OJ?

Oj, glömt blogga idag?
Aldeles säkert för att det inte funnits nått att blogga om.
Började dagen i det underbara vädret, fick ett ryck att jag skulle baka muffins och så blev det.
Sen har jag legat i soffan resten av dagen, Viktor har joinat med och självklart Nala också.
Kollat film, druckit saft och jag har fått höra allt som hände på Mingel igår, så nu är jag uppdaterad.
Ny arbetsvecka i morgon, känns ju sådär ungefär. En veckas semester hade suttit fint nu, eller i alla fall en helg i Kalmar. Så nu håller jag alla mina tummar att Maria ringer i morgon och säger att hon säger att hpn fixat att byta den där tiden på Lördagen som inte var okej nästa helg när jag vill komma på besök.

Nu flyttar jag mig från soffan till sängen, bra där!


Taxi

Har jobbat klart denna helgen, känns underbart att veta att det nu är gjort.
Var ändå helt okej på jobbet, kan ju inte klaga på mitt jobb precis.
Nu är jag så fruktansvärt trött, vill egentligen bara krypa ner i min säng och somna.
Men nu är det pay back time.
Jag ska kära hem mina föräldrar som är på fest här istan, och de kan ringa precis när som helst.
Det sista pappa sa när jag lämnade dem innan var att sist de var hos detta paret på fest åkte de hem vid 05,00. Tack för den säger jag bara, det betyder att de kan åka hem precis när som.
Min pappa spottar inte i glaset precis, han står säkert på ett köksbord med en gitarr och sjunger om jag känner honom rätt.
Tror minsann jag ska sätta på en film, se om jag kanske kan slumra till lite och hoppas på att man inte somnar för djupt, då blir det tungt att gå upp när väl fyllerkajorna ringer sen!


a night at work!

Ohh my good.
Jag sov minsann till 12.30 idag, vet inte vad som hände faktiskt.
Men skönt var det, men nu känns det som att hela dagen har gått.
Ikväll ska det jobbas igen, känns inte riktigt lika jobbigt att gå dit idag som det gjordes igår.
Alla andra tjejerna kommer att va hemma hos Lisette och fira henens examen, förutom jag.
Men jag får sitta på jobbet o kolla melodifestivalen, kanske till och med kränga lite chips?
Känns faktiskt inte allt för tungt, jag är inte på party-humör, är ju intesällt på att jobba!

Nu ska det bakas lite morots-kaka. Det är väldans gott faktiskt.
Pappa älskar det, så han ska få en bit ikväll.
Då blir han säkert jääteglad!


Fralle-frulle!

Har haft fina damer på besök här på morgonen.
Emma, Tessan, Janhall, Lisette & Frida en stund.
Myst o käkat frallor.
Anna har även lärt mig det där med mobil-blogg, det hade jag aldrig rett ut utan henne, så nu kan jag även detta. Känns ju väldans roligt att man kan blogga när som helst, särskillt när man är på ställen där inte datorn får följa med.

Nu ska jag ner till Ica o handla lite, sen ska det diskas och fixas mat innan jag ska jobba. Motivationen för att jobba ikväll är inte särskillt hög, och den blir inte högre när ens vänner ska ha TV-spels kväll där et ingår att laga mat ihop. Avis? mmmm mycket!


Tjejmys

Har spenderat kvällen i Mörrum hos Ida & Theo, åkte dit tillsammans med Jenna, Emma, Lisette & Therese. Kollat OS, käkat kladdkaka, spelat tjo och kollat inte någon dokumentär om småväxta, hette det verkligen så? I alla fall ganska underhållande, kan låta elakt men de pratade som smurfarna och såg ut som några andra seriefigurer.
I morgon bitti kommer gänget hit på frulle, ska bli gudagott att få spendera förmidagen med tjejerna, äta länge o dricka massa kaffe!
Ska även fikas med Janhall, var när och hur är inte planerat, men fikas ska det. Det gillar jag, längesen jag fick till en träff med denna dam.
Så massa tid med mina vänner dessa dagar, det är lovley!



Räkningar!

