon skule på lagfest!

Bilder

Älskar sådana här kvällar


konsentrerad till max


gittar-hjälten kjällson!




löjligt glad man kan va då!


pose-frida (hon ville egentligen göra plut-munnen men de fick hon inte!)


pang pang pang




tjejkväll!

Befinner mej nu hemma hos kjellsson, Emma bankar på trummorna och frida spelar gitarr... YES visst är det rock band som gäller ikväll! Thai-maten är i magen och chipspåsen ska snart öppnas, gynnande ledig fredag? Ohhhh yes!

Underbara unge!

När jag kom hem till Pillan idag kom en glad skit på 4 år och är överlycklig, hon bara springer emot mej och säger att hon ska visa mej en jätte bra låt på datorn. Hon har full koll på detta och tar mej i handen till datorn. Trycker fram låten som hon bara älskar! Mamma hade tydligen inte varit i närheten så hon hade fått kolla själv, trycker på play och hon sjunger med i nästan hela texten, ska bli skoj o höra om hon har sjungt denna låten på morgonsamlingen på dagis i morron!

Dagen umgås

Dagen umgås är kommen, vill umgås med alla idag, det är en sån dag, strålande sol och allt är bara underbart! Blir kanske en kaffe med Ida & Tessan nu på dagen, ikväll bir det med Pillan och barnen och säkert med Pillis med. Gäller att utnyttna all tid när man har lyxen att sluta på jobbet klockan 12. Så idag ska det umgås, umgås med alla!


De va denna dan...

Äntligen hemma, underbar känsla när jag satte nycklen i låset och vred om. Denna dagen har inte varit på min sida! Visserligen gick cirkelträningen grymt bra, märktes i kroppen att ja hade vatt duktig o tränat både måndag o tisdag, o de är ju aldrig fel!
sen har det vatt jobbet hela dagen, när jag gick hem kändes det bara som att jag ville spy på det, men det gjorde jag inte, istället stängde jag dörren och tänkte att jag kommer hit strax igen, exakt om 10 timmar så är jag här igen, haha.. va är de för tanke då?

=)

Kuk-ele-muck medicin...
Är det bättre än Penis-elin?

hahaha, det är nog dagens roligast, detta står Emma för, ja det är hon som är sjuk, frågan är vilken sorts medicin som är bäst för henne!


Emmisen & Lollisen!


stressad? ALDRIG!

I sista sekunden, som alltid kom jag på att jag skulle allt ta o träna lite idag med, så in till gymmet i rasande fart, 7 kilometer på bandet och sen hem igen lika snabb. In i duschen och just nu är det exakt 30 minuter tills jag ska hämta min kollega, mr. Roger. Stressad? en aning med tanke på att det ska fönas hår, plattas hår, sminkas, ätas och nu sitterjag ju här... det är nog ingen bra idé att skriva mer så...

E.M.D

Melodifestivalsskivan är inköpt till jobbet, och det finns idag en låt som har gått på repeat. Självklart är det Baby Goodbye som har spelats om och om igen. Tydligen så har jag visslat på introt precis hela dagen med, haha... riktigt bra ju!
Ska håla alla tummar jag har att de vinner på Lördag, det betyder mycket! Att de sen kommer till Karlshamn på skolavslutningen gör ju inte saken sämre, vinner de hela skiten på lördag blir det ett sju helskottans arrangemang!


Galet trött

Ooookej, denna bloggen är nog den tråkigaste som finns för tillfället, jag vet! Men mina dagar ser verkligen lika dana ut hela tiden. Det är på tok för mycket jobb för tillfället, jag jobbar fan i mej som en galning! 50 timmar förra veckan är aldeles för mycket för mej, och denna veckan kommer det väll säkert landa på nästan det samma! Tappar ju allt vad socialt ens innebär! När jag väl är ledig så är jag så trött så sängen känns som min bäste vän!
Så nu är det året dax, efter en arbetsdag på 11 timmar ska jag nu krypa ner med min bäste vän, och vänta på att nästa arbetsdag börjar om exakt 9 timmar. Ledig hela eftermidagen i morgon däremot, frågan är om det blir gymmet eller om det blir kaffe med en god vän, får se vad morgondagen har att erbjuda helt enkelt!

Uppe med tuppen

Yeah, då är man uppe igen! När jag igårkväll kom på att jag skulle jobba precis hala dagen idag från 11-22 så var det bara till att ställa klockan. Så nu bär det av till träningen, smällen man får ta när man stuntar i det dagen innan =)

Men ska bli skönt att göra nått innan jobbet, annars hade nog detta känts som en ganska så meningslös dag!


träning eller inte träning?

