fina påsk!

hade sjukt roligt på Mingel igår, blev glatt överraskad över hur kul jag faktiskt hade där. Underbart att jag träffade Josie direkt när jag kom in ungefär, sen var det dans som gällde hela kvällen - till och med bra musik!
var ju aningens orolig över att jag skulle vara bakis idag, drack ju en hel del igår och självklart var det sprit som gällde. jajaja, jag vet att jag har sagt att jag aldrig mer ska dricka sprit, men nu gjorde jag det så fine!!
Dagen då ja, vaknade och mådde som en prinsessa. Fick ett gäng treo av ida igår så tog en innan jag somnade igår, funkade perfekt. Så dagen har bjudit på frulle med Emma, har vatt hundvakt åt Max, sen fick han följa med till Svängsta där det skulle spelas kort, helt underbart faktiskt!

Nu sängen, i morgon kör vi frulle igen med ett gäng damer, kan inte annat än o älska det!


påskafesten

Ikväll blir det Fest hemma hos Svennson/Olsson
Kommer nog bli galet roligt.
Tydligen galet blandat med folk som ska dit, det brukar bli roligt!
Dax att fixa i ordning sig, sen är det bara till att korka upp.
Min strategi är att ta det någorlunda lugnt och hålla en perfekt jämn fylla hela kvällen.
Frågan är hur bra det kommer bli, Vi ska fixa flädergroggar - kan sluta traumatiskt.

men i morgon har jag varken tid eller lust att vara bakis.
Tror jag ska ringa pappa o be honom ta med några huvudvärkstabletter i förebyggande syfte.
I morgon ska jag passa Max och då funkar det inte att vara bakis.
Ska även spela kort med Pillan o gänget, sa bakfyllan kan ta o slänga sig i väggen!

Ses i dimman, hell yeah!


Långfredag

Tanken var ju att vi skulle upprätthålla vår traditon med att dra ihop ett gäng jobbtjejer och lite annat folk hemma hos Lotta och härja omkring. Tyvärr blev Svensen sjuk och kunde inte hålla i detta. Trist men så blev det.
Har haft fullt upp hela dagen så just nu när jag sitter här och bara har druckit ett glas vin så känns det förjävla bra. Kaffe hos Ida, Kaffe i matvik. Har fått bilen tvättad och däcken är bytta. Rent och fint här hemma och kvällen har tillbringats på Gourmet grön med en hel liga. Nöjd som fanken med dagen, vi tar ett rus hos Ida i morron, gitt de!


Nala gräver, viktor och eddie byg

07cf8f875451a4360f426d83e9467797.png

Kolla varifrån!

Nala gräver, viktor och eddie bygger och jag solar, bra fördelning där!


Skärtorsdagen

Nu ligger jag och Nala och myser i soffan. Vi väntar på att Ulle ska komma så vi kan fixa lite mat, eller Nala väntar inte men jag gör, insåg precis att jag inte käkat sen frukosten... kanske inte så smart gjort av fröken Johansson?
Vid 9-10 kommer Pillan med. Vi ska klara ut hela Mario med alla pengar o mynt och extra banor och hela baletten och ha påskvaka. Tror detta kan blir riktigt gött,  bli nog ett glas vin eller två med men annars ska jag spara mig tills i morron.


RSS 2.0