Killar & Kajal...

Hemma från jobb och en sväng hos Emma.
Kollat på lite av idol och De desperata hemmafruarna (Kan inte stavningen på engelska)
Slog på TV:n nu och röstningen av idol visas just nu, killarnas tur att leverera. Stylisterna har verkligen gått på kajalen ikväll, och ja gillar det absolut inte! Det ser inte bra ut nån stans. Om killar nu ska ha smink så får de ha det så det inte syns, så det inte är så markerande... så ta bort kajalen nu!

Skopunkten

Nu stter jag på jobbet, har precis käkat och helt ensam är jag.
Fastnade på skopunktens sida, och hittade faktiskt några stövlar som föll i min smak. Så i morron ska jag och Emma bege oss bort till Karlskrona och se vad butiken har att erbjuda! Hoppas, hoppas HOPPAS att jag hittar 3 par stövlar som får äran att följa med mej hem!

Nu är der dax att återgå till jobbet!

Jaha.. Nahe.. OKEJ!

Usch, vad besviken jag är nu!
var ute och gick, i 5 minuter, hann gå runt kvarteret innan regnet kom och det känndes som att det var storm ute.
Funderade länge på om jag skulle fortsätta eller om det var dax att vända om och gå hem igen.
Som ni fattar blev det beslut nummer 2... så nu sitter ja här o kollar på löven som flyger till höget och vänster och regnet som droppar ner..
Hade jag väl gått när jag vaknade vid 9 så hade det inte att några problem, för då sken solen och det var nästan vindstilla!
Nej, nu är jag besiken, jag ville ju gå nu! Jaja, får väll käka lite frukost istället... är ju ändå rätt så hungrig =)

helg?

Go morrron =)

Klockan är nu lite över 10 och jag börjar 13.00, det är bra det! Ska ut o gå en runda, de var på tok för längesen kan jag säga! Sen ska jag bara ta de lugnt och inte stressa för en gångs skull innan ja ska till jobbet!


Tisdag idag, det innebär attet bara är 4 dagar fram till helgen. Även fast jag ska jobba i helgen så är det mycket härligare att veta att det är helg, men varför förstår jag inte, det är faktiskt lite mysko!




less på håret!

Nej, nu är ja grymt less på mitt hår, har funderat fram och tillbax men i morron ska ja ringa o se om de finns någon tid för färg och klipp, japp, det är verkligen ett måste!

En helt okej Måndag!

Jag brukar hata Måndagar, men jag är riktigt riktigt nöjd med denna Måndagen!
Spinningen behöver vi inte prata om, det var pest!
Jobbet var helt okej, lite seg men ungarna är ju så sköna! Att jag har världens bästa jobb är ingen att dölja! =)
De ringde från en annan fritidsgård idag och undrade om jag kunde tänka mig att ha en versamhet hos dom, och det är jag sjukt sugen på! Det innebär att jag kommer jobba varje torsdags-kväll också och egentligen gör det mig inte någonting. Det innebär också att jag snart är uppe i 130 timmar i månaden i alla fall, om jag inte tar någonting extra, som jag alltid kan om jag vill, och det är riktigt skönt! De förgyllde min dag lite extra!

Ikväll har jag både hunnit med en kaffe och idol hoa Frida, Annie är hemma denna veckan så allt kändes som vanligt igen. Idol och kaffet var givet!
Hann även inom viktor en sväng och kollade på den nya fina lägenheten. Den är så fin, jag är fortfarande kär i den, tänkt om den hade vatt min!

Måndag igen...

Helt otroligt, nu är de måndag igen!
Alltid Måndag!
Försöker komma igång med denna dagen men det går inte så bra, är långt ifrån pigg och om en halvtimme är tanken att jag ska sitta på en cyckel och köra spinning, okej, det kommer bli Tufft!
Men de är bara te o ta tjuren i hornen och packa väskan och sen är de dax.
Ahh.. jag é inte taggad för de här ju!

Helgen i Kalmar!

Vilken kanon helg vi har haft, svinkul är nog det ord som bäst beskriver hur vi har haft det!
Fredagen började med en skojig bilresa upp till kalmar, skratten bara haglade och vi hade nog lika höga förväntningar om denna helgen alla 4! Vi hann även med att raca med "kärringen" som tydligen var i vår ålder fick ja höra senare, men vi vann, och det är ju det som är de viktiga!

När vi hade kommit fram blev det en massa kramar med Mia-Maria och Annie, som jag har saknat dom! Sen blev de pizza och efter det hann vi även med en bowlingtur, och te de viktigaste, ja vann =) (I alla fall på min bana)
   

Efter bowlingen gick vi hem till Annies korridor och spelade Alias, och det spelet är verkligen alltid skoj. Men har man stor-Liraren Peter Erlandsson med så blir de ännu roligare. En förklaring till ett ord:
Tänk dig att du kommer hem helt själv i en korridor, det är mörkt och du ser att det är någon längst ner...
Ista hade inte någon aning, när tiden var ute sa han ordet. SÖKA? ehh bra Peter!
Förklaring nummer 2:
Om du tar en tjej på brösten, vad blir hon då? På denna förklaringen var ordet BLÖT. Finns det verkligen inget lättare sätt att förklara det ordet, typ blir du i vatten? men måste ge en stor eloge till Ista som faktiskt lyckades klura ut några förklaringar!
  

På Lördagen var det en runda på staden, skulle köpa ett kitt tills kvällen, hittade en sorsts skjortklänning och ett rött bälte, när jag väl hade vant mig vid det tyckte ja det var riktigt snyggt fakiskt, härligt med lite nya kläder!
Köpte även ett blått bälte och en svart tröja, så lite nytt kom jag hem med, alltid skoj!

