Underbara Söndagar!

Söndagar är helt underbara enligt mig, man är så fri och kan göra precis vad som helst. Kan de vara därför man inte är så sugen på fest längre? för att man vill vara pigg på söndagen så man kan göra massa saker?
Idag har jag hållt på med tvätten igen, nu är allting upptvättat, känns riktigt skönt att ha det klart.
Självklart har jag vatt på den obligatoriska söndagsfikan hos Viktor i matvik, stannade nästan 1,5 timme idag, det är ovanligt att det inte kliar i fingrarna på honom efter hammaren och kan sitta still så länge. Men vi levererade mycket skvaller till varann, så det var nog därför tiden rann iväg.
Har haft Annie på besök hela eftermidagen, vi har haft soffmys och druckit kaffe. Hon hade spelat Mario hos Ida i fredags och med blivit fast, så var vi har spenderat dagen mer med är väll inte sååå svårt att räkna ut. Nu ska jag bege mig ut i skit-vädret igen, hem till Mamma & Pappa för att få lite mat i magen och mer söndags-mys. Annie kommer sen för att hämta en TV som jag vill bli av med, och som en slump så hade inte hon någon, så Pappa blev glad när han fick reda på att TV:n ska väck, jag med och Annie också.


Myskväll

Jag och Emma har Lördagsmys, vi har precis varit och handlat godis och nu sitter vi o kollar på Robinsson.
När Robinsson är slut ska vi spela Mario Cart, blir säkert en sväng vanliga Mario med sen, vi gillar de lika mycket =)



HELG

NU TAR JAG HELG, LOVLEY!


ge mig fredagsmys!

Jag vill ha fredagsmys, god mat & in, mys i soffan och gott sällskap.
Men nej då, ikväl ska det jobbas istället. Fredagsmys på jobbet är inte alls samma sak som hemma!
Men jag får väll uppskatta att jag bara jobbar ikväll och inte i morron. Så i morron tycker jag att vi kör på Lördagsmys, det låter mycket bättre än party. Jag är trött på party, även fast jag inte partajat så mycket på sistone, det var väll jul & nyår som tog knäcken troligtvis.


Joel


Välkommen till världen kusin Joel!


En lill-kille!

Idag har jag fått en sprillans ny kusin. Jominsann, Farbror Jerker har min san gått och blitt pappa igen på äldre dar. Jag ska kräva massa tid med min mini-kusin, bebis-mys är helt underbart. Allt jag vet är att det är en kille, och att Jerker, Jenny och lillkillen mår bra. Kollar Webbisarna hela tiden, men än så länge har han inte kommit upp.


.....

Nu skriker sängen efter mig, jag har nu kollat på Paradise hotell i en timme, helt störda är dom, men jag som älskar intiger älskar ju självklart ett program som paradise hotell.
Kvällen annars spenderades hos Jenna med henne och Emma. Fixade hemmagjord pizza och snackade skit. Jenna hade visning på lägenheten så jag & Emma satt som två ugglor i soffan. Jenna hade berättat att han var polis så då var man självklart lite mer nyfiken, synd att han inte kom i uniformen dock, de där med män i uniform har något magiskt med sig!


tokig hund!

Jag o Nala var ute o gick i 2 timmar ni förmidags, hon är för skön den där hunden. Allt som rörde sig var världs-spännande, särskillt alla fåglar. Hon hoppade och studsade precis överallt, skulle leka med alla hundar som hon såg och hälsa på alla människor som vi mötte.
Nu har hon legat deckad på soffan i en timme, jag har väckt henne 3 gånger men hon har somnat om igen. Nu gör jag ett 4:e försök men hon snarkar så gott i soffan, hon är precis som sin husse den där =)
Nahe dags för att köra till jobbet, ska dumpa Nala hos Imma i Asarum, sen bär det av till Svängsta. Efter jobbet ska jag hämta Ia & Meja på dagis/fritids sen ska dom på dans. High life säger jag, tur man har andras barn & hundar man kan mysa lite med!


