Jarls

Har nu avklarat den första utefikan på Jarls för detta året, att den skulle komma i februari var dock väldigt otippat! Men vi gled fint ut på uteserveringen och glassade i solen, drack vårt kaffe, rökte en massa och låtsades att det var sommar. Det ända som fattades var 1000 andra människor och massa jobbiga fåglar. Känndes helt klart som en vanlig sommardag med gänget, men efter ett tag kom kylan fram och det gick upp ett ljus för än att det är faktiskt fortfarande februari.

bättre!

Dagen blev helt plötsligt myyyycket bättre =)

Äntligen fredag?

vaknade nästa nyss, det första jag tänkte var självklart - äntligen fredag! men hallå! vad är det egentligen som är äntligen fredag? Nu kallar gymet och solariet, jobbet kallar klockan 13.00 för att sen hålla mej kvar till klockan 00,30. är det någonting som man ska längta efter? nej, det är fasen bättre med vardag i så fall!

Lika bra att ta tag i denna dagen, hallelulja-dagen som så många tänker - men inte jag inte!


Helkväll

Nyss hemkommen, klockan är ju bara 00.54 exakt nu, bara småpotatis... eller?
Har vatt en helkväll med Pillan & Pillan, alltid lika trevligt, o alltid lika mycket kaffe & cigg, helt otroligt!
Har även introducerat TJO hos damerna, har haft sånt sug efter tjo nu så länge så äntligen!
Kvällens roligaste och korkade komentar visar hur trött jag var, men jag bjuder på denna!:
Har hon en granne som bor jämte sig???



Gina Tricot

Uppe tidigt, börjar blir riktigt duktig på det här med tidig uppgång på Torsdagar, man vänjer sej lixom!
Igår gick jag in på Ginas hemsida, har adrig innan vatt där inne o kollat på nätet men kom igår på att man kan göra det. Hittade 2 tunikor och en kofta som jag nu går o väntar o väntar på att de ska komma hem, hade behövt ha en av dom idag, för idag är en sån dag som ja absolut inte vil ha jeans på mej, tänk om de hade kunnat komma nu istället fr på Måndag! Får väll leta upp nått gammalt skynke o dra på mej, sen så är det dags att kila ner till jobbet, möte står på programmet och sen ska vi grilla ute med barnen, känns som att det kan bli en bra dag det här!



 


Cirkelträning

Snart dags att packa väskan och bege sej, inte det minsta sugen på det här idag, men det är ju bara till att bita ihop!
Känner att ja tryckte i mej aldeles för mkt gröt, så tar jag i riktigt mycket idag så kommer ja väll att spy - igen! Ohh va det är härligt!


 


Trött som fan!

Min säng är så lockande, vill bara krypa ner på riktigt nu men jag ska samla lite kraft till att gå o fixa i ordning mej inför natten, om jag inte ens orkar det förstår ni kanske hur trött jag är idag!
Ska slänga mej i sängen och kolla på mästarnas mästare, kan hända att jag somnar mitt i, men skulle jag göra det så gör det absolut inte nått, att vara utvilad till morgondagens cirkelträning gynnar, för det är verkligen ett mördarpass, så upp tidigt o äta så det inte blir en pizza på träningsgolvet i morgon, tror inte det hade uppskattats!

natti natti!


Pappa Janhall

Visst var det Pappa Janhall som kom och fixade med elen på jobbet innan. Det som är liiite komiskt tycker jag då är att helt plötsligt när jag står och fixar med nått i min egna värld så kommer han i högsta hugg med en tång i handen, och i tången sitter det en BRÄND MUS som han hade hittat i elskåpet! Då säger han: - den här han nog fått mer än vad den tål! Roligt var de!

Snart dags för jobbet igen, ska bygga massa massa semlor!


de där med larm & elfel...