En powernap och Thai-mat på eftermidagen sen var i redo för fest, o vilken fest det blev, ett sju helskottans kalajs blev de, med många trevliga girls and boys! Röjde som tusan sen när vi kom till kåren, dansade precis hela kvällen, en grymt najs kväll! Sen blidde det efterfest hos Annie, där blev vi inte så långvariga utan jag, Emma och Mia gick hem för  sova. På vägen hem hann vi även med att kravla i gräset, posa vid bilar, stretcha på lite olika vis och knycka en filt. (Jag har lämnat tillbaka den)



Sov som en stock den natten, kan inte förstå det! 
Idag har det vatt en göttig söndag, jag har mått sjukt bra! Ingen spya för mej idag! Så vi har varit på ikea, käkat BK och självklart sett Kalmar FF vinna över Elfsborg, andra halvlek var riktigt bra! 


Så denna helgen har vatt kanonrolg, tack mina pärlor!
 

Sova...

Jahapps, tydligen skulle vi vila, Mia i sängen, Emma på soffan och jag på en madrass på golvet. alla är trötta, men inte jag, va de innan med efter en himskans god thai-rätt fick jag massa energi! Tur mia har en dator så jag kan underhålla mig själv =9

Snark nalkas alkoholen, hur bra är inte det då?

KALMAR

Kalmar é världs! De räcker =)


JSB-jobbaren :)

Jag stod nyss o spelade biljard på jobbet, då kom det en kille runt de 30 och jag hade inte någon aning om vem de va, tänkte hur i hela världen har jag missat att vi har ett barn med en så snygg pappa! Det var något fruktansvärt, han hade alla odds på sin sida om man säger så! Men han undrade bara om jag hade någon nyckel till nedervåningen så han kunde hämta sin jacka som hade glömt på fyllan, så visst öppnade jag, spanade självklart liiiite extra ;)
Denna JSB-jobbaren får gärna komma fler gånger och hämta kvarglömda jackor :)

20 minuter kvar föresten!


Vitt linne...

Sitter på jobbet, och har kommit på att jag har glömt att packa ner ett vitt linne... skoj!
Och jag bara måste ha ett vitt linne med mej, så jag har inte så mycket val än o köra hem och hämta det där vita linnet, ahh alltid är de nått!

För tillfället är det 1timme och 31 minuter tills jag slutar, sen bär de av =)

Vart är den?

Jag tror att min sån dosa till banken leker titt ut med mej, för ja har verkligen letat överallt! Jag kan inte hitta den och jag fattar inte var den är, heeelt otroligt faktiskt!
Kan ju säga att jag behöver den nu med, vill inte åka til Kalmar med hela lönen på kortet, för en gångs skull så lyckades det bli riktigt mycket lön, 21.285:- det är en sådan lön man får ut en gång i hela sitt liv!

Nej, nu måste jag fortsätta leta, måste hitta den dumma dosan!

Dagen har kommit!

In i dushen
käka frulle
göra mej i ordning
packa väskan
packa bilen
jobba
Sen är det äntligen dax, som ja har längtat!
Det kommer bli så skoj, få träffa 2 av världens bästa tjejer som ja har saknat sååå mycket!

Ikväll ska vi ut o äta, sen skulle vi göra upp i en bowlingmatch, de kommer bli grejt! Mycket möjligt att lite alkohol kommer ett intas också!

I Morgon blir de en runda på stan, just det ja, idag har ju lönen rullat in på kontot, hur bra är inte de då? Ska äen försöka hinna inom ikea en snabbis i  morron med innan det nalkas fest, sen så ska vi ut o ragga sjökaptener, jepp, dom är fina dom!

Söndag ska vi vara bakis, äta BK sen ska vi komma till liv, kolla fotboll Kalmar FF - Älvsborg, kommer bli en grym match tror jag!

Sen tyvärr är det dax o bege sej hem mot karlshamn igen... men som ni fattar kommer vi ha en kanon-helg i Kalmar!

Katy perry

Nu har jag kämpat med att få ihop en go skiva tills helgen, och ja, denna gången har jag nog lyckats.
Det fanns från början 2 givna låtar, Katy perry - I kissed a girl och Pink - So what, de lades till direkt. Egentligen så är resen av låtarna bara ren utfyllnad, för det är de 2 låtarna som kommer spelas mest!

Måste bara säga att Katy Perrys nya låt Hot n cold me är riktigt bra! så ha du inte hört den så lyssna på den!


Tårarna...

Mellan 20.00 och 21.00 har mina tårar bara runnit.
Jag gråter aldrig till TV eller filmer annars men ikväll...
Tårarna bara rann, både av lycka och sorg!
Vet inte va som har hänt, grät till och med när Alexander åkte ut, även fast jag inte gillar honom- skumt?

Nu ska ja ut o pressa in madrassen i bilen, de kan bli skoj, haha =)

Packa & slöa!

Precis hemkommer från jobbet, slängde mej i sängen och pustade ut. Helt slut i kroppen är jag med!
Så ikväll blir det att vila upp sig inför helgen, och packa de man ska ha med sej! Ingen svår packing dock.
Kläder, Alkohol & Tandborste... okej, lite till men de är inga världsliga saker =)


 


Morgonpigg

Idag var det en sån där vakna-tidigt-dag igen som jag inte är så bra på.. egentligen!
Idag är klockan ringde bara hoppade jag ur sängen och in i duschen, då är de faktiskt riktigt härligt att vakna! Då snackar vi om livsglädje! Kan de vara för att man ser fram emot nått i morron kanske?
Nu är de dax för jobb, måla och göra om  ett rum på förmidagen, hur kul som helst, de kommer o bli såååå fint!



 


(Syste)mbolaget

systemet idag hände en väldigt rolig grej måste jag säga. Emma ska betala - sträcker fram sitt legg och väntar på att få betala.
Kassörskan kollar på legget och blir lite fundersam..
Hon kollar sen på MIG och säger att det är likt MEJ.. inte Emma
Ehh va? nja, det tror jag ju inte precis
Då ber kassörskan efter mitt legg ochså och jämför dessa två..
Hon är helt säker på att vi är syskon
Bakom mig i kön står en annan kvinna som då kläcker ur sig:
- Jag har 45 års erfarenhet i fotobranchen, låt mig kolla på korten!
Hon tycker med vi är väldigt lika fast Emma har ett mer "speciellt" ansikte.
japp, vi gick därifrån fulla i skratt, för lika, de är vi inte!