Nala

Viktor kom i morse och lämnade Nala, redan klockan 7 trillade hon in genom dörren. Denna hund brukar i vanliga fall vara väldans morgontrött, men inte idag inte. Idag saknar hon Viktor och piper varannan minut och leker den andra minuten.
Ska se om det hjälper med lite mat och en promenad, vet inte vad som farit i huvvet på hunden idag! :D



vintern 2011

Ahh, kom hem sent idag, inte förens vid 10. efter jobbet körde jag hem till pappa o lämnade bilen. Han fick en flaska whiskey och en chokladkartong som tack för lånet och för att bilen är mer brun än vit. han blev väldans nöjd och hade nog inte väntat sig att få något.
När jag var där hemma kläcker Mamma & Pappa ur sig att att Markus (storebror) har tjatat hela veckan som jag vatt iväg att vi ska åka iväg nästa år. Mamma & Pappa hade inte kunnat säga nej så nästa år kommer jag att åka på en skid-semester till. Markus & Louise ska självklart med, Mamma & Pappa tyckte jag skulle ta med mig någon också, så vem ska med nästa år?


vardagen is back!

Ska strax bege mig till jobbet, jobba till 20.30 ikväll vilket innebär exakt hela dagen. Här fick man inte någon mjukstart på första jobb-dagen inte. Men Lotta har ju tydligen saknat mig på jobbet så lite skoj ska det bli att komma till jobbet än då.
Så lite frukost nu, sen är et dags att komma in vardagen igen. Hoppas för allt i världen att man kan komma in i lite rutiner nu så man kan få lite energi. Har sagt till mig själv att det är dags att komma igång med träningen och den nyttiga maten igen. Så nu är det måndag och semestern är slut, så det är väll lika bra att börja idag? Jepp, så idag kör vi på nyttig mat, det där med motion skjuter vi upp tills i morgon, bra start där!

Bilder från semestern kommer ikväll


hemma igen

Åhh vad underbart att vara hemma igen. Nästan hela tiden sen jag kom hem har jag legat på soffan, fått välja själv vilket TV-program jag vill kolla på och tagit exakt hur mycket plats jag velat i soffan.
Så ikväll ska det kollas på Falk-filmen, den där Frank Wagner kan jag vila ögonen på en stund utan problem. Kommer med 100% säkerhet att somna i soffan, sen ska jag krypa in i min egna säng, åhh va härligt att vara hemma igen :D



uppdatering

Sjukt dålig bloggande denna vecka, men allvarligt det har inte funnits någon tid till det. Och så fort jag har plockat fram datorn så har alla andra i stugat kallat mig för Tony. Förra året hade vi en kille med oss på resan som ingen kände, han åkte nog skidor i ca 2 timmar sammanlagt under veckan, sen satt han inne i stugan med sin dator, så nej tack, honom vill jag verkligen inte bli förknippad med.
Men i alla fall så har dagen bjudit på skidåkning, en del off pist och det var nog det roligaste på hela dagen. Mattias körde in i en gran och över en annan, jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, tur att man kan bjuda på sig själv. After ski hann vi också med en stund, men sen hade vi egen after ski hemma, det var inte liiika mycket folk i vår stuga om man säger så.
Groggen är i min näve, mmmm en fin orgasm rinner ner för strupen. Ikväll blir det all in med alkoholen. Vi försöker komma på ett straff som den som stiger upp sist i morron ska utföra, just för att vi måste ut o åka i backarna sista dagen. Jag tyckte att personen skulle få städa toaletten, men Pillan kom fram till att hon gärna hade städat toaletten bara hon hade fått ligga kvar i sängen. så ös in förslag nu så vi kommer upp i morron, i morgon kör vi off pist mellan granarna igen, det var dagens bästa!


dagens kommentar

Mattias sa precis den bästa kommentaren, "det bästa som finns är fan att skita och ta av pjäxorna"


