världskväll

Underbar gårdag måste jag säga, på alla sätt!
Kaffe o massa snack med viktor i matvik
Mat på rökeriet med grabbarna grus, martin, viktor, kidde och nån till... Olsson?
Fick ett nytt smeknamn, HÖNAN, hur rolig är den då? men tack tack!
tydligen hade jag den speciella blicken igår, den där livsfarliga sas det
Fint party hemma hos Maria & Georgos med fint folk. Anna hade dratt ett ess ur rockärmen och satt där när man kom, tycker det är fint att plocka semesterdag för att joina, all cred till Anna altså!
Snabbt gick det att få ner en flaska vin
Kass musik på Harrys, då beställde jag o Anna shots, 4 var drog vi och jag fick i mej två drinkar.
Var nog rätt full till slut?
Borde ha varit det i alla fall! men så kändes det inte!
Fint sällskap med, vilken världskväll!

Hahaha, kom på kvällens roligaste kommentar som en underbar blond tjej kläckte ur sej efter ett hopp i en flis-stack: "en... åhh... de sticker ju för fan i fittan!"
Underbara människa!

  
 


party på g

Sådär ja, frillan är fixat o klänningen är på! Det blir party ikväll, hur fint som helst! Fortfarande inte bestämmt vart vi ska ta vägen, men det får tiden utvisa! Lägga lite smink så är man klar när telefonen ringer!

anställningspapper

Sådärja, då har man skrivit på nya anställningspapper tilloch med Juli 2010, känns rätt göttit faktiskt, inte helt galet att ha det kirrat! Löneförhöjningen gjorde ju inte att man mådde sämre heller! Semesterdagar till Lollo är ju inte någonting man tackar nej till, kan det bli så att sommaren 2010 ska jag få ha mitt livs första semester? jepp, så ser det absolut ut :D

Ge mej sängen!

Mindre sugen på att röra mej ner mot jobbet om en stund. Hade helst legat kvar i sängen dratt täcket över mej och fortsatt sova, möjligtvis hade jag kunnat kolla på nån fiin film med. Men det är bara att ge sej ut i regn och rusk, jobb jobb ska det bli, frågan är vad det blir i eftermidag?

Utrensning

Håller på att rensa ut alla mina gamla kläder, åhh härregud vilket projekt jag har gett mej in på. Men nu hänger alla klänningar/tunikor så fint så fint. Så nu är det bara till att fortsätta på nästa ställe.. usch, kanske ska införea en ny regel, för varje plagg man köper så rensar man ut en? hade det kunnat funka?

Lovley

Dagens innehåll:
 
*Shoppingtur med Emma till Karlskrona
*6 klänningar/tunikor, 1 bikini, 6 par låga strumpor, 1 halvlång "tröja" , 3 sollotion, 1 par läggings och 1 linne inhandlat
* 2500:- kronor fattigare
*en halvfärdig kycklingröra med bakad potatis (nej, jag sa inte till personalen)
* Cyckel-tur till Madde där det vankades personal-grillfest. (Ja... JAG cyklade på en aldeles för hög cyckel och nådde ej marken)
*Grillbuffé - smaskigt värre!
* Robins graciösa "rump-hoppning" på studsmattan.
* 1 flaska vin och sjukt göttigt sällskap.
* Cykeltur hem i regnet med min fortfarande för höga sadel och Mia och Kicki.

Behöver jag ens nämna vad jag tycker om dagen/kvällen? Nej trodde väll det!


 


Halvfärdig Kyckling-röra på PM! ÄT EJ!


Ja Robin, du får döda mej efter detta kortet, helt okej!

Sommarplåga

Altså, nu när sommaren är här, shopping i Karlskrona väntar och vinet ligger på kylning, fore det inte fint med en bra sommarplåga då? men det finns ju inte nån än! Hoppas i alla fall på att det kommer någon som håller måttet detta året!


Underbara dag!