Hade idag fått ett uppdrag, på min morgonpromenad skulle jag gå inom jobbet och ta in de 120 bullarna som vi ska göra semlor av, inget större uppdrag det skulle ju bara ta en minut. men NEJ DA! när ja kommer till jobbet har vi ett härligt elfel på gång så funkar larmet då? tyudligen, men inte att slå in koden på så hej hopp sa det, 10 000 kolibris tjöt de som, hade jag inte vaknat innan så gjorde jag det då!
Nu sitter jag fortfarande på jobbet, efter en och en halv timme och väntar på nån elsnubbe vid namn Mats, kan de va Janhall?? =) återstå att se!


 


roligast idag

S: Du W. jag har tänkt på en sak, var din pappa med i en bilolycka när han var liten?
W: Neeeeej, varför tror du det?
S: Ja... han går ju så konstigt, det ser typ ut som att han haltar...
W: Neeej det gör han verkligen inte (nu är W riktigt irriterad)
S: nej nej, då har väll jag sett fel...
W: Det är faktiskt så här, att min pappa är rörmockare, och han har alltid massa verktyg i fickan och de väger jättemycket, så det är nog därför han kanske går lite konstigt....!

Hahaha, jag höll på att grina ihjäl mej när ungarna diskutarade detta på jobbet idag, hahaha!


Sportlovet é över!

När barnen på jobbet tog ut sportlov så gjorde tydligen jag det med, men inte från jobbet utan från träningen och morgongröten. Hann verkligen inte träna förra veckan, så det fick bli en soff-potatis-vecka, men det är helt okej, man får ha sådana veckor ibland, vissa kör dagar, jag kör veckor :p
Så nu sitter jag på-paltad och strax klar för att bege mej in till gymmet och solariet. Ska bara ha nått litet i magen  först sen är et dags att röra på sej.


Bio+film

Denna kvällen var en perfekt dagen-efter-kväll! Emma o jag stack ner till Bromölla för att kolla på bio, Bedtime stories visades och den var bra. Någonting som inte var likra bra var bio-poppisarna. I vanliga fall kan jag bli sugen på bio-poppisar, de är så goda! Men idag hade de inte nån smak alls, inte ens salt, det var inte bra alls!

Efter bion kom vi på att vi inte hade nått att göra, så vad gjorde vi då? Jojomensan, vi åkte o hyrde en film till, tropic thunder tror jag den hette, inte världens bästa koll och den var sådär, ingen Lollo-film precis så den får precis godkänt!
Dags att kolla in TV:n lite innan John Blund kommer!

Natti natti gott folk!


Bilder från igår


Nääästan alla på ett kort!


Lisettan, jag & Emmsan!


Dessa fina fina tjejer!


Finn1 fel.?


Tjejerna som lånade sjalar av mej!


Hanna gör en.... ja vad gör hon egentligen?


Every  little dream i dream about you...


sjukt fint kort på Josse!


Ida var på G =)


Flippis o CharlottE

Grattis Emma & Patrik!

Åhh va glad jag blev när jag fick höra att bebben äntigen har kommit!
Ett stort grattis till Emma & Patrik! De är nog för tillfället världens stoltaste föräldrar!
Härligt att allt har gått bra, och vilken fin kille de har fått!


Vilken skönhet han är Elton! När han kommer hem kommer vi skämma bort honom mest! =)


Irritation

Denna kväll var helt underbar, verkligen underbar, har myst massa med mina tjejer hemma hos Frida, det var hur roligt som helst att träffa alla tjejer igen, att man sen vet att Emma A kryster som en tok för att få ut en bebis som kommer att bli mest älskad i världen gör att man blir ännu gladare.  På förfesten diskuterades allt, magaluf-resan kom upp ett par gånger, och visst fick men ett sånt där löjligt glatt leende på läpparna när man tänkte på det, när sen andra namn kom upp som tex E**n och K***n kom upp blev man tok-ark, men visst hör det till? klart det gör! En grymt lyckad förfest tackar vi Kjellsson för! När vi sen kommer till kvällen andra hälft så blir jag bara arg och irriterad! För det första så bara öste snön ner, och det var allt annat än uppskatat, det förstör för tusan frillan! När man sen kommer in på Harrys (som jag de sista gångerna har haft skitskoj på) så är det sjuuukt mkt folk, aldeles för mycket! Där uppe på dansgolvet kunde man inte vara, alla knuffades och slogs för att få plats på en liten liten bit av dansgolvet, det är ingenting för mej det där, jag vill ha spejs! Att det sedans fanns ett dansgolv som inte var öppet gjorde mej sjukt irriterad! Kan de inte öppna det då?? Nej, jag hade inte lust att stanna kvar, det var för mycket för mej, är de så småaktiga förtjänar de inte att ha mej på de plejset, jag kräver fasiken mer, så en taxi hem fick det bli, och det är jag glad för att det blev!

