Våren

Snacka om vår&sommar känslor idag, har varit en fanstastisk dag med Pillan och barnen, det var precis vad som behövdes nu! Varit en sväng i skogen, käkat frukost, fikat och lekt på studsmattan! Nu är det dags för lite jobb igen, känns mindre skoj o gå dit nu när vädret är på topp, men dte är bara till att bita ihop och hoppas på att det blir en bra konsert ikväll!

 
 

denna dag får inte misslyckas!

Idag ska det bli en bra dag, det har jag nu bestämmt, solen skiner och jag ska käka frulle i Svängsta med Pillan och barnen. Denna dagen kan altså inte misslyckas, inte någon stans faktiskt. Så nu är det dags att fixa i ordning sig, dra på sig så lite kläder så möjligt så solen har möjlighet att göra min kropp brun =)  Idag tas kameran med, tror det blir en fotodag!!

CSN

Är det inte det ena så är det de andra. Idag kom dommen angående CSN, hur mycket de skulle ha tillbaka. brevet kom men posten och jag har nog aldrig varit så spänd över att öppna ett brev. Aja, nu är det bara till att öppna stora plånboken, 6977:- skulle de ha av mej, aldeles för mycket enligt mej! Precis som om det inte var tungt innan så kommer detta med.
Nu vill jag att denna veckan ska ta slut, nu får det vara nog med tråkigheter. Ge mej en ny vecka nu, nu, nu, nu! Är i alla fall tacksam för att det strax är helg, fy vad skönt det ska bli med helg!

Halva veckan är gjord!

Idag försöker vi att inte tänka på det, för då går allt åt skogen! Idag ska vi vara possitiva och inte bry oss! Oj va lätt det kommer att bli.. eller inte.
Ska försöka så gott jag kan i alla fall, innan jobbet blir det lite solning o sen lite cirkelträning med arbetskamraterna på motiva. Sen så blir det jobb igen, trodde jag skulle hinna med en gratulationskaffe med Emma efter jobbet men hon slutar ju inte förens 21.30, o jag som slutar redan klockan 20.00!

Grattis sis!


Grattis Emma!

fy fan!

Att allt kan vända så fort, all lycka som har spridit sig och den underbara känslan som har funnits ett slag bara tas bort. Istället så ersätts den av en stor klump imagen och en kropp som nästan kallsvettas. Ska man börja om på noll nu igen?
Vill egentligen bara skrika rakt ut, nej istället ska man hålla käften och vara trevlig fast det är de sista jag vill, usch, jag säger bara usch.
Det sas att jag skulle ha is i magen, istället blev det en stor klump, fy fan, jag säger bara fy fan!

morgonpromenad avklarad!

Nyss hemkommen från en morgonpromenad, måste säga att jag missbedömde värmen ute. Det var ju riktigt varm och inte ens vinden var lite kylig, så snacka om att man svettades, fy fasen va äckligt! Men nu är det skönt att ha det gjort! Alltid en bra start på dagen när man kan vara lite nöjd med sig själv!
Men nu är det dags att göra sej klar för att dra till jobbet, 11.00 ska jag börja idag, en aning tidigare än vanligt på Tisdagar, så denna dagen kommer säkert kännas kalas-lång!


 


Nu är resan bokad!

Nöjd som gatusten är jag nu! resan är bokad och halva arbetsdagen är strax gjord. Lite "ledig" nu innan det är dax att göra entré på nästa gård!
Vilken lycka man har i kroppen när man precis har bokat en resa! Kommer bli fint där i Turklandet, jag o Emma kommer må gottigast den veckan, ser oss på stranden me en go paraplydrink i handen, vi kommer må helt enkelt!


Med i matchen

Sådär ja, efter 11 timmars sömn är jag med i matchen igen, mår som en prinsessa idag och nu kör vi hårt i en vecka till!
Om en timme ska jag träffa emma utanför resebyron, för nu är det dags att boka sommarens resa, fy fasen va göttit de ska bli, särskillt o veta att den är bokad o klar!
Annars så är det jobb som gäller resten utav dagen, ska jobba mellan 11-22.00 så det är ju ett par timmar. Nu är det dags för att hitta lite mat till magen, några mackor o en kopp te kommer sitta fint nu på morronen!