Ahh, irriterad jag blev. Km upp till motiva för att träna men det fanns inte en parkering så långt ögat kunde nå. Jag blev så irriterad så jag görde hem igen. Visserligen tycker jag inte det är nå vidare skoj när det är så mycket folk så man får vänta på de olika maskinerna så det var väll lika bra. Får helt enkelt köra in en sväng sen igen om jag inte har nå annat o göra!
Jag har i alla fall varit och solat, så lite fräch är man ju ändå!

Hittade så ska det låta på Tv nu. såg visserligen det i fredags men det skadar ju aldrig att kolla lite extra på Martin Stenmark skadar ju aldrig ;)

Nyss vaknat

Fii fan säger jag,
 vaknade.
kollade klockan.
12.53.
Snacka om att jag blev chockad. Min första tanke var shit, stan stänger om en timme, kan helt glömma det idag!
Har sagt hela veckan att ja ka göra nått med Emma idag, så nu ska det ringas.
jobba igen om 5 timmar, haha.. helt sjukt.

09,00-00,30

Japp, på renaste allvar, det är dagens arbetstid. 9,00-00,30, altså 15,5 timme som jobbas idag. Hoppas på att jag hinner hem emellan i alla fall, tur att ja har en rast på 30 minuter =)

Nu får det va nog!

Nu står jag inte ut längre, jag måste till farbror doktorn och sjukgymnasten också faktiskt. Min axel är fortfarande paj, den har ju bara vatt det nu i 7 år, haha 7 år har jag haft ont, helt jävlans otroligt. Men... inte för att jag har nån sorts sjukhusskräck, inte det minsta, men om det blir som sist, när de sa att det skulle bli helt bra genom en operation och sjukgymnastik 3 dagar i veckan så vet jag inte om det är så jävlans lockande. Hade jag vetat att det skulle bli bra så hade jag gjort det igen, men sist så blev det inte bättre alls, inte ens lite bättre blev det då. Men nu ska det tas tag i igen, för nu kan ja knappt röra mej.

Ska strax dra igen

Hemma en snabbis, ska strax sticka igen. Upp till Pillan och käka mat och leka med Ia och Meja, underbara barn det där, sen blir det kaffe, kortspel, och snack hos den andra Pillan. Tror helt klart på en kanonkväll, som alltid!

Kjellsson/Mattsson

Kvällen, efter jobbets slut altså har tillbringats hos Kjellsson/Mattsson. Sjukt längesen jag umgicks med Kjellsson, så det var mycket skojsigt. Pidde var även där, det är ju inte varje dag man träffar honom heller, så det blidde kanon, tiden sprang iväg, men den gör ju det när det är skojsigt!
Nu blir det bingen, när klockan ringer i morgon bitti vet jag en person som kommer vakna med grym träningsvärk, och det är jag! =)


Peppa

Strax dax för cirkelträningen, aka. mödarpasset.
Boxa på säcken till Pink - So What
Snevändna step till  Volbeat - the human instrument
Plankan till
  Katy Perry - Hot´n cold
Löpningen till Lady Gaga - Pokerface

blir peppad nu, de bästa låtarna till de mest fruktansvärda stationerna, snacka om att jag börjar på rätt station!

Ölhallen vs. Harrys

Klickade precis in mej på Harrys hemsida, kom in på vad som ska hända på Harrys och ser där det konceptet som vi hade på öhallen, "vårt" husband med Micke Stigsson o Bejje jr m.fl. ska nu börja spela på Harrys istället, sista lördagen varje månad, precis som de gjorde "hos oss". Det ska även serveras samma meny, ölhallens välkända smörgåsar, hallå?? ska detta vara okej? för mej är det helt okej! Kan mycket väl tänka mej att glida ner där en eftermidag o lyssna på dom, för dessa gubbarna - de är ta mej fan kungar! Hade vatt skoj att slippa stå bakom baren och servera dricka, nu kan ja ju förfasen stå framför baren och beställa dricka, thats nice!




dessa jobbekvällar

Ikväll var en sån kväll jag verkligen inte ville jobba.
Jag kände mej som värsta sur-kärringen!
Ungdomarna lagade finmiddag, fläskfilé & potatisgratäng vilket gick över förväntan.
Lite potatiskrig och lek med knivarna hör väll till?
men det tog emot, för jag visste nån stans inne i huvet hela tiden att hela gänget satt hemma hos Anna och myste med varandra, kan säga att jag var riktigt avundsjuk, jag vill med träffa de fina damerna, blir alldeles för sällan, just för att man jobba alla dessa jädrans kvällarna. Tur att frida bjuder på kaffe i morron kväll, japp ska dit efter jobbet, måste få umgås!


