Min födelsedag :D

Känns som jag har massa attt fixa innan kvällens fest kan dra igång. Måste ner på stan o handla, gå till systemet en sista gång och har jag tur kanske jag hittar nått fint att ha på mig tills ikväll, så det är bara att bege sej ut på jakt.
Min lya är definitivt inte i fest-klass. tvätt hänger överallt, golvet är smuligt och diskbänken är allt annat än disk-fri. Så jag har o göra innan det är dags att slappna av o ta mej en grogg.

Men grattis till mej, ses vi i dimman?


VIF-kväll

VIF ikväll, heeelt underbart!
Tror vi kommer få smaskig mat av Josse, tror hon kan de där med matlagning, en känsla jag har och jag hoppas den blir bekräftad ikväll.
En flaska vitt sitter fint med, så man blir sådär härligt lugn i kroppen och slocknar som ett litet barn sen.


Förvirrade Lollo

Hur irriterad blir man när man inser att man glömt mobilen på jobbet? På jobbet i svängsta dessutom. Hade ju verkligen inte något annat val än o hämta mobilen. Nej, mobilen är inte livsviktig för mej, jag hade lätt klarat mig utan de samtal som KANSKE hade ringts, men någon annan väckarklocka än mobilen äger jag inte. Har då inte direkt några grannar som jag kan be o knacka på för att väcka mig, och den sista fånigaste tanken som slog mig var att någon kan ju ringa o väcka mej, inte den smartaste tanken jag tänkt, men jag erkänner!


Skidresa

Har ikväll vatt ute o gått med Pillan och vi började återigen diskutera skidresa. Att vi ska iväg är det ända som är klart för tillfället. Jag har kollat upp massa olika resmål neråt, men konstaterade ganska så fort att det är SVINDYRT, och frågan är om det är värt det.
Så efter fram och tillbaka kom vi fram till att det är nog inte värt pengarna, om vi då inte hittar en billig resa neråt förståss. Så nu sitter jag o kollar skidresor, jajamensan... de svenska fjällen igen. Ska se vad jag hittar, men har hittat några riktigt mumsiga resor nu, får se vad hon går med på :D


 

 
Förra årets resa


söndagsmys

Hellugn söndag, hur göttit som helst.
Mamma & Pappa var här en runda, pappa satte upp några tavlor och mamma lämnade en kaka i kylen. Snackade lite skit med dom o sen kom Viktor & Nala, som vanligt så slängde vi oss i soffan o kollade på film.
Nu är jag ensam igen och ska strax hoppa in i sängen, att man kan vara så trött som jag är hela tiden är helt sjukt, men jag får väll hoppas på att jag vaknar pigg och utvilad i morgon :D


Soffläge

Soffläge hela dagen, helt underbart känns det faktiskt. Ska inte vara på jobbet förens 18.30 och innan dess ska jag inte göra många knop kan ja säg!
men alltid finns ju lite måsten, ska handla, fixa ihop lite mat och städa lite. Nu ska jag se en film, efter det tar vi tag i denna dagen!


Packar

Packar väskan inför Kille & Tjej i två dagar.
Varför har jag inte gjort detta innan?
Ja det kan man ju fråga sig, har helt enkelt varker orkat eller hunnit.
Kläderna jag ska ha är självklart inte torra, tvättade dom igårkväll och de är plaskblöta.
Har provat ett litet experiment, har hängt upp dom framför värmepumpen och satt upp den på det varmaste, får hoppas att jag lyckas, det hade vatt najs!
Nahe, dags att packa ner datorn, jag o Lotta måste ju hänga me vad som händer på fejjan :D


Tisdag kväll

Av med jeansen o på med mjukisarna
Tog med täcket till soffan
slet av filmen platsen och skickade den i dvd:n
rotade i skafferiet och hittade en påse juleskum
save the last dance 2, visste inte ens att den fanns.
Ettan är bättre, sjukt svårslagen i och för sej.
Vidare in till sängen, jag är som ett vrak!

Okej vecka?

Började fundera på min arbetsvecka, och insåg hur sjukt många timmar jag kommer tillbringa på jobbet denna veckan, det är faktiskt ganska så sjukt. Men o andra sidan så innebär ju det att jag kommer kunna vara ledig sjukt mycket en annan vecka, o den tredje sidan så finns det lite extra pengar man kan plocka ut sen runt jul, o de är ju inte helt fel!