Har på känn att detta kommer bli en bra dag, kan det bero på att resan ska bokas nu kanske?


Vi kommer njuta sönder oss i turkland =)

Mingel i matvik

Jaha, då blev man satt i jobb hela dagen istället. Kaos hos Viktor när jag kom dit så det var bara att börja packa ihop alla grejerna och bära och åter bära sakerna ner till bilen. Men nu är det mesta i lägenheten väck, och 2 rum är faktiskt kliniskt rena i princip, så visst har vi varit duktiga! =)
Mitt i allt kom vi på att en glass på torget skulle sitta fint, o de kan ja ju lugnt säg, mjukglass med päron-vanilj är ju helt ljuvligt! Sen att ja hittade Alex på torget som jag fick 2 björnkramar av gjorde ju inte saken värre heller, helt underbart att krama denne man! =)
När de mesta av flytten va klar så va de bara te o packa in i nya lyan, tända grillen o fixa maten, jag var väl inte till nån större hjälp på slutet då jag mådde pyton, har nog aldrig haft den skallebanken jag låg inne med innan jag blev itryckt en massa piller! Maten var fruktansvärt god och nu är det sängen som väntar, hoppas på att den är lika underbar som maten!

Helgen

Shit va denna helgen har gått fort, helt jävlar otroligt! bara för att man jobbade igår på dagen jag lovar!
Igårkväll blev det en vända till Ryd, Jag och Emma hälsade på Josse som var ett födelsedagsbarn igår, hon befann sig i Ryd och vill man ha tag på ett födelsebarn så tar man väll sig dit de befinner? Rolig bilfärd först stod det ett rådjur mitt på vägen och efter 5 minuter stod det en stor fet älg jämte vägen, kan ju säga att vi skrek lika högt som älgen var stor, fy fan!
På vägen hem körde vi nog över lille skutts svans, han var lite ivägen om man säger så. Attans va djur e ska va på den där vägen!

Nu får jag tydligen inte vara hemma längre, Viktor har ringt och skällt på mej att jag aldrig umgås med honom, så jag får helt enkelt bege mej in till staden nu, vi ska tydligen lämna nån buss o sen hoppas jag på att få se nya boendet, som han inte nämt ett ljud för mej om, haha, kan bli spännande de här!

Har även tagit på mej att baka en kak-tårta inför kvällen då vi ska fira Josefin lite, så ska försöka hinna detta med, kan bli en tajt dag som vanligt, men det är ju jag van vid nu!

Lördag

Nu har man jobbat i 8 timmar, och det första man gör när man fått lite mat i magen när man kom hem var självklart att somna, fy tusan vad trött jag var! Vilken arbetsdag o andra sidan, helt underbart att jobba husdjursutställningen, trivs rätt så bra bland åsnor, kattungar, sköldpaddor, hundar o goa barn/ungdomar!
Nu är det dags att ta tag i Lördagskvällen , så nu bär det av till Emma. Vad vi ska göra ät fortfarande oklart, men det vet vi nog om en liten stund, kan hända att det sker en utflykt.. vet vet?

pigg och alert

äntligen är dagen över, det är fan inte okej att jobba 16 timmar på en dag, särskillt inte på ett jobb där man hela tiden ska vara pigg och alert, nej sådana dagar ska jag i framtiden försöka att inte ta, det är inte bra alls
Men nu ska jag bädda ner mej i sängen, för om 7 timmar ska jag infinna mej på jobbet igen, pigg och alert som sagt... lycka till... säger bara lycka till!

20 000 +

Oooookej!
Vet en person som kommer sova som en gris inatt.
om exakt 23 minuter trillar det in över 20,000 på mitt konto!
Jag tackar o tar emot, ska leva som en kung!
Kan man sova dåligt om man har den vetskapen?

