Troligvis sista!

Nu är jag klar med allt! Färdigpackad och färdiggjord för att åka! Himlans göttigt måste jag säga! Hittade fin-fina skor på stan idag, väska med för den delen, blir skitbra de här!
Robin har tydligen varnat Tuskarna att vi kommer, så nu är det fritt fram - nu sticker jag! Ses om en vecka fuckers!

Årets sommarplåga!

Nu har vi den! Årets sommarplåga är här, den kommer spelas sönder totalt :D


Proverna

Sådär ja, nu har jag fått alla provresultat! Såg någorluna bra ut! Fortfarande lite konstiga värden här och där med som farbror doktorn sa, det är ingenting att oroa sig för, så det kan ju de glömma att jag ska göra!
Nu kommer jag åka iväg med världens största smajl på läpparna ska glassa i solen och steka nått så sjukt! Underbart är nog det ända ord som kan förklara hur vi kommer o ha det!
Nu inväntas frulle hos Frida vid 10, vi kommer va en sjukt stor del av ligan, o de gillar vi!

Anna  hade lagt upp en bild på sin blogg, som visar hur brun jag var förra året, Så Emma, här ser du hur skillnaden är på oss när vi kommer hem :p


Snart snart snart

Åhh.. nu är det nära.. så sjukt nära skulle jag vilja säga faktiskt. Jobbet idag gick på räls, inte alls tungt när man vet att de är sista arbetsdagen innan "semestern"!
Ikväll blev de en kväll hos Lisa, lite Tjo med Mia-Maria o Lisa. Hunnit packa en del, men nu ger jag upp för tilfället, orkar inte fundera mer på vad som ska med o inte, tar resten i morron, tror inte det går att packa mer nu!
Glömt o börja käka magtabletterna som är i förebyggande syfte, så får helt enkelt ta den första nu, så bara missat två.. kan väll inte göra så mycket?
Sjukt trött nu, sängen kallar, ska ju upp någorlunda tidigt, får alla provresultat i morron efter 8, sen blir de frulle hos frida o jag måste en sväng på stan, inhandla ett par skor förhoppningsvis, nått par leggings hade gynnat med, så så får de bli innan de blir vilopaus och sista packningen.. åhh fy fanken va ja längtar nu!


i år ska jag bli ännu brunare ;)

Sjukt nöjd med dagen!

  • Maxi, många bra inköp gjordes, dock inga skor :(
  • Klippning, Lisa har klippt mej, underbart är et att dra handen genom håret nu!
  • Fått träffa Mia-Maria en stund.. så härligt att ha alla hemma nu under sommaren!
  • Påbörjat packningen, har nog inte riktigt insett att det är på Onsdag vi ÅKER!
  • Tvättat upp de mesta som ska med till Turkiet
  • Fixat i ordning musiken till resan, ipoden är laddad, skivorna är också så gott som färdiga!
  • Promenad med Emma
  • En pratstund hos Challe, Alec & Alma, vilket charmtroll hon är den där Alma!

Måste säg att jag är ganska så nöjd med min Söndag, inte ofta jag får så mycket gjort en Söndag, brukar mer vara sängen som hägrar, men ikke idag! Nu intar jag sängen, i morgon är det sista jobbedagen innan resan.. wiiie!


Söndag

Jaha, Söndag och jag är ledig, sjukt göttigt! Ska se vad vi ska göra idag, behöver verkligen fixa ett par skor, de lär få blir på MAXI, ända stället som har öppet, och de brukar ju överraska med skor som man skulle kunna använda, så idag är det mitt mål!
Ska se om jag kan få umgps lite med Kalmar-brudarna med, de är verkligen på tiden nu! Se om Lisa skulle vilja vara så snäll att klippa mig också, mitt hår är inte roligt att ha o göra med.
Kanske dax att börja packa lite? Men känner jag mej själv rätt så kommer jag göra det på Tisdag, en timme innan det är dax att dra, haha.. kanske ska vara lite bättre detta året? =)

(Kom precis fram till att det är 5 månader tills jag fyller år.... bara så ni vet :D )



                            Underbara Kalmar-bor!