Ahh, nu har jag precis betalt alla mina räkningar.
Kan ju säg att det var tur att jag fick en hyfsat bra län denna månaden, för shit va räkningar jag har fått.
Räkningar för 8500:- har jag nog aldrig haft innan, men någon gång ska väll vara den första. Det är ju tur att man inte har några lån än, då hade man blivit ruinerad ju. Som fritidsledare har man ju inte allt för mycket cash i månaden, det ska gudarna veta!
Men nu är pengarna inne i alla fall, slipper ja bry mig mer om det. Förhoppnigsvis får jag spendera lite pengar på IKEA näsa helg, jag hoppas verkligen på det =)


Ledighet

Sovmorgon idag, underbart!
Ledig hela dagen är ju inte heller helt fel, frågan är vad man ska göra.
En fika i eftermidag med Emma, Ida, Jenna & Carro är inte helt fel, det är inbokat.
Ska ringa Tessan och se vad hon har för sej, henne har jag inte träffat på år och dar.
Kan säg att jag är ledig i morron med. Har funderat hela veckan på om jag skulle ta ledigt i morron förmidag och bara jobba kvällen, delat dag är inte någon höjdare faktiskt. Lotta ringde innan och sa att jag absolut kunde vara ledig i morron, knappt några barn och Peter kunde jobba själv. Hade faktiskt bestämt mig för o jobba men det var inte svårt o tänka om o ta ledigt. Så ledig i mororn med, känns konstigt, men fan va gött!


Barnvakten Lollo!

Som sagt så hämtade jag Pillans barn direkt efter jobbet så nu befinner jag mig i Svängsta. Vi har spelat massa spel, både tv-spel & vanliga spel, barnen önskade fiskpinnar och mos så självklart fick det bli det. Jag tog även med mig filmen UPP, så vi har haft mys och kollat på film. Meja sjukke såklart sitta i mitt knä under en filt, så hur mycket mys som helst har det blivit.
Nattningen gick över förväntan, läste en saga om tomten och hans verkstad, en godnattkram efter det sen la dom sig ner och sov. Pratade nyss med Pillan och hon var mäkta imponerad över smidigheten i nattningen, så jag fick högsta betyget som barnvakt. Så nu är det kört, nu kommer man bli nerringd så fort det ska passas barn :D


packa packa

Emma har varit här ikväll, vi har samlat massa pengar i Mario-spelet så nu är man med på banan igen! Jenna kom med förbi en runda med mat till tjejerna.
Känns lite underligt att vara hemma en måndagskväll, brukar alltid tillbringa dom på jobbet annars med eftersom det är sportlov så jobbar jag dagtid.
Har egentligen inte så mycket att skriva, men ska nu ta och packa lite grejer. Ska sova i Svängsta i morgon och passa Meja & Ia. Pillan är på läger med jobbet och Harri jobbar till halv 12 på natten så då får jag rycka in. Så i morron blir det myskväll med tjejerna för hela slanten! Så dax att packa ihop lite grejer som ska med, tror minsann datorn ochså får följa med, måste ju ha nått o göra när flickorna har somnat :D


Längtar!

Nu längtar jag efter Kalmar-mys.
Jag vill åka upp till Kalmar och gå igenom alla våra vanliga traditioner när jag kommer upp.
Alltid fredagsmys med god mat och lite vin.
På Lördagen är det stan som gäller, för att antingen gå ut eller köra en hemmakväll och bara umgås. Ikea på söndagen, åhh vad jag behöver åka till ikea nu, finns ju som sagt väldigt mycket som jag vill ha för tillfället, och jag har ju på känn att jag kommer få en ovanligt stor lön denna månaden :D
Maria ska i morgon kolla upp om hon kan byta lite tider till nästa helg, för då hade det passat perfekt att åka upp. Det märks lite att jag längtar va? Jag håller alla mina tummar jag har för att Mia fixar att byta, ingen hade blivit så glad som jag om det hade gått!


Look alike

Jag har gått och funderat ända sen jag såg Marcus Hellner för första gången i TV vart jag känner igen honom ifrån. Jag var säker på att jag antingen hade träffat honom någon gång. Jag har varit stensäker på att jag inte har sett honom i skiddressen utan i helt vanliga kläder.
Ikväll när jag såg honom på TV kom jag på vart jag kände igen honom ifrån. Han är så sjukt lik en kille vi träffade på Cypern när vi var där, Ida tyckte han var skitsnygg och döpte honom till Kosmos. Nu hittade jag en bild på honom och jag inser nu ännu mer hur lika de är, till och med Viktor trodde att det var samma person så jag är inte helt ute o svävar. Tyvärr hittade jag inte några bra bilder på varken Marcus eller Kosmos, men ni måste ju se likheten även fast korten är dåliga!