Glassbåten

Heldag med Pillan, först glassbåten med barnen, uppskattat för de tre små glassmonstren! Lite solning på däcket, lite matlagning och ikväll lite kortspel hos Ulle. En fruktansvärt skön dag med andra ord.



Utkast: Detta kommer ...

Detta kommer bli en göttig dag, bra jobb fram till 12, sen blir det glassbåten med Pillan  & barnen. Sen är det mycket möjligt att dte lir lite mys i näsviken. Midag i svängsta sen är fragan vad jag o Pillan ska göra. Vi vill göra nått skoj, men den stora frågan är ju bara.... VAD?


Sjukt skoj - De här är min humor!


Denna dag

Enbart jobb idag, det är så jag inte vill att mina dagar ska se ut, men idag har den gjort det. Vil hinna med någonting mer än jobbet varje dag men idag gick det inte.
Mötet på förmidagen gick grymt bra, kommer bli kanon när jag börjar jobba i svängsta. Kommer kunna påverka mina arbetsuppgifter helt o hållet i princip, och det är ju riktigt skönt!
I morron är det möte igen, 8-12 sen slutar jag för dagen. Det ska bli grymt skönt att vara ledig hela dagen där. Efter jobet så ska jag upp till Svängsta o Hämta Pillan, Ia & Meja, sen ska vi ta premiären på glassbåten, ska bli rktigt mumsigt faktiskt
!

Möte

Sådär ja, uppe lite tidigare än vanligt på Onsdagar! Dagen följer inte riktigt samma rutin som den brukar helt enkelt. Ska strax på möte med den "nye chefen" haha, chef o chef.. vet faktiskt inte vad han är! Så nu är det dags att lägga papprena på bordet, ja ska säg vad jag vill och vilka förväntningar jag har o han ska nog göra detsamma, kan nog bli riktigt roligt faktiskt.
Hoppar över cirkelträningen idag faktiskt, känner mej inte helt kry, har en förkylning som inte riktigt vill släppa eller bryta ut, men känner ja min kropp rätt så blir det inte nått med det, för jag är ju en person som aldrig är sjuk! =)

Sängen

Nu väntar sängen, är dödstrött! Sov verkligen som en kratta inatt, eller sov o sov,...somnade klockan halv 5 så nu är jag lagom mör i kroppen! Så nu till sängen!

Nytorpet

Sådär ja, nyss hemkommen efter en promenad med Tessan i nytorpet. Vi gick 5 km:arn idag o det var sjukt skönt faktiskt. Milo var stissigast i världen, fattar inte att den lille krabaten orkar allting, men tydligen är det inte några probelm.
Pratade massor om sommaren, vad som ska göras och vad vi har gjort alla andra sommrar, kan ju säg att jag längtar ju inte mindre till sommarn nu, helt otroligt! Hoppas att vi får med oss Frida & filippa på resan också, för i så fall så kan vi strax boka, hade vatt så världs!

Dax för jobb, hörs sen!


söte milo!

Spelkväll

Spelkväll med poppisar och fina vänner, det är det som gör en tråkig måndag till en underbar måndag. Tjo och fyrmanna blidde det ikväll och det gick ju bra, frida o jag tänker ju sååå lika =)

Nu måste jag kolla ballar av stål, att jag kunde missa första delen, riktigt dåligt av mej!

Måndag igen

Sådär ja, nu är man färdig-jobbad undrar på vad jag ska göra ikväll och än så länge har jag inte några alternativ alls. Får helt enkelt se mej omkring o se vad som händer!
Har ringt en massa samtal på lägenheter idag med, får se om det är någonting som passar mej, det var en som ringde till mej idag o till o med han tyckte jag var kräsen, haha, klart man ska vara kräsen, jag är ju en tjej som inte kan bo var som helst ;)


Fotboll.. Turkiet?