 


Katta-fucking-strof!

Ohh my god! Det här är Fruktansvärt!
Katastrof!!


Satt på jobbet och skulle precis gå hem, då kommer Mia och säger att vi är med i ALLERS idag! Åhh va roligt tänkte jag, Nyfikna som vi var så rusade Mia hem och hämtade tidningen, eftersom vi som är VIP-kunder får hem tidningen dagen innan den är i butiken så var vu ju bara tvungna att se den! Öppnar tidningen och där är vi...
Det var då paniken kom över mej jag ser fruktansvärd ut! O nu skojar jag inte, det var verkligen hemskt!


Denna bilder är ju då helt okej! Alla är så fina så... men nu kommer vi till det stora sjöodjuret!


För det första, jag ser livrädd ut!
För det andra, kolla in den jävulska dubbelhakan ja ligger inne mé! Går ju runt hela huvvet för tusan!¨
Helt otroligt! Jag som ända övade poser med barnen innan, och så gör ja denna tabben!

jaja, får väll tänka på hur många denna bilden kommer roa, sen är det faktiskt näsan bara pensionärer som läser kryssorden, och de skiter nog fullständigt hur jag ser ut här! Hahaha!
Snälla, säg att de är så!?

Frulle

Yes, de är så härligt att vakna på morronen när man vet att det är någonting bra som väntar. Idag blir de frulle hos Anna med tjejerna! Bara det räcker! Att träffa lite vänner och snacka lite skit om ditten och datten sen har de förgyllt min dag, så underbara så underbara!

Internett...?

Innan kunde jag sitta hur mycket som helst vid inernett och hade hur mycket som helst att göra. Nu längre vet jag inte alls vad jag ska göra, facebook är skittråkigt nu för tiden, de där med lunarstorm har man ju avvecklat för ett par år sen, efterfesten lägger inte upp några bilder från karlshamn, jaha.. va ska man då göra?

Försökte nyss komma på lite musik som jag kunde ladda hem, men jag kom inte på vad jag ville ha, har ju allt ja lyssnar på! Någon som har lite musitipps kanske? det hade jag nog behövt nu!

Det är ju tur att det finns bloggar så man i alla fall kan läsa lite, och skriva =) Kanske ska ta och prova de där med o efterfesten-ragga som Emma är grym på. Japp, de ska jag göra nu!


IDOL

Paus i idol, så passar på att slänga upp ett litet inlägg! Måste säga att jag inte tycker det är så bra standard i år, känns som att de är sämre än förra året!? Men de kanske inte brukar vara så bra i stockholm, innerst inne vet ja ju att de komme att bli minst 5 stjärnor av dessa 36 deltagare som har gått vidare =)

I morgon är dagen för alla ärenden, får helt enkelt hoppas att det går bra, med tanke på att jag ska jobba extra i morgon, ska börja klockan 13.00, så jag ska gå på systemet och inhandla en kamera. det är mina viktiga saker! Sen hade det vatt najs med en fika också, tror Frida och Emma var på i alla fall, kan ju hoppas att det är nån mer som är sugen, alltid mysigt när vi är många!


Morgonpromenad!

Jag vaknade precis nu, hur skönt som helst! La precis in Pink - So what och Katy Perry - I kissed a girl i min ipod så nu ska jag ut o gå en runda, kommer pinna på som tusan till dom låtarna, för de är bäst just nu! Har inte varit ute och gått på en vecka, och det är inte bra! Innan var jag i alla fall lite duktig, dax o komma tillbax dit igen tror jag =)


Inte normalt!

Denna dagen lider mot sitt slut, och nu är det bara 4 jobbdagar fram tills Kalmar, nedräkningen är nu igång på riktigt!
Spinningen
i morse var det värsta jag har arit med om, höll på att spy en gång, men det var bara att svälja ner det och trampa skiten ur sej, vilket mördarpass de va!

Kvällen har tillbringats hos Emma, lagat mat o kollat film, och just det ja, vi såg lite på outsiders med som ikväll handlade om nudister. Jag kan inte förstå hur de fungerar! Springa runt över allt med snopparna och tuttarna i vädret och tycka det är normalt, och nej! Det är inte normalt!
Filmen...Jumper var okej, lite småkonstig men den funkade, efter att vi hade tryckt i oss en massa morötter och dip låg vi som 2 utmattade krigare i soffan, i det tillståndet hade vilken film som helst kunnat vara bra =)


Ny vecka, nya möjligheter!

Måndag igen, tycker att det alltid är Måndag, kan nog bero på att Måndagar känns så långa! Denna veckan vill jag ska ha superfart så det snart blir helg så vi kan komma upp till Kalmar med stort K. Har inte några planer denna veckan förutom jobbet, men ska försöka få tag på en ny kamera på Onsdag, jag behöver verkligen det!

Nahe, nu ska jag käka frulle och ställa in hjärnan på träning! Spinning om en timme, ohh yes va trött ja kommer att vara sen =)

Nostalgi!

Var inne på ginza och skulle se om ja kunde hitta någon film ja kunde ladda ner, bland tecknat hittade jag Djurgården och Bo-Ko, det var mitt bästa barnprogram när jag var liten, så nu har jag kollat lite på youtube, haha, hur kunde ja tycka det var roligt!
Och nej, jag laddade inte hem det!

(vem är störst och vackrast i skogen- Bo-Ko, Bo Ko Lollo, Lollo)

Lördag kväll!

avslutar vi denna Lördagen som har varit helt okej!
Jobbet ikväll var riktigt najs, vi mös och bakade nyttig morotskaka, måste säga att jag blev imponerad av att den blev så god! Tur att vi gjorde det så man inte gick på godiset! Han även med att utklassa killarna i pingis och biljard, var ju tvungen att visa dem vart skåpet ska stå, de tyckte det var förnedrande, precis så ska det vara!