Men, vad säger inte detta då?
Måndag 7h
Tisdag 12h
Onsdag 7h
Torsdag 14h + natten
Fredag 8h + 4,5h
Lördag 4,5h

Det innebär altså att jag kommer tillbringa ca 55h plus en natt. Hade ju självklart inte vatt på jobbet så här mkt om det inte hade vatt för att vi har Kille & Tjej denna veckan, o det är ju faktiskt bland det roligaste vi gör på vårt jobb, så nej jag gnäller inte, det är helt självförvållat, men insåg bara att jag bor på jobbet denna veckan, så vi ses på Söndag, hejja!


Frissan

Ska strax vandra ner till salong Lilo och bli lite ompysslad, ska bli så härligt att få håret klippt och färgat. Linas underbara hårmassage ska vi bara inte snacka om, den är helt underbar. Så lite mat i magen sen är det dags, göttit ska det bli!


Fars dag & Mamma

Om en stund ska jag bege mig ut till Matvik, hälsa på Viktor o kolla hur det går med hus-bygget. Hoppas få mej en kopp kaffe, men det brukar vara standard :D
Sen bär det av till Asarum, hem till mamma och pappa. fars dag ska firas, även mamma ska firas som fyller år i morgon. Har massa fina presenter med mig till dom som jag tror dom kommer bli jätteglada för! tycker det är mycket roligare att ge bort saker än att få saker, så roligt o göra andra glada.
Fixade igår ihop en blomdekoration till mamma, gjorde även en till farmor, det tror jag hon uppskattar.. hon behöver all kärlek hon kan få min söta underbara farmor!

 
Mamma & Farmor


Lördag

Grymt göttig Lördag, började dagen med frulle på briggen med Anna, Jenna, Emma & Världens sötaste Elton. Senare drog jag o Jenna en runda på stan, fixade fars dags-presenter till våra pappor, oj vad fina de kommer bli i sina flanell-skjortor :D
Ikväll har Emma E varit här, vi har käkat thai, kollat film, käkar smågodis såklart och spelat alfapet :D Lugn och skön dag precis som jag ville ha det
Synd att jag inte har träffat Kalmar-pärlorna. Får se om det hinns med i morgon annars får jag vänta ända till jul. Kanske kan trycka in det någonstans i schemat, beror ju på hur de mår efter kvällens partkväll också! =)


Bortamatch?

vaknade tidigt i morse, men kände ändå att jag ville sova mer. helt plötsligt så ringer telefonen, klockan var då bara lite i 8. Svarar ju självklart, och glad i andra änden är ju självklart Viktor.
Nu till grejen, han hade kört förbi utanför mitt utan att se min bil. Då tar han för givet att jag kör en bortamatch, och självklart måste han då på morgonen ringa o se om det var sant. Aja, man slutar aldrig förvånas, tänk om jag nu hade kört en bortamatch? Hur skulle jag då förklarat mig?


Fredagsmys

Jag kör fredagsmys på egen hand.
Idol, poppisar och juleskum.
Tror minsann att jag ska kämpa och hålla mig vaken genom en film.
Ja, jag gillar det faktiskt lite.


Gårdagens Ullared

Lovade ju en uppdatering om gårdagens ullaredsresa, o här kommer den!
Lagom med folk, tur det annars så hade jag vänt o kört hem igen.
Första gången vi var inne körde vi gärnet på barnkläders-avdelningen. Hittade jättemycket till Pillans barn, så efter det kunde vi andas ut.
Betalde det lasset och gick ut för att äta lite. Konstigt att alla andra som var på ullared skulle äta samtidigt som vi, så vi tog bara en macka och fortsatte sen med de roliga sakerna. Fick faktiskt med mej massa grejer hem märkte jag när jag packade upp grejerna! Tre tavlor, ett gäng filmer, tre Lasse-skivor,  en vattenkokare, en lampa, 2 sällskapsspel - alfapet och nått annat skoj, sjal, hudprodukter, schampo & balsam, en julstjärna och 2 lysande "koner". Självklart lite andra "bra att ha"-saker, men faktiskt inte många.
Så jag är nöjd med mina inköp, det gick faktiskt inte på alls så många pengar som jag hade räknat med :D


Hemma

Hemma från Ullared, de mesta är inpackat, men inte det mesta
men orkar allvarligt inte mer nu.
Uppdateringen får ni vänta på tills i morron!

Hej sängen!