Köttsemla

Ahh, vi är uppe, men har inte kommit ut i backen ännu, snön bara öser ner och det ser fruktansvärt tungt ut. Men vi ska strax sticka.
Uppresan igår tog 12 timmar, helt ofattbart med vägarna var ju inte av de bättre, att jag sen var DUM och körde hela vägen var ju mindre bra då jag var trött som ett as igårkväll. Vår dag igår gjorde mackgubben som sålde korv och hamburgare, jag skulle ha en hamburgare och det visste han inte vad det var, men han undrade om jag ville ha dressing och sallad på min köttsemla. Han är min nya idol, king var han!


allt klatt

Nu är allting färdigt, bilen är packad och vi som ska åka iväg har haft mys-kväll hos mig. Käkat pizza, kollat paradise hotell och spelat kort.
om ungefär 5 timmar så kör vi, jag borde egentligen sova, jag vet men nu väntar jag bara på att Pillan ska komma igen så vi kan krypa ner och få några timmars sömn innan vi åker.
Jag funderar skarpt på om jag ska ta med mig datorn upp. Kan ju vara bra att ha va? Så man kan uppdatera bloggen lite då och då? tror den får följa med, det blev mer plats ledigt i bilen än vad jag hade väntat mig. Så nästa inlägg som kommer upp här är ifrån tandådalen, jepp... så får det minsann bli!


en bit på vägen

En del av packningen är nu klar, men har en hel del kvar, vet fortfarande inte hur jag ska packa ner alkoholen, och har lite svårt att välja skor som ska få följa med.
Har precis varit och bytt bil så nu är det tänkt att jag ska fortsätta med packningen. Så en dusch nu så man kan packa ihop nessesären sen.
Innan jag ska hämta Kalle och Pillan hade jag tänk o städa av denna lägenhet så man slipper komma hem till en smutsig lya.
Har med androa ord fullt upp, så det är väll lika bra att sätta igång.


S-E-M-E-S-T-E-R

Sådär ja, nu har man semester i 8 dagar.
Det ska bli 7 dagar i Tandådalen.
Vi kommer att ha det helt underbart, dricka & äta gott och bara glida runt i backarna.
Mysa varje kväll, spela en massa spel, gå på after ski och bara umgås.
Inget kan få denna vecka att misslyckas, ahh vad jag längtar tills vi åker på söndag morgon!


...

6 timmar kvar på jobbet, sen tar jag semester. slå den om ni kan :D


VIF

Hemma efter en kväll med jobb-gänget.
Lika gött som vanligt.
Lotta hade lagat Indonesisk mat som var väldans god.
tydligen skulle det inte vara så svårt, så ska nog sno till mig det där receptet.
Vinet smakade lite godare idag än vanligt, kan bero på att jag varit sjukt sugen på vin sen helgen.
Nu ska jag snart dricka gott i en hel vecka, ska bli så underbart!


VIF

Ikväll kör vi lite VIF (Vin Innan Fredag) med Lotta, Josse Mia & Johanna på jobbet.
Lotta har lagat god mat till oss, så ikväll ska vi bara skvallra och dricka vin.
Jag hade tänkt att jag skulle börjat packa nu i eftermidag, men har istället tvättat, brännt några skivor och gått en sväng på stan med Pillan. Somnade på soffan en stund med, mmm så gott de är =)
Nu kommer strax Lisa, vi ska hinna med en kaffe innan hon beger sig till Kalmar igen.


Mys

Strax kommer Pillan o hämtar mig på jobbet, hon ska få laga mat till mig och jag sak krypa ner under en filt med hennes barn o kolla på barn-programmen. Meja vill alltid pilla i mitt hår, finns risk att jag somnar då.. men det är ju så mysigt :D
Kortspel ikväll, blir nog inte någon lång historia, men en runda ska jag väll kunna se till att vinna!


spela

Jag & Emma spelar Mario, hon har nog sagt i snart 2 timmar att hon ska gå hem, men av någon konstig anledning är hon fortfarande kvar.
Det där mario-spelet är verkligen beroendeframkallade, helt otroligt faktiskt. Nu är det strax min tur att spela, ska krossa bossen nu!


på Söndag?