Blev en sjukt göttig dag av denna dagen! Fick umgås med Filippa och Johanna hela eftermidagen och det var verkligen dö-trevligt! Konstigt det där med vissa människor, att även fast man knappt har umgåts på flera år så känns det som vilken vän som helst, märkligen det där... är det då man passar bra ihop? =)
Blev i alla fall koll på den nya sjukt fina lägenheten och en kaffe på stan, in i en o annan affär men eftersom jag ska till karlskrona i morron så kollade jag inte speciellt mycket.
Lite jobb på det, sen långpromenad med Pillan, 9km gick vi så sen var vi lagom möra i benen. Känns riktigt skönt att krypa ner i sängen nu, men lite halvbrändkropp, har ju fårr massa färg av solen idag.
Dags för att invänta nästa dag som med har mycket att bjuda på, shopping i Karlskrona o sen vankas det grillfest, viktigt att an cyklar dit och i cykelkorgen kommer det finnas massa vin och gottigheter, tror på morgondagen, fasen va göttit!


Kan man annat än o älska Filippa?? =)

Släng er i väggen

Haha, billighetsvaruhusen... släng er i väggen! Solen skiner och jag ska istället steka. Filippa bjuder på kaffe o självklart är det roligare än o springa där. Har en plan tills på torsdag istället, ska bara förankra detta ikväll!

Fina dag!

Ledig ända till 18.00. Känns grymt gött faktiskt. Blir inget med Karlskrona, väntar med det tills i morron då Emma är ledig, roligare att vara två när man åker. Men det blir nog troligtvis en tripp bortåt ändå, i alla fall halvvägs, hade massa bra grejer i reklamutskicket så måste bort till Karlssons och Öb och spana in detta.
Har även fått en inbjudan till Filippas nya lägenhet så en kaffe hos henne efter min tripp skulle sitta fint. Så nu beger jag mig, hade dock vatt fint o kunnat sola lite idag med, så Filippa, har du en balkong? =)


promenad

Nu har jag inte gjort ett skit på hela dagen ungefär, så nu snörar jag på mej gympaskorna och drar ut på en promenad. Shit, kommer vara vaken halva natten.. inte bra detta!
I morgon är jag ledig hela dagen, börjar inte förens vid 18.00. Frågan är vad jag ska göra då. är grymt sugen på en utflykt bort emot karlskrona, lönen kommer ju och är lite sugen på att åka inom karlssons och ÖB med. Tror det får bli så, någon som till och med vill föl

...

Haha, nu har jag pratat med Jimmy i telefon i mer än en timme. Han tyckte jag skulle göra honom sällskap bara för att hans vänner hade gått hem från festen, och kvar var det bara han och Captenen och lite avslagen Cola, stackarn! Kan ju inte annat än o prata med honom, men nu blir jag inte av med honom, han ska få prata 5 minuter till, det ironiska är att jag lyssnar på ett öra somatidigt som jag skriver detta, så Jimmy, fattar du nu varför du bara får svar på varannan fråga?
Nu säger jag gonatt!

 

Nu kallar jobbet

Nu drar jag till jobbet!  Känns faktiskt inte speciellt tungt. Nästan alla brudarna skulle dricka ikväll men jag blev knappt sugen! Vet man att man ska jobba så! Men följde fint med in på systemet, köpte ett par flaskor vin och la dem på kylning. För på Tisdag är det jag som ska dricka vin :D


 

Fin box, gott vin =)


Roligaste kommentaren ever

Haha, söta du!
Förstår du själv ens kommiken i det du sa?

"Det finns tre saker i Sverige som man absolut inte kan lita på..
1. Regler
2. Tjejer
3. Vädret"

Jag låg dubbelvikt, förstår om ni läsare kanske inte tycker detta va så speciellt, men ni vet inte vem som har sagt det, en det vet jag =)


kaffe kaffe kaffe...