Har även hunnit med en runda till Emma, såg slutet av en film som hon och ida kikade på och bjöd damerna på den fantastiska morotskakan!
Emma har hjälpt mej att rensa min msn-lista med, tog bort 350 kontakter! Så ska sätta mej o fortsätta plocka bort nu, bara en bit kvar! så tack gumman, hade aldrig gjort de själv!

Ledig hela dagen i morgon och jag har inte någonting inplanerat, det är faktiskt skönt, bara ta dagen helt och hållet som den kommer, de kan gillas i morgon! De konstiga är att ja alltid känner mig bakis och seg på en söndag även fast jag inte har druckit, men de är väll det söndagar är till för!

Om exakt en vecka är vi odrägliga och kalasfulla i Kalmar, det längtas så sjukt mycket tills nästa helg!

Kaffe, Kaffe & KAFFE!

Denna dagen har bestått av kaffe, överallt kaffe!
Kaffe i morse, kaffe på briggen, kaffe hos Emma, kaffe hemma och ikväll kommer de bli väldigt mycket kaffe på jobbet! Folk säger att det inte är bra att dricka för mycket kaffe, men de struntar jag i! =)
Har hunnit umgås idag, o det känns väldigt skönt! Spelade Tjo hemma hos Emma, att vi inte tröttnar på det spelet fattar jag inte! Dum-Frida snodde min spader-knekt, så sjukt taskigt, kommer gräma mej länge över att jag förlorade när vi klunsade om den, aja, ska sno alla hennes kort nästa gång!

Någon kamera blev de inte idag, får helt enkelt ta det någon annan dag, men vill ha den innan nästa helg, för då ska vi fotografera en massa fiiiina sjökaptener i kalmar ;)

Typiskt

När jag tog sista tuggan på min frukost så ringer frida och undrar om vi ska ta en frukost på stan. Men hon får käka frukost så får jag dricka kaffe, det är helt okej för mej!
Känner på mig att vi blir sittandes en stund o kolla på folk, det är i alla fall jag rätt så bra på!

Ska föra över lite pengar till mitt kort med tror jag, ifall jag nu skulle vilja inhanda den där kameran som jag har kikat in, den hade verkligen passat perfekt till mig!

Aja, puss o kram -Vi kanske ses på stan?

Hoppas på morgondagen!

Denna dagen har inte varit den bästa, jobb hela dagen, så mitt förslag är att vi siktar in oss på Lördagen istället!
I morgon så hoppas jag på att det blr en härlig dag. Har väldigt stora funderingar på ett inköp av en ny kamera. Pratade med Viktor innan och han var nog sugen på att följa med och inhandla detta!
har även pratat med Emmsan, och där lät det lovande med en kaffe, och det är alltid bra! Känns som att jag inte har träffat mina vänner på länge... efter närmre funderingar har jag inte träffat dem sen i Lördes på partyt, och det är faktiskt en vecka sen! Inte konstigt att ja längtar efter dem!
Så please, kan ja få träffa er i morgon?

Natti natti!

På jobbet

Sitter på jobbet och väntar på att snart få gå hem, ungefär en timme kvar, ska göra hur mycket grejer som helst med barnen så tiden springer på lite!
Ska jobba ikväll igen, så de hade vatt najs att umgås lite med nära & kära innan de är dax för jobb igen, för annars känns det som att man inte gör någonting mer än o jobba en hel dag, och det är faktiskt inte okej!

Lampan..

Hittade en lampa idag på ikea som jag vill ha! Jag vill ha den själv! Men nu köpte jag den till jobbet, och den var sååå fin! Så nu vill jag flytta bara för att jag vill ha den lampa. (Okej, inte bara därför) :p


Ge mej sömn!


Hemma efter en dag med jobbet på ikea, och jag är helt slut! Lyckades somna så jag kunde sova 4 timmar inatt, och det är alldeles för lite för mig! Så nu har Mamma lagat mat till mig, så jag ska äta o sen ska jag gå o lägga mej i sängen och sova, i alla fall i en timme så jag orkar kolla på idol sen! Ska se om de är någon annan som med vill se idol, japp, de ska jag ta tag i nu!

smått panik

Nu börjar få lite smått panik, ska vara på jobbet om 8 timmar och jag är inte det minsta trött! Någon som kan tänka sig att ställa upp på att berätta en liten godnatt-saga för mej kanske? Please!

Ikea i morgon!

Kommit hem från jobbet nu, känns som att det är en aningens sent faktiskt... I morron är det en sån där börja-tidigt-dag igen, det är inte riktigt min grej att gå upp tidigt längre, är ju inte alls van vid det! Fast i morgon är de lite härligt att gå upp i alla fall, ska käka frukost ihop och ha lite möte på morgonen, sen ska vi som har lite koll på färger och inredning köra upp till ikea och inhandla lite frächa grejer till gården, de är aldrig fel, ikea är världs!

Det ska blir skönt att vara ledig i morgon kväll, då ska jag njuta av min lediga kväll, hoppas någon annan också är ledig, så ja slipper vara själv!


Vintersemester?

Jag vill verkligen på en vintersemester, det hade varit hur skoj som helst! Pernilla och vi som gick utbildningen har bokat en stuga vecka 6, men när vi var ute o gick i Måndags bestämmde vi att vi håller det lite öppet, för det är så många som inte vet om de har råd eller kan med mera. MEN jag vill ju verkligen åka.. finns de inte någon annan som är sugen? När vi snackade om det hos Lisettan i Lördes fick ja intrycket av att de var rätt så många som hade tyckt att de var skoj! Fast skoj är de ju, after ski är värds, de är förbannat skoj faktiskt!