Hur många gånger?

Spelades den här låten nååågra gånger igår?

Midsommar 2009

Sådär ja, nu är jag med i matchen igen, på tok för mycket jobb förra veckan, 61 timmar på 4 dagar är inte någonting jag rekomenderar, jag kommer då fasiken inte gör aom det i alla fall!


Men, gårdagen hade lite höjdpunkter!
 +Började dagen på sjukhuset, dock ingen höjdpunkt!
 +Sen bar det av till kristianstad, växlade pengar till Turkiet, äntligen är det klatt!
 +Inom H&M en sväng, hittade en kanonfin klänning som jag bar på kvällen
 +Tog igen ett par timmar i sängen
 +Party party, midsommarfesten höll Jenna & Anton i, Furuboda is the shit!
 +Brännboll, i högklackat var de inte nån höjdare!
 +Huvud-Axlar-Knän & tå, Farbror Abraham...
 +Säckhoppning, dopp-i-flaskan, vissling med kex i munnen m.m
 +Grillning - Emma hade fixat fin-fin grillmat till oss!
 +Full fest me dans i maskinhallen
 +Korten får säga resten

 














doktorn

Nu pallar jag inte mer, ett besök på sjukhuset får det bli nu!

Min Arbetsdag

Tosslilla:


 
 

Helt okej arbetsdag :D

Rullande Kvällen:

Grillning och kubb i Elleholm, det var inte  så illa pinkat det heller, rugggit kallt mot slutet men det gör bara att sängen känns lite skönare än vanligt :D

jobbijobb

Vatt uppe länge nu, så det känns inte ett dugg jobbigt att gå till jobbet nu. Slutar 24.00, lagom långt pass idag!


NU: Sängen

Jobb, glassbåten, en tupplur och en film hos viktor har dagen erbjudit. Nu ska jag krypa ner och hoppas på att jag sover inatt, har knappt soit någonting de senaste två nätterna, finns så mycket att grubbla på för tillfället så jag tror jag blir knäpp på mig själv!
Men i morgon ska det jobbas, jobbar i morgon 9-00 och sen blir det 8-00 resterande av veckan. blir en tuff vecka, men sen kan det kopplas av när vi drar till turkiet, endast 10 dagar kvar nu, det är helt sjukt va tiden går fort!


Gonatt!


Bensin-Mannen

Kom på att jag var med om en grymt skum grej när jag körde hem från Emma. När jag körde ur rondellen vid Coop såg jag att det stod en bil vid utfarten av ST1 (bensinmacken) men det kom inte nån bil han bara stod där och jag tyckte det såg allmänt skumt ut. När jag precis närmar mig kör bilen ut och parkerar precis framför min bil(tvärs över körbanan) Fick slänga mej på bromsen, hade inte en chans att komma någon annan stans så jag fick helt enkelt stanna. Ur bilen kliver en man i 40-års-åldern och går mot mej, snacka om att jag blev nervös! Rullade ner rutan och han frågade efter en bensinmack, på TYSKA Hallå? vart är problemet, du ser 3 härifrån det är bara till att välja (på engelska såklart) sen börjar han snacka om pengar och kort o massa skit o jag fattade nada. Tillslut frågar mannen mig om inte jag kunde tanka åt dom. Snäll och godtrogen så javisst! (de hade ju en sprillans ny merca så jag kanske kunde tjäna en slant)
Parkerade bilen och pekade vart de skulle, låste min bil (man vet ju aldrig om de skulle skicka ut lill-killen eller mamman så de skulle sno nått) och gick fram och fixade biffen åt dem. snacka om att de blev superglada! De tackade och bugade och erbjöd sig att tanka min bil som tack för hjälpen, tackade jag nej? ALDRIG!, 15 liter bensin och nu har man nästan  fulltank igen, tack tysken säger jag!