Vilken eftrmidag/kväll det blev, Fotboll på IP, damerna spelade premiären och visst vann dom, göttit värre! Skoj när det händer lite ovanligheter som att målisen blir utvisad, då blir man ju alltid lite extra nervös!
Sen bev det mys hemma hos Emma, äntligen tog vi tag i resandet i sommar. Jag är ju ledig 2 veckor (+östersjö-veckan) så det var då jag kunde åka. Emma jobbade knappt nått där så då var det bestämt. Hittade en kanonresa till Turkiet, så nu är det bara att hoppas på att det kanske finns fler som vill hänka på, det hade vatt världs! Jag blir alltid så stirrig o glad när ja pratar resor, så filmen vi hyrde ikväll vet ja inte ens vad den handlade om, mina tankar var mer på bikinis, sollotion och paraplydrinkar! =)






 
Förhoppningsvis befinner ja mej här vecka 26/27 (ons-ons)

Det där med bröd..

Följde med Emma & CarroNähl till systemet, de skulle partaja ikväll medans en annan ska vara duktig o jobba. När man inte själv ska handla så kan man ju gå där inne o läsa etiketter o annat rolig. Nu börjar jag fatta varför jag inte tycker om Öl, vafan öl ska väl varken smaka bröd, knäckebröd eller rostat bröd? eller har jag fel?






Ni öldrickare kanske kan lista ut vilken sort det är? Borde ju inte vara så svårt med alla dom ledtrådarna!

i ordning?

Meja & Ia skulle stajla mej igår, de tyckte resultatet blev kanon, jag själv tycker väll sådär... va tycker ni?


kläder

Glömde jag att säga att jag skickade iväg en beställning kläder igår? Visst gjorde jag det, 2 bikinis, nya träningskläder, lite sommar-tunikor, tröjor & Linnen. allt som allt kommer jag bli 2.237:- fattigare, men jag fick ändå rabatt på 550:- snällt va?

Nu drar jag till jobbet, det ska blir pysseldag o det kan ju bli skoj, kan behöva lite ny inspiration till pysslet, See you later`!


Utmaning av Emma

Utmanad av Emma

Fyra tv-program jag brukar se:
-Nyheterna
-Ballar av stål
- Va fan är min revy
-Robinsson (om ja jobbar)

Fyra saker jag gjorde i går:
-Jobbade (Hejan)
-Fick nytt jobb (Svängsta)
-tränade
- Jobbade (Hällaryd)

Fyra saker som står på min önskelista:
-Ny Tv
-Kläder
-Money Money Money!
- Säng


Fyra saker jag avskyr:
- saker som luktar illa
- no money - no funny!
- bakfyllan
- Fuldagar

Fyra saker jag tycker om att göra:
-Resa
-Sola & bada
-umgås med vännerna
-Rökeriet en varm sommardag!

Fyra saker jag åt i går:
-Frukost knäckebröd
-Middag stuvade makaroner och biffar
 -Macka på jobbet
-Kaffe Kaffe Kaffe!


Fyra namn jag skulle kunna tänka mig att döpa ett barn till:
- Love
- Vincent
- Tindra
-Mira


Fyra jobb jag skulle vilja ha:
- Fritidsledare
- lärare
-
-

Fyra snabbmatsställen jag gillar:
-Thaien
-BK
-Donken
-


Fyra personer som jag ringer eller sms:ar nästan varje dag:
-Emma
-Jobbet
-Pillan
-Thomas

Fyra personer som jag utmanar:
-Anna
-Ida
-Lisa S
-Emma A

Lägenheten

Var ju o kollade på en lägenhet innan jobbaet idag, o de ända jag har o säga är fy fan! Det var nog den äckligaste lägenheten jag har sett i hela mitt liv! O inte bara att snacka om hon som hade den hon hade minst 3 prillor intryckta i munnen, de flautigaste håret i universum och ca 100 hål i sin fina gråa mjukisdress. Dessutom luktade hela lägenheten inrökt, det var ett stort hål på toaletten så man såg upp till grannens toa, stora springor vid fönsterna och ungen hade målat på alla väggar. Nej fy fan vad fruktansvärd den var, går knappt att beskriva!

Min dag är fullbokad!