    


Lite sugna kan ni väll i alla fall bli =)

Älskar

Precis kollat klart på step up, ettan då altså. Jag kom precis fram till att step up 1 & 2 är bland de bästa fimerna jag någonsin har sett. Något fruktansvärt bra! Ja, jag älskar nog de filmerna. Det värsta är att jag nästan bli löjligt kär i killarna som spelar huvudrollerna, ja, båda två alltså! Tänk o ha en sån kille då, det är ju inte så att man hittar dom på Harrys en Lördagskväll. Nu när jag kollat på ettan igen ska jag se tvåan på direkten, även fast jag såg den i Söndags :p


Trailer Step up 1



Trailer step up 2

NJUT

Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem från en dag med väldigt mycket aktiviteter, idag har det verkligen varit håll i hatten!
skolan var det hur kul som helst. Hade jag inte jobbat som fritidsledare hade jag lätt kunnat jobba med sådana speciella barn, de har verkligen någonting som tilltalar mig!
Ikväll har det varit kaos på Loftet, fast ett roligt kaos. 65 besökare på 2 personal, snacka om anstormning, fast det är ju så vi vill ha det, men kanske en till som jobbar

Nu ska jag äta, kom på att jag faktiskt inte har hunnit det. Ska bara kolla klart på idol, för det var sjukt skönt att sitta framför TV:n en stund.

För tidigt för Lollo!

Klockan ringde på 06.40, shit altså, jag förstår inte folk som börjar jobba tidigt varje dag, man är ju inte människa så här tidigt! Gick in i dushen och nu sitter jag åter igen i sängen under täcket, mycket skönare här ju! Inte nog med det, när jag gått ur duschen så kollade jag hur många grader det var ute, 6 grader, det är helt sjukt, kommer ju frysa ihjäl när jag går de 10 metrarna som är till bilen. Regnar gör de med, o vi som ska vara ute i 2 timmar... jippie!

Så nu är det nog dax för o hoppa i mjukbyxorna och på med en mjukiströja så man kan gotta sej lite innan jobbet,  laga gröt, det är ju i alla fall varmt!

Borde sova... men...


Nu känner jag att jag borde sova, ska ju jobba från 8-20.30 i morgon, och jag är allt ifrån van vid att gå upp tidigt på morgonen! Ska till Mörrums skolan och jobba med de underbaraste barnen som finns! Tror jag är en grymt bra lärare, haha - eller inte!

Någon fick mej dock precis på helt andra tankar, så att sova är inte längre alls lockand, tror jag ska umgås lite istället, för de är precis de jag behöver!

Duktigt Lollo!

Har inte tagit ett ända bloss sen i  Lördes, det är faktiskt lite duktigt av mej. Men nu ska jag vara mindre duktig, för nu ska jag ut o ta en välförtjänt cigg! =)


So what?

Det första jag fick höra när jag kom till spinningen i morse med arbetskamraterna var att alla vrålstirrade på mig och så säger Lotta - Skoj i Lördes? Jag gav alla bara ett flin och krävde en förklaring till detta välkomnandet. Jo, då hade hon jobbat på fältet i lördes, och hört att det var en jädrans fest på regeringsgatan. De hade tydligen stannat till utanför och hört mig och ett helt gäng till, men tydligen hade det varit väldigt tydligt att jag var där inne.. Då var det bara att skratta och förklara för alla att det var en jädrans bra fest i Lördes, haha!

Har bivit kär i Pinks nya låt - So what. Tycker den är riktigt skön! Den blir ju även lite bättre när man vet att det är Johan Schyster som har gjort den, det är faktiskt rätt så cooolt!

Ikväll blir det en promenad med Pernilla, hur ska mina ben orka det med? Får helt enkelt tvinga dom! Ska bli härligt att träffa henne! Vi har alltid så mycket att prata om, det värsta är att jag saknar klassen så mycket när ja träffar henne, eller ja, vissa personer saknar man ju, vissa är man glad att aldrig mer behöva ha och göra med!


Spinning

Har precis käkat frukost, så strax är det dax att bege sig in till motiva och köra spinning. Inte så sugen på det nu, men det kommer nog som vanligt att kännas sjukt gött när man är klar!
Ska jobba till 16.30 sen, kort dag som vanligt på Måndagar, men de gillar jag!

Step up 2

Har precis kollat på step up 2.
 Fy fan va bra den var!
 Blev sjukt kär i den filmen, den var bara för bra!

Dax att promenera in till stan o hämta bilen, sugen på dé? Ehh - Nej


Inget tårtkalas

Det blev inget tårtkalas för min del, lyckades spy en gång till precis innan jag skulle till födelsedagsbarnet. Började fundera på om jag hade fått mig en härlig maginfluensa, men har nu kommit fram till att läget nog inte är så, för nu mår jag kanon igen! De va nog bara en helt vanlig spritförgiftning =)
Har kollat på Filip & Fredrik hela dagen när jag inte har sovit, det har varit helt okej. Men trodde ju att det var olika personer varje gång de skule möta mej ikke!
Ska vila lite till sen ska jag promenera in till stan och hämta bilen som så snällt står där inne o väntar på mig, ska bara vila liiiite till!


 


varför dricka sprit?

ohh my god, trodde inte ja va full igår, men de ar ju tydligen med dagens resultat i huvet. De värsta är att jag har spytt me, o de göt jag inte om ja inte har vatt svinfull! SAå då va ja väll tydligen dé!

Födelsedagsbarnet Viktor ringde och fick lite liv i mej... ska in o äta tårta vid 3, de blir en bra bakisfrukost. Funderar  på hur ja ska ta mej in til stan bara.. min bil står redan i stan, får fråga morsan om hon är villig att köra mig till stan! In i duschen och vakna till liv nu!

Under täcket

Kan inte komma ur sängen.. ligger här med datorn i sängen och vill inte alls gå upp. Det har faktiskt blivit kallt nu, men under täcket är detvarmt & skönt, just därför jag vill stanna kvar!
Men inom 5 minuter ska jag upp o hoppa. Ska in till stan och fixa alkohol, och frågan är ju vad ja ska dricka. Funderar på att köra på ren sprit, de bruka altid funka bäst!
Ska även se om de finns någonting som lockar som man kan ha sej. Det hade jag tyckt var najs, men lycka till, här hittar man ju aldrig någonting att ta på sej!

Berusningsgraden kommer vara på max i morgon!