Idag gick det nog upp för mig att jag faktiskt åker på Söndag morgon.
Insåg också att jag är uppbokad alla dagar och alla kvällar innan jag åker.
Så nu tvättar jag, ska tvätta i morron med, sista chansen ungefär.
Laddar hem en massa musik nu med så jag kan fixa ihop lite skivor till resan.
Fan, redan på Söndag?
Underbart ska det i alla fall bli!


Kärlek


Helt plötsligt spelas The Sounds konstant hos mig!


Måndag

Denna eviga måndagen, alltid är det måndag känns det som.
Jag ska strax köra till jobbet, känns inte så motiverande men när man väl är där så är det helt okej. Egentligen så ska jag väll inte klaga, ska ju ha semester nästa vecka. Denna veckan kommer säkert gå jättelångsamt eftersom man vill att den ska gå snabbt, o andra sidan så har jag väldigt mycket göra denna veckan så tiden rinner nog bara iväg.


Check


Maxi Olofsfröm o handlat Super Mario Bros    Check

Fika med Viktor i matvik                                  Check

Fixat det sista på bilen inför resan                  Check

Lagat Thai-gryta till mig o Lisa                        Check

Kopplat in Wiiet                                                Check

Spelat Mario hela kvällen                                Check


Älskade söndag

Helt plötsligt har jag bara börjat älska söndagarna.
Känns som jag har en hel del grejer att göra idag, säkert därför det känns så bra.
Har nu precis ringt och satt fart på personalenmaxi i olofström, de ska kolla om de har mario-spelet. Tydligen slut i hela Karlshamn, och vill jag ha någonting nu så ska jag ha det nu, så nu håller vi tummarna på att han ringer o säger att det finns, så jag kan köra upp o hämta det.
i eftermidag är det söndags-fika i matvik som vanligt, det är måste varje vecka man inte är allt för bakis. Tror minsann att vi ska fika på nått gott idag, de va längesen.
Jag har även lovat pappa att komma hem och kolla de sista på bilen. tydligen var det lite speciella grejer som han tyckte jag skulle ha koll på när vi ska iväg, kan väll hålla med honom att det är en fördel att veta hur fanken bilen fungerar :D
Kvällen får vi se vad den har att erbjuda. Lisa och jag har länge snackat om att vi ska se Stig Larsson filmerna, hon har väll sett nån men jag har ju inte sett någon ännu. Sen går ju den där GSI filmen o den har ju inte jag heller sett. Så denna dagen är redan full-proppad. Känns härligt tycker jag. Kan gubben ringa nu eller?

Nu ringde han exakt när jag skrev ordet NU, o vad sa han tror ni? 1 spel kvar hade han, och det SKA jag ha, det är nu undanlagt. Kör altså upp till Maxi i Olofström strax, wihooo va glad jag blev nu :D


MysLördag

Det blev en kanonlördag igen.
Kaffe hos Mathias, sen bar det av till citygross för att inhandla all mat som skulle lagas.
Alla mat är nu lagad, jag, Pillan & Mathias fixade allting hur snabbt som helst, så nu har vi med oss tacos, köttfärsås, korvstroganof, kycklinggryta och thaigryta. Allting detta fixades på lite mindre än 2 timmar,det tycker jag är riktigt bra jobbat faktiskt.
Jag trodde att de skulle stanna och umgås lite på kvällen med, men inte det inte. Tydligen saknade Pillan sina barn, och det är ju förståligt så helt plötslingt sitter jag helt ensam en lördags-kväll. inte okej tycker jag faktiskt inte. Men precis när jag höll på att dö av tristess ringde Viktor,så kilade ner till honom och slängde mej i soffan o kollade först paradise hotell och sen nån film, kan den ha hetat "i love you, man".

Och om jag köpte Wiiet? Ohhyes. Men spelet jag ville ha fanns ju självklart inte, han i disken sa att han sålt de sista tidare på dagen, om man ska tro på det vet jag ju inte, det brukar låta så när det inte finns. Men på måndag ska jag se till o fixa spelet så jag kan börja spela lite, det kliar i fingrarna på mig. Har till och med fixat in en som kopplar ihop det till mej i morron, mitt tålamod fixar inte att läsa en massa instruktioner, så det blir nog bäst så!