Nu är det snart dax att ge sej iväg, Cirkelträning på Motiva som vanligt. Men innan dess så ska jag kolla på en lägenhet inne i stan, har väll inte världens största förväntningar eftersom jag vet att det redan har varit ganska så många o kollat på den, men alltid skoj att kolla så jag ska vara där klockan 10.00.
Sen är det jobba hela dagen, ända tills ikväll kockan 20.30. Blir en lång dag som vanligt på onsdagar, vill ja så hinner jag ju med antingen en promenad, en ciggträff eller ett telefonsamtal efter jobbet, så nått ska vi nog kunna fixa ihop!


Säger som Anna - Den bilden gillar vi!

så göttit!

åhh va underbart, Nu vet jag att jag har jobb i alla fall ett år framöver också. De ringde och frågade om jag ville jobba i Svängsta, och självklart vill jag det! Så minst 75% har jag då! Det är aldrig tokigt när folk ringer o frågar om man vill ha ett jobb, inte alla som har den lyxen =) Kul när han säger att han vill ha en stark o drivande tjej, haha, det är jag det! =)


den andra med...

Eftersom det tydligen inte går att lägga upp två videos i samma inlägg så kommer den andra vds-låten här! =)

de va fan najs!

De va riktigt göttit på gymmet idag inte alls för mycket folk som jag hade befarat, när jag sen hade nya världslåtar i ipoden som jag knappt visste att jag hade så gör ju inte det saken värre precis =)
Hur glad blir man inte när Kelly Clarksson - my life would suck without you kommer direkt efter Dead by April - Losing you? Jag blidde superglad, de låtarna är vds!


Påsken är över

Sådär ja, Påsken är över så nu är det dags att leta fam träningskläderna igen och snöra på sej träningsskorna. Inte så motiverande kan jag säg men all den skiten man har stoppa i sej nu under påsk gynnar inte! lika bra att ta tjuren i hornen som det så fint sägs!
Så nu är jag strax på språng, ska bara få i mej nått litet sen är det dags! Känns lite tungt när man vet att gymmet har gratis-veckor så alla får komma och provträna, kommer altså var för mycket folk där inne och det gilar inte jag! Så nu är det bara att köra, vi lämnar där så länge!.

Underbara dag!

Det blev mer än o bara hämta väskan hos Tessan, först nu är jag hemma! Ringde Pillan och sa åt henne att sätta på kaffebryggaren, och där får man aldrig ett nej =) Drog upp till Svängsta där det sen bev en heldag, jag o Meja var o handlade, för det vankades grill (som om jag skulle tacka nej till det?) Sen fick man arbeta lite för att få mat, så det var bara till att bygga ihop studsmattan som verkade vara i 10 000 kromosomer, men den blev så fin så fin. Inte alls stressande heller att ha en 4-åring runt benen som frågar minst 15 gånger om den är klar snart, haha, men till slut så fick barnen hoppa hoppa och när jag körde så hoppade de fortfarande =)
Sen var det dags med nästa kaffepaus, denna gången hos Emma! Anna & Josse var med på besök o de va najs. Så efter att ha skrattat konstant till Ballar av stål fick de va nog, det är ju faktiskt en dag i morgon med där det faktiskt står jobb på schemat, och i skrivadets stund så kom jag på att jag vet fakyiskt inte till 100 när jag börjar, så jag får nog ta o kolla upp det innan jag ska bädda ner mej själv!

fina drömmar till er, men mest till mej =)

Måndag

Oj va denna påskhelgen har gått fort, det är ju helt otroligt faktiskt! Måndag och sista dagen på ledigheten! Strax är det dags att sticka in till stan och hämta lite grejer som är kvar hos Tessan sen i Lördags, saknar faktiskt mitt smink nu :)
Funderar lite på vilka som är lediga idag, kanske nån mer än mej som hade tyckt att det var gott med en kopp! Så nu blir det till att göra sej i ordning o sen bege sej mot stan med telefonen i högsta hugg! det tyker jag låter som en bra ledig Måndag, särsillt om grillen åker fram ikväll med =)