 


Underbara helg!

Vill börja detta inlägg med att tacka min fina Josie för igår. Vi hade kalasgöttit hemma hos henne med alkohol bladat med TV. Melodifestivalen såklart, det var en viktig del-final igår som gick hem till max.
Vi hade full koll på TV:n hela kvällen, kollade självklart OS och såg våra fina grabbar kamma hem medlajer till os, det gillade vi sjukt mycket och tänkte fira detta på Mingel. Festarrangören trillade två gånger på vägen dit, otroligt roligt såg det ut men hon sägs behöva en ny höftkula idag, och det är ju mindre roligt!

Nu har jag mat i ugnen som är snart när som helst. Börjar bli grymt hngrig nu så det ska bli gött. Viktor & Nala trillar strax in genom dörren och vi ska ha söndagsmys. Har inte vatt på nån fika i matvik idag för Ville var tydligen så bakfull så han inte klarade av att vara vaken. Så nu ska jag ta ut maten och hoppas på att den är lika god som den ser ut, sen kör vi söndagsmys framför TV:n resen av kvällen, de gillar vi!


Melodifestival hos Jooosie!

Nu går jag och mina 2 vinflaskor bort till Josie.
Vi ska kolla melodifestivalen, dricka vin och hejja på Darin.
Om det nu är så att vi blir så lyckliga när han går direkt till globen så kan det hända att vi trotsar våra sparkonton och går till mingel. Så vi ses ute om Darin går vidare, eller om det helt enkelt bara är så att vi vill dit :D



Frågan är vem som är mest väck
 men med tanke på att klockan är 5 på morronen så är det helt okej.. eller hur?


Lördagsfika avklarad!

Fick en väldans bra start på dagen, en fika på briggen med fina flickor satt som gjutet. Riktigt längesen jag la in en lördags-fika och jag kan inte förstå varför? det är ju det som gör en lördag till en lördag egentligen!
Har även svängt inom systemet och inhandlat ett par flaskor vin. Ikväll blir det melodifestival med Josie och gänget och det kan bli fantastiskt. Jag är faktiskt inte speciellt sugen på att gå ut, och har egentligen inte ekonomi till det heller, för jag får sjukt dåligt samvete om jag går in o nallar på sparkontot bara för att gå på krogen.
Så för min del blir det en flaska vin till Darin ikväll, sen förhoppningsvis lägger jag mig i vettig tid så man vaknar pigg o gla i morron!


Dumma dumma dumma SNÖFAN!

Jag vill inte jobba ikväll.
För det första så öser det ner snö, och jag är inte alls intresserad av att köra från Mörrum och hem med min bil som är slirigast i världen, om jag tar hej hem ikväll är det ett mirakel.
För det andra så ringde Emma innan och frågade om jag skulle med på after work ikväll med henne Jenna & Anna. Hade vatt massa sugen på att joina, men nu går ju inte det, för jag ska jobba och bli insnöad i Mörrum.
För det tredje så hatar jag snön. Jag pratade med Mia-Maria igår och jag sa att jag skulle komma upp till Kalmar denna helgen, jag blev så överlycklig när jag insåg att vi var lediga samtidigt och en helg i Kalar hade vatt precis vad jag hade behövt. Men allvarligt... att köra till Kalmar finns inte på kartan med min bil, det är lika troligt att komms till Kalmar med min bil som det är att gå till månen, ungefär.
Så jag får väll jobba ikväll, och se vad som händer i helgen. Sa jag föresten att jag hatar snön för tillfället?



OKEJ?

Allvarligt, tårarna rinner som aldrig förr.
Att det sen är av lycka eller ska man säga av medkänsla för Anja?
Helt otroligt att hon kan köra hem ett brons efter gårdagens krasch.
Vilken fantastisk människa, önskar att jag med hade haft den vinnarskallen.
Fantastiska Anja, fan va grym hon är.