I morgon ska jag gå på flaskan, längtar något otroligt redan nu faktiskt!
Har inte druckit sprit sen kräftskivan, och det var ritkigt längesen! Det betyder också att jag kommer att bli berusad rätt så fort i morgon, och det gillar vi. Att vara berusad är rätt trevligt ändå.
Det betyder också att jag måste in till stan i morgon o gå på bolaget, de gör ja alltid i sista sekunden, så i morgon ska jag försöka att inte göra det 5 i 2... ja är expert på det!
Ska tjata på folket att vi ska gå ut mé. Har i och för sej sagt att jag inte gillar Harrys, men jag har inte varit där på 2 månader, så nu kan de bli roligt faktiskt... så snälla, följ med mej!




 


Fika, dock inte med Andreas Carlsson

Uppe i tid idag med, det är helt otroligt! Men ja måste säga att man blir piggare av att vara uppe i någorlunda tid även fast ja inte börja jobba förens vid 13,00. Ska ta en fika med Emma & Frida. Det är säkert någon mer som hänkar på, o de är ju alltid najs!
Har ett paket som ligger o väntar på mej nere på posten, funderar starkt på att köra inom o hämta det. De känns bara som att ja beställde lite onödiga saker, men de kommer bli skoj, för jag har inte en aning om vad jag har beställt. så de blir som julafton de här.

Inatt drömde jag om Andreas Carlsson, från Idol Juryn. Igår hemma hos Emma kom vi fram till att både Jag, Frida, Emma, och säkert den andra Emma mé inte hade tackat nej till att ha sex med honom. Men nu har jag nog kommit fram till att jag till och med skulle kunna betala honom för att få ha de. den drömmen ;)


Foto-Arkivet!

Kunde inte sova, så jag begav mig inte i mitt foto-arkiv. Hittade lite roliga bilder från en halloweenfest, hahaha! Tjejer, ni får döda mej sen, men ja måste visa omvärlden dessa ljuvliga bilder!

     


Tjo & Idol

Funderade innan på om de skulle bli en kväll i min ensamhet o bara va. Men kände ändå att nått kanske jag orkar göra. Ringde frida, hon skulle till Emma o kolla på Idol. Jag kan knappt själv fatta att jag inte ens hade en tanke på att det var idol ikväll. Så då var bara att skicka lite energi till hjärnan och joinade tjejerna! Så det blev Idol & Tjo med Emma, Emma & Fridis, de tyckte jag var riktigt grejt! Men Emma var dum-Emma ikväll, tog verkligen ALLA kort jag ville ha, o min hjärter trea... o så använde hon den inte, hur snällt är det då?

Andreas skickade precis ett klipp från Gustavs film (Vi hade i alla fall tur med vädret igen), riktigt roligt faktiskt, så till er som också vill se lite av honom innan filmen kommer så ger jag er här chansen!


Göra ikväll?

Nyss hemkommen från jobbet, o de va riktigt skönt att komma hem! Har haft fullt upp hela dagen, så tiden har bara runnit iväg! Men det är skönt att tiden springer på lite =)
Ska hoppa in och jobba kvällen i morgon, en arbetskamrats dotter har fått hjärnskakning, hon hade tydligen varit jättedålig som de var på lasarettet i Karlskrona. Stackars barn. Då fick ja ställa upp o jobba i morgon, men de blir nog mysigt tror jag!

Funderar på vad man ska göra denna kvällen? Har faktiskt inte en aning. Får vänta en stund sen ska ja ringa o terra mina kära vänner och se om de är någon som är sugen på att hitta på nått, ska bara ta en liten stund framför TV:n, det är jag förtjänt av!

Dumma regn!

Jag krigade mej ur sängen för att jag skulle ut o gå. Snoozade 4 gånger innan jag gick upp! När jag vl fått pli på mej själv och gått upp ur sängen, tatt på mej ut-o-gå-kläderna och snörat på mej skorna så kände jag - Yes, här kommer jag! Men nej då. När jag står o ska låsa dörren har det helt plötsligt börjat regna, och det var inte lite heller så man hade kunnat stå ut med det så det var bara att snällt snöra av sig skorna igen och istället sitta inne o kolla på regnet!

Idag ska de bli fika på stan, de va längesen! Emma, Frida och Mickis skulle joina! Frida & Mickis har tydligen jobbat natten, men ska försöka få upp dom lite tidigare, för jag börjar jobba klockan 14.00, och de ville fika 13.00. Jag tyckte att de va lite tajt, så en halvtimme tidigare i alla fall hade räckt =)

Vad ska man nu göra när det inte blev någon promenad? Hade jag vetat att det hade regnat hade jag kunnat sova i alla fall till 10, de hade vatt hur skönt som helsyt, men nej da!

Mina fina lila byxor!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Kom på idag vilket underbart bra jobb jag har! Har ju bara det fram till slutet av december, och jag har redan panik. Jag har inte panik över att jag inte har något jobb sen, utan över att jag inte får vara kvar där längre!
Har idag invigt mina nya lila byxor, alla har tyckt att de är jättefina, förutom en, som inte kunde fatta hur man kunde ha ett par lila byxor, det fanns tydligen inte i hans värld =) Men ja tycker de är jättefina, så det så!

Nu funderar jag på att sätta igång Pippi igen, jag älskar verkligen henne! Har blivit som ett barn igen, och jag tycker faktiskt om det!

Pippi Långstrump

Gomorron och välkommen till denna underba Tisdag!
När jag vaknade i morse så kom jag på att jag har laddat hem hela serien av Pippi Långstrump. Nu fick jag slita mej och stänga av de. de är faktiskt sjukt bra! Någonting som jag aldrig hörde när jag var liten var att hennes pappa är NEGERkung i söderhavet... vad gör en negerkung?

Eftersom jag har kollat på Pippi i 2 timmar är det nog på tiden att jag går ut och går en runda nu, för det ska jag göra. måste gå inom jobbet och se när jag börjar idag, har inte någon riktig koll, men jag vet att det är efter lunch någon gång.