(när jag kom in i bilen igen kollade jag väskan, var tvungen o se så kamera, nycklar, pengar o telefon låg där, när jag såg detta pustade jag ut o körde hem)

Ikea

Dagen (läs Lördag) började med en tripp till Ikea, jag o Filippa skulle på tripp! Tanken var att både hon och jag skulle köpa säng, men jag kom fram till att jag faktiskt inte hade någon stans att förvara sängen sålänge, så jag struntade i att köpa någon säng.
Men ett släp hyrde vi, för Filippa skulle ju ha säng! O vem hade dragkrok på sin bil? Jo, Lolle såklart! Därför var det jag som fick "äran" att köra med släp, som filippa sa till mannen på statoil att vi kunde (ingen av oss hade gjort det innan) så han fick snällt koppla på släpet o sen drog vi!
Inne på ikea gick de väldigt smidigt, Filippa hittade sin säng och jag hittde lite smått-o-gott & bra-o-ha saker, inte så faligt dyrt så det var ju kalas bra! Världens längsta kö dock, helt knas har det blivit i kassorna ju!
Aja, sen var det "bara" att packa in i släpet, när det stod klart för mig att jag var tvungen att backa in släpet till lastzoonen så steg paniken lite, att backa med släp ska ju va skitsvårt hade ju jag hört, o de kan jag ju säg att det var det, Filippa skrek, sväng dit, kör fram, sväng höger o.s.v. samtigt står det en man jämte hela tiden o kollar hur detta går till, när mitt tålamod höll på att ta slut och det nästan var klart erbjöd sig mannen att göra det åt mig, dagens hjälte, han hoppade in i bilen och perfekt blev det! Tack snälla man, han kan ha gjort dagens gärning.. eller?

(
Roligast måste egentligen ha varit att vi egentigen inte hade behövt ett släp, det hade räckt med en kombi för sängen var ihop-rullad, haha... känns lagom skoj att veta nu i efterhand faktiskt)



Filippa provar säng!


inget ikea utan köttbullar!

E.M.D

Det blev jobb ändå igår (läs fredag), lite sjukdom i personalgruppen gjorde att jag fick gå in o jobba på E.M.D-konserten. Väldans skojigt var det faktiskt! Riktgt skoj att så så mycket folk och rörelser i parken, att sen få se grabbarna live var faktiskt också ganska så skoj, äver fast jag inte hade tid att kolla så läge eftersom jag stod vakt lite längre bort.
All cred åt killarna som satt ner och skrev autografer till ALLA som ville ha, vilket var de flesta av de 1000 besökarna som var på plats. Små-Tjejerna som kollade var ju helt till sej, tårar rann hit o dit av lycka för att Danny , Erik eller Mattias hade skrivit "love" eller ritat ett hjärta på deras affischer, riktigt underhålade att se detta :D
Trött var jag när jag kom hem, eftersom det var rätt mycket jobb efter konserten, scenen skulle rivas, parken skulle fixas logerna skulle städas. Tog hand om logerna, knyckte med mej en av gubbarna från deras kinder-ägg, haha!

Mer död än lävande

Japp, totalt slut är jag
Men, nu tar vi nya krafter för Jag o Filippa ska ju till ikea, kolla säng, prova säng, en powernap där hade vatt så sjuuukt skönt! kan man få det kanske?

Dagens lista

    • Frulle på briggen med tjejerna
    • växla pengar Svenska kronor till turkiska lira
    • apoteket
    • Svängsta - käka jordgubbs-tårta med Ia, hon har ju faktiskt gått ut 0:an =)
    • Svängstabadet, jag håller mej på kanten!
    • E.M.Ds soundchek, Baby goodbye...
    • Kanske jobb? Kanske övernattning  Svängsta?
    • Blir det Svängsta så blir det kinamat, filmmys och gotte
    • Blir det jobb får jag väll hålla koll på alla hysteriska småflickor som ska ha autograf av snygg-Erik o grabbarna

duktiga jag!