Bara för att...


köpa eller inte köpa?

Ahh, jag är så kluven.
Nu ska jag tjata lite lite till om det här wiiet.
Jag vill ju sååå gärna ha ett wii, är är fruktansvärt roligt det där.
Skulle kunna köra inom leksakshuset innan vi kör o handlar all mat som ska tilllagas här idag.
Men egentligen så har jag inte råd till det den här månaden.
Jag ska på semester nästa vecka. Det kostar en hel del money.
Kan tänka mej att nästa vecka gå på ungefär 5000:-
Ska jag då gå och lägga 3000:- på ett wii med?
Jag ska fundera lite lite till, kolla över min ekonomi och sen ska jag ta ett beslut.
Vi får väll se om det inhandlas nått spel, jag vill jag vill jag vill!


Fredagsmys

Efter en underbart god middag i form av Chicken tikka masala ligger nu jag och Lisa i en varsin del av min underbara soffa. På TV är det lets dance, tidigare kollade vi på på spåret, världs-program det där :D
Pillan har varit här och druckit kaffe, vi har även skrivit ihop en inhandlingslista tills i morgon då vi ska laga fjällen-maten.
Jag ska se en film innan jag går och lägger mig, jag är filmsugen som attans, lite poppisar till filmen med kanske. Så fredagsmys på hög nivå, i like!


Dildo?

Fick ett samtal av Viktor innan, de har ju som sagt hållt på o grejjat i min lägenhet idag. Tydligen så hade han och Steve det väldans roligt, för de har hållt på o grejjat o ringt om att de hittat en massa dildosar överallt, en lila bakom spisen och en svart någon annanstans. Själklart var det inte så, men de hade väll förhoppningar om att det skulle vara så att de kunde sätta dit mej, men denna gången lyckades de inte. De tyckte däremot att jag kunde komma hem eller praktisera hos dom, men det förslaget dementerades direkt av mig.
Men egntligen så var det ju inte det han ville, håll i hatten nu men han ringde och frågade vart jag hade damsugaren, han hade tänkt städa? Varsågod säger jag, man kan ju hoppas han gör det till en vana. Men tydligen så behövde jag nog ta en del när jag kom hem med, jag som storstädade hela lägenheten igår så kommer de två fjantarna och stökar ner, inte ett dugg förvånad egentligen.


 


My day!

Nu lämnar jag mitt hem åt "hantverkarna", jag kallar dom istället för knatte fnatte och tjatte, det är ett bättre namn på dom =)
Ikväll är det fredagsmys, ska ha Stig Larsson maraton då jag ännu inte har sett en endaste film, dåligt av mej med tanke på hur mycket possitivt man hört om de filmerna.
Det ska även lagas mat, är fruktansvärt sugen på chicken tikka masala så det får det bli. Ska bara jobba lite först som sagt, men det är snabbt avklarat!


Mamma

Kom på en sjuk sak som hände på utbildningen innan idag.
Vi satt och hade grupparbeten med personer som vi aldrig jobbat med eller träffat innan, altså både fritidspedagoger och eftis-personal.
Jag kände mig fruktansvärt utstirrad av en kvinna i 50-års åldern heeeela tiden. Till slut när vi är färdiga så rycker hon mig i armen och frågar om min Mamma heter Katrin.
Visst heter mamma Katrin sa jag. Hon är altså en i högen som tycker min mamma och jag är lika. Enligt henne är jag en kopia av min mamma när hon var ung.
Ska minsann se till att få fram en bild på morsan när hon var lika ung och fräch som mig och trycka upp en tröja där det står: JA MIN MAMMA HETER KATRIN!