...

1,5 timme kvar på jobbet, har jag sagt att jag älskar att sluta 12 på torsdagarna?


duktiga Lollo!

Jag är såå nöjd!
Jag tycker att det är så superkul så det finns inte.
Eller jag tycker det när det är till mig eller nån fin vän som ska få det jag gör.
Jag tycker inte om när det är 10 barn runtomkring mig som frågar "Lollo hur gör man" "Lollo kan du hjälpa mig" eller "Lollo jag kan inte" Då är det inte kul.
Men när man får sitta ner och bara göra exakt hur man vill och man har hur mycket olika möjlighet som pärlor, band, ringar, och berlocker som helst är jag i paradiset. Ikväll gjorde jag 2 halsband och 1 armband. Jag älskar redan mina halsband och kommer att bära dom med stolthet. De är mycket finare i verkligheten, så bilderna är inte rättvisa!
 

 


smycken

Madde hade ringt som en idiot och sökt mej på förmidagen, 10 gånger till jobbet och 5 gånger på min mobil.
Tydligen fanns det en plats över i kvällens kurs i smyckes-tillvärkning och hon visste att jag ville med. Så om 5 minuter ska jag pinna iväg för att vara hur kreativ xom helst och tillverka smycken på löpande band. Jag har till och med tagit med egna tänger för att det ska gå så fort som möjligt och för att jag sak hinna göra så mycket som möjligt.
Har inte hunnit äta, kommer vara som ett monster sista timmen men ska förvana Madde på detta innan vi börjar. Nu ska jag gå, godkväll!


4-timmars

Har både sovmorgon och jag slutar tidigt idag.
Det gillar jag grymt mycket.
Jobbar endast mellan 12-16, helt underbart faktiskt.
I morgon har jag en 4-timmars dag till, då ska det bara jobbas mellan 8-12.
Jag är helt lyrisk, jag älskar det.
Så nu ska jag strax till jobbet, och snart ska jag hem, gitt det :D

"skvallerbloggen"

Karlshamns mest omtalade blogg verkar vara borta?
Trodde inte det bodde något samvete i människan som skrev, men tydligen.
Det var till och med med glädje jag såg att den var väck.
Kan det vara så att människan fick mer skit tillbaka än vad HON gett alla hon hängt ut anonymt?
Mmm, tragisk och pinsamma människa som inte vågar stå för vad hon säger eller rättare sagt skriver.
Men den verkar som sagt vara väck, och det är väl för väl det, den har fått aldeles för mycket uppmärksamhet, men tydligen så pallade hon inte trycket. PUNKT!


kaffekväll

Nu ska jag bege mig för att möta upp Frida, sen ska vi vandra hem till Tiina. Ikväll ska jag bara umgås och dricka kaffe, det var på tok förlängesen jag umgicks med dessa damer.
Jag hoppas även att man ska få lite bebismys med Ville, men han lär ju bara både rädd och blyg för mig nu för honom har jag knappt träffat på ett halvår.


Cellprovtagning

Idag är det dax för första gången att bege sej till sjukhuset och ta ett cellprov.
jag tycker inte det är så speciellt roligt att ligga i gyn-stolen och låta någon kreta runt med redskap i en.
Men, detta ska tydligen knappt kännas och gå väldigt fort, så jag litar på detta. Det är nog nu man ska börja känna sig gammal, för när jag vaaknade i morse kändes det plötsligt som om jag var hur gammal som helst, kanske på grund av att just ska göra cellprovet.


jobbet

Nu beger jag mig till jobbet.
Det ska jobbas ända fram till 20,30 ikväll, så vad denna dagen ska gå till är redan klart.
Ska försöka få tag på min vapendragare Timmie på väg till jobbet. Jag tycker att han ska börja jobba hos oss, och vill ha honom redan ikväll. Han hade passat perfekt på mitt jobb, så jag hoppas på att han kan, för jag vet att han vill.
Pillan ska med jobba hos oss ikväll, det gillar vi. Hon kommer upp och tar en kaffe när vi har lunch, det gillar vi med. Härligt att ha människor som man trivs med på jobbet, det betyder hur mycket som helst. Så dax att köra nu, ska bara rota fram nån mat i frysen som för övrigt börja eka...