Kaffe hos Anna med tjejligan samtidigt som solen gjorde våra kroppar mer färgglada, diskutionerna avlöste varandra om framförallt sommaren, cykelfest, östersjö, midsommar, bikinis med mera, underbart som vanligt!
Drog sen upp till Pillan, lagade mat och självklart drack kaffe. Kollade på Ias infångade ödlor, grodyngel och skräddare som hon hade fångat, myste med Meja i soffan och och kelade lite med Ofelia med, dessa söta barn och bebisar...
Drog sen in till Ulle, drack såklart kaffe och spelade kort.
Konstigt att jag inte somnat för natten ännu? har nog minst smällt i mej 10-12 koppar kaffe idag, finns det inte nått motgift mot de där koffeinet?

Over and out, klockan är nu 04,20... YES

Kaffe

Lite frukost i magen och snart ska jag in till Anna för att dricka kaffe med Emma, Lisette och Frida också. Härligt när alla är lediga en dag så här, händer ju inte allt för ofta annars!
Sen så blir det till att packa en picknick-korg och bege sig ut någon stans, Pillan ville ha mysdag så då ska hon få det. Kanske fiska lite med hade vatt finkt kanske? Blir nog en bra dag idag, härligt det är att vara ledig =)

flytten

Nu börjar jag längta på riktigt inför flytten. Fick igår veta att absolut senast den 1 Augusti får jag flytta in, men jag hoppas verkligen att jag kan flytta in tidigare, i alla fall till östersjö =) Nu vill jag bara börja handla, massa massa massa men jag håller mej lite till, annars så förhandlar jag väll mej om jag känner mig själv rätt!
Men, ska i alla fall börja leta efter en stor fin tavla jag kan ha, det är mitt stora projekt för tillfället, visst börjar jag i rätt ordning?

Nytt Pass...

Var o hämtade mitt nya pass på polisen igår, och det var inte förens när jag jämförde det med det gamla som jag förvånades! Herre gud, det ser ju ut som två olika människor det där! Har jag verkligen förändrats så mycket på 5 år?

Ja, jag vet att det är ett hål i min kind! 

Min Mamma är King!

Haha, ibland överraskar hon.. Mamma då altså. Fick ett mess av henne där hos skrev:
Hej Gumman! Vad heter den goda drinken du brukar blanda? den med mjölk i? Kan du du skicka ingredienserna... skriv på FRANSKA så jag bara kan visa bartendern sms:et. Kram Mamma

Troligtvis det roligaste sms:et jag någonsin fått av min mamma, hon befinner sig på "Vinresa" i frankrike med tjejkompisarna. Men hon har fått det skickat till sig. på franska. Tur man har dator och kan kolla översättningarna på nätet :p


fralle-frulle

Det vankas fralle-frulle nu på förmidagen med Anna & Tessan. Finns de nått sätt som man kan få en bättre start på dagen? Nej jag tror faktiskt inte det, fralla, kaffe och snack med två underbara kan förgylla hela min dag! så nu är det dags att sätta fart, man får väll se lite ut för världen!

Arbetsmåndag

redo att inta måndagens arbete. blir ett långt pass idag och det passar mej som handen i handsken, va ska man annars göra när det bara pissregnar ute? Så innan jag jobbet ska jag fixa ihop en mat-låda, se om jag hinner inom posten o hämta ut ett paket som väntar på mej. Har även lagt undan en parfym inne istan som hade gynnat om jag hämtat den, en skulle kunna göra det i morgon med, sen så har jag ett pass som väntar på att komma till sin ägare hos polisen så kanske skulle man ta ett ryck.
Hörs ikväll, när arbetsdagen är slut 22.00!

