En dag i Malmö

Gårdagen bestod av en tripp till Malmö, en chaufför och en smått bakfull passagerare. Mycket märklig dag när man tänker på det såhär i efterhand. Httade i alla fall en de julklappar, men passageraren slog nog alla rekord igår, snacka om att ha tagit på sej spenderskorna, kanske var ett dumt val, för de där skorna gav tydligen skoskav :(
Lyckades hinna med det mesta, köpa fjant och skitpresenter tills på Lördag när det är dags för alla brudar att leka av oss och äta oss proppmätta, klockrena julklappar måste jag säga att vi fick ihop. Så fick vi se sjutusen olika Luciatåg, det ända vi kollade efter var pepparkaksgubbar, men Malmö har nog inte fattat att man ska ha pepparkaksgubbar, passageraren var nog mest besviken, drog en tung suck när det inte fanns några pepparkaksgubbar.
På staden träffade man på många speciella personer bl.a. en transvestit, Luciatåg med röda vingar, En mamma som var överlycklig för att hon fick tag på den sista lila scarfsen, en man som blev shockad över passagerarens längt " OJ det är inte ofta man ser en lång tjej, hur lång är du... 1.80??" haha, stolpskott!
Vill även passa på att tipsa om att inte parkera 2 kilometer utanför staden, det var sjuuuuukt långt att gå till bilen.


 
Ett mycket märkligt blinkande träd mitt i trianglen och Tomten som samlade inte önskelistorna. Mycket vackert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0