Nu ska jag sova så underbart gott, i morgon kommer bilder från den underbara förfest, de är världsfina!


en underbar bild från magaluf-resan får avsluta kvällen!


Three floors down!

Laddar för fullt, Three floors down har nog spelats 10 gånger nu, kanske inte så svart att gissa vilken låt som ligger som spår nr. 1 ikväll? Självklart är det Kim! nummer 2 är inte heller helt fel, pokerfejs - oj oj oj vilken kväll som stundar!



ikväll kör vi brudar!

Party på G!

Hemma efter en dag på stan, frukost och lite skit inhandlat, och det är ju altid bra =) Inga kläder däremot, får helt enkelt dra på mej nyårsklänningen som jag fortfarande bara gillar mer och mer ikväll, de blir nog toppen tror jag! Börjar bli riktigt taggad nu, kommer bli en världskväll med brudarna har jag på känn!

En film nu och sen är det dags att göra sej i ordning, sen tror jag att dimman väntar på att Lollo ska komma in =)


Helg, underbara helg!

Nu tar jag helg, underbara ord att ta i sin mun!
Längesen jag hade en ledig helg, om man nte räknar med när jag var i fjällen, men det gör jag inte =)
Så denna helgen ska det hinnas med mycket ser det ut som nu, ikväll blir det mys med vännerna, laga mat, och lite tv i soffan tror jag det blir.
I morgon så blir det frulle på stan, en vända på stan och sen blir det partaj som Kjellsson ska stå för, känner på mej att det kommer bli fullt ös!
Söndag, fortfarande oplanerad - men kanske inte länge till?

Snöat in på Kims låt som har gjorde i made in sweden, den är inte helt tokig faktiskt, tar helt enkelt helg med denna låt!


Lyckligare

Satt precis och funderade på hur detta året har börjat, och jag kom bara fram till en sak! Jag har blivit en mycket lyckligare Lollo! Hur bra känns inte de orden att ta i sin mun :Jag är en lyckligare person - underbart!
Undrar varför? Tror att en del beror på att jag äter riktigt, tränar regelbundet och sover så sjukt skönt! Har aldrig sovit så gott i hela mitt liv som jag gör nu.
Har jobbat på Hejan hela året, och tagit för mej mer än någonsin! Att gå från jobbet och sträcka på ryggen och skita i det tills jag går dit nästa gång har jag varit dålig på innan, men nu är jag mycket bättre. Sen att jag har sjukt skoj på jobbet skadar ju inte heller, humorn är på topp hela tiden.
Ja, det är ju bara att hoppas att året fortsätter såhär, för då kommer jag ha mitt livs bästa år!



Utedag

Haft en underbar utedag idag med jobbet. Har tillbringat hela dagen i nytorpet. Pulka-åkning, skridskor, snöbollskrig, varm choklad och grillad korv är tydligen receptet på en lyckad utedag. Fortfarande rosig om kinderna, precis som man ska vara när man kommer hem!

Ikväll ska jag nog få vara lite social, har inte vatt de på länge känns det som, har jobbat aldeles för mycket ock det är inte okej altså! Snart dax att ringa runt o se om det är nån som vill leka, Flippis är ju hemkommen, de hade vatt ballt att träffa henne med en sväng!

sängen

Sängen är så lockande, ska nu ta mitt täcke och krypa ner  en timme, innan det är dags att jobba igen.
Har nog aldrig varit så här trött under min tid på den här planeten!


Uppe tidigt

Egentligen har ja ingenting o säg, var bara lite lycklig över att jag steg upp klockan 06,20 med ett leende på läpparna.
Det är ingenting jag är bortskämd med, så jag tänker behålla det där leendet hela dagen, som innehåller jobb från 07.45-21.30.

