kusinträffen

Oj, finns så mycket att göra så uppdateringarna glesnar, men här kommer en rejäl så har jag i alla fall tagit igen liite :)
Gårdagen spenderades i Göteborg med hela släkten! Fram och tillbax på en dag gör jag inte om, särskilt inte när man har dragit nitlotten att sitta i mitten både hem och tillbax. Pappas skämt i 7 timmar kan ju med diskuteras, särkilt när storebror tycker de är sjuukt roliga och ger honom nya tips.
Nästan hela släkten fanns på plats i Kungsbacka, saknade bara 2 kusiner och 5 kusinbarn, annars hade vi varit kompletta. Så det blev lunch nere vid havet, man kan ju säga att Henrik & Mia bor på Kungsbackas gräddhylla, så vi hjälptes åt att packa ihop picknickkorgen och alla barn, hundar och leksaker. Riktigt mysigt hade vi det! Kastade macka med 5-åringarna, vi släppte även upp en "brinnande ballong" eller va fanken de var till Morfar. Mys i hög nivå med andra ord.
Resten av dagen bestod av mat, mat, mat & dryck. Vi gjorde inte så mycket mer än o umgicks. Så när Ronja var läst och lugnet hade lagt sig så åkte vi hem, heelt slut när jag deckade i sängen vid 02, kanske inte så konstigt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0