världskväll

Vilken världskväll det var igår, den var verkligen helt underbar! Började med grilning och softing innan alla andra dönade in hos Tessan, vilken fest det blev, så sjukt mycket folk var det, men det var ju bara skoj! =) Jag höll till en del uppe i "VIPen" eller med andra ord datorrummet, där killarna chillade, planerade lite för sommaren där ön nu är bokad, fy va vds det ska bli!
Harrys var riktigt jädrans skoj faktiskt, jag minglade massor och självklart dansades det en hel del med, med olika danskompisar på olika dansgolv. Men musiken nere var bland det underbaraste jag har varit med om, sån grymme-musik lyckades DJ:n spela.
Fruktansvärt bra kväll nu när man tänker på den en gång till, jag är nöjd men nu får de va nog med fest några veckor, min kropp behöver det känner jag =)
























strax

strax kommer uppdateringen från igårkväll, strax... måste bara hitta kameran =)

Kvällen blir lång!

Redan nu ska jag tydligen iväg! Annie hämtar mej om en stund och vi ska grilla hos Tessan innan det blir party sen. Kan bli en farlig käll och jag har nu tagit en ipren i förebyggande syfte, för ikväll ska inte huvudvärken stå emellan mej o min fylla =) Väskan är nu packad med olika klänningar o tunikor som jag kanske ska ha ikväll, sminket, lite olika parfymer och smycken i massor, jag har med andra ord inte en aning om hur jag ska se ut ikväll! Alkoholen ska packas ner, så väl hårför och plattång. Nu kommer strax annie så nu ska jag bara ner alkoholen med =)

Ses i dimman inatt!

Gårdagskvällen

Dags för utvärderingen av kvällen igår. Lotta bjöd oss på världens godaste mat, det var verkligen helt underbart! Snacka om att jag åt mej proppmätt (hade ju redan ätit grillat ett par timmar tidigtare hemma) så jag var helt död efteråt. Gäspningarna utlöste varandra och jag fick knappt ner nån alkohol alls, huvet hade inte gått om så det var helt enkelt inte min kväll! Men trevligt som vanligt såklart, synd att man ska må dåligt när det är med personer som man inte brukar träffa och dricka med, men som sagt, det kommer fler gånger! =)

Nu drar vi!


Hittar ni någon på Harrys som piminner om denna tjej får ni gärna hjälpa henne hem!

dags att börja...

Nu börjar denna dagen rätta till sej, har vatt så trött hela dagen! Börjar bilr lite piggarre nu och huvudvärken börjar att släppa, men finns fortfarande lite kvar av den.
Duschen är nu avklarad och nu ska jag strax börja göra mej i ordnining för kvällen bravader. Pillan kommer hit vid 5 sen ska vi vara hos Lotta vid 6. Så nu är det väll lika bra att börja, är inte alls sugen på att föna, platta sminka idag och är jag inte det så är det nått som inte är som det ska.

alone

Solariet är avklarat, kom på att jag inte vatt där på en vecka så nu är ja fräch igen, annars har ja vatt helt slut nu ikväll, har inte gjort alt för mycket, käkat thai-mat med mamma & pappa o så har jag legat i sängen, exakt hela kvällen. Riktigt skönt faktiskt, måste samla krafter inför helgen, man vet ju aldrig hur pigg man är nästa vecka, tur att Måndag också är en röd dag =)


Nu tar jag låååångehelg!

Påskmat, ägg-letning, tårta, spel och sjukt fula skratt - Där har ni min arbetsdag. Jobbig? Inte alls!
Känns som en bra sista dag innan jag nu tar ut långhelt, ledig ända tills på Tisdag och det ska bli helt underbart!
Kom precis hem från systemet, har inköpt en del alkohol som ska förtäras i påskhelgen, i morgon blir det med Jobbar-tjejerna och på lördag blir det med vännerna (Om inte huvet mår som i Söndags, för då är det sängen som gäller)
Nu börjar vi ledigheten med nått redigt najs =)


Meja & Ia

Ikväll har vi busat och myst massor, Meja har visat att hon kan cykla utan stödhjulen och hon var nog stoltast i hela världen. Ia var med stolt, hon hade fått ett nytt rum med en ny säng, en loftsäng! Aldfig har den ungen stått berädd att lägga sej klockan 7 innan, men ikväll behövdes inte ens någon gonatt-saga, det räckte med den nya fina sängen!
Hur glad blir man inte av dessa barnen då? Helt underbara är dom!