Bonde nu, har legat o halvslumrat i soffan eller tag så direkt när detta tar slut så ska jag ner i sängen.
i morgon bitti bär det av till Ullared. Ska infinna min i Svängsta klockan 06,00, sjukt tidigt så för att jag ska orka med morgon dagen behöver jag alla timmars sömn jag kan få!
 


Längtan

Allting är mycket roligare när man har saker att längta efter, nu känns det som det är massa saker på gång, egentligen inte några speciella saker, men ändå saker som jag vet kommer förgylla mina dagar.

I morgon bär det av till Ullared med Pillan, ska bli super-skoj att komma iväg lite och att få spendera lite pengar är ju aldrig fel!

På lördag kommer Lisa & Maria hem, kan hända att man får umgås lite med dom och kanske de andra tjejerna med, jag hade inte sagt nej till en kväll med mat & vin, kanske nått njasigt spel med, vad säger ni tjejer?

På Söndag är det ju fars dag & mamma fyller år på måndag, det betyder middag i asarum i form av kalkonmidag. Finns det någonting goare? Så en eftermidag i asarum med hela familjen kommer bli najs!

På Måndag ska jag äntligen till frissan, klippa & färga håret. Som jag har längtat! Ska bli så skönt att få känna sig lite fräsch o fin, det kommer sitta som en smäck!

Ja... man kan säga att jag har ett gäng härliga dagar framför mig, känns inte dumt alls faktiskt :D


Goedag!

Känns som jag har hunnit med en massa idag, kanske för att det har kännts så meningsfullt alltihopa?
Har hunnit jobba, var hemma hos Mamma & Pappa, tryckte ur dem vad de önskar sig och plockade med mig lite grejer som jag nu kom på att jag behövde. hann även med lite kvalitetstid i soffan, det var längesen med mina föräldrar, riktigt mysigt faktiskt :D
Hann även med att handla och laga mat, lyxade till det med att köpa en grillad kycklig, så har fixat ihop bakad potatis, tzatsiki och massa grönsaker och den underbara kycklingen, mmm underbart! Så slängde även ihop en kycklingsallad som skall avnjutas efter mördar-passet i morron.
Kvällen har spenderats i soffan med kaffe och underbara tjejer i form av Emma & Frida, bjuder man hit damerna en Tisdag så får man vara med på att kolla på desperate housewives, men det är det värt för att få ha tjejerna här en myskväll!


Ösregn

ahh, trodde jag skulle ställa in kvällens 2timmars-promenad med Pillan, det fullkomligt ösregnade ute.
Men, tog mej i kragen och gick ändå, det är ju faktiskt ganska så härligt att vara ute o vandra i regnet, i alla fall om man slipper gå själv =)
Så det planerades en massa, tidigt på torsdag morgon ska vi bege oss till Ullared, fanken vad skoj det ska bli! Så vi har diskuterat vad vi ska köpa för grejer så det blir nog bra detta, jag har fått äran att fixa fika på vägen, hmm vad ska jag fixa?
Måste försöka få ur mamma vad hon vill ha i födelsedagspresent och julklapp, kan ju passa på att köpa nått av det där uppe om det finns, lika så pappa, fars dag på söndag får jag inte missa ju. Ska nog minsann ta o pressa dom, men som vanligt så får man väll till svar att de inte vill ha någonting, o de värsta är att det gör ju inte saken lättare, för de vet ju att man köper nått än då!


Glömde

Kollade igenom mobilen, fick för mej att jag tog några bilder igår. jomenvisst! Roger hade köpt en ny bandsåg? va de så de hette? Skit samma... Viktor o Mattin va mäkta imponerade och stod där i vardagsrummet och sågade, ryggkliare, slev, underlägg till glasen, och en kuk om jag inte minns helt fel?

 


Bakis-söndag

Ojojoj, nu börjar jag vakna till liv från gårdagen, bättre sent än aldrig heter det va? Har pressat i mig lite mat, trodde det skulle komma upp igen men ikke!
Gårdagen var ju riktigt lyckad. Bowlingen gick väl sisådär, men en andra plats kan man väll vara nöjd med? Roger var ju riktigt duktig så man hade ju inte en chans. Party hemma hos Roger & Carola sen, drack en massa vin, mallibou, och kapten. Härlig blandning för att krydda med minttu och nån fruktansvärt äcklig tequila&tabasco-shot som viktor beställde in. Men dansade konstant på Harrys, hade fruktansvärt roligt faktiskt. Konstigt att man har mått som ett as idag? Näää, inte alls!


RSS 2.0