Grill & Myskväll

Säger som vanligt, underbara söndag! Jag bara älskar söndagar altså, idag blev det riktigt lång sovmorgon! Har städat och bäddat rent och nu ikväll så blev det mys-kväll i matvik. Grillade kyckling, kotletter och majskolvar, potatis i ugnen, hemmagjort vitlöksbröd, sallad och 4 olika kalla såser! Behöver jag ens nämna att jag blev mätt? Sen var det någon film på schemat med Vin diesel, helt okej men lite knepig, är ju inte känd för att gilla knepiga filmer precis!
Jag var tydligen den som var bäst på att käka majskolv, altså fick minst krafs mellan tänderna, killarna trodde detta berodde på att jag var van vid att ha någonting i den storleken i munnen.. hmm... är detta verkligen okej?

Gårdagaens bästa fråga kanske kan besvaras här? Var är min vaska fin? Sjukt rolig kommentar som har förgyllt hela min dag idag också, så tack Lisettan!

Emma & Josse 44 år!

[x] God Mat (tacogratäng)
[x] God tårta
[x] Bästa sällskapet
[ ] Vinst i sällskapsspelet
[/] Vinst i pilkastningen (ständig två, men vadå? ingen inns väll en tvåa)
[x] Tom vinflaska
[ ] Odräglig
[ ] Nöjd med Sveriges insats i ESC
[x] Harrys
[Shakat]
[x] Grym DJ
[x] Nattamat
[ ] Eferfest
[ ] Walk of shame


Den fiiina o goda tårtan (självklart tog jag hjärtat ;)


Den första veckotidning Ida tänker på är tydligen  " Min häst", hysteriskt skoj!


Anna som självklart lägger in en pose i pilkastningen!


Fina flickan på trappan..


Rökpaus


Mong från kongo!


På-klistrat smajl? Nääärååå!

Gjort stan

Nu har jag och lisettan precis gjort stan, handlat lite smått o gott, lite presenter som skall delas ut ikväll och alkohol såklart, slutade dagen på briggen, käkade världens godaste bakade potatis.
Nu blir det vila en timme innan det är dags att göra sej party-snygg! jag tror det blir en go fest ikväll! Har det på känns lixom! Så nu blir det ryggläge en stund sen så ska jag börja tagga upp riktigt ordentligt!

Hörs i morron!

Äntligen hemma

Sådär ja, hemma efter en lååång arbetsdag. Dagen var tungt som tusan! Ett dödsbesked kom idag, o de är så fruktansvärt tragiskt. Man blir så låg, även fast man försöker ge barnen sin uppmärksamhet så kom jag på mig själv att sitta i min egna bubbla, usch o fy, livet är så orättvist!

I morgon blir det upp i någorlunda tid, har en massa massa ärenden i stan och ska se om jag kan lyckas få in någon fika med i alla fall, hade vatt så najs! Sen är det bara att peppa inför kvällen som jag tror på!

Gårdagen

Mysigt var det att träffa en del av gänget igen, det blev lunch på stan, fika, kaffe hos Buki, en vända på stan och en visit på maxi. Var het slut efter utflykten så när jag väl var hemma efter lite mat o snack hos Pillan med så somnade jag som en liten gris i sängen. Men gud vad det märktes att vi inte gick i skolan längre, det var inte massa hams o trams som det var innan, kan kanske md bero på att vi inte har setts på 1 år... 1 år!! sjukt vad tiden går!


Kristianstad

Det finns många saker som jag är så grymt bra på, har alltid sagt att det är saker jag inte kan eller är dålig på. I morse kom jag på en sak till som jag är grymt dålig på, och det är att gå upp tidigt, när klockan ringde 6.15 så trodde jag att jag skulle dö, jag nästan önskade att jag var förlamad så jag kunde ligga kvar i sängen! Jag förstår inte folk som går upp tidigt om morgonarna, nej inte alls! Får helt enkelt ta att jag är kass på det, är ju bra på så mycket anant!

Ska ner och jobba några timmar nu, sen så bär det av till Kristianstad. Jag o Pillan ska ner o träffa några från förra klassen, ska bli mysigt. Det blir även en sväng på stan, en runda til eko-hallen och lunch på kristianstads godaste kines-mats-restaurang. Jag tror på denna dagen, o inte lite heller!