 
Det var även tvunget att prova kompis-Lollos solglasögon!

utveckling

För tillfället känns det som att man står o trampar på samma ställe i livet, på exakt samma ställe hela tiden. Jag behöver komma någon stans nu, ta ett större kliv och känna att jag växer som individ. Känner mej hela tiden tryckt, för jag vill så mycket! Tänk om jag hade kunnat få en anställning, så man någon gång kan lägga all energi på ett ställe och veta att här jobbar jag och detta är min arbetsplats, visa vad jag egentligen går för och bara känna tryggheten värmandes i ryggen.
Känner också saknaden av att känna mej riktigt vuxen, att gå till jobbet på morgonen och känna sig som en vuxen människa som barnen och ungdomarna ser upp till för att sen gå hem och känna sej så liten, känns som man är schizofren ibland!
Nu kräver jag utveckling, känner för att ta ett monsterkliv framåt, jag måste det, det bara är så, för nu är de inte skoj nån stans!

Arbetsdag

Jobb hela dagen, började 7.45 i morse och jobbade till nu, nu är jag visserligen ledig tills 18.00 men då ska ja på att igen och jobba kvällen. Har idag haft en dag ihop me Loftet, kört lite grilning o brännboll och fikat ihop. Go arbetsdag måste jag säga! Nu känns det bara drygt att veta att jobbet kalar en gång till idag, känns inte alls motiverande att jobba igen. Nu ska det vilas lite sen är det dags, bara att bita ihop helt enkelt!

Strålande humör

Hur underbara är inte dagar då man bara känner att det inte finns några bekymmer över huvud taget? Jag har en sådan dag idag, vaknade i morse och var pigg och glad och kände att inget kan förstöra denna dagen!
Ikväll så blir det ett besök hos Ida i Mörrum, Mia vill att jag följer med o tränar på Norrevång så det är bara till att känna pressen och följa med, har faktiskt inte så mycket val där känner jag =)


Kan de va helgen som gett mej mitt strålande humör?

Kalmar

Vilken underbar helg jag har haft, det är så mysigt att bara få umgås med tjejerna. Nu är jag hemma och helt slut, det var så segt att köra hem så efter karlskrona var det gasen i botten.
Korridorsfesten igår var helt okej, lite mycket folk för min smak men med mina tjejer blir det alltid skoj. Kåren spelar bästa musiken när man är ute, och det är fanimej världs!
Idag har vi haft en äkta bakisdag, jag har haft duktigt ont i huvvet, o jag lovar att det beror på vinet, jag dricker aldrig vin så jag skyller på det! Soffan o en massa halvtaskiga repriser, en promenat till parken för lite luft och BK såklart, det är en äkta bakisdag det!










uppdatering från kalmar!

Altså detta är helt underbart, gårkvällen var sjukt göttig, Annie & Lisa hade fixat god mat och vin till det, händer ju inte allt för ofta att jag tar ett glas vin eller två, men de var förbannat gott! Lite kortspel och förbannat mycket skratt åt gamla minnen, så en perfekt kväll med tjejerna, det är grymt underskattat!
Idag har vi crusat på stan i solglasögonen och vårkläderna, lyckades hinna två jättefina "tunikor" på gina, bara älskar dom! Mycket möjligt att en av dom åker på ikväll!
Lisa har klippt mej med föresten, jag fick sitta på verandan i solen och sola (Japp, visst fick jag ränder av solen) Hur göttit som helst att klippa sej, o det är ju inte varje dag man får sitta på en veranda o sola somtidigt som man blir klippt!