uttråkad

Jag brukar älska söndagar, men icke idag.
trodde jag hade hur mycket planer som helst, men tydligen inte.
Emma svarade inte i sin telefon, läste sen på FB att hon skulle plugga.
Pillan skulle komma efter jobbet för att ta en kaffe, men hon hade glömt att ge barnen deras alla hjärtans dags-presenter så hon körde hem.
Viktor skulle ringa när han kom hem från bygget i matvik, redan när han nämde detta sa jag att han skulle somna istället, och hur blev det? Jodå, han sover troligtvis som vanligt.
Nu kollar jag på wallander samtidigt som jag har datorn i knät, kan inte riktigt finna ro och krypa ner i soffan. Jag är uttråkad till max, hatar när det kliar i kroppen.


myshelg

Nu ligger jag o Annie i en varsin del av soffan, vi kollar OS-invigningen och har precis käkat frukost. Fin-frukost med massa olika sorters knäckebröd, ägg och gröt. Fruktansvärt gott med frukost när man slipper att äta själv. Annie följde med mig hem igår efter att hon bjudit mig, och familjen Mattsson/Lange på tacopaj, perfekt att stanna tilli Asarum efter jobbet.
Så igår var det mario som gällde, vi hade fredagsmys med poppisar och flädersaft. Detta kommer bli en myshelg på hög nivå. Nu ska det snart städas, sen kan man släppa allt och njuta av helgen, helg är underbart!


äntligen fredag!

Äntligen
Ahh va skönt att det äntligen är fredag.
Som jag har längtat.
Denna vecka har inte varit så speciellt intressant.
Känns som om jag inte har gjort annat än o jobbat.
Men nu ska jag ha ledig helg.
Oj vad jag är värd en ledig helg!
Visserligen ska jag jobba ett gäng timmar innan det är dags för helg.
Men det är lugnt, det är inte så speciellt många timmar.
Sen ska jag bege mig hem till Annie.
Där ska det serveras födelsedagsmiddag. Kanske borde köpt en present?
Men det har jag inte gjort, får ge henne lite kärlek istället.
Kanske slår jag till med o rita en teckning på jobbet.
Det är snart helg och jag gillar det skarpt, känner på mej att det kommer bli en underbar helg!


ge mej nytt!

Jag vill ha en svart matta
O så vill jag ha en massa färgglada kuddar.
Nya krukor i fönstrena
nya gardiner och en färgglad tavla.
Känns som om jag är lite trött på allt rött?
Känns som det hade passat sig fint till nästa jul istället?
IKEA hade suttit fint snart.
tror minsann jag ska kolla till ekonomin, kanske till och med kan ta en sväng innan löning.
ska kanske lägga det i samband med ett kalmar-besök?
Eller på söndag om ekonomin tillåter :D
Dax att ta fram bank-dosan!


nice

Har beställt middag i Svängsta efter jobbet idag, så göttit det ska bli!
Är hemma nu, tog ju ledigt på förmidagen.
Så jag och Nala ligger i soffan, ska precis hänga en maskin tvätt.
Sen ska det jobbas i eftermidag, fast ska på möte innan jag ska till gården.
Tror minsann det blir en sån där goe-dag, jepp, minsann så tror jag det.


I´m Alive!

Jodå, jag lever.
Har bara jobbat som ett svin denna veckan, men nu börjar jag se ljuset ur tunlen.
Tog ledigt i morgon förmidag, tyckte jag var värd en sovmorgon.
MEN istället fick jag en hund på halsen som kommer klockan 7. Jag hoppas för allt i världen att hon inte gnäller och stimmar runt så jag kan få sova en stund till 9 i alla fall.
Nu ska jag kasta mig i sängen innan jag somnar i soffan, och det hade inte gynnat!


funderingar!