Helt slut

För tillfället säger mitt huvud till mig att gå och lägg dej. Jag är helt slut jag vill egentligen bara gå och lägga mig i sängen och sova. Men jag har lite kvar att göra. Men tvätten är klar, damsugningen och golvet är torkat. En del av garderoben är fixad, bara lite kvar. Disken är med klar, den ska bara plockas in på sina platser.
Jag brukar inte plocka in disken så speciellt ofta, det är ju ändå samma saker som används om och om igen. Men innan ringde "vaktmästarn" och sa att han dönar in klockan 7 i morgon bitti. Oookej, säger han det så. Skulle inte förvåna mig om han har med sig Steve & Roger också, han sa ju vi. Så i morgon ska jag tydligen få lite lister runt diskbänken, just därför skulle disken in i skåpen, en order altså.
Skulle nog även få en ny spisfläkt, eller det skulle fixas till på nått sätt som jag inte fattade, men det blir nog till bättre antar jag?
Så i morgon sätter jag på kaffe för 4, hoppas jag kan få dem till att sitta ner 5 minuter så jag har någon att dricka mitt morgon-kaffe med :D

Nu ska jag ner o lägga mig i solariet i en kvart. Det är jag mer än förtjänt av idag!


fuck

Fy fan, finner knappt några ord om denna dag.
Syftet var nog egentligen bra, kompetensutvecklig för fritids/eftis.
MEN..
Att sitta i en aula där de för det första hade glömt sätta på värmen är ingen höjdare.
Inte heller att lyssa på en grymt tråkig röst, man kunde tro att hon var i målbrottet.
Knappt någonting som togs upp påverkade vårt jobb.
nu är jag som en isbit, tyckte att jag kunde få ligga i soffan till 16.30 för att få upp värmen, filten är underbar nu!
Sen ska det dammas, damsugas, torka golven, tvätta, stryka, diska och rensa i garderoben.
Inte heller så lockande nu, men det måste göras och det är så fruktansvärt skönt när det väl är gjort.


hej o hå

Borde inte sitta vid datorn, men tydligen så gör ja det ändå.
Plogbilen kom inte förens 05,30 och körde bara förbi en endaste gång.
Tycker detta är väldigt duktigt, de kanske till och med lyssnade på vad jag sa?
Kom på när jag fixade min frukost att jag inte har meddelat att jag är laktos till det stället som vi ska på utbildning, inte bra alls. Men har nu fått i mej gröt och knäckebröd, får be till gudarna att det är minimalt med mjölk i maten så man i alla fall kan äta liiite :D


Förvirrade Lollo

Kom precis på att bilen står på en Torsdags-gata.
Skit med, inte alls sugen på att gå ut och skotta fram bilen och flytta den.
Men hade ju inte nått val, så ut i full mundering och flytta på bilen.
Inte roligt alls.
Precis när jag skulle köra och byta plats på bilen så ser jag att den står på en tisdags-väg.
Hur írriterad jag blev då? mmmm Mycket!
Men nu är bilen i alla fall ren från snö, eller den var det för 5 minuter sen.
I morgon kommer den nog vara full med snö igen.
Men förhoppningsvis så underlättade det lite att jag var ute och tog väck snön nu.
Får hoppas på det i alla fall, för det finns roligare saker än att skrapa rutor och ta väck snön på bilen klockan 7.30 en torsdags-morgon och man ska iväg på utbildning.

Insåg precis att eftersom det kommer så mycket snö ute som det gör för tillfället så kommer de bli tvungna att skotta här utanför, troligtvis inatt. Jag hoppas att jag inte vaknar och tror att ett jet-plan eller liknande är påväg genom min vägg inatt. Det saknas väll bara att plogbilen ska hålla en vaken hela natten för att denna stad endast har enkelriktade gator.
Hatar att sitta och lyssna en hel dag som det kommer bli i morgon, jag är lite för rastlös för det. Ärjag då trött som ett as med så blir det ju inte bättre.
Så nu gå jag och lägger mig, och hoppas på att inte vakna förens klockan ringer vid 06,20 i morgon bitti!

GONATT!