Sötaste farmorn i världen!

Min farmor är för söt, hon är så vimsig för tilfället, men man blir ju det efter en stroke.
Pappa berättade precis att farmor hade frågat vart hon har sina skidor, hon ville ut och åka en sväng! Farmor är 80 år och går inte en meter utan en rullator, hon har inte åkt skidor på 60 år och nu, helt plötsligt idag skulle hon åka skidor! Hur söt är hon inte då?

Inbrott på jobbet

Kul att komma ner på morgonen och bara se ett hål i väggen där TV:n satt, skåpet där DVD:n o annat var låg i en hög på golvet. Tur att glaset o allt var borta, annars hade det blivit lite kaotiskt med barnen där med. Me va är det för idioter som stjäl från en fritidsgård? Irriterande till max! Hoppas de i alla fall förstår att det är barn och ungdomnar de stjäl ifrån, kan inte förstå hur man har mage till att göra en sån sak!

Iron man

Filmvisningen blev hos Martin istället, och det var verkligen filmvisning. När jag kom innanför dörren så sattes filmen på, när filmen var slut så var det dags att gå hem, inget socialt snack där inte. Får väll helt enkelt ta det en annan dag, filme va ju bra  i alla fall!


Söndag igen..

Segast i världen, söndagar är inte nån höjdare om man inte har någonting roligt inbokat. Har i alla fall vatt en sväng gymet, en runda inne i solariet och desto mer tid framför TV:n. Någonting som är helt otroligt är att jag alltid lyckas somna inne i solariet. Det är så skönt att sova där en 20 minuter! så fort jag lägger mej ner o slappnar av så komer john blund o hälsar på mej en stund. Får väll hoppas att jag inte ligger där o snarkar, för så börjar väl folket undra vad jag pyssla med!
Om en stund så blir det film hos Viktor, säkert en massa snack o skvaller med, finns det någonting vi är bra på så är det att ligga i en varsin del av soffan och halvsova till filmen! Att förmedla vad som har hänt sen sist brukar ta sin tid med, eftersom det alltid tar nästan 2 veckor mellan gångerna si ses, och 90% av de gångerna vi ses är nog på söndagarna! Det där kallar jag rutiner! Haha!


Sweden rock




Nu är det nog klart, fick igår reda på att jag får jobba på sweden rock, vilket innebär att jag har alla banden alla dagarna, hur fint är det inte då? Det betyder att jag får se Volbeat! Det är nästan den ända anledningen till att jag jobbar, men det kommer det att bli värt =) ska se om jag i alla fall kan fixa en plats till, men det såg svårt ut, många som vill jobba och få banden! Ska bli skoj, nu har jag någonting nytt att se fram emot, har lite låttexter att plugga in med, volbeat is the shit!


De klara banden!

How to deal

Hittade en film som bara kändes så rätt idag, How to deal hette den, en riktig tjejfilm! Kan ju inte säga att den var särskillt bra, men den var bara perfekt idag. Bara namnet "How to deal - En liten lektion i kärlek för alla som inte längre tror på den..." passar mej perfekt en dag som denna, alla hjärtans dag o allt a det heter =)
Känner bara för att va ikväll, jag i ena änden soffan och någon annan i den andra, inte prata så mycket utan bara va...
Men jag kan ju sitta här o drömma länge till om det skulle vara så, men se det hinner jag inte, jobbet kallar om en halvtimme och då gäller det att vara social till max, kanske lyckas se på melodifestivalen!

fastnade föresten för en låt innan, en Pink-låt som jag ständigt lyssnade på för 5 år sen, den är faktiskt riktigt bra än idag!



beroende

Mattias visade mej idag ett "spel" på jobbet, det är helt sjukt. Nu sitter en del i vår personalstyrka och spelar detta idiot-spel. Det räcker ju inte med att jag är tävlingsinriktad, nej nej, alla på jobbet är det, så jag säger som Mattias, nu är det krig!