Allt som var inplanerat är även genomfört, det tycker jag är ganska så bra facit faktiskt! Hela listan kan nu strykas, dock dags att göra en för morgondagen, vilket skulle kunna bli grymt mycket svårare, för den kommer bli lååång som fasen!
Men nu är vi här, på denna dagen. Mysigt var det på jobbet idag, 3 barn hade jag och vi hade de gott, bakade o spelade guitar hero - fin fint det där!
När ja gick över på dagis o skulle hämta Meja så möts man av en överlycklig unge som man får världens goaste kram av, då känner man sån lycka i hela kroppen, det är så gott!
Hon skulle stolt visa upp sina grejer hon hade gjort, vart hennes krok var och så var jag självklart tvungen att hälsa på alla fröknarna. Hon hade fått en godis-kaktus som hon var mäkta stolt över, hon skulle bli stor flicka och byta avdelning, o då fick man tydligen en godiskaktus! =)
Lite hopp på studsmattan, matlagning, köp av glassbilen, dusch av Ia och sen var barnen sängfärdiga! Kortspel ikväll - Gim runney där jag självklart vann båda rundorna, dom andra två bara flamsade men jag tar det självklart på fullaste allvar, det är ju för fanken tävling ju! :D


 



Hur stolt för sin godis-kaktus?



Ia & Jag gör ful-min

Två glada skitar =)

dagen i punktform

  • Duscha
  • Fixa matlåda
  • Hämta paket på posten
  • Inom ica, fixa pengar till jobbmobilen och bockia
  • Jobba, idag på Villan, Svängsta
  • Hämta Meja på dagis
  • Få i barnen lite mat och invänta Pillan
  • Spelkväll hos Ulle?

Kofsa

Har spenderat kvällen i Kofsa, där har vi haft avslutning med Annexet. Vi grillade korv, sparkade boll, käkade glass,  någon klinkade på en gitarr-  vi andra sjöng med, vi snackade skit på en häll precis jämte havet, gick tipsrunda och bara umgicks.
Sådana här dagar är ju inte tunga på jobbet precis, så ikväll har man samlat lite energi inför nästa arbetsdag!
 

2 veckor

Shit, det är verkligen bara två veckor tills vi åker till Turkiet. Det känns som att det är långt tills vi åker men det är ju för fanken inte det. O innan vi åker så ska jag växla pengar, beställa taxfree, beställa en del möbler, kolla lägenheten, jobba en massa, fira midsommar? haha, helt skumt känns det. Sjukt bra dock att man har o göra tills vi åker, så slipper man gå o längta en massa. Kanske dax att ta tag i några av de där sakerna idag? börjar inte jobba förens 16.00, skulle kunna ta ett ryck, får nog göra det, annars kommer strax paniken. Men måste damsuga och fixa present till pappa med, så det är nog lika bra att börja nu!


 
 

...

Oj, inte ett ända inlägg idag, det var nästan lite dåligt av mej!
Kan bero på att det varken har hänt nått skoj eller att jag inte har gjort nått. Gjort o gjort i och för sej, jag har rensat ut alla mina underkläder, kan säga att det fanns en hel del att slänga och nu går det sååå lätt att få igen byrålådan igen, så det var nog bra att ta tag i en sådan sak.
Kvällen har spenderats i Prästslätten hos Filippa, snackat om allt och ingenting i 3 timmar. Härligt att bara prata en kväll, de finns ju så sjukt mycket att snacka om med när man knappt träffats på 4 år!
Nu ska jag krypa till kojs, nybäddad säng med.. på tal om säng ja, ikväll bestämdes det att på Lördag sticker hon o jag till ikea, det ska inhandlas ny säng och massa annat, så nu går första resan till ikea, lär ju bli en hel del vändor dit i en snar framtid tror jag =)


Natt Natt

ÄCKEL

Sitter faktiskt o jobbar, börjar bli fruktansärt drygt att lägga in ca 150 telefonnummer i en jobbartelefon nu, funderar på att ta resten i morgon, men det hade vatt skönt att få det gjort, kanske ska lägga in de 50 msn-adresserna med? eller? Nu till saken, sitter här o pillar med det, framför TV:n med datorn i knät och mobilen i högsta hugg, i min ögonvrå ser jag hur någonting stort och svart bara rör sej över sängen och så ser jag att det är en stor grymt äcklig spindel. Nu är ju inte jag en sån som tycker spindlar är specielt äckliga, men denna var fruktansvärd! Det värsta ar att jag inte hittade den när jag skulle ha ihjäl honom, men som TUR var så efter en halvtimme hörde jag någon springa på golvet, visst fasen ar det imse vimse spindlen, så jag kastade min almanacka på honom och dödade honom. Fin fläck jag har på min tyg-almanacka nu, men de är de värt, hade nog inte sovit speciellt gott annars!
Över till alla nummer, ahh, bara 50 kvar!