Miss...

Stel i hela kroppen, tog i som ett asspinningen i morse! Men har hört från tighta källor att de inte bara är jag som kommer få stå ut med den härliga "sjukdomen" träningsverk i morron! =)
Har tillbingat kvällen med zettis, käkat god mat och päst i soffan framför tv:n. Hon är med sugen på att åka upp till kalmar och träffa våra snäckor. Nu känner jag redan att jag saknar dom. Annie har ja alltid haft här hemma, och maria har ju skämt bort oss genom att vara hemma hela sommaren. Känns lite tomt, redan!

Måndag morgon - än en gång!

Pigg & Glá? - Knappast!
Inte det minsta sugen på spinningen, men jag har ju inget annat val.
Om vi missar tre eller mindre gånger från spinningen från denna terminen så får vi en extra semesterdag i jul. Jag tycker det är rätt så bra faktiskt, därför är man med på det =)


 

Yeye, jobbar till 16.30, sen är jag sugen på att hitta på nått!
Have a nice day!

Kanon-söndag

Till slut blev det en riktig höjdarsöndag!
De började med amerikansk fotboll, någonting som jag aldrig har förstått mej på, men efter ett tag var jag riktigt med, fattade i alla fall lite! De var i alla fall roliga att kolla på, skrek konstiga saker och sprang 10 meter (eller yards som de tydligen heter) sen var det någon som hoppade med hela sin tyngd och slängde ner dem på marken, tycker det var en märklig idrott det där!
Sen var det fika hos Anna med Emma, Ida, Jenna och Josse. Kan säga att vi krängde kakor. Aldeles för mycket kakor. Jag och Emma skulle käkat någonting efteråt sen, men nej då, magen var full med kakor! =)
Ikväll var det film hos Emma, lika mysigt som vanligt. En riktigt bra film hade hon hittat med, men de där men namn på filmer är ju inte min grej så vad den hette har jag inte en aning om.
Har även hunnit gå en monsterpromenad nu ikväll, de var ritkigt skönt - vet dock en som kommer vara grymt tung i benen i morgon bitti på spinningen, och det är jag!
Nu sa jag försöka sova, god luck till mej själv, är inte alls på lägga-mej-i-sängen-o-sova-humör!


 


Eurovision DANCE contest

Sitter hemma aldeles ensam, det är nästan så man tycker lite synd om sig själv.
Kollar på ett program som inte tilltalar mig alls! så jag förstår inte varför jag kollar, men de dansar säkert bra!

Nu har jag fyllt i mitt nya liv, alla födelsedagar och schemat på jobbet de närmsta veckorna. skönt att ha det gjort, så nu kanske man kan bli människa igen och ha koll på när alting händer!

Ska rota i dvd-hyllan och se om jag hittar något att vila ögonen på och hoppas att man kanske somnar istället!

va händer?

Ligger hemma i sängen och har trisst, inte skoj alls!
Jag är inte alls sugen på att festa, men det är tydligen det ända man kan göra när man är singel och ledig från jobbet.




 


Ett liv


Om man skulle ta tag i denna dagen? Har tjatat länge nu över att jag behöver köpa ett nytt "liv" altså en ny almanacka!
Så jag får väll göra stan farlig. Behöver också hämta min mobil hos Lisette som jag inte har gjort ännu, nu saknar jag den på riktigt. så de får nog bli en dusch nu och sen starta denna dagen!
Frågan är vad man ska göra restan av dagen, jag har verkligen inte en aning. kanske följa med Anna & Ida o kolla på fotbollen vid 3, vi får se!


Tacos & Tjo

Äntligen har jag fått äta min tacos, åhh va gott det är!
Mår fortfarande skit efteråt, att man altid ska trycka i sig för mycket!
Härligt med en tjejkväll hemma hos zettan med taco & tjo, de va precis va ja behövde!
lyckas även glömma min mobil hos henne, inte bra! Mår ju psykiskt dåligt när jag inte har den. Blir ju helt invalid!
Hoppas på att jag ska klara en natt utan den, i morgon är det de första jag ska göra, tror den saknar sin ägare!


  


Vilopaus

Tog en vilopaus från rundpingisen nu, regerar gör jag! (ibland)
Tur att jag fick en monsterfrukost hos Emma i morse, så jag orkar aktivera Kidzen
Nu ska vi snart baka kaka, kärleksmums! På fredagar ska de va myyyyys!
Dax o lira skjortan av dem i rundpingisen, nu skriker dom på mej!


Föräldramöte!

Trodde jag skulle sluta 15.30, men tydligen inte. Nonne var sjuk och Mias barn var sjuka, så då fick ja stanna längre. Inte nog med de, vid 18.30 var det föräldramöte på stenbackaskolan, ALLA föräldrarna till de nya sjuorna var där, 2 per skalle. Då skulle lilla Louise stå där framme o se viktig ut och presentera sig i aulan. Precis innan vi gick in i aulan fick ja en grön extra drops. tänkte att det kan väll va bra o käka en sån, den var jättegod  så jag tänkte att ja försöker att inte bita utan bara sutta på den. När lärarna står o snackar så skrattar vi glatt och helt plötslig börjar Martin skratta åt mig, o ja fattade nada! När jag fick höra att ja var helt knallgrön i hela truten fick ja panik, hur kul är de o snacka inför alla de då? haha, men men - de gick nog bra de me! Precis

Detta har inte varit min dag. Kaos på jobbet, då menar ja verkligen KAOS! till slut så hade ja så ont i huvvet och i mina axlar så ja fick faktiskt gå o lägga mej på soffan när barnen gick hem. När ja var hemma från jobbet ville ja bara ligga i sängen o kolla på idol. Kände inte ens för o umgås me tjejena, då är ja absolut inte på humör.

Kom på mig själv med en sak innan när jag kollade på idol. Jag skäms så mycket för de som är tondöva i de programmet att ja byter kanal. Jag klarar inte av att titta på det. Ikväll tror jag att jag bytte kanal minst 10 gånger,  Till slut kunde jag följa både idol och nån cowboy-bondesökerfru-tjofräs.