 




Aldrig skoj att tacka nej till kafferep med dessa damer!




Är det dags nu?

Altså, nu börjar jag bli mer o mer peppad till att sluta röka, jag röker knappt någonting längre känns det som! Innan rökte jag kanske 3 paket i veckan, det är nog rätt så normalräknat. Nu har jag haft ett paket sen jag kom hem från fjällen, det är 3 veckor sen. Jag har aldrig en tanke på att röka när jag är själv, men när ja är med vännerna och dricker en kopp kaffe så kan ja bara sukta efter en cigg! Så ja.. en bit på vägen kallas det va? ska hitta lite mer vilja sen skiter jag i det helt o hållet!


Ledig i morron!

Dagen avklarad med jobb o allt va de har vatt! Underbart att sluta jobbet klockan 20,30 när man är så van vid att sluta 21.30, då hinner man ju i alla fal göra nått, så ikväll har det vatt en promenad i svängsta med pillan, för att sen gå vidare till den andra pillan och dricka kaffe, tur att man hinner vara lite social när man jobbar kvällarna.
I morgon ska jag bara jobba kvällen, tänka sej att jag är ledig på dagen, har dock inte någonting inplanerat, så är det någon där ute som har en stund över så är det bara till att höra av sej, en kaffe är ju aldrig fel!

Måndag

Nystädat överallt, i varenda liten vrå är det nu frächt! Sket i o ut o gå, det var verkligen tvunget till städ här, det såg ut som fan! Nu kan man börja längta tills det blir natti natti ikväll, nybäddad säng är det underbaraste som finns, kommer sova som en gud inatt!
Men innan det blir godnatt så ska det jobbas lite. Ska först va på Hejan, sen på Loftet för att sen avsluta arbetsdagen på Villan i svängsta, tur man inte fär runt en massa =)
Efter jobbet blir det kaffe och en promenad med Pernilla, standarden när man har jobbat i Svängsta, så det ser ju ut o bli en bra dag de här, nu ska jag nog snabba mej in till stan innan jobbet och inhandla en fiiin sak som jag har suktat feter ända sej i Lördes!

msn

Loggade in på msn nu ikväll, och där möts jag av 8 personer som har "addat" mej eller va de nu heter. gick till mina inbjudningar, och den senaste veckan hade jag 63 styckna. ALLA är från killar. ALLA killar bor i utlandet och jag tror nog hälften är från turkiet. Va fan finns min adress utlagd så sånna nötter hittar den, nekar allt o alla för tillfället! Men är det någon som skulle vilja ha en turk-kille att prata med så kan ni här få lite adresser att adda, för jag vill då fasiken inte ha dom! håll till godo, bara till att välja och vraka!


 


1. [email protected]
2. [email protected]
[email protected]
4. [email protected]
5. [email protected]
6 [email protected]
7 [email protected]
8 [email protected]
9 [email protected]
10 [email protected]

Kafferep i skogen

Viktor ringde i morse och var besviken för att jag inte hade kommit ut till honom i skogen igår. Hade inte så mycket att be för så det var bara till att köra ut med lite mat och kaffe till honom. Han har ju varit riktigt duktig där ute i skogen, nästan alla träd är borta och nu ser man vart huset ska stå, helt otroligt faktisk! Nu har vi strax två hus som är redo för sommarfester, det gillas skarpt!


Glömde kameran, men det är ju viktor och det ser ju ut som skog =)

Äppelhuvud

Om en kille som har lite halvtaskigt ordföråd och använder  fuck, fucking, kuk, fitta, helvete, hora i varje mening säger till en - Håll tyst ditt äppelhuvud, borde man inte ta det som en komplimang då? Det är ju jättegulligt sagt egentligen!

så fina!

fick en grymt bra överaskning idag, kom innanför dörren som hastigast innan jobbet och där ligger en påse från Gina tricot. Aldrig trodde jag att det skulle gå så fort, och aldrig trodde jag att det skulle ligga innanför dörren när man stövlar in efter en dag på stan! Det jag i min vildaste fantasi inte kunde tro det var att allt skulle passa som en smäck, och att jag skulle bli hur nöjd som helst. Kommer helt klart att bli mina nya favoutitplagg, och det kunde behövas!



RSS 2.0