R.I.P Imse Vimse Spindel!

mitt i drömmen

Ahh, i morse ringde telefonen mitt i en helt underbar dröm. Vet att jag till och med funderade på att skita i att svara och fortsätta drömma. Men nej, jag svarade i telefonen och sen var drömmen helt bortblåst. Har försökt somna om flera gånger, i hopp om att jag kanske skulle kunna återuppta min dröm. Nu kommer jag inte ens ihåg vad drömmen handlar o, så jag lägger ner det där nu.
Blev inringd på lite fika med frallor o kaffe, kan Lollo tacka ner till ett sådant erbjudande? No way!

nyss hemkommen

Blev en kväll i matvik, förfriskade minnet på viktor från igår, kollade på film, meckade med en massa kort på datorn och snackade skit. Ungefär som våra Söndagar brukar se ut så att säga.
Kom hem och tryckte i mej två nattamackor, en bit mörk choklad med mintsmak, mumsigt värre! Att käka på natten är nog de goaste som finns, farligaste med sägs de? men va fasen är man hungrig så är man!
Nahe, dags för lite skönhetssömn till mej, i morgon är det Måndag, och jag är ledig. frågan är vad vi gör!


Skåningaholmen

Nu var det betalt och klatt. Ön är inbetald och nu är det bara att vänta.
Kommer bli ett gäng underbara dagar tror jag, underbara vänner, alkohol, bad, bastu, badtunna, skärgården och förhoppningsvis massor av sol. Hur perfekt var det inte att just de dagarna var jag ledig? sjukt fint, helt underbart faktiskt!
 
 
(Bilder lånade ifrån www.stugor.se)

Min gårdag

Jahaja, det blev fest igår ändå, ikke planerat för utgång men på Harrys slutade vi
Lyckades få i mej en hel flaska malibou hos viktor, så det fanns ju inte så mycket val än att gå ut =)
fick sej ett o annat skratt, snacka om att det var många 0:or ute, helt sjukt!
Träffade fina flickor ute, det var nog nästan de ända känningarna på Harrys
Dax o betala tillbaka idag? gjorde ett smart val att glömma min plånbok i bilen


 









Filippa

Hemflyttad, sjuksyrra och födelsedag. Allt firades igår!
Aqua, sikta mot stjärnorna och Spice gilrs
Blev en bra kväll, härligt att ha henna här hemma igen!
en sväng på rocken med nervevade rutor hanns med, såg in flames raketer o så kollade vi på fullisar.
Fin kväll, mycket fin kväll


Filippa Martinsson Leg. Sjuksköterska =)

 

 


ful-dag

 
Intalar mej själv att det blir bra så...
kan inte göra så mycket mer... men allvarligt...
Ibland måste man få ha en ful-dag?

svårt val

Hmm, jag har ett problem, eller nej, faktiskt två!
Denna dag kommer bli hektiskt, men det är inte där problemet ligger.
Det är ju då så att.
Först så är det personalmöte med Mörrum/Svängsta
Efter detta så ska vi gå i gemensan trupp emot Harrys för att käka middag
Sen bär det av emot Filippas, som firar examen, födelsedag och hemflytt
Efter det då? Harrys igen? Rocken? Sängen?
Nu till själva problemet. Vad i hela friden ska jag ha mej? Måste alltså hitta någonting som jag kan ha på personalöte, midag på Harrys, fest, Utgång och Rocken. Hur lätt är detta? Nej, nästan helt omöjligt.
Över till problem nummer två.
Ute regnar det.
Jag har ett hår som inte tåler regn
Eller, det tåler ju inte regn om det är plattat.
Regn+plattat hår=pannkaka med grädde
Altså måste jag gå runt med lockigt hår, heeela dagen!
Hur ofta händer detta?
Hur bekväm är jag i detta? Nej, altså inte alls.
Får helt enkelt gilla läget, hellre lockigt än rishög.