Pillan & Lollo, Mor & Dotter

Nu är den min :D

Äntligen ringde Viktor, lägenheten är min!
Fy vad skönt det kändes, helt underbart faktiskt!
Tackar Viktor för allt, han är helt lovley denna man!
Så i sommar smäller det, troligtvis direkt efter resan, 1 Juli. men fortfarande inte bestämmt.
Bara skojiga saker att se fram emot, fy fan va gött!

 
Tack vännen!

väntar

har fortfarande inte fått reda på om lägenheten är min eller inte... men jag väntar... o väntar... o hoppas... o hoppas!

jag som strippa?

Uppe igen, har legat hela morronen och kollat på the voice, perfekt när man vaknar tidigare än vad man egentligen ska göra! Har somnat till någon gång ibland och just nu kom jag på att jag drömde att jag var en strippa! Ehh det vade ju vatt en vacker syn, tur att det bara är jag som såg detta framför mig! men egentligen så var jag väldigt fin i min röda lackdress, kanske nått att satsa på till år 2013? :D



Glad som ett as!

Lyckligare än någonsin måste jag säg, idag är en sådan dag när livet känns så fruktansvärt lätt. Har precis bestämmt mej för att l lägenheten jag var o kolade på igår, inser själv att jag hade ångrat ihjäl mej om jag inte tar den, så jag har helt enkelt inget val! Kommer ha stans mysigaste och märkligaste lägenhet! :D

Nu är det nystädat här hemma med, fick en fruktansvärd energi, så nu är det fin-fint här, nybäddat och allting! Så nu ska jag strax krypa ner i sängen, ta fram ikea-katalogen och de andra katalogerna jag har sparat! I morgon bitti komer hela lägenheten att vara planerad i minsta detalj om jag känner mej själv rätt, haha - fan va gött de är o få va så här lycklig ibland!

underbara promenad!

Sjukt skön promenad drog Pillan med mej på, gick över en och en halv timme en kändes som 5 minuter! Har pratat om ditten och datten som vanligt! Var ju o kollade på en sjukt mysig lägenhet idag som jag faktiskt blev riktigt sugen på. En riktigt stor 1:a, runt 85 km2 är den på o superfin verkligen! Kostar ju där efter, så i morgon ska jag ta mej en redig funderare, men för tillfället så lutar det åt att jag tar den, den var bara sååå fin! I´m in love!
Nu kallar sängen, kommer sova så fint inatt också, ska börja tidigare i morron så det är lika bra att sova så kan är pigg o gla i morron!



 


Fullproppad dag!

Försov mej i morse, tanken var morgon-promenad men så blev fallet inte. Men måste ha sovit förbannat gott, hade under natten fått 7 SMS men inte vaknat av nått, så inget dåligt samvete här inte, jag måste sovit som den prinsessan jag är!
Ska strax ner till jobbet, sen träffa Viktor o kolla en lägenhet o sen till jobbet igen för att jobba kvällen. Efter jobbet får jag ta igen morgonens promenad så jag har förberett Pillan på att det blir en lång runda ikväll, o det verkade inte vara några protester där inte!
Så denna dagen lär ju gå fort i alla fall, det är alltid possitivt. Hoppas hoppas hoppas på att läenheten är i min belåtelse, de hade vatt så underbart skönt!

helgens bravader...