Ronny hade ledningen ett tag, men jag tog tillbaks den! Här är mitt bevis på att jag leder, slänger ut länken till er, men innan ni börjar får ni vara redo på att bli besatta! Här är länken: http://www.215215.com/nyheter/multitaskingtest_1.htm


Beviset på att jag gjorde det....


Vår whiteboard med viktig info pryds nu av high-scoren!
Viktigt är att jag leder.. i alla fall för tillfället!

Jobbig sits

Jag hatar verkligen när jag har någonting som jag vill berätta, men jag kan inte. Borde ha berättat för längesen men jag är väll helt enkelt feg, feg för att ta de konsekvenser som jag själv orsakar. Vet att jag nu har en natt framför mej med en massa funderingar, jag blir inte klok på mej själv, jag o mina världsproblem som inte hade behövts funnits! Jag skapar dom själv, och det borde väll betyda att jag får stå för det själv också? I detta fallet känns det kört, helt o hållet kört. Hade jag fått bort den där klumpen i magen hade allt kännts som frid o fröjd, då hade jag nog levt på moln, men nej då! Visst klantar jag till allting, som vanligt! Trött på mej själv nu, borde säga upp kontakten med mej själv!



Tror inte ni blir mer klokare av detta än vad jag blir, så detta inlägget kan helt o hållet struntas i!


Social afton

Underbart härligt att sluta 4 idag för en gångs skull, känns som att det var år o dag sen jag slutade på eftermidagen och var ledig på kvällen, men idag var jag ju det! Lägligt att Annie kom hem så jag kunde umgås med henne, hon fick låna min bil så hon hämtade mej på jobbet, sen stack vi o lagade god mat ihop! Hon har ju lärt sig av studentlivet och fixade ihop en sjukt billig pastasås som var riktigt smarrig, sånt gillar vi!
Hann också in till Pidde en runda, drack kaffe och kollade på några idioter som verkligen inte kunde kära bil, tror det hette "sveriges värsta bilförare" eller någonting liknande, fruktansvärt om jag ska vara helt ärlig!
Härligt har det varit att få vara lite social med sina vänner, känns som att det har blivit väligt många jobb-kvällar på sistone, och fler är ju på väg!

Roligt eller vad?

Har glömt o berätta en riktigt rolig grej faktiskt. Efter vår ute-kväll i Vemdalen så kommer det fram en äldre man runt 60-års åldern och frågar efter en cigg, självklart ska du ha en cigg sa vi och gav den til honom. Efter ca 2 minuter komer han fram igen, ja o Pernilla kollar på varandra o tänker, va fan vill han nu?? Då säger han med lite hes röst - Det var inte ciggen jag var ute efter, jag vill ha SEX! Hahaha, snacka om att han fick ett flabb rakt upp i ansiktet, men snälla som vi är så sa vi att då får han nog röka mycket ikväll, men kanske finner han lyckan hos någon annan!

tabben blev större!

Dagens tabbe blev en ännu större tabbe än vad den var från början. Dagen började med cirkelträning, och jag hade laddat upp med den obligatoriska gröten, det brukar ju vara succe - Men nej! Inte tillsammans med en snaps listerine i alla fall. I den sista magövningen kom allt upp, en blandning av gröt, listerine och en massa vatten kom som en vulkan upp i min mun, i fy fasen va äckligt det var! Nu vet jag vad fort snackar om att ta ut sej tils man spyr - FY FAN säger ja bara!

Tabbe

Gjorde precis dagens tabbe, hade borstat tänderna och skulle skölja med Listerine, häller upp så mycket jag brukar ha i korken och ska in med det i munnen. Istället så hanterar jag denna kork som ett snappsglas, häller det rakt ner i strupen och sväljer skiten! Fy fasen va äckligt det var då! Det som var värs är nog att det går att förknippa med minttuu! När jag sen försiktigt hälde i nästa kork så var det precis som att stå och gurgla munnen med en massa minttu, så snälla ni! Gör inte så, det var verkligen pain in the ass!