Nu äntligen känner man sig som en människa igen, helgens bravader tog ut sin trötthet idag.
Men efterjobbet tyckte min fina Pillan att jag skulle komma ner till henne o dricka te och käka nybakade scones, finns inte en chans i världen att jag hade tackt nej till det, så lite TV-tittande och häng i soffan var klockrent efter jobbet.
Vi pratade även skidresa igen, nästa års skidresa såklart. Som sagt har min bror tjatat hål i huvvet på mamma och pappa så nästa år ska vi åka med familjen. Nu har ju jag kommit på den briljanta idén att Pillan ska ta med sin sin sambo och sina barn, de gillade idén skarpt. Finns inte någon som hade blivit lyckligare än mig om det hade blivit så, det hade vatt lovley!


sinnes

Arrangemanget med Calle Kristiansson i parken igår blev lyckat, fullt ös från klockan 12 men shit vad smidigt allt gick. Calle och hans band var riktigt bra, de spelade både egna låtar och en del av Calles Idol-låtar. "Walking in Memphis är frågan om han inte gör bättre än orginalet, grymt bra stämma ligger den Grabben inne med.
Städningen som vi trodde skulle ta flera timmar var klar redan klockan 1, jag och Josse satte oss i bilen och vips så hade vi bestämmt att vi skulle möta upp grabbarna inne på Mingel. En stor grogg var vi mer än värda efter konserten. Efterfest på hotellet blev bestämt, men bitterfittan i receptionen tillät inte grabbarna att ta med folk till rummen, ganska så löjligt faktiskt. Men vi körde efterfest hos mig istället, fullt ös hela natten med dessa goa grabbar och sköningen Maria, humorn va på topp!
I morse vid 7 insåg vi alla hur hungriga vi var så jag och Josse hängde med ner till hotellet och käkade hotellfrukost, gudomligt var de vill ja lova!
Tack alla för igår, ska vi ta om de där om ägglossning?
 

 


Calle i morron!

Nu är jag hemma från jobbet, tror jag har full koll på allting tills i morgon.
I morgon ska jag infinna mig i parken klockan 12.00.
Det ska då fixas klart allt med scenen, kravaller ska fixas, mackor och fika till Calle med band ska göras.
Kommer troligtvis bli en grym dag på jobbet i morron, Konserterna är alltid roliga att göra.
Så i morgon är jag upptagen hela dagen, beräknar att vara hemma vid 03,00 igen.
Så en tuff men rolig dag på jobbet i morron väntar, så ett par timmars sömn nu sen kör vi gärnet. Hoppas på att mycket folk kommer så det blir bra tryck! Hörs i morron, sov gott!




...

Hemma från kvällens VIF & RIF.
Fick ruggigt god mat som vanligt som Johanna hade fixat.
Min flaska vin rann ner snabbare än någonsin ikväll, jag har aldrig varit den som klämt i mig flaskan först, men ikväll var min flaska tom när Mias var halvfull. Det måste ha någonting att göra med att vinet aldrig har varit så gott som idag, har aldrig tidigare tyckt att det smakat som saft som alla andra säger, men nu förstår jag precis vad ni menar, det bara rann ner exakt som saft!
Viktor ringde precis när flaskan var tom och berättade att klockan 7 i morgon bitti trillar han, Steve och Roger in innanför dörrarna. Jag som skulle ha sovmorgon i morron! Aja, de är välkomna, tvingade Viktor att ta med Nala så vi kan rymma från lägenheten ett tag och gå en runda. Lika bra att ladda kaffebryggaren nu, så man i alla fall blir lite människa när knatte, fnatte, tjatte & pluto trillar in genom dörrarna!


VIF

Har nog inte ens nämnt att jag ska på VIF ikväll va?
Det är Johanna som står för det ikväll. Det betyder att det är första gången jag ska in i morfars hus sen han dog. Ska bli riktigt skoj att se hur de har renoverat huset. Kommer nog kännas märkligt att komma in i morfars hus fast han inte är där.
Så nu ska en flaska vin in i kylen, får verkligen hoppas att jag har en flaska vin, men om jag inte minns helt fel så är det en flaska kvar, måste springa o kolla det, annars är det systemet nästa!


Utbildning

Nu ska jag strax pinna upp till väggaskolan, ska träffa Levin så ska vi ha sällskap.
Vi ska alltså på utbildning om hur man gör de nya hemsidorna till jobbet.
jag fick ju denna underbara uppgift. Visst tycker jag sånt är skoj, säkert roligare än någon annan i min personalgrupp. Men jag insåg nu att jag kan ju inte ens fixa till den bloggen så den i alla fall blir skaplig. Hur i fanken ska jag då kunna fixa en flashig hemsida till jobbet, en sådan som ungdomarna fastnar för. Ja hur i hela friden ska det gå till?
Jag får helt enkelt hoppas på att det är en grym instruktör som visar mig allt in i minsta detalj.