Nu hinner jag inte mer för nu ska det vilas o duschas sen väntar kvällens bravader, korridors-fest sen kåren, kan bli en livad kväll, som vanligt när jag besöker Kalmar då har vi konstaterat!


I eftermiddag drar jag!

Samtidigt som jag fixar mej själv så packas det sista ner. Men nu är jag strax klar. Så en föreläsning och några timmars jobb i eftermidag, sen sticker jag till tjejerna i Kalmar. Ikväll säger ryktet att grillen ska fram, spelen ska spelas och vinet ska öppnas.
I morgon blir det en runda på stan och korridorsfest. Kommer ha en världs-helg med mina fina vänner i kalmar, Så nu är det bara arbetsdagen som står emellan, men den ska nog försvinna snabbt, får jag hoppas i alla fall!

Tjingeling!


Dagen fika!

Måste säga att min dag har varit mycket trevlig, möte  på jobbet i morse, som vanligt mysigt och effektivt med frukost kaffe och allvarligt snack. Stack in till stan o gjorde lite ärenden, fixade även brännan lite inför helgens bravader, så nu känner man sej om möjligt ännu frächare! Hann med en kopp kaffe med Anna och Frida på Fridas balkong, det var självklart tvunget att sitta ute o dricka kaffe men ska ja vara ärlig så ar det kallt, jag frös faktiskt lite!
Vatt hemma o slöat, tanken var att jag o Pillan skulle ha gått en runda men vi kom fort fram till att vi inte orkade, vi tyckte det var mycket bättre att dricka kaffe och snacka skit. De gynnade mer faktiskt!

Nu är skivan brännd tills i morron, kommer ha förbannat roligt i bilen själ med all goemusik som är inlagd, nu är det bara väskan som ska packas med sen är jag redo för sängen!

Uppe med tuppen!

Uppe tidigt igen, men idag var det inte svårt att gå upp ur sängen när klockan ringde. Den första tanken var - Imorgon drar jag till Kalmar. När man har nått o se fram emot så går det lite lättare att stiga upp på morronen. Nu ä det dags för möte, ska bara jobba mellan 8-12, sen är jag ledig resten av dagen. Då ska det fixas lite, måste verkligen ha en skiva med lite go musik på när jag kör, 2 timmar ensam i en bil är annars inte så skoj! den gamla jag har är sen Lucia, så då kanske ni förstår hur trött jag är på den!
Nu är det dags för lite make och fix i håret, sen är det bara att ta på sej och faktiskt till jobbet idag, bilen ska lagas så den är fix färdig tills i morgon. Härligt det, slipper jag vara orolig för att bilen ska sprängas i 2 timmar! =)

Älskade vår!

Vilken underbar dag det har varit idag. Det är sådana här dagar man ska vara ledig och bara sitta på Briggen o dricka kaffe o snacka skit. Men självklart har det jobbats hela dagen. Men visst blir man på bra humör när det är så fint väder, så jag tar gärna emot all sol som finns, äntligen vår säger jag!


Dags o börja jobba på brännan, förra sommaren frågade folk om jag kom från somalia, undrar varför?

4997:-

I de där papprena jag fick hem för att se alla mina inkomster under 2007 så fick jag ju självklart alla utgifter med, som är betalt med mitt kort.    Jag blev lite nyfiken hur mycket pengar jag hade lagt på systembolaget, eftersom det stod med
4 gånger på första pappret, kan ju säg att jag ble lite orolig. Men såhär i efterhand så tror jag inte att det är så mycket, totalt hade jag handlat för 4997:- på systembolaget, det är altid skoj att räkna ut sånt, nästa uträkning blir nog Ågatans Pub & Restaurang som också står med X många gånger överallt, hahaha!

Nu är träningsäskan packad och jag är redo att bege mej, har ringt ner till Volvo och förvanat dom att jag kommer ner med min bil, och de kom ihåg mej när de kollade upp min bil i registret, hahaha - de a nästan lite komiskt. De lovade i alla fall att kolla igenom bilen idag se om det är nått såm måste fixas! Snälla killar där nere!

RSS 2.0