 


Ella är grym!

Frida är så söt ibland. Emma o ja hade lagt ner hela vår själ med att fuskblanda när vi spelade tjo. Både ja o emma kunde lägga ner helt klockerent efter bara någon runda, fattade Frida dé? - Nej! Idag hade hon tur att vi inte kunde hålla oss för skratt och berättade för henne! Det är ju i vilket fall tur att hon litar på oss, det är ju alltid ett gott tecken =)

Måste erkänna att jag blev lite besviken på idol ikväll, var ju supertaggad nu när det drog igång, men det har faktiskt blivit sämre. Men troget Idol-fan som ja är så kommer ja sitta klistad framför TV:n varje audition i alla fall! Kvällens favvis blev indien-kvnnan i de gröna kläderna, hon borde verkligen ha gått vidare!

Hann även med en kvällspromenad med Ella & Viktor. Dock bara runt stan men det var skönt o komma ut lite! När vi närmar oss torget hör vi att de är ett sju helsikes liv, trodde att det var någon fest någon stans, men det visade sig att de spelade in en musikvideo på torget. Nyfikna som vi är så går vi förbi fast lite närmre när vi går tillbaka, när vi är rätt så nära så sätter sig Ella o Bajsar, mitt på torget! Hon är för go hon, hoppas hon kom med i filmen, hade vatt fint med en bajsandes hund i värsta hårdrocksmusikvideon.


 


Äntligen börjar det!


Känns som om ja har hunnit med massor saker idag, även fast jag inte har det!
Började dagen med en promenix, trodde aldrig jag skulle orka, men till slut så lyckades jag övertala mig själv, och när man väl kom hem var det lika skönt som vanligt!
Kaffe hos Tessan & Milo med Emma, Mickis, Ida & Mamma Jeanette. hur gitt som helst. O Ikväll blir de Idol med tjejerna, som ja har längtat efter det programmet, auditionerna är ju de roligaste med! Undra om hom me de rosa håret kommer i år igen, hon är KUNG!
Kom hem fårn jobbet nu, började städa.. inte skoj, men de behövs, ser verkligen hemskt ut här!
Så tillbaka till verkligheten och städa vidare nu! =)

Miiiilo!


Söt som få?


Kommer ni ihåg?

H O C K E Y - hockey!

9-3.... Till Karlskrona... SKOJ!
Nej, det var inte roligt alls! Även fast jag inte är så hockey-intresserad så var det grymt tråkigt. Till och med när jag inte själv spelar är jag en sjukt dålig förlorare, tror det är dags att rätta till de nu! =)
Men jag tror ändå att tränaren hade sagt till Mörrum att förlora, just för att överaska sen när serien börjar, det tycker jag är en bra teori!

Nu är det strax sängen som gäller, ska bli skönt att lägga sej i tid för en gångs skull, frågan är bara om man kan somna, men en dålig film gör nog susen!

Emma: Kolla va fult, de tre där borta har lika dana tröjor!
Lollo: De som står upp menar du?
Emma: Hahaha, Alla står ju upp!

Jaja, jag bjuder på den! ibland undrar man om alla bullarna ligger i korgen!


Ny dag, Nya möjligheter!


Gomorron Gomorron!
Ny dag o jag är på sjukt bra humör, det är riktigt bra det!
Vaknade i morse av ett sms, 07.28. av Martin!
"Hur dags börjar du idag?
Tänkte om vi skulle köra till Olofström och köpa TV:n"

Det var dock inte det jag ville vakna till, men jag kom ju upp i alla fall, så nu har jag redan varit ute o gått en sväng, duschat och käkat frukost! Börjar jobba vid 10.30, o ikväll vet ja inte va jag ska göra! Men de löser sej nog, hoppas på att det finns någon som vil umgås med mej i alla fal!

Blev kär!

Jahapps, hemkommen efter en kväll me Viktor, lika mysigt som vanligt. Han var dessutom hundakt åt Ella, hon är för go den hunden! Vi var ute o gick en sväng, kollade på en lägenhet som jag tror han kommer att flytta in i. Jag blev också kär i den, den var verkligen hur fin som helst. Vill också ha den, men de fick ja tydligen inte! =)

Har skickat iväg en beställning till H&M, blev rätt så mycket kläder, slutade på 2700, de är rätt så mycket pengar faktiskt. Men ja tänkte faktiskt så denna gången att man skickar alltid tillbaka en del, och så kanske det inte blir så mycket ändå!

Jag skrev ju igår att jag skulle försöka mig på att ladda hem ice age 2. Det har jag gjort nu... men det är inte något ljud på den. o hur kul är det? se en film utan ljud. Så nu ska jag leta upp en med ljud, för det är en fördel till en film tycker jag!

Gonatt världen!

Äntligen kan man vara social igen :)

Spinningen var grym, mina ben har varit som spagetti hela dagen! Trodde jag skulle på den där cyklen, men jag överlevde, och känslan efteråt går knappt inte att beskriva, då är man faktiskt rätt så nöjd med mig själv!

Jagha, jag är ju faktiskt ledig nu ikväll, den är dögött! Viktor ringde innan, han var hundvakt åt Ella en hel vecka! Så det blir en promenix med dem ikväll i alla fall!
Ska se om man kan få träffa tjejerna också, det hade vatt najs, det var ju ändå ett tag sen nu känns det som! Nästan en vecka, o det är aldeles förlängesen!

Igårkväll gjorde jag någonting jag inte skulle ha gjort, ja kollade igenom H&M-katalogen, den lilla som man nyss nu fick hem. På de första sidorna hittade jag inte någonting... MEN sen vadet kört! Självklart hittade jag en massa saker ja ville ha! Känns inte bra att skicka efter kläder nu igen! Men o andra sidan så vet jag att jag har en fet lön att vänta, 198 timmar nu i augusti säger en del, så det är riktigt bra! Så ikväll får ja skicka efter lite tror jag, alltid skoj de där :p

RSS 2.0