Tandfan!

Precis som om jag inte har tillräcklingt med tänder i min käft?
Nej då, nu tyckte tydligen visdomstand nummer 2 att det var okej att dyka upp.
Har inte fattat varför det har känts som om jag har träningsverk i käken och inte kunnat öppna munnen till max.
Men nu inser jag ju att det är en tand till på G.
Antar att jag kommer att få dra ut/operera ut den med, eftersom det inte finns en gnutta plats till en tand till i munnen. Tycker inte alls detta är okej, men får väll bita ihop o låta skiten växa så den sen kan dras ut. KUL, verkligen KUL!


Sovmorgon

Underbart!
Fick en sovmorgon idag, börjar inte förens vid 12.
Hade från början tänkt o gå på mördarpasset, men vaknade av klockan vid 9 med en huvudvärk som inte var från denna värld, så en ibumetin i magen sen kröp jag ner under täcket igen.
Vaknade vid 10 med ett strålande humör, den sista timmen sömn där var grymt viktig tydligen. Så nu är jag på bättre humör än vad jag har vatt på länge, känns bra att komma till jobbet med en massa energi för en gångs skull, känns som det var ett tag sen, det har inte hänt denna veckan i alla fall.
Så innan jobbet har jag tänkt köra inom Grossen, handla lite så vi kan baka lite i eftermidag.
Ska jobba resten av dagen, 12-21,30 är dagens arbetstid, tur man har humöret på topp då så känns det inte så tungt att stämpla in på gården om en timme.


Sovmorgon

Underbart!
Fick en sovmorgon idag, börjar inte förens vid 12.
Hade från början tänkt o gå på mördarpasset, men vaknade av klockan vid 9 med en huvudvärk som inte var från denna värld, så en ibumetin i magen sen kröp jag ner under täcket igen.
Vaknade vid 10 med ett strålande humör, den sista timmen sömn där var grymt viktig tydligen. Så nu är jag på bättre humör än vad jag har vatt på länge, känns bra att komma till jobbet med en massa energi för en gångs skull, känns som det var ett tag sen, det har inte hänt denna veckan i alla fall.
Så innan jobbet har jag tänkt köra inom Grossen, handla lite så vi kan baka lite i eftermidag.
Ska jobba resten av dagen, 12-21,30 är dagens arbetstid, tur man har humöret på topp då så känns det inte så tungt att stämpla in på gården om en timme.


Pillan kommer!

Jag hade tänkt att ligga i min ensamhet i soffan.
Bara zappa på TV:n och halvsova igenom alla program.
Men Pillan ringde, hon hade inga besökare på jobbet så hon skulle stänga.
Strax trillar hon in genom dörren, hon ska få mat och kaffe.
Jag hoppas att hon vill stanna kvar under kvällen. spela lite mario o bara ligga i soffan.
Paradise hotell kollar både hon och jag på, så en Lollo&Pillan-kväll hade suttit fint!


Tisdag

Ska nu kasta mig i bilen och bege mig till jobbet.
Det är nog nästan den första Tisdagen jag har jobbat heldag på länge.
Förra veckan tog jag ledigt på förmindagen, har även vatt på semester.
Men nu är jag back on track, så nu ska jag till skolan och träffa alla barn.


dammsugarpåsar

Har fart runt som en galning och letat efter rätt dammsugarpåsar till min damsugare. Hittade verkligen inte någon stans, sen fick jag ett tips att beställa på nätet.
Sagt och gjort, har nu beställt nya påsar till damsugaren, de trillar till och med ner i brevlådan redan på Onsdag. Sånt gillar jag, nu ska jag aldrig någonsin mer leta efter damsugarpåsar, gött dé!


heldag på jobbet

Måndagar är ju inte någon höjdare alltså.
Jobba 11-20,30. Men jag gillar min sovmorgon i alla fall, det är alltid en bra start på veckan.
Så lite smink på fejset sen är det dags att sticka, en heldag på jobbet kör vi alltså idag!


RSS 2.0