Ärenden

Klar med allt jag hade bestämmt att jag skulle göra idag! Har varit i stan en sväng, beställt en ny almanacka, inhandlat en del på Lindex och så var jag inom systemet. Handlade 3 flaskor in och en flaska Malibou. Lika bra att ha hemma, man vet ju aldrig när det blir fest, har ju blivit helt galen i vitt vin nu med så då är det lika bra att ha!
Lagat midag har jag med hunnit med, så det stod på bordet när familjen damp hem. Så nu är jag klar, väntar på att Pillan ska ringa så blir det nog en sväng ner till rocken, kolla på folk är ju aldrig fel =)








Converse almanackan jag beställde, dock för en del mer är 69:-

Inte min dag nån stans.

snacka om att mitt humör har varit på botten idag. så fort jag vaknade bara väntade jag på att gå till jobbet, kände inte för att göra någonting och tyckte allting var piss-tråkigt. Inget föll för min smak.
Men nu är jobbet avklarat, jag är hemma och strax kallar sängen. Käkade glass på jobbet och min mage är körd, faaan, att jag aldrig inser att jag inte tåler mjölk? ändå trycker jag i mej det. Hur störande är det inte sen när man har glömt mobilen hemma? hatar att vara utan den! Kom hem o såg massa missade samtal och sms. Ringde upp Viktor som hade ringt, han tyckte att jag skulle ha följt med till Harrys. Hade jag väl tatt med mobilen hade jag kunnat vatt där nu istället, och i alla fall fått ett bra avslut på denna dag, men nej!
 Nu ska jag invänta sängen, och hoppas på att det blir en bättre dag. som sagt inte min dag, får hoppas det bli min i morron!

Nu säger jag gonatt!

Dagen i punktform

  • Trip mot södern med Emma
  • Hållplats 1: Bromölla möbelaffär
  • 1 styck soffa beställd, samt matbord och stolar + soffbord är utkollat - de kommer bli sjukt bra!
  • Hållplats 2: Ekohallen
  • Inköpt: Kaffebryggare, elvisp, mixer, after sun, sol-grejs-medel till håret, hårgrejer, solklistermärken till min resväska, smörknivar o underlägg
  • Kört förbi SRF 2 gånger med 4 timmars mellanrum, snacka om att det hände grejer på de 4 timmarna!
  • Emma o Jag har reseplanerat, så nu är det full koll på biljetter o tax-free, bra skit de där!
  • Soff-kväll hos Ida, där det bjöds på chiliconcarne, smarrigt värre faktiskt
  • Nattpromenad med Jonas, fint skit när john blund är försenad
  • !

När jag kollade igenom kvittot från Eko hittade jag en grymt rolig grej faktiskt, kolla in hårbandets namn, det måste ju vara bra skit de där :)

Bromölla

Strax dax att bege sej ner emot Bromölla, nu ska det kollas på möbler! Kan ju säga att det hade gynnat mej att beställa lite idag, annars kommer det bli grymt tajt, inte så lockande.. får väll höfta lite på måtten? kan nog inte vara så farligt =) Tur att jag har Emma med mej som agerar smakråd, de gillar jag!

fina jävla dag!

Hur nöjd med denna dagen? sjuuukt! Inte alls tungt att gå till jobbet nu... fina fina dag!

 

 

 

 

Frulle

Strax bär det av till Mörrum, Ida står för dagens frulle och det gillar jag skarpt! Ska låta solen bränna mej lite idag med är det tänkt, måste fixa färg nu innan vi ska iväg, annars så kommer jag bränna sönder mej i turklandet ju!
Ska jobba med idag faktiskt, jajamensan! en jag börjar inte förens vid 17.00, jobbar bara till 22.00. fin tid det där, precis vad jag gillar!

RSS 2.0