Utflykt

Jag och Lisa begav oss på en utflykt till ekohallen idag.
Jag skulle köpt ett wii om det var billigt, men det var det ikke :(
Lisa skulle köpt kaffebryggare, men det fanns ju inte heller.
Så det blev en billig tur, lite växter & ljus och småkrafs.
Men notan hamnade på 200:- ungefär och det är väll okej?
Hittade sådana stora värmeljus till jobbet, det köptes också!
Vi hann också med att handla på maxi så vi kunde åka hem och göra korv stroganof.
mat och en kväll med Lisa i soffan har vatt nice.
Funderar på att gå ut en sväng, men snön är ju lite motbjudande!


Ekohallen

Strax kommer Lisa o plockar upp mig.
Vi ska åka ner till ekohallen.
Jag som älskar ekohallen.
Det brukar dock bli ganska så dyrt för mig när jag är där.
Men idag tror jag inte det blir så farligt.
Jag hoppas inte det i alla fall, för mina pengar behövs till resan :D

Tack som fan

Nu säger jag gonatt och tack för ikväll
en jävla fin kväll blev det med fina flickor.
Massa ostar och kex & vin
Mario såklart, fast vår prestation behöver vi ju inte snacka om...
Var de 30 liv på en bana?
Kul som tusan har vi alla fall haft det, skrattat ungefär hela kvällen
Hållt igen med många fula ord och skrik för att inte väcka Tilde.
Tack för ikväll tjejer, varför gör vi inte sånt här oftare?


Lovley

Hittade innan ett inläggJanhalls blogg. Hon hade planer på att bli lite berusad och gå till Mingel. Detta tyckte jag inte om, utan istället bjöd jag ungefär in mig själv på Mario-spel.
Någon timme senare ringer Janhall och berättar att jag ska infinna mig hos henne när Thilde har somnat. Vi ska spela Mario, käka ostbricka och tydligen hade Anna en flaska vin som skulle spräckas. Ojojoj, säger jag bara, kan de bli bättre? jag tror fan inte - så Janhall, idag älskar jag dig lite extra :D


...

Bara idag med, i morron är man ledig igen...

värme

Har nu chillat runt i min lägenhet i kjol och t-shirt.
Det betyder att det är varmt, termometern visar på 22.5 grader.
lätt var det att få upp värmen här inne, jag är löjligt lycklig.
så nu ska jag hoppa ner under täcket, åhh de är så härligt när man kan ha armarna utanför täcket, det ska jag ha inatt!
Så gonatt!


Dagen

Kasst sovande från min sida inatt, men med risk för att vara för tjatig och för gnällig i den här bloggen så lämnar vi det, jag får helt enkelt skylla mig själv som har vänt så förbannat på dygnet!
Jobbade som sagt första dagen just idag, kan säg att jag inte fick så mycket gjort som jag hade tänkt, men jag o Lotta har rett ut mycket, och självklart skvallrat om allt som hänt under jul/nyår - och skvaller är ju alltid skoj :D
Kom hem och innanför dörren hade Viktor varit och lämnat 2 fläktar, så nu ska min lägenhet bli varm och behaglig igen. Lyckades självklart få säkringen att gå när jag kopplade in dem, men hur ska jag veta att man inte kan lägga 5000 watt på ett vägguttag, ser jag någonstans ut som en elektriker, NEJ just det!

En powernap på soffan nu innan det är dags att fixa ihop någon mat, jag är dödstrött!


Kyla

Shit va kallt det är i min lägenhet för tillfället, när jag vaknade var et endans 12.8 grader här inne, nu har det stigit till 14.8 och det känns som varmt, även fast det är långt ifrån varmt!
Så en varm dusch nu sen ska jag försöka komma ifrån den här lägenheten, man kan ju lika väl vara ute. Viktor har lovat att fixa biffen i form av någon fläkt eller något extra element, det tackar jag hjärtligt för. Så en dusch nu sen lite kaffe i matvik!


Super Maria

Milda Mathila
Hemma från Anna vid halv 2.
Spelkväll skulle det vara, tog med ett gäng sällskapsspel sen traskade jag 6 Mia bort till Anna & Emma.
Anna hade som förslag att spela Mario på Wii, jag nappade direkt.
Efter 5 timmar hade tiden flugit iväg och vi hade nog skrikit ut varenda svordom som existerar, Fi**a missbrukades nog minst 100 gånger ikväll.
Undrar hur lång tid det dröjjer innan jag kommer att inhandla mig ett Wii, det är beroendeframkallande, inte lite heller!


