Inte alls genomtänkt

Egentligen har jag inte tid med detta, varför jag satte igång datorn när jag kom hem för en halvtimme sen har jag inte en aning om. I morgon åker vi på kille & tjej-läger och jag har inte packat en pinal, visserligen inte mycket o packa, men det ska ju göras.
Får gå upp klockan 6 i morron, för nu orkar jag verkligen inte. Ska lägga mig i sängen och fundera ut alla roliga saker vi gjorde på vårt kille&tjej, korten finns fortfarnade kvar, halleda vad skojigt vi hade :D


som lovat

lovade att slänga upp ett inlägg ju, här är det!
har faktiskt fått tillbaka lite blogg-lust så det är väll lika bra att passa på när man har känslan inne.
Egentligen tror jag den kom för att jag varit så förbaskat sysslolös.
Har vatt hemma i tre dagar och vatt sjuk, har inte vatt sjuk på år å dar innan men i söndags morse när jag kom in till sjukhuset visade det sig att jag låg inne med både halsfluss, öroninflamation och maginfluensan, den är inte rolig någon stans den kombinationen.
Men idag är jag pigg, har dock vatt hemma från jobbet för säkerhets skull, inte kul o åka på det igen när man ska till kille & tjej resten av veckan.
Men har i alla fall vatt duktig och fixat lunch till Pillan som var här o käkade med mig, kanongott blev det så tur att hon kom annars hade jag nog hållt mig till flytande föda idag med.
Nu ska jag kasta på min någonting som är lite finare än en gammal sliten träningsoverall, ska bege mig hem till Markus på lite kalas. har förvanat honom att jag inte kommer med någon present, men jag måste bort o fika och busa med världens finaste Max :D
 


Uppstart

Jepp, nu är det dags o få liv i den här bloggen igen, men inte just nu. ska bara bjuda Pillan på lunch sen kommer en inägg, hell yeah!

RSS 2.0