Ja, jag lever! Men det har ju inte funkat att skriva här så jag har helt enkelt skitit i det! Men en snabb uppdatering från helgen kanske hade suttit fint? Jobb i fredags inte så mycket att tillägga om det! I lördags var det sovmorgon.. Sen jobb, stämplade 1000 biljetter till E.M.D så nu hade jag nog även fixat ett jobb på posten! :)
Dagen då, eftermidagen bjöd på fotboll i Mjällby, de tog emot Ängelholm och spelade lika (2-2). Det var riktigt härligt att kolla fotboll i solskenet, det var dock dåligt med kött kom vi fram till, men vi var glada än då! Hem till Emma, käkade thai-mat, o jag mår fortfarande illa, tryckte som vanligt i mej för mycket mat, men va fan.. de är ju så satans gott ju! Sen halvsov vi i soffan en stund innan jag tog tag i mitt liv och begav ej hemmåt, så här sitter jag och tycker att söndagen är helgens bästa dag, hur vanligt är det då?

Älskar

Nu drar jag till jobbet igen, 6 arbetstimmar kvar sen är dagen över. Något mycket märkligt är att just idag älskar jag mitt jobb liiite mer än vanligt! Har haft en underbar dag på jobbet hittills, har bara älskat alla ungarna och alla ungarna har även älskat mej! Frid och fröjd för alla, nu ska vi se om dagen fortsätter lika fint som den har börjat!

Spökrunda

Kille & Tjej-läger innebär ju också spökrunda, nu är detta gjort och jag är helt slut! Ska bli så skönt att krypa ner i sängen nu, sova några timmar innan klockan ringer 7,30 och det är dags att jobba igen!
Kvällens roligaste måste ända vara Lotta, att gå in i rollen som trollpacka, hon stapplade in med en käpp med ett gamalt räv-skelett på, gjorde en massa ritualer och skvätte vatten som hon hade mixtrat med. Roligast var när en kille frågar:
K: Vad har du på din käpp?
L: Min hund...
K: Vad är det för ras?
L: DET ÄR INGEN RAS; DET ÄR EN HUND!

Ja.. eller nej?

Altså, ibland så får man vänförfrågningar och liknande på facebook som man inte alls vet vad man ska svara på. Har fått en för några dagar sen som jag inte vet vad jag ska göra med. När jag jobbade i Torsdags så var det en ny musiklärare på skolan som presenterade sig och så, sen var det inte mer med det. Men hela tiden, o då menar jag hela tiden så var han efter mej, kände att han kollade på mej precis hela hela tiden, nu har han lagt till mej som vän, med följande meddelande...

"Hej Lolo!

Jag träffade dig vid Valbörgsfirande i Österslåttskolan där jobbar jag som musiklärare. Du har mycket vackert röst och när du pratar låter det som underbart musik till mig.Att träffa dig var så underbar rolig.

Med vänlig hälsning från ****"

Hissa eller Dissa?

Pass

Uppe och duschen är avklarad! Innan jobbet ska det fixas pass. Kom på att mitt pass går ut under resan så då är det dags för ett nytt. Men om jag inte fixar ett nytt, då borde jag ju inte få åka hem sen? DÅ kan jag ju vara där nere och gå till ambasaden när somaren är slut? Det hade vatt en grym sommar! Men... jag tror nog jag fixar mitt pass ändå, kan ju alltid säga att jag har slarvat bort det om jag inte vill med hem! =)


Det ska posas en hel del på bilden kan ja säg!

Nu vill jag hem!

Nu vill jag hem från jobbet, nu är det inte skoj alls längre! Men, har 3,5 timme till framför mej, sen är det dags att bege sej hemmåt. Men jag vill hem nu, fram med filten o se på en äckligt bra film... har varit sugen på Dillchips hela dagen med, jag tycker knappt om dom men fy vad sugen man kan vara!

7 veckor

Fan va gött att det regnar ute idag! Det känns helt rätt att gå till resebyrå och betala en del av resan idag! Hade ju inte varit helt fel att dra iväg nu, det hade suttit så fint! Men nu är det inte länge kvar... om exakt 7 veckor sitter jag på planet nu... 7 veckor... det är ju faktiskt inte alls länge till =)

Efter resebyron är det dags för cirkelträning (även kallat mördar-passet) på motiva. Kan bli göttit, i alla fall efteråt! Så nu är det bara till att sätta igång, för framför datorn gör an ju inte allt för många knop!