Middag

Mamma ringde innan för o kolla läget som hon kallar det, som vanligt så säger jag att allting är bra! I slutet så nästan bönade hon och bad om att jag skulle komma hem och äta middag, så klockan 4, altså väldigt snart ska jag infinna mig i Asarum.


Nyår 2009-2010

Gårdagen blev mycket lyckad, väldigt lugn för min del, alkoholen slog aldrig till. Men måste säg att det var fruktansvärt skönt att veta att man idag inte skulle må som på Juldagen, kan de  ha funnits lite baktanke där?
I alla fall så började kvällen här, Lisa Maria & Levell kom hit o vi började sminka o göra oss i ordnig. Viktor O Jesper orkade inte gå från Hectors o hit så hämtade dom, fick med oss Marc, Patrik & August på vägen.
När vi kom hit igen så dröjde de bara nån minut sen knackade Kidde, Steve & Tessan på dörren och efter ytterligare en kvart dönade Ida & Sofie in. Hela sällskapet förutom 4 pers fanns i min lägenhet helt plötsligt så vi började kvällen med frukt och skumpa, och aldrig har skumpa smakat så gott som det gjorde igår!

Vid 7 traskade vi bort till vår lokal, när vi kom stod redan förrätten på bordet. Vi fick sjukt god mat hela kvällen, Ida hade varit så snäll och gjort en laktosfri panakotta till mig, hon är snäll lillasyster Lange.

Under kvällen var det fullt ös, Patrik introducerade "Rock spindeln" för oss, sjukt rolig grej som vi garnaterat kommer fortsätta med på våra förfester, annars körde vi tigerjakten, krokodien och massa andra rörelse-sånger. Vi lyckades även åstakomma en mindre brand men den lyckades Maria N döda ganska så fort med en karaff vatten!
12-slaget firades med skumpa och fyrverkerier på flaggen-parkeringen, massa kramar och gott nytt år önskade vi varann.
Sen bar det av ner till Viktor & Jesper där festen skulle fortsätta, men när man väl hade tinat upp inne i poolrummet blev jag ganska trött och avslagen så efter lite korv med bröd vandrade jag, Mia & Lisa hem och kröp ner i soffan under ett varsitt täcke, Lisa tyckte vi skulle göra som en tjej-övernattning och kolla på Tv o somna till den :D




















Filmer

Något som är bland det bästa med Jul & Nyårs-helgerna är nog alla filmer som går på TV. Så mycket som jag har kollat på TV under mina dagar är egentligen inte bra, man kan väll få fyrkantiga ögon?
Men det är svårt att slita sig när man hittar nått bra, och jag som älskar barnfilmer så har det bara vimlat av Astrid Lindgrensfilmer. Mio Min Mio, Bröderna Lejonhjärta, Pippi på de sju haven och Alla vi barn i Bullerbyn. Alla de filmerna har jag sett och jag bara älskar dom. Nu hittade jag Ice Age 2 på tv4+, snacka om att jag blev överlycklig och skiter fullständigt i städningen som jag hade tänkt göra!


Kallt

Ahh, Viktor väckte mej nyss, tydligen var det inte okej att sova mer. Alla verkar väldigt nöjda med gårdagen, det är jag med, härligt att inte alltid bli så sprut-full!
Somnade till Air Bud 1 och vaknade till Air Bud 2, härligt det.
Jag Lisa & Maria har myst hela förmidagen, vi vaknade med en 14-gradig lägenhet så under 3 täcken i soffan och med masa värmeljus så fick vi upp värmen. En goefrukost och film så blev det en världs-morgon. Nu har jag i alla fall 17 grader här, så en dusch ska sitta fint nu, sen är det nog dax att ta tag i denna dagen. Bilder från igår kommer sen, efter duschen!


RSS 2.0