6
 

Chili Con Carne

Oookej... Min Mamma var sjukt nöjd igår för att hon hade gjort chili com carne på ett nytt sätt. Hon hade fått för sej att det var mycket nyttigare att fixa till de där vita bönorna själv, så det inte är någonting sån där tomatsås o grunk runt. Aja, hon la de där bönorna i vatten några dygn innan och sen gjorde hon sin chili...
Jag fick med mej till jobbet, perfekt eftersom jag skulle jobba hela dagen och var i behöv av mat! Men ALDRIG mer på det där viset, visst fan var det mer fibrer och protein i bönorna, för min mage var helt körd, har aldrig varit med på dess like! Som tur väl är jag bra i magen idag igen, men jag kan ju säga att nästa gång blir det bönor på burk!

Back in game!

Nu kan man ju lugnt snacka om att jag är tillbaka i vardagen!
 Ska snart gå o fixa lite gröt, sen sticka till gymmet. Kan ju säga att dte behövs mer än någonsin, veckan i fjällen har bara bestått av alkohol, och skitmat! Så det är väll lika bra att ta tag i att igen? Komma in i ´de rutinerna med, så nu kör vi! In till solariet med, det ska bli skönt som tusan! Härligt att inte börja jobba förens vid 14.00 idag, det gillar jag riktigt mycket!

Tillbaka till vardagen!

Nu känns det att man inte är någon semesterfirare längre, men jag är nog snäppet lyckligare.
I morse när jag vaknade gick jag upp, behövde inte ta på mej någonting för det var bara jag, inte 9 andra som fanns i någon vrå, kunde gå in i duschen och stå där hur länge som helst, för det var inte någon annan som skulle in i duschen efter mig. hade till och med roligt när jag sminkade mej, hade MIN musik på på högsta volym, och det var riktigt roligt att sminka sej, för smink har jag bara använt 1 gång den senaste veckan, och det är allt annat än likt mej! När jag sedan kom til dagens roligaste höjdpunkt, kläderna! Efter att ha gått i ett sunket underställ så kan jag säga att jag drog på mej strumpbyxorna och klänningen med ett stort leende, drog på mej ett par stövlar och stack till jobbet med ett leende på läpparna, att vardagen kan vara så underbar, det är ju helt otroligt!

bilder

Bilderna får berätta hur min vecka har varit, finner inte riktigt orden för att förklara...


Strike a pose`?
Kortet togs i en av toppstugorna när jag hade beställt "en minttu med en 4:a choklad"
Starkt o gott ;)


AKTA!! Ett stup!
Hade inte staketet varit där hade denna damen åkt off pist.. baklänges!


Passar på att ta en vilopaus i backen...


Karl, min "broder"


En av dessa semlor hamnade senare i min fejja, någon tyckte det var dags att ge tillbaka från förra året... kan inte förstå varför??


det var förbjudet att både röka och ta med husdjur in i tåkskåpet..har lite svårt att förstå varför!?!


After ski, det räcker så utan kommentar


Fr H: Proffsåkare, En sån där, skala 1-10?, WC Anka och en liggndes salt liten pinne.
Fotograf: Tappad


Innan utgång på fredagen, det kan sägas att det var 80% Killar.. oj oj oj va skoj vi hade!


Nu orkar inte mer, kanske kommer mer sen!

Hemma

Okej, jag är hemma!
Men orkar inte med någon redogörelse för tillfället!
Antingen kommer det ikväll, eller i morron!

Puss & kram

hur har jag det?

någon är översexuell, någon ser ut som en sån där med krokig näsa... ja, jag menar en sån där där ifrån! Någon annan har varit i backen i 30 minuter sammanlagt.

Harri hälsar att hans snorre är jättestor, ja, det är killen som är översexuell, han har även försökt hitta min G-punkt, tydligen sitter den på låret, man lär sig någonting nytt varje dag.

Någon tror att det är tufft att röka IGEN, ja... hon har slutat efter att ha rökt X antal år, så nu röker hon 3 bloss på varje cigg.. men det är ju bara för att när det är roligt, snacka em en lättroad finnjävel!

Så, killen med albannäsan, som faktiskt jag har orsakat, hur det gick till tar vi en annan dag!

Dags att ingriva, den översexuelle juckar för fullt och hotar att olla pernilla i ansiktet, bye bye!





RSS 2.0