Höst-katalog

Har precis blädrat igenom HM:s höst katalog. Egentligen är det väll lite väl tidigt att göra det nu va? tyckte jag hittade massa fint i katalogen med, men klart man drar sej från att lägga en beställning på det nu, så det får helt enkelt vänta... ett litet tag till i alla fall!
Nu ska jag kolla på spårlöst, har fått inside info att det ska vara ett väldans känsligt program, i´like!

duktig?

Pigg som tusan och inte det minsta sugen på att sova! Trodde att jag i alla fall skulle vara lite trött efter en arbetsdag och två promenader! Sjukt nöjd över mej själv, inte varje dag man är så duktig att an går två rundor. Hade dock inte gått den andra om inte jag hade haft Pillan med mej, för såååå jävlans skojigt är det inte att gå själv =)
Funderar på hur duktig jag ska avra i morronbitti, promenad eller gymmet? längesen jag var på gymet nu så det lutar väll åt det, synd att det ska ta så förbannat mycket längre tid bara, det är ju inte så att man är bortskämmd med tid heller nej nej, det är tydligen brist på det!

Morgonpromenix

Måndag igen, att det alltid känns som Måndag? Jag fattar det verkligen inte! Tog i alla fall tjuren i hornen och gick ut o gick en runda i morse, riktigt skönt faktiskt en det tar emot när man hör klockan ringa, en nu är man ju som vanligt nöjd med sig själv!
Nu är det dags för jobb igen så här kan jagi nte sitta o såsa, ner o röjja lite en ungarna på jobbet, o eftersom vi hade inbrott i helgen så kommer man väll få 10.000 frågor om just detta!

helvetesveckan väntar

Usch, när jag stack hem från Emma kom vi fram till att jag skulle jobba varje kväll nästa vecka! Det var med sjukt tunga ben jag gick mot bilen där. Ska altså jobba dag+kväll mån-fre och bara kväll på lördag. Ingen vecka jag ser fram emot alls kan jag säga, men det är väll bara till att bita ihop, behöver ju vart enda öre känns det som nu!
Tur i alla fall att jag har fått träffa lite folk idag, firade lite bror, var på besök hos Viktor o snackade massa skit om allt och ingenting sen nu ikväll har det varit söndagsmys med Emma. Film och mat som vanligt på Söndagarna, det gillar jag!
Så nu är det bara till att sova och invänta en helvetesvecka, men det är sådana man får ta ibland, så jag gör det och försöker helt enkelt gilla läget =)


All alone

Helt ensam, fruktansvärt drygt en Lördag, men som gubben i lådan plingar brossan på dörren och vill kolla på Robinsson, så nu ska jag ta filten o kolla på Robinsson med honom! Hoppas på att jag har lite glass i frysen, det hade vatt sjukt gott nu!
Nu börjar TV-programmet, så over and out!


Grillparty

 







Kvällen är planerad!

Har nu legat o göttat mej i solen i ungefär en timme, haft go musik i öronen och bara myst. En o annan kall vindputs drog förbi men det var gott. Under tiden planerades kvällens bravader, grill o party hemma hos Lisette är det sagt. Så vid 4 blir jag upplockad och då bär det av till affären, inhandlig av grillmat och annat gott. Så det är väll bara att hoppa in i duschen om en stund, göra en inventering va som finns i alkoholväg här hemma och sen ta tag i kvällen, kan bli en bra kväll faktiskt!

Första Maj

Ledig ledig ledig! Jepp, nu ska jag vara ledig fredag lördag och söndag! riktigt göttit ska det bli! Det ska hinnas med lite kalas och andra trevligheter, så det blir nog en fin helg tror jag! Frågan är vad som ska göras idag, det är det strax dax att ta reda på! Nu bir det frukost i den underbara solen, grymt gott ska de